1' De eerste helft gaat van start in Londen. Crystal Palace mag aftrappen.
4' De scherpte ontbreekt bij Pascal Gross (Brighton). Zijn poging mist doel in Londen.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter John Brooks geeft Crystal Palace een doeltrap.
5' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Londen.
6' Bij Brighton bevindt João Pedro zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter John Brooks.
7' In de minuut 7, Brighton krijgt van scheidsrechter John Brooks op eigen helft een vrije trap toegewezen.
8' Scheidsrechter John Brooks geeft een inworp aan Crystal Palace op de eigen helft in Selhurst Park.
10' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter John Brooks een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Londen.
13' In de minuut 13, De bal is over de achterlijn geweest. Brighton mag een doeltrap nemen.
14' Vrije trap voor Brighton op de helft van Crystal Palace.
14' Scheidsrechter John Brooks kent een vrije trap toe aan Brighton, te nemen op de helft van Crystal Palace.
15' In de minuut 15, Scheidsrechter John Brooks geeft Crystal Palace een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Brighton.
15' Doeltrap voor Brighton in Selhurst Park.
18' Vrije trap in Selhurst Park. Op de helft van Crystal Palace mag Brighton een vrije trap nemen.
19' In de minuut 19, Brighton krijgt een schietkans via Simon Adingra, maar scoort niet.
19' Doelpoging Brighton! Het schot van Carlos Baleba gaat niet tussen de palen in Londen.
19' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Londen.
21' In de minuut 21, Arbiter John Brooks kent een vrije trap toe aan Crystal Palace op de eigen helft.
23' Selhurst Park ziet de poging van Michael Olise smoren in de verdediging van Brighton.
25' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Selhurst Park.
26' In de minuut 26, Inworp op de eigen helft voor Crystal Palace.
27' Vergeefse doelpoging Jean-Philippe Mateta (Crystal Palace).
28' Inworp voor Crystal Palace in Selhurst Park op de eigen helft.
28' In de minuut 28, Brighton krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter John Brooks op de helft van Crystal Palace.
29' In Londen krijgt Brighton op de eigen helft een vrije trap te nemen.
29' Jean-Philippe Mateta (Crystal Palace) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
29' In de minuut 29, Scheidsrechter John Brooks geeft Crystal Palace een vrije trap op de eigen helft.
30' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Selhurst Park.
31' Inworp voor Crystal Palace op de helft van Brighton.
31' In de minuut 31, Carlos Baleba gaat in het boekje van de scheidsrechter.
32' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Crystal Palace in de buurt van het doel van Brighton.
33' Crystal Palace mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Michael Olise in Selhurst Park.
34' In de minuut 34, Jean-Philippe Mateta (Crystal Palace) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Brighton in Selhurst Park.
35' Scheidsrechter John Brooks kent Crystal Palace een inworp toe op de helft van Brighton.
36' Crystal Palace mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Brighton in Londen.
36' In de minuut 36, Een schot van Michael Olise (Crystal Palace) wordt tegengehouden door de verdediging van Brighton in Londen.
36' Arbiter John Brooks kent een vrije trap toe aan Brighton op de eigen helft.
40' Pascal Gross schiet op doel maar scoort niet voor Brighton.
40' In de minuut 40, Inworp voor Brighton ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Londen.
41' Inworp voor Brighton in de buurt van het vijandige doel in Selhurst Park.
42' In Selhurst Park mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter John Brooks kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
43' Inworp Crystal Palace. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
44' Scheidsrechter John Brooks geeft Crystal Palace een vrije trap op de eigen helft.
45' + 1 De assist kwam van Michael Olise.
45' + 1 1 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 In de minuut 45, In Selhurst Park mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' De eerste helft is voorbij.
46' Begin van de tweede helft. Brighton verzorgt de aftrap.
46' In de minuut 46, De uitploeg vervangt Simon Adingra door Danny Welbeck.
46' Bij Brighton komt Facundo Valentin Buonanotte er in. Hij vervangt Carlos Baleba.
46' Crystal Palace krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter John Brooks op de helft van Brighton.
47' In de minuut 47, Hoekschop voor Crystal Palace in Selhurst Park. Michael Olise neemt deze vanaf links.
48' Scheidsrechter John Brooks fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Londen.
49' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Selhurst Park.
49' In de minuut 49, Inworp voor Brighton in Selhurst Park op de eigen helft.
50' Scheidsrechter John Brooks toont Will Hughes (Crystal Palace) de gele kaart.
50' Scheidsrechter John Brooks kent een vrije trap toe aan Brighton, te nemen op de helft van Crystal Palace.
51' In de minuut 51, Vanaf rechts mag Pascal Gross een hoekschop nemen voor Brighton in Selhurst Park.
51' De verdediging van Crystal Palace blokkeert een schot van Danny Welbeck (Brighton) in Selhurst Park.
52' Een doelpoging van João Pedro (Brighton) mist scherpte.
52' In de minuut 52, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Crystal Palace in Londen.