1' De wedstrijd gaat van start. Brighton heeft afgetrapt.
1' De assist kwam van Carlton Morris.
3' In de minuut 3, Het voorbereidende werk werd verricht door Albert Sambi Lokonga.
4' Scheidsrechter Robert Jones geeft een inworp aan Luton op de eigen helft in Kenilworth Road.
5' Scheidsrechter Robert Jones geeft Brighton een vrije trap op de eigen helft.
6' In de minuut 6, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Kenilworth Road.
7' Luton krijgt van scheidsrechter Robert Jones op eigen helft een vrije trap toegewezen.
8' In Luton krijgt Brighton op de eigen helft een vrije trap te nemen.
8' In de minuut 8, Arbiter Robert Jones kent een vrije trap toe aan Brighton op de eigen helft.
9' Een schot van James Milner (Brighton) smoort in de verdediging van Luton.
9' James Milner neemt de door scheidsrechter Robert Jones gegeven hoekschop voor Brighton in Luton.
9' In de minuut 9, De poging van Pascal Gross (Brighton) mist doel.
9' Doeltrap voor Luton in Kenilworth Road.
10' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Kenilworth Road.
10' In de minuut 10, Inworp voor Brighton in Kenilworth Road op de eigen helft.
11' Inworp op de eigen helft voor Brighton.
11' Vrije trap voor Brighton op de helft van Luton.
11' In de minuut 11, Een doelpoging van Danny Welbeck (Brighton) mist scherpte.
11' De bal is over de achterlijn geweest. Luton mag een doeltrap nemen.
13' Scheidsrechter Robert Jones kent een vrije trap toe aan Luton op een gevaarlijke plek voor Brighton.
13' In de minuut 13, Igor (Brighton) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
14' Buitenspelpositie Alfie Doughty (Luton).
14' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Robert Jones een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Luton.
15' In de minuut 15, Scheidsrechter Robert Jones legt de wedstrijd even stil om James Milner (Brighton) aan een blessure te laten behandelen in Luton.
16' Kenilworth Road ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Luton.
16' Inworp Brighton. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
16' In de minuut 16, Brighton is weer compleet nu James Milner weer terug het veld van Kenilworth Road in mag.
17' Scheidsrechter Robert Jones geeft Brighton een vrije trap op de eigen helft.
18' In Luton krijgt Brighton op de eigen helft een vrije trap te nemen.
19' In de minuut 19, Inworp voor Brighton op de helft van Luton.
20' James Milner (Brighton) kan niet meer verder. Jack Hinshelwood vervangt hem bij de uitploeg.
22' De verdediging van Brighton blokkeert een schot van Reece Burke (Luton) in Kenilworth Road.
23' In de minuut 23, Hoekschop voor Luton in Kenilworth Road. Alfie Doughty neemt deze vanaf links.
23' Carlton Morris met de kopkans! Geen doelpunt voor Luton in Kenilworth Road.
23' Schot op doel van Jordan Clark. Maar zonder doelpunt voor Luton als gevolg.
24' In de minuut 24, Luton mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Alfie Doughty in Kenilworth Road.
24' Luton in buitenspelpositie.
25' Eerste gele kaart voor Albert Sambi Lokonga (Luton) in Luton.
26' In de minuut 26, Inworp voor Brighton in de buurt van het vijandige doel in Kenilworth Road.
27' De verdediging van Luton blokkeert een schot van Pascal Gross (Brighton).
28' Scheidsrechter Robert Jones kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
29' In de minuut 29, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
29' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Luton.
32' Brighton krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Robert Jones op de helft van Luton.
32' In de minuut 32, In Kenilworth Road mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
34' Vanaf links mag Alfie Doughty een hoekschop nemen voor Luton in Kenilworth Road.
35' Luton krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Robert Jones in Luton.
35' In de minuut 35, Luton mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
37' Brighton verdedigt een schot van Ross Barkley, waardoor Luton niet tot scoren komt.
37' Luton mag een hoekschop nemen vanaf links via Alfie Doughty in Kenilworth Road.
37' In de minuut 37, Jordan Clark (Luton) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Brighton.
38' Hoekschop voor Luton in Kenilworth Road. Alfie Doughty neemt deze vanaf rechts.
38' Luton mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Brighton in Luton.
39' In de minuut 39, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Brighton in de buurt van het doel van Luton.
40' Facundo Valentin Buonanotte (Brighton) staat buitenspel.
40' Brighton krijgt van scheidsrechter Robert Jones op eigen helft een vrije trap toegewezen.
41' In de minuut 41, Scheidsrechter Robert Jones kent Luton een inworp toe op de helft van Brighton.
41' Inworp voor Luton in Kenilworth Road op de eigen helft.
42' In de minuut 42, Ross Barkley deed het voorbereidende werk.
44' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Kenilworth Road.
44' Arbiter Robert Jones kent een vrije trap toe aan Luton op de eigen helft.
45' + 1 In de minuut 45, Nog 5 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Scheidsrechter Robert Jones kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' + 2 Scheidsrechter Robert Jones geeft een inworp aan Luton op de eigen helft in Kenilworth Road.
45' + 3 In de minuut 45, De poging van Billy Gilmour (Brighton) mist doel in Kenilworth Road.
45' + 3 Scheidsrechter Robert Jones geeft Luton een doeltrap.
45' + 5 Inworp Luton. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 5 In de minuut 45, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Brighton in Luton.
45' De eerste helft is afgelopen in Luton's Kenilworth Road.
46' Na de pauze trapt Luton af voor de tweede helft.
46' In de minuut 46, Evan Ferguson vervangt Facundo Valentin Buonanotte bij de uitploeg.
46' Wissel in Luton: Tariq Lamptey vervangt Pervis Estupinan bij Brighton.
47' Scheidsrechter Robert Jones geeft Luton een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Brighton.
48' In de minuut 48, Luton schiet tussen de palen, maar Chiedozie Ogbene ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Luton.
49' Buitenspel Luton. Jordan Clark wordt teruggefloten door scheidsrechter Robert Jones.
50' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Luton.
50' In de minuut 50, In Kenilworth Road mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
51' Luton moet opletten als Brighton van scheidsrechter Robert Jones een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
51' Inworp voor Brighton op de helft van Luton.
52' In de minuut 52, Een schot van João Pedro (Brighton) wordt geblokkeerd door een verdediger van Luton.
52' Brighton krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Robert Jones in Luton.
54' Vrije trap in Kenilworth Road. Op de helft van Luton mag Brighton een vrije trap nemen.
54' In de minuut 54, Scheidsrechter Robert Jones geeft Luton een vrije trap op de eigen helft.
55' Luton krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Robert Jones op de helft van Brighton.