1' Carlos Tartiere ziet toe hoe Oviedo de aftrap verricht als scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid fluit voor het begin van de wedstrijd.
1' Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid fluit voor buitenspel van Leganés.
2' In de minuut 2, Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid kent Leganés een inworp toe op de helft van Oviedo.
3' Inworp op de eigen helft voor Oviedo.
5' In Oviedo krijgt Leganés op de eigen helft een vrije trap te nemen.
7' In de minuut 7, Leganés krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid in Oviedo.
8' Inworp Leganés. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
9' In de minuut 9, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Oviedo.
9' Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid geeft Oviedo een vrije trap op de eigen helft.
10' Inworp voor Leganés in Carlos Tartiere op de eigen helft.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
11' Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid geeft een inworp aan Oviedo op de eigen helft in Carlos Tartiere.
12' Arbiter Manuel Jesus Orellana Cid kent een vrije trap toe aan Oviedo op de eigen helft.
13' In de minuut 13, Oviedo krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid op de helft van Leganés.
15' De uitploeg incasseert geel op naam van Allan Nyom.
15' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Carlos Tartiere.
16' In de minuut 16, Inworp Oviedo. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
19' Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
20' Inworp voor Oviedo op de helft van Leganés.
21' In de minuut 21, Vanaf rechts mag Santiago Colombatto een hoekschop nemen voor Oviedo in Carlos Tartiere.
21' Oviedo mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Leganés in Oviedo.
21' Oviedo mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Santiago Colombatto in Carlos Tartiere.
22' In de minuut 22, Hoekschop voor Oviedo in Carlos Tartiere. Santiago Colombatto neemt deze vanaf links.
23' Een doelpoging van Borja Baston (Oviedo) mist scherpte.
23' De bal is over de achterlijn geweest. Leganés mag een doeltrap nemen.
23' In de minuut 23, Inworp op de eigen helft voor Oviedo.
24' In Carlos Tartiere mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
24' Leganés krijgt van scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid op eigen helft een vrije trap toegewezen.
24' In de minuut 24, Inworp voor Leganés op de helft van Oviedo.
25' Inworp voor Oviedo in Carlos Tartiere op de eigen helft.
27' De uitploeg krijgt een doeltrap in Oviedo.
27' In de minuut 27, Inworp Leganés. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
28' Inworp op de eigen helft voor Oviedo.
28' Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid geeft een inworp aan Leganés op de eigen helft in Carlos Tartiere.
30' In de minuut 30, Masca raakt geblesseerd bij Oviedo en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
31' Carlos Tartiere ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Oviedo.
32' In Carlos Tartiere ziet het publiek dat Masca (Oviedo) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
33' In de minuut 33, Leganés krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid op de helft van Oviedo.
34' Arbiter Manuel Jesus Orellana Cid kent een vrije trap toe aan Oviedo op de eigen helft.
35' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Carlos Tartiere.
36' In de minuut 36, In Oviedo wordt een kopbal van Sebas Moyano tegengehouden door de verdediging van Leganés.
36' Santiago Colombatto neemt de door scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid gegeven hoekschop voor Oviedo in Oviedo.
36' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Leganés in Oviedo.
37' In de minuut 37, In Carlos Tartiere mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
41' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Oviedo.
42' Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid geeft een gele kaart aan Jimmy (Oviedo).
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid geeft Oviedo een vrije trap op de eigen helft.
43' Leganés krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid in Oviedo.
44' Vrije trap in Carlos Tartiere. Op de helft van Leganés mag Oviedo een vrije trap nemen.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid kent Oviedo een inworp toe op de helft van Leganés.
45' + 1 2 minuten extra tijd in Oviedo.
45' + 2 Inworp voor Oviedo in de buurt van het vijandige doel in Carlos Tartiere.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop in Carlos Tartiere.
46' Na de pauze trapt Leganés af voor de tweede helft.
46' Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid kent een vrije trap toe aan Leganés, te nemen op de helft van Oviedo.
48' In de minuut 48, Vanaf links mag Santiago Colombatto een hoekschop nemen voor Oviedo in Carlos Tartiere.
49' In Oviedo krijgt Leganés op de eigen helft een vrije trap te nemen.
49' Abel Bretones Cruz (Oviedo) krijgt een eerste gele kaart.
50' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
51' Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid geeft Leganés een doeltrap.
52' In de minuut 52, Oviedo krijgt van scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid op eigen helft een vrije trap toegewezen.
53' Doeltrap voor Leganés in Carlos Tartiere.
54' Jimmy schiet op doel maar scoort niet voor Oviedo.
56' In de minuut 56, Inworp voor Leganés ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Oviedo.
56' Oviedo moet opletten als Leganés van scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
56' In Oviedo krijgt Oviedo op de eigen helft een vrije trap te nemen.
59' In de minuut 59, Een doelpoging van Viti (Oviedo) in Oviedo mist scherpte.
59' Santiago Colombatto neemt de door scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid gegeven hoekschop voor Oviedo in Oviedo.
60' In de minuut 60, Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid geeft Oviedo een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Leganés.
60' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Carlos Tartiere.
60' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Oviedo in de buurt van het doel van Leganés.
62' Doelpoging Oviedo! Het schot van Santiago Colombatto gaat niet tussen de palen in Oviedo.
62' In de minuut 62, Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid geeft Leganés een doeltrap.
62' Leganés heeft Allan Nyom gewisseld. Jorge Miramon neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Borja Jimenez.
63' Luis Perea vervangt Julian Chicco bij de uitploeg.
63' In de minuut 63, Wissel in Oviedo: Oscar Urena Garci vervangt Miguel de la Fuente bij Leganés.
64' In Carlos Tartiere mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
64' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Manuel Jesus Orellana Cid een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Oviedo.
65' In de minuut 65, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Carlos Tartiere.
66' Leganés krijgt van scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid op eigen helft een vrije trap toegewezen.
66' Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid kent Leganés een inworp toe op de helft van Oviedo.
67' In de minuut 67, Inworp voor Oviedo in Carlos Tartiere op de eigen helft.
67' De 1 wissel van Oviedo. Santi Cazorla komt erin voor Masca in Carlos Tartiere.
67' Oviedo brengt Alemao in de plaats van Borja Baston.
68' In de minuut 68, Vrije trap voor Leganés op de helft van Oviedo.
68' Buitenspel van de uitploeg.
69' Oviedo krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid op de helft van Leganés.
69' In de minuut 69, Inworp op de eigen helft voor Leganés.
69' Vrije trap voor Leganés op de helft van Oviedo.
70' De bal is over de achterlijn geweest. Oviedo mag een doeltrap nemen.
71' In de minuut 71, Schot op doel van Diego Garcia. Maar zonder doelpunt voor Leganés als gevolg.
73' Doelpoging Leganés! Het schot van Oscar Urena Garci gaat niet tussen de palen.
73' Doeltrap voor Oviedo in Carlos Tartiere.
73' In de minuut 73, Arbiter Manuel Jesus Orellana Cid kent een vrije trap toe aan Leganés op de eigen helft.
74' Vrije trap in Carlos Tartiere. Op de helft van Leganés mag Oviedo een vrije trap nemen.
75' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Leganés in Oviedo.
76' In de minuut 76, Trainer Luis Miguel Carrion (Oviedo) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Jimmy door Jaime Seoane.
76' Inworp Oviedo. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
77' Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid geeft Oviedo een vrije trap op de eigen helft.
78' In de minuut 78, Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid kent een vrije trap toe aan Leganés, te nemen op de helft van Oviedo.
78' Inworp voor Leganés op de helft van Oviedo.
80' Oviedo schiet tussen de palen, maar Jonathan Dubasin ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Oviedo.
81' In de minuut 81, Hoekschop voor Oviedo in Carlos Tartiere. Santiago Colombatto neemt deze vanaf links.
84' Arbiter Manuel Jesus Orellana Cid kent een vrije trap toe aan Oviedo op de eigen helft.
84' Trainer Luis Miguel Carrion gebruikt zijn 4 wissel. Sebas Moyano wordt door Paulino de la Fuente Gomez vervangen bij de thuisploeg.
84' In de minuut 84, Oviedo heeft Jonathan Dubasin gewisseld. Borja Sanchez neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Luis Miguel Carrion.
85' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Oviedo.
87' Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid kent Oviedo een inworp toe op de helft van Leganés.
88' In de minuut 88, Borja Sanchez schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Leganés in Carlos Tartiere.
89' Treffer in Carlos Tartiere! Oviedo maakt er 1-0 van. Paulino de la Fuente Gomez is de doelpuntenmaker.
90' Paulino de la Fuente Gomez (Oviedo) krijgt geel van scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid in Carlos Tartiere en moet oppassen.
90' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Carlos Tartiere.