1' Gijon heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
2' Scheidsrechter Jon Ander Gonzalez Esteban geeft een inworp aan Leganés op de eigen helft in El Molinón.
2' In de minuut 2, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Gijon.
4' Vanaf links mag Jose Angel een hoekschop nemen voor Gijon in El Molinón.
4' Een doelpoging van Christian Rivera (Gijon) in Gijon mist scherpte.
4' In de minuut 4, De uitploeg krijgt een doeltrap in Gijon.
5' Inworp voor Gijon in El Molinón op de eigen helft.
5' Leganés krijgt van scheidsrechter Jon Ander Gonzalez Esteban op eigen helft een vrije trap toegewezen.
6' In de minuut 6, Doeltrap voor Leganés in El Molinón.
8' Leganés moet opletten als Gijon van scheidsrechter Jon Ander Gonzalez Esteban een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
8' Inworp Leganés. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
9' In de minuut 9, In Gijon krijgt Leganés op de eigen helft een vrije trap te nemen.
10' In El Molinón mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
10' Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Jon Ander Gonzalez Esteban.
11' In de minuut 11, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in El Molinón.
12' Inworp op de eigen helft voor Leganés.
12' Inworp voor Leganés op de helft van Gijon.
13' In de minuut 13, Iker Undabarrena neemt de door scheidsrechter Jon Ander Gonzalez Esteban gegeven hoekschop voor Leganés in Gijon.
14' Doelpoging Leganés! Het schot van Jorge Saenz gaat niet tussen de palen.
14' De bal is over de achterlijn geweest. Gijon mag een doeltrap nemen.
15' In de minuut 15, Inworp voor Gijon ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Gijon.
17' Scheidsrechter Jon Ander Gonzalez Esteban kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
19' Inworp op de eigen helft voor Leganés.
20' In de minuut 20, Inworp voor Gijon in El Molinón op de eigen helft.
21' Inworp Gijon. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
22' Scheidsrechter Jon Ander Gonzalez Esteban geeft Leganés een vrije trap op de eigen helft.
23' In de minuut 23, Gaspar Campos (Gijon) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Leganés in El Molinón.
23' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Leganés in Gijon.
24' De scherpte ontbreekt bij Diego Garcia (Leganés). Zijn poging mist doel in Gijon.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Jon Ander Gonzalez Esteban geeft Gijon een doeltrap.
25' Scheidsrechter Jon Ander Gonzalez Esteban kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
26' Gijon krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jon Ander Gonzalez Esteban op de helft van Leganés.
26' In de minuut 26, Scheidsrechter Jon Ander Gonzalez Esteban kent een vrije trap toe aan Leganés, te nemen op de helft van Gijon.
27' Yvan Neyou schiet op doel maar scoort niet voor Leganés.
29' Scheidsrechter Jon Ander Gonzalez Esteban geeft een inworp aan Leganés op de eigen helft in El Molinón.
30' In de minuut 30, De uitploeg krijgt een doeltrap in Gijon.
33' Arbiter Jon Ander Gonzalez Esteban kent een vrije trap toe aan Leganés op de eigen helft.
35' Inworp op de eigen helft voor Gijon.
36' In de minuut 36, Leganés krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jon Ander Gonzalez Esteban in Gijon.
37' De bal gaat binnen. De uitploeg neemt de leiding via Sergio Gonzalez. 0-1!
39' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in El Molinón.
39' In de minuut 39, Scheidsrechter Jon Ander Gonzalez Esteban kent Gijon een inworp toe op de helft van Leganés.
40' Inworp voor Leganés in El Molinón op de eigen helft.
41' Scheidsrechter Jon Ander Gonzalez Esteban kent Gijon een inworp toe op de helft van Leganés.
41' In de minuut 41, De verdediging van Leganés houdt de kopbal van Carlos Izquierdoz (Gijon) tegen in Gijon.
44' In El Molinón mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 1 Francisco Portillo neemt de door scheidsrechter Jon Ander Gonzalez Esteban gegeven hoekschop voor Leganés in Gijon.
45' + 1 In de minuut 45, De uitploeg incasseert geel op naam van Seydouba Cisse.
45' + 1 Arbiter Jon Ander Gonzalez Esteban kent een vrije trap toe aan Gijon op de eigen helft.
45' + 1 De vierde official geeft 1 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' In de minuut 45, De eerste helft is afgelopen.
46' Begin van de tweede helft. Leganés verzorgt de aftrap.
46' Carlos Izquierdoz gaat in het boekje van de scheidsrechter.
46' In de minuut 46, De 1 wissel van Gijon. Guille Rosas komt erin voor Alexandru Pascanu in El Molinón.
46' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in El Molinón.
49' Scheidsrechter Jon Ander Gonzalez Esteban geeft Leganés een vrije trap op de eigen helft.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Jon Ander Gonzalez Esteban kent een vrije trap toe aan Gijon op een gevaarlijke plek voor Leganés.
50' Gijon mag aanleggen vanaf elf meter in Gijon, nadat scheidsrechter Jon Ander Gonzalez Esteban heeft gefloten voor een strafschop.
51' De thuisploeg komt op gelijke hoogte wanneer Juan Otero niet faalt vanaf elf meter en de 1-1 binnen schiet.
52' In de minuut 52, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
54' Een doelpoging van Haissem Hassan (Gijon) mist scherpte.
54' Doeltrap voor Leganés in El Molinón.
55' In de minuut 55, Scheidsrechter Jon Ander Gonzalez Esteban geeft een inworp aan Gijon op de eigen helft in El Molinón.
56' Scheidsrechter Jon Ander Gonzalez Esteban kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
57' Scheidsrechter Jon Ander Gonzalez Esteban toont Jose Angel (Gijon) de gele kaart.
58' In de minuut 58, Leganés krijgt van scheidsrechter Jon Ander Gonzalez Esteban op eigen helft een vrije trap toegewezen.
62' De uitploeg wisselt Oscar Urena Garci voor Naim Garcia.
63' Leganés krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jon Ander Gonzalez Esteban in Gijon.
63' In de minuut 63, De bal is over de achterlijn geweest. Gijon mag een doeltrap nemen.
68' De kopbal van Juan Otero (Gijon) mist het doel van de tegenstander.
68' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Leganés in Gijon.
68' In de minuut 68, Trainer Miguel Angel Ramirez gebruikt zijn 2 wissel. Gaspar Campos wordt door Fran Villalba vervangen bij de thuisploeg.
68' Gijon gebruikt de 3 wissel. Esteban Lozano vervangt Victor Campuzano Bonilla.
69' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Gijon.
70' In de minuut 70, Scheidsrechter Jon Ander Gonzalez Esteban geeft Leganés een doeltrap.
71' Bij Leganés komt Julian Chicco er in. Hij vervangt Francisco Portillo.
72' In Gijon krijgt Leganés op de eigen helft een vrije trap te nemen.
73' In de minuut 73, Inworp voor Leganés op de helft van Gijon.
75' Fran Villalba mist het doel en scoort niet voor Gijon.
75' Doeltrap voor Leganés in El Molinón.
73' Gijon heeft Nacho Mendez gewisseld. Roque Mesa neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Miguel Angel Ramirez.
74' Inworp Gijon. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
77' In de minuut 77, Inworp voor Gijon in de buurt van het vijandige doel in El Molinón.
74' In de minuut 74, Gijon krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jon Ander Gonzalez Esteban op de helft van Leganés.
77' Buitenspelpositie Gijon.
80' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Gijon in Gijon.
81' In de minuut 81, De uitploeg vervangt Diego Garcia door Aritz Aranbarri.
81' Scheidsrechter Jon Ander Gonzalez Esteban geeft Leganés een doeltrap.