1' Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez geeft het startsein in Sevilla. Osasuna trapt af en de wedstrijd is begonnen.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez kent Osasuna een inworp toe op de helft van Sevilla.
1' Inworp Sevilla. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez kent een vrije trap toe aan Osasuna, te nemen op de helft van Sevilla.
3' Inworp voor Osasuna op de helft van Sevilla.
5' Isaac Romero Bernal schiet op doel maar scoort niet voor Sevilla.
5' In de minuut 5, Inworp voor Osasuna in Ramon Sanchez Pizjuan op de eigen helft.
6' Vrije trap in Ramon Sanchez Pizjuan. Op de helft van Sevilla mag Osasuna een vrije trap nemen.
6' Lucien Agoume (Sevilla) krijgt geel.
7' In de minuut 7, Buitenspelpositie Sevilla.
8' Inworp op de eigen helft voor Osasuna.
9' Sevilla krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez op de helft van Osasuna.
9' In de minuut 9, Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez geeft een inworp aan Osasuna op de eigen helft in Ramon Sanchez Pizjuan.
11' In Ramon Sanchez Pizjuan mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
12' Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez geeft Sevilla een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Osasuna.
13' In de minuut 13, De uitploeg krijgt een doeltrap in Sevilla.
13' Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
14' Inworp op de eigen helft voor Osasuna.
15' In de minuut 15, Buitenspelpositie van de thuisploeg.
16' Inworp voor Sevilla ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Sevilla.
17' De poging van Loic Bade (Sevilla) mist doel.
17' In de minuut 17, De bal is over de achterlijn geweest. Osasuna mag een doeltrap nemen.
17' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sevilla.
18' Osasuna krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez op de helft van Sevilla.
18' In de minuut 18, In Sevilla krijgt Sevilla op de eigen helft een vrije trap te nemen.
19' In Ramon Sanchez Pizjuan mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
23' Arbiter Guillermo Cuadra Fernandez kent een vrije trap toe aan Sevilla op de eigen helft.
23' In de minuut 23, Inworp voor Sevilla in Ramon Sanchez Pizjuan op de eigen helft.
24' Goal! De thuisploeg neemt een 1-0 voorsprong via Isaac Romero Bernal.
24' De assist kwam van Marcos Acuna.
24' In de minuut 24, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sevilla in Sevilla.
24' Inworp voor Sevilla op de helft van Osasuna.
27' Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez kent Osasuna een inworp toe op de helft van Sevilla.
27' In de minuut 27, Sevilla krijgt van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
29' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Ramon Sanchez Pizjuan.
30' Sevilla schiet tussen de palen, maar Lucas Ocampos ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
30' In de minuut 30, Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez geeft een inworp aan Osasuna op de eigen helft in Ramon Sanchez Pizjuan.
31' Vrije trap voor Osasuna op de helft van Sevilla.
31' Doeltrap voor Sevilla in Ramon Sanchez Pizjuan.
32' In de minuut 32, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sevilla.
33' Sevilla moet opletten als Osasuna van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
33' Vergeefse doelpoging Moi Gomez (Osasuna) in Ramon Sanchez Pizjuan.
34' In de minuut 34, Inworp voor Sevilla op de helft van Osasuna.
34' Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez geeft Osasuna een vrije trap op de eigen helft.
35' In Ramon Sanchez Pizjuan mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
35' In de minuut 35, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sevilla.
36' Inworp Osasuna. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
37' Buitenspel Osasuna.
38' In de minuut 38, Inworp voor Sevilla in de buurt van het vijandige doel in Ramon Sanchez Pizjuan.
39' Sevilla krijgt van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
39' Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Sevilla.
40' In de minuut 40, Sevilla krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez op de helft van Osasuna.
41' Een speler van Sevilla staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez teruggefloten.
42' Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
43' In de minuut 43, Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez kent Osasuna een inworp toe op de helft van Sevilla.
44' Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez geeft Osasuna een vrije trap op de eigen helft.
45' In de minuut 45, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
45' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Ramon Sanchez Pizjuan.
45' + 1 1 minuten extra tijd in Sevilla.
45' De eerste helft is afgelopen in Sevilla's Ramon Sanchez Pizjuan.
46' In de minuut 46, Begin van de tweede helft. Sevilla verzorgt de aftrap.
46' In Sevilla krijgt Sevilla op de eigen helft een vrije trap te nemen.
47' Inworp Sevilla. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
48' In de minuut 48, Arbiter Guillermo Cuadra Fernandez kent een vrije trap toe aan Osasuna op de eigen helft.
49' Marcos Acuna schiet op doel maar scoort niet voor Sevilla in Sevilla.
49' In Sevilla krijgt Osasuna op de eigen helft een vrije trap te nemen.
50' In de minuut 50, Arbiter Guillermo Cuadra Fernandez kent een vrije trap toe aan Sevilla op de eigen helft.
51' Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez geeft een inworp aan Sevilla op de eigen helft in Ramon Sanchez Pizjuan.
52' Inworp voor Osasuna in Ramon Sanchez Pizjuan op de eigen helft.
53' De kopbal van Raul (Osasuna) mist het doel van de tegenstander.
53' In de minuut 53, Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez kent Osasuna een inworp toe op de helft van Sevilla.
53' Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez geeft Sevilla een doeltrap.
53' In de minuut 53, In Ramon Sanchez Pizjuan mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
54' Inworp voor Osasuna op de helft van Sevilla.
55' Osasuna krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez in Sevilla.
56' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Ramon Sanchez Pizjuan.
55' David Garcia met de assist.
56' In de minuut 56, Gele kaart. Boubakary Soumare (Sevilla) gaat op de bon.
57' Inworp op de eigen helft voor Sevilla.
57' Inworp voor Sevilla in de buurt van het vijandige doel in Ramon Sanchez Pizjuan.
58' In de minuut 58, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
58' Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez geeft Osasuna een vrije trap op de eigen helft.
59' De thuisploeg vervangt Marcos Acuna door Adria Pedrosa.
59' In de minuut 59, Trainer Quique gebruikt zijn 2 wissel. Lucien Agoume wordt door Djibril Sow vervangen bij de thuisploeg.
61' Sevilla krijgt van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
62' Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez legt de wedstrijd even stil om Sergio Ramos (Sevilla) aan een blessure te laten behandelen in Sevilla.
62' In de minuut 62, Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
63' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Guillermo Cuadra Fernandez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Sevilla.
63' Sergio Ramos lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Sevilla.
65' In de minuut 65, De bal is over de achterlijn geweest. Sevilla mag een doeltrap nemen.
65' Jesus Areso vervangt Ruben Pena bij de uitploeg.
65' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Djibril Sow (Sevilla).
65' In de minuut 65, De onderbreking is afgelopen.
67' De 3 wissel van Sevilla. Oliver Torres komt erin voor Djibril Sow in Ramon Sanchez Pizjuan.
68' Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
69' In de minuut 69, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Ramon Sanchez Pizjuan.
69' Buitenspel van de thuisploeg.
70' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Guillermo Cuadra Fernandez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Sevilla.
71' In de minuut 71, Osasuna in buitenspelpositie.
71' Sevilla brengt Rafa Mir in de plaats van Marcao.
71' Sevilla gebruikt de 5 wissel. Juanlu vervangt Jesus Navas.
72' In de minuut 72, Sevilla mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Osasuna in Sevilla.