1' De wedstrijd gaat van start. Delfino Pescara heeft afgetrapt.
25' In de minuut 25, Goal! De thuisploeg neemt een 1-0 voorsprong via Luigi Cuppone.
28' Bij de thuisploeg stond Simone Franchini op scherp en moet vanwege een gele kaart de volgende ronde vanaf de tribune meekijken.
29' Filippo Oliana krijgt geel voor de uitploeg en zal de volgende wedstrijd moeten missen.
37' In de minuut 37, Davide Merola (Delfino Pescara) breidt met een rake kopstoot de voorsprong verder uit. Het staat nu 2-0 in Stadio Adriatico.
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' Filippo Colaninno geeft het fluitsignaal in Stadio Adriatico. Usd Sestri Levante 1919 mag de tweede helft aftrappen.
46' In de minuut 46, Usd Sestri Levante 1919 heeft Antonio Gala gewisseld. Bob Murphy Omoregbe neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Enrico Barillari.
52' Massimiliano Pane (Usd Sestri Levante 1919) krijgt geel van scheidsrechter Filippo Colaninno in Stadio Adriatico en moet oppassen.
61' Wissel in Pescara: Daniel Fossati vervangt Francesco Margiotta bij Usd Sestri Levante 1919.
61' In de minuut 61, Trainer Enrico Barillari (Usd Sestri Levante 1919) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Lorenzo Podda door Simone Andreis.
65' Gele kaart. Maiko Candiano (Usd Sestri Levante 1919) gaat op de bon.
68' Davide Di Pasquale scoort met het hoofd en brengt Delfino Pescara verder op voorsprong. 3-0.
72' In de minuut 72, Trainer Zdenek Zeman gebruikt zijn 1 wissel. Davide Merola wordt door Michele Masala vervangen bij de thuisploeg.
72' De 2 wissel van Delfino Pescara. Antonino De Marco komt erin voor Simone Franchini in Stadio Adriatico.
72' Trainer Enrico Barillari (Usd Sestri Levante 1919) gebruikt zijn 4 wissel en vervangt Maiko Candiano door Emanuele Matteucci.
72' In de minuut 72, Luca Troiano vervangt Mattia Sandri bij de uitploeg.