1' We zijn begonnen. Osasuna heeft afgetrapt.
1' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Getafe.
2' In de minuut 2, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz kent een vrije trap toe aan Osasuna, te nemen op de helft van Getafe.
2' De voorzet kwam van Aridane.
4' In de minuut 4, Getafe moet opletten als Osasuna van scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
5' Inworp op de eigen helft voor Osasuna.
6' In Coliseum Alfonso Pérez mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
6' In de minuut 6, Coliseum Alfonso Pérez ziet hoe Getafe een vrije trap tegen krijgt omdat Juan Miguel Latasa Fernandez Layos buitenspel staat.
6' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft Getafe een doeltrap.
7' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft een inworp aan Getafe op de eigen helft in Coliseum Alfonso Pérez.
7' In de minuut 7, Inworp voor Getafe op de helft van Osasuna.
8' Ezequiel Avila mist het doel en scoort niet voor Osasuna in Coliseum Alfonso Pérez.
8' De bal is over de achterlijn geweest. Getafe mag een doeltrap nemen.
8' In de minuut 8, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz kent Osasuna een inworp toe op de helft van Getafe.
9' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Coliseum Alfonso Pérez.
11' Inworp voor Osasuna in Coliseum Alfonso Pérez op de eigen helft.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft Osasuna een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Getafe.
12' Getafe krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz op de helft van Osasuna.
13' Doelpoging Getafe! Het schot van Juan Miguel Latasa Fernandez Layos gaat niet tussen de palen.
13' In de minuut 13, Doeltrap voor Osasuna in Coliseum Alfonso Pérez.
14' Poging met het hoofd van Nemanja Maksimovic. Maar geen doelpunt voor Getafe.
14' In Getafe krijgt Osasuna op de eigen helft een vrije trap te nemen.
14' In de minuut 14, Doelpoging Osasuna! Het schot van Ruben Garcia gaat niet tussen de palen in Getafe.
14' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Getafe.
16' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Osasuna in Getafe.
17' In de minuut 17, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
18' De bal is over de achterlijn geweest. Osasuna mag een doeltrap nemen.
18' Een doelpoging van Ruben Garcia (Osasuna) in Getafe mist scherpte.
18' In de minuut 18, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft Getafe een doeltrap.
19' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
19' Buitenspel Getafe. Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz fluit de thuisploeg terug in Coliseum Alfonso Pérez.
21' In de minuut 21, Inworp voor Getafe in de buurt van het vijandige doel in Coliseum Alfonso Pérez.
21' Inworp Osasuna. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
22' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft een inworp aan Osasuna op de eigen helft in Coliseum Alfonso Pérez.
22' In de minuut 22, In Coliseum Alfonso Pérez mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
23' Arbiter Antonio Mateu Lahoz kent een vrije trap toe aan Getafe op de eigen helft.
24' Osasuna krijgt van scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
24' In de minuut 24, Portu (Getafe) krijgt geel.
26' Inworp voor Getafe ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Getafe.
26' Inworp voor Getafe op de helft van Osasuna.
27' In de minuut 27, Inworp Osasuna. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
27' Inworp voor Osasuna in Coliseum Alfonso Pérez op de eigen helft.
28' De scherpte ontbreekt bij Ezequiel Avila (Osasuna). Zijn poging mist doel in Getafe.
28' In de minuut 28, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Getafe.
29' Jaime Mata (Getafe) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
29' Doeltrap voor Osasuna in Coliseum Alfonso Pérez.
31' In de minuut 31, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz toont Abdessamad Ezzalzouli (Osasuna) de gele kaart.
31' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft Getafe een vrije trap op de eigen helft.
32' Inworp op de eigen helft voor Getafe.
33' In de minuut 33, Jaime Mata schiet op doel maar scoort niet voor Getafe in Getafe.
34' Getafe krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz op de helft van Osasuna.
35' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Osasuna in Getafe.
37' In de minuut 37, Vrije trap in Coliseum Alfonso Pérez. Op de helft van Osasuna mag Getafe een vrije trap nemen.
37' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
39' In de minuut 39, Luis Milla deed het voorbereidende werk.
40' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Antonio Mateu Lahoz een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Getafe.
41' In Getafe krijgt Getafe op de eigen helft een vrije trap te nemen.
42' In de minuut 42, Een doelpoging van Juan Miguel Latasa Fernandez Layos (Getafe) mist scherpte.
42' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Osasuna in Getafe.
45' De bal is over de achterlijn geweest. Getafe mag een doeltrap nemen.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz kent Getafe een inworp toe op de helft van Osasuna.
45' Luis Milla mist het doel en scoort niet voor Getafe.
45' Doeltrap voor Osasuna in Coliseum Alfonso Pérez.
45' + 1 In de minuut 45, 3 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Getafe.
45' + 2 Inworp voor Osasuna ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Getafe.
45' + 3 In de minuut 45, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Getafe.
45' + 3 Inworp Getafe. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz aan dat we gaan rusten in Getafe's Coliseum Alfonso Pérez.
46' In de minuut 46, Getafe trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' Vanaf rechts mag Luis Milla een hoekschop nemen voor Getafe in Coliseum Alfonso Pérez.
46' De poging van Damian Suarez (Getafe) mist doel in Coliseum Alfonso Pérez.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft een inworp aan Osasuna op de eigen helft in Coliseum Alfonso Pérez.
47' Inworp op de eigen helft voor Osasuna.
49' Schot op doel van Nemanja Maksimovic. Maar zonder doelpunt voor Getafe als gevolg.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz kent Osasuna een inworp toe op de helft van Getafe.
51' Kopbal richting doel! Portu (Getafe) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Getafe.
51' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft Osasuna een doeltrap.
52' In de minuut 52, Inworp voor Getafe in Coliseum Alfonso Pérez op de eigen helft.
52' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Coliseum Alfonso Pérez.
' Jordan Amavi krijgt een gele kaart, ookal zit hij op de bank bij Getafe.
53' In de minuut 53, Inworp voor Osasuna op de helft van Getafe.
53' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
54' Eerste gele kaart voor Nemanja Maksimovic (Getafe) in Getafe.
54' In de minuut 54, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Getafe.
56' Aridane schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Getafe in Coliseum Alfonso Pérez.
57' Inworp op de eigen helft voor Osasuna.
59' In de minuut 59, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
59' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft een inworp aan Osasuna op de eigen helft in Coliseum Alfonso Pérez.
60' In Coliseum Alfonso Pérez mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
62' In de minuut 62, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
62' Doeltrap voor Getafe in Coliseum Alfonso Pérez.
63' Inworp voor Getafe in Coliseum Alfonso Pérez op de eigen helft.
63' In de minuut 63, Inworp Osasuna. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
64' De scherpte ontbreekt bij Aimar Oroz (Osasuna). Zijn poging mist doel.
64' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Getafe in Getafe.
64' In de minuut 64, Osasuna krijgt van scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
65' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft Getafe een doeltrap.
65' Vrije trap voor Osasuna op de helft van Getafe.
66' In de minuut 66, Arbiter Antonio Mateu Lahoz kent een vrije trap toe aan Osasuna op de eigen helft.
67' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Getafe.
67' De eerste wissel van Osasuna. Enrique Barja komt erin voor Abdessamad Ezzalzouli in Coliseum Alfonso Pérez.
68' In de minuut 68, De uitploeg krijgt een doeltrap in Getafe.
70' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Coliseum Alfonso Pérez.
70' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft een inworp aan Osasuna op de eigen helft in Coliseum Alfonso Pérez.
71' In de minuut 71, Getafe krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz op de helft van Osasuna.
72' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft Getafe een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Osasuna.
73' Osasuna moet opletten als Getafe van scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
74' In de minuut 74, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz fluit voor buitenspel van Getafe.
74' In Coliseum Alfonso Pérez mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
75' Inworp op de eigen helft voor Osasuna.
76' In de minuut 76, De scherpte ontbreekt bij Nemanja Maksimovic (Getafe). Zijn poging mist doel in Getafe.
76' De bal is over de achterlijn geweest. Osasuna mag een doeltrap nemen.
77' Getafe brengt Munir El Haddadi in de plaats van Portu.
77' In de minuut 77, De thuisploeg wisselt Luis Milla voor Gonzalo Villar.
78' Wissel in Getafe: Jon Moncayola vervangt Ruben Garcia bij Osasuna.
78' Trainer Jagoba Arrasate gebruikt zijn derde wissel. Ezequiel Avila wordt door Kike vervangen bij de uitploeg.
80' In de minuut 80, De poging van Pablo Ibanez (Osasuna) mist doel.
80' De bal is over de achterlijn geweest. Getafe mag een doeltrap nemen.
81' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz kent een vrije trap toe aan Osasuna, te nemen op de helft van Getafe.
81' In de minuut 81, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft een gele kaart aan Djene Dakonam (Getafe).
82' Aimar Oroz mist het doel en scoort niet voor Osasuna in Coliseum Alfonso Pérez.
82' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft Getafe een doeltrap.
82' In de minuut 82, Inworp voor Getafe op de helft van Osasuna.
83' Osasuna krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz op de helft van Getafe.
84' Kans voor Getafe in Coliseum Alfonso Pérez! De kopbal van Nemanja Maksimovic mist het doel.
84' In de minuut 84, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Osasuna in Getafe.
85' Inworp voor Osasuna in Coliseum Alfonso Pérez op de eigen helft.
85' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Getafe.
85' In de minuut 85, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft Osasuna een vrije trap op de eigen helft.
86' Inworp Getafe. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
87' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz kent Getafe een inworp toe op de helft van Osasuna.
88' In de minuut 88, In Coliseum Alfonso Pérez mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
88' Trainer Pepe Bordalas (Getafe) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Juan Miguel Latasa Fernandez Layos door Borja Mayoral.
88' Bij Getafe komt Angel Algobia er in. Hij vervangt Nemanja Maksimovic.
89' In de minuut 89, Iker Munoz vervangt Pablo Ibanez bij de uitploeg.
89' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90' Jaime Mata legt de bal in het net, de thuisploeg leidt met 2-1.
90' + 1 In Getafe worden nog 5 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' + 2 Borja Mayoral (Getafe) staat buitenspel in Getafe, gezien door scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz.
90' + 3 Osasuna verdedigt een schot van Borja Mayoral, waardoor Getafe niet tot scoren komt.
90' + 3 Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz kent Getafe een inworp toe op de helft van Osasuna.
90' + 4 Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90' + 5 Inworp voor Getafe in Coliseum Alfonso Pérez op de eigen helft.
90' + 5 Inworp voor Osasuna in de buurt van het vijandige doel in Coliseum Alfonso Pérez.
90' De wedstrijd is afgelopen in Getafe met een 2-1 stand op het scorebord.