1' Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias geeft het startsein in Barcelona. Barcelona trapt af en de wedstrijd is begonnen.
1' In de minuut 1, Granada krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias op de helft van Barcelona.
3' Gerard Gumbau (Granada) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Barcelona.
3' Inworp voor Barcelona in Estadi Olimpic Lluis Companys op de eigen helft.
3' In de minuut 3, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadi Olimpic Lluis Companys.
4' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadi Olimpic Lluis Companys.
4' Inworp Granada. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
7' In de minuut 7, Granada krijgt van scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias op eigen helft een vrije trap toegewezen.
8' Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
9' Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias geeft een inworp aan Granada op de eigen helft in Estadi Olimpic Lluis Companys.
10' In de minuut 10, Inworp voor Granada op de helft van Barcelona.
11' Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Barcelona.
11' Inworp op de eigen helft voor Granada.
11' In de minuut 11, In Estadi Olimpic Lluis Companys mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
12' Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias geeft Barcelona een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Granada.
13' Vrije trap voor Barcelona op de helft van Granada.
13' In de minuut 13, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Barcelona.
13' Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias geeft Granada een doeltrap.
14' In de minuut 14, Het voorbereidende werk werd verricht door João Cancelo.
16' Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias kent Barcelona een inworp toe op de helft van Granada.
17' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Barcelona.
18' In de minuut 18, Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias geeft een inworp aan Granada op de eigen helft in Estadi Olimpic Lluis Companys.
18' Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias kent een vrije trap toe aan Granada, te nemen op de helft van Barcelona.
19' De poging van Faitout Maouassa (Granada) mist doel in Estadi Olimpic Lluis Companys.
19' In de minuut 19, De bal is over de achterlijn geweest. Barcelona mag een doeltrap nemen.
19' De verdediging van Barcelona blokkeert een schot van Oscar Melendo (Granada) in Estadi Olimpic Lluis Companys.
22' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Miguel Angel Ortiz Arias een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Barcelona.
23' In de minuut 23, Barcelona krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias op de helft van Granada.
23' Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias geeft Granada een vrije trap op de eigen helft.
24' Inworp voor Granada ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Barcelona.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
25' Granada krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias in Barcelona.
25' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Barcelona.
27' In de minuut 27, Inworp Granada. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
28' Vrije trap in Estadi Olimpic Lluis Companys. Op de helft van Granada mag Barcelona een vrije trap nemen.
29' In Barcelona krijgt Barcelona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
31' In de minuut 31, Doeltrap voor Barcelona in Estadi Olimpic Lluis Companys.
32' Inworp voor Granada op de helft van Barcelona.
32' In Estadi Olimpic Lluis Companys mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
33' In de minuut 33, De uitploeg incasseert geel op naam van Sergio Ruiz Alonso.
33' Arbiter Miguel Angel Ortiz Arias kent een vrije trap toe aan Barcelona op de eigen helft.
35' Inworp voor Granada in Estadi Olimpic Lluis Companys op de eigen helft.
35' In de minuut 35, Inworp op de eigen helft voor Barcelona.
36' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Myrto Uzuni (Granada).
36' Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
37' In de minuut 37, Inworp op de eigen helft voor Granada.
37' Myrto Uzuni kan weer verder bij Granada.
37' Inworp voor Granada in Estadi Olimpic Lluis Companys op de eigen helft.
38' In de minuut 38, Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias geeft een inworp aan Barcelona op de eigen helft in Estadi Olimpic Lluis Companys.
39' Arbiter Miguel Angel Ortiz Arias kent een vrije trap toe aan Granada op de eigen helft.
40' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Barcelona in Barcelona.
45' + 1 Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias kent Barcelona een inworp toe op de helft van Granada.
43' Facundo Pellistri met de assist.
45' + 1 In de minuut 45, De vierde official geeft 3 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 2 Inworp Granada. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 3 Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Granada trapt af.
46' Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias kent Barcelona een inworp toe op de helft van Granada.
47' In de minuut 47, De uitploeg krijgt een doeltrap in Barcelona.
47' In de minuut 47, Barcelona in buitenspelpositie.
47' De uitploeg krijgt een doeltrap in Barcelona.
47' Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
48' In de minuut 48, Inworp op de eigen helft voor Granada.
51' Inworp voor Granada op de helft van Barcelona.
50' Granada krijgt van scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias op eigen helft een vrije trap toegewezen.
51' In de minuut 51, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadi Olimpic Lluis Companys.
52' Inworp voor Barcelona in Estadi Olimpic Lluis Companys op de eigen helft.
52' Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias geeft een inworp aan Barcelona op de eigen helft in Estadi Olimpic Lluis Companys.
52' In de minuut 52, Doelpoging Granada! Het schot van Douglas Matias Arezo Martinez gaat niet tussen de palen in Barcelona.
52' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Barcelona in Barcelona.
53' In de minuut 53, Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias geeft Granada een doeltrap.
53' Doelpoging Barcelona! Het schot van Robert Lewandowski gaat niet tussen de palen.
57' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Miguel Angel Ortiz Arias een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Barcelona.