1' De eerste helft is afgetrapt.
3' In de minuut 3, Er wordt weer gevoetbald!
5' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Municipal El Plantio.
6' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Municipal El Plantio.
8' In de minuut 8, Mallorca mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Sergi Darder.
9' Pech voor Mallorca. Sergi Darder treft de lat met zijn kopbal.
9' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Burgos.
10' In de minuut 10, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Burgos.
11' Sergi Darder schiet op doel maar scoort niet voor Mallorca.
12' De bal is over de achterlijn geweest. Mallorca mag een doeltrap nemen.
14' In de minuut 14, Inworp voor Mallorca op de helft van Burgos.
15' In Municipal El Plantio mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
17' Inworp Mallorca. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
17' In de minuut 17, In Burgos krijgt Mallorca op de eigen helft een vrije trap te nemen.
17' Buitenspel Mallorca.
18' Doeltrap voor Mallorca in Municipal El Plantio.
19' In de minuut 19, Vanaf links mag Alex Bermejo Escribano een hoekschop nemen voor Burgos.
19' Buitenspel van de thuisploeg.
21' In de minuut 21, Vrije trap voor Burgos op de helft van Mallorca.
20' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Burgos.
22' In Municipal El Plantio mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
24' Vergeefse doelpoging Abdon (Mallorca).
25' In de minuut 25, Inworp voor Burgos in Municipal El Plantio op de eigen helft.
25' Schot op doel van Raul Navarro del Río. Maar zonder doelpunt voor Burgos als gevolg.
29' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
30' In de minuut 30, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Mallorca in de buurt van het doel van Burgos.
31' Een doelpoging van Abdon (Mallorca) mist scherpte.
34' Een schot van Alex Bermejo Escribano (Burgos) wordt geblokkeerd door een verdediger van Mallorca.
34' In de minuut 34, Inworp op de eigen helft voor Mallorca.
35' De verdediging van Burgos blokkeert een schot van Amath Ndiaye (Mallorca).
35' Hoekschop voor Mallorca. Sergi Darder neemt deze vanaf rechts.
36' In de minuut 36, Mallorca in buitenspelpositie.
39' Burgos krijgt een schietkans via Alex Bermejo Escribano, maar scoort niet.
40' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mallorca in Burgos.
41' In de minuut 41, Siebe van der Heyden raakt geblesseerd bij Mallorca en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
42' De wedstrijd is weer hervat.
43' Siebe van der Heyden lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Mallorca.
44' In de minuut 44, Inworp voor Burgos ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Burgos.
45' Inworp voor Mallorca op de helft van Burgos.
44' Inworp op de eigen helft voor Mallorca.
45' + 1 In de minuut 45, 2 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' De eerste helft zit erop.
46' We zijn begonnen aan de tweede helft.
46' In de minuut 46, Burgos brengt Ander Martin in de plaats van Alex Bermejo Escribano.
46' Bij Burgos komt Borja Gonzalez Tejada er in. Hij vervangt Raul Navarro del Río.
47' In Burgos krijgt Burgos op de eigen helft een vrije trap te nemen.
47' In de minuut 47, Inworp voor Mallorca in Municipal El Plantio op de eigen helft.
48' Vanaf rechts mag Sergi Darder een hoekschop nemen voor Mallorca.
49' In Municipal El Plantio mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
50' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Burgos.
51' Inworp voor Burgos in de buurt van het vijandige doel in Municipal El Plantio.
50' In de minuut 50, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mallorca in Burgos.
54' Inworp voor Burgos in de buurt van het vijandige doel in Municipal El Plantio.
55' Antonio Sanchez vervangt Omar Mascarell bij de uitploeg.
56' In de minuut 56, Inworp Mallorca. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
51' In de minuut 51, Doeltrap voor Mallorca in Municipal El Plantio.
58' De uitploeg incasseert geel op naam van Antonio Sanchez.
59' In de minuut 59, Burgos schiet tussen de palen, maar Borja Gonzalez Tejada ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
60' Amath Ndiaye (Mallorca) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Burgos.
58' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Municipal El Plantio.