1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Eibar mag de aftrap nemen.
1' In de minuut 1, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Ferrol.
2' Scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz geeft Ferrol een vrije trap op de eigen helft.
3' Inworp op de eigen helft voor Eibar.
3' In de minuut 3, Inworp voor Eibar in de buurt van het vijandige doel in Estadio de A Malata.
3' Ferrol moet opletten als Eibar van scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
4' Inworp Eibar. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
5' In de minuut 5, Inworp voor Ferrol in Estadio de A Malata op de eigen helft.
6' Vrije trap in Estadio de A Malata. Op de helft van Eibar mag Ferrol een vrije trap nemen.
6' Eibar krijgt van scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
7' In de minuut 7, Scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz geeft Eibar een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Ferrol.
7' Arbiter Luis Mario Milla Alvendiz kent een vrije trap toe aan Ferrol op de eigen helft.
8' Scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
9' In de minuut 9, Scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz geeft een inworp aan Eibar op de eigen helft in Estadio de A Malata.
10' Scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz toont Moises Delgado (Ferrol) de gele kaart.
12' Inworp op de eigen helft voor Ferrol.
13' In de minuut 13, Inworp voor Ferrol in Estadio de A Malata op de eigen helft.
14' Scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz geeft een inworp aan Eibar op de eigen helft in Estadio de A Malata.
15' Eibar krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz op de helft van Ferrol.
17' In de minuut 17, Inworp voor Ferrol op de helft van Eibar.
18' De uitploeg krijgt een doeltrap in Ferrol.
19' Scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
20' In de minuut 20, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
21' Inworp voor Eibar ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Ferrol.
21' Ferrol schiet tussen de palen, maar Heber Pena Picos ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
22' In de minuut 22, Doeltrap voor Ferrol in Estadio de A Malata.
22' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio de A Malata.
23' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
23' In de minuut 23, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Eibar in Ferrol.
24' In Estadio de A Malata mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
26' Inworp Ferrol. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
27' In de minuut 27, De bal is over de achterlijn geweest. Ferrol mag een doeltrap nemen.
29' In Ferrol krijgt Eibar op de eigen helft een vrije trap te nemen.
30' Inworp voor Eibar ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Ferrol.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz kent Eibar een inworp toe op de helft van Ferrol.
33' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Ferrol.
35' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Ferrol in de buurt van het doel van Eibar.
35' In de minuut 35, Inworp voor Ferrol in de buurt van het vijandige doel in Estadio de A Malata.
37' Scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz geeft Ferrol een doeltrap.
38' Ferrol krijgt van scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
40' In de minuut 40, De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Alex Martin (Ferrol).
41' Alex Martin (Ferrol) kan niet meer verder. Enrique Clemente vervangt hem bij de thuisploeg.
41' Estadio de A Malata ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Ferrol.
42' In de minuut 42, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Ferrol.
43' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ferrol in Ferrol.
43' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio de A Malata.
44' In de minuut 44, Ferrol krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz op de helft van Eibar.
45' Inworp op de eigen helft voor Eibar.
45' In Estadio de A Malata mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 1 In de minuut 45, Scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz kent een vrije trap toe aan Ferrol, te nemen op de helft van Eibar.
45' + 2 2 minuten extra tijd in Ferrol.
45' + 2 De bal is over de achterlijn geweest. Eibar mag een doeltrap nemen.
45' In de minuut 45, De eerste helft is voorbij.
46' Ferrol mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz fluit en we zijn begonnen.
46' Scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz geeft Ferrol een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Eibar.
46' In de minuut 46, Doeltrap voor Eibar in Estadio de A Malata.
47' Scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz geeft Eibar een doeltrap.
48' Hoekschop voor Ferrol in Estadio de A Malata. Delmas neemt deze vanaf rechts.
49' In de minuut 49, De bal is over de achterlijn geweest. Eibar mag een doeltrap nemen.
50' Arbiter Luis Mario Milla Alvendiz kent een vrije trap toe aan Ferrol op de eigen helft.
51' Scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz kent Eibar een inworp toe op de helft van Ferrol.
52' In de minuut 52, Inworp voor Eibar op de helft van Ferrol.
52' Inworp voor Ferrol in Estadio de A Malata op de eigen helft.
52' Scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
53' De voorzet kwam van Alvaro Tejero.
55' Inworp Eibar. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
55' In de minuut 55, In Ferrol krijgt Ferrol op de eigen helft een vrije trap te nemen.
55' Ferrol mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Eibar in Ferrol.
57' In de minuut 57, De thuisploeg incasseert geel op naam van Francisco de la Manzanara.
57' Scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz geeft Eibar een vrije trap op de eigen helft.
56' Ferrol krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz in Ferrol.
58' Eibar in buitenspelpositie.
58' In de minuut 58, Scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz geeft een inworp aan Eibar op de eigen helft in Estadio de A Malata.
59' Inworp voor Eibar op de helft van Ferrol.
60' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio de A Malata.
60' In de minuut 60, Eibar moet opletten als Ferrol van scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
61' Scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz geeft Ferrol een doeltrap.
62' Wissel in Ferrol: Ager Aketxe vervangt Corpas bij Eibar.
62' In de minuut 62, Trainer Joseba Etxeberria gebruikt zijn 2 wissel. Sergio Alvarez wordt door Peru Nolaskoain vervangen bij de uitploeg.
63' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ferrol in Ferrol.
65' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Ferrol.
67' In de minuut 67, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Luis Mario Milla Alvendiz een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Ferrol.
68' Scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz geeft Ferrol een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Eibar.
69' Scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz geeft Ferrol een vrije trap op de eigen helft.
69' In de minuut 69, Scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz geeft een gele kaart aan Ager Aketxe (Eibar).
71' Vrije trap voor Ferrol op de helft van Eibar.
71' Eibar krijgt van scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
71' In de minuut 71, Ferrol gebruikt de 2 wissel. Sergio Cubero vervangt Delmas.
72' Manuel Justo Roman vervangt Francisco de la Manzanara bij de thuisploeg.
72' Eibar krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz op de helft van Ferrol.
73' In de minuut 73, Bij Eibar komt Sergio Leon er in. Hij vervangt Jon Bautista.
73' Arbiter Luis Mario Milla Alvendiz kent een vrije trap toe aan Ferrol op de eigen helft.
74' Scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz kent Eibar een inworp toe op de helft van Ferrol.
75' In de minuut 75, Scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
75' Vrije trap in Estadio de A Malata. Op de helft van Eibar mag Ferrol een vrije trap nemen.
76' Scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz kent een vrije trap toe aan Ferrol, te nemen op de helft van Eibar.
77' In de minuut 77, Inworp voor Ferrol ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Ferrol.
78' In Ferrol krijgt Eibar op de eigen helft een vrije trap te nemen.
79' In Estadio de A Malata mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
80' In de minuut 80, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio de A Malata.
81' Scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz kent Ferrol een inworp toe op de helft van Eibar.
81' Trainer Cristobal Parralo (Ferrol) gebruikt zijn 4 wissel en vervangt Ignacio Agustin Sanchez Romo door Alvaro Vadillo.
81' In de minuut 81, Ferrol brengt Sabin Merino in de plaats van Heber Pena Picos.
81' Scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz geeft Eibar een vrije trap op de eigen helft.
82' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Ferrol.
82' In de minuut 82, De uitploeg wisselt Stoichkov voor Konrad de la Fuente.
82' De uitploeg vervangt Mario Carreno door Cristian Gutierrez Vizcaino.
82' Inworp op de eigen helft voor Eibar.
83' In de minuut 83, Inworp voor Ferrol in Estadio de A Malata op de eigen helft.
83' Ferrol krijgt van scheidsrechter Luis Mario Milla Alvendiz op eigen helft een vrije trap toegewezen.