1' Sevilla heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos geeft Villarreal een doeltrap.
4' Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos geeft Villarreal een vrije trap op de eigen helft.
4' In de minuut 4, Inworp voor Villarreal ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Sevilla.
6' Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
6' Inworp voor Villarreal in Ramon Sanchez Pizjuan op de eigen helft.
8' In de minuut 8, Hoekschop voor Sevilla in Ramon Sanchez Pizjuan. Ivan Rakitic neemt deze vanaf rechts.
12' De bal is over de achterlijn geweest. Sevilla mag een doeltrap nemen.
13' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
14' In de minuut 14, Inworp op de eigen helft voor Villarreal.
16' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Villarreal in Sevilla.
17' Vrije trap in Ramon Sanchez Pizjuan. Op de helft van Villarreal mag Sevilla een vrije trap nemen.
17' In de minuut 17, Doelpoging Sevilla! Het schot van Youssef En-Nesyri gaat niet tussen de palen.
17' De uitploeg krijgt een doeltrap in Sevilla.
19' Sevilla krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos op de helft van Villarreal.
20' In de minuut 20, Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos geeft Sevilla een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Villarreal.
20' Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos fluit voor buitenspel van Sevilla.
21' Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos kent Sevilla een inworp toe op de helft van Villarreal.
23' In de minuut 23, Inworp Villarreal. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
25' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Ramon Sanchez Pizjuan.
26' Sevilla krijgt van scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
26' In de minuut 26, Villarreal moet opletten als Sevilla van scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
29' Poging met het hoofd van Lucas Ocampos (Sevilla), maar hij mist het doel.
29' Doeltrap voor Villarreal in Ramon Sanchez Pizjuan.
30' In de minuut 30, Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos geeft een inworp aan Sevilla op de eigen helft in Ramon Sanchez Pizjuan.
30' Vrije trap voor Sevilla op de helft van Villarreal.
31' Ivan Rakitic schiet op doel maar scoort niet voor Sevilla in Sevilla.
32' In de minuut 32, De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Gerard Moreno (Villarreal).
34' De onderbreking is afgelopen in Sevilla.
35' Gerard Moreno lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Villarreal.
35' In de minuut 35, Een doelpoging van Alfonso Pedraza (Villarreal) mist scherpte.
35' Doeltrap voor Sevilla in Ramon Sanchez Pizjuan.
36' Ramon Sanchez Pizjuan ziet hoe Marcos Acuna op doel schiet, maar niet scoort voor Sevilla.
37' In de minuut 37, Sevilla krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos in Sevilla.
39' Vanaf rechts mag Dani Parejo een hoekschop nemen voor Villarreal in Ramon Sanchez Pizjuan.
39' Arbiter Isidro Diaz de Mera Escuderos kent een vrije trap toe aan Sevilla op de eigen helft.
39' In de minuut 39, Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Djibril Sow (Sevilla) in Ramon Sanchez Pizjuan.
40' Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
40' Djibril Sow kan weer verder bij Sevilla.
40' In de minuut 40, Inworp voor Sevilla in de buurt van het vijandige doel in Ramon Sanchez Pizjuan.
41' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sevilla.
42' In Sevilla krijgt Sevilla op de eigen helft een vrije trap te nemen.
43' In de minuut 43, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Ramon Sanchez Pizjuan.
44' Ramon Sanchez Pizjuan ziet de poging van Lucas Ocampos smoren in de verdediging van Villarreal.
44' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Villarreal in Sevilla.
45' In de minuut 45, In Ramon Sanchez Pizjuan mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Isidro Diaz de Mera Escuderos een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Sevilla.
45' + 1 Gele kaart in Sevilla: Alfonso Pedraza (Villarreal) gaat op de bon bij scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos.
45' + 1 In de minuut 45, De vierde official geeft 3 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in Ramon Sanchez Pizjuan.
45' + 1 De poging van Lucas Ocampos (Sevilla) mist doel in Ramon Sanchez Pizjuan.
45' + 1 De bal is over de achterlijn geweest. Villarreal mag een doeltrap nemen.
45' + 2 In de minuut 45, Sevilla schiet tussen de palen, maar Youssef En-Nesyri ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Sevilla.
45' + 2 De verdediging van Villarreal blokkeert een schot van Lucas Ocampos (Sevilla).
45' + 2 De kopbal van Djibril Sow (Sevilla) mist het doel van de tegenstander.
45' + 2 In de minuut 45, Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos geeft Villarreal een doeltrap.
45' + 3 In Sevilla krijgt Villarreal op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 3 Eerste gele kaart voor Djibril Sow (Sevilla) in Sevilla.
45' In de minuut 45, Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos aan dat we gaan rusten in Sevilla's Ramon Sanchez Pizjuan.
46' Na de pauze trapt Villarreal af voor de tweede helft.
46' Wissel in Sevilla: Adria Pedrosa vervangt Marcos Acuna bij Sevilla.
46' In de minuut 46, Vergeefse doelpoging Alex Baena (Villarreal) in Ramon Sanchez Pizjuan.
47' Arbiter Isidro Diaz de Mera Escuderos kent een vrije trap toe aan Sevilla op de eigen helft.
49' Villarreal krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos in Sevilla.
50' In de minuut 50, De poging van Dodi Lukebakio (Sevilla) mist doel.
50' De uitploeg krijgt een doeltrap in Sevilla.
51' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Ramon Sanchez Pizjuan.
52' In de minuut 52, Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos geeft Villarreal een vrije trap op de eigen helft.
52' Juanlu gaat in het boekje van de scheidsrechter.
54' Sevilla krijgt van scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
54' In de minuut 54, Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos geeft een gele kaart aan Adria Altimira Reynaldos (Villarreal).
55' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Villarreal in Sevilla.
56' Inworp voor Sevilla ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Sevilla.
57' In de minuut 57, Inworp voor Sevilla op de helft van Villarreal.
57' Sevilla krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos op de helft van Villarreal.
58' Hoekschop voor Sevilla in Ramon Sanchez Pizjuan. Ivan Rakitic neemt deze vanaf rechts.
58' In de minuut 58, De scherpte ontbreekt bij Adria Pedrosa (Sevilla). Zijn poging mist doel.
58' Doeltrap voor Villarreal in Ramon Sanchez Pizjuan.
60' Youssef En-Nesyri mist het doel en scoort niet voor Sevilla.
60' In de minuut 60, De uitploeg krijgt een doeltrap in Sevilla.
61' Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
62' Ivan Rakitic neemt de door scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos gegeven hoekschop voor Sevilla in Sevilla.
62' In de minuut 62, Youssef En-Nesyri kopt namens Sevilla op doel, zonder doelpunt als resultaat.
62' Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos geeft Villarreal een doeltrap.
63' Sevilla krijgt van scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
64' In de minuut 64, In Sevilla krijgt Villarreal op de eigen helft een vrije trap te nemen.
64' Kans voor Villarreal in Ramon Sanchez Pizjuan! De kopbal van Gerard Moreno mist het doel.
64' De bal is over de achterlijn geweest. Sevilla mag een doeltrap nemen.
64' In de minuut 64, Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos geeft Sevilla een vrije trap op de eigen helft.
65' Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos geeft een inworp aan Sevilla op de eigen helft in Ramon Sanchez Pizjuan.
66' Vanaf rechts mag Ivan Rakitic een hoekschop nemen voor Sevilla in Ramon Sanchez Pizjuan.
66' In de minuut 66, Sevilla krijgt een schietkans via Dodi Lukebakio, maar scoort niet.
67' Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos geeft Sevilla een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Villarreal.
69' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Villarreal in Sevilla.
69' In de minuut 69, Arbiter Isidro Diaz de Mera Escuderos kent een vrije trap toe aan Villarreal op de eigen helft.
71' Trainer Marcelino Garcia gebruikt zijn 1 wissel. Santi Comesana wordt door Etienne Capoue vervangen bij de uitploeg.
71' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sevilla.
71' In de minuut 71, Bij Villarreal komt Alberto Moreno er in. Hij vervangt Adria Altimira Reynaldos.
72' Sevilla gebruikt de 2 wissel. Kike Salas vervangt Nianzou Tanguy Kouassi.
72' Inworp op de eigen helft voor Sevilla.
73' In de minuut 73, De bal is over de achterlijn geweest. Villarreal mag een doeltrap nemen.
74' Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos kent een vrije trap toe aan Sevilla, te nemen op de helft van Villarreal.
75' In de minuut 75, Adria Pedrosa met de assist.
77' Jose Luis Morales scoort en maakt de 1-1 gelijkmaker voor Villarreal in Ramon Sanchez Pizjuan.