1' Scheidsrechter Andrea Zoppi geeft het startsein in Pesaro. Vis Pesaro trapt af en de wedstrijd is begonnen.
10' In de minuut 10, Gele kaart. Cristian Furno (Usd Sestri Levante 1919) gaat op de bon.
15' Scheidsrechter Andrea Zoppi geeft een gele kaart aan Mattia Sandri (Usd Sestri Levante 1919).
24' De uitploeg vervangt Filippo Oliana door Emanuele Matteucci.
30' In de minuut 30, Doelpunt! Ottar Magnus Karlsson bezorgt Vis Pesaro een 1-0 voorsprong.
40' Mattia Sandri scoort en maakt de 1-1 gelijkmaker voor Usd Sestri Levante 1919 in Stadio Tonino Benelli.
45' + 3 Manuel Di Paola gaat in het boekje van de scheidsrechter.
45' In de minuut 45, De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Usd Sestri Levante 1919.
56' Bij Vis Pesaro komt Afonso Bento Martins Jesus Peixoto er in. Hij vervangt Matteo Rossetti.
56' In de minuut 56, Vis Pesaro gebruikt de 3 wissel. Mirco Ceccacci vervangt Lorenzo Da Pozzo.
56' Wissel in Pesaro: Antonio Pio Lervolino vervangt Cristian Nina bij Vis Pesaro.
68' Mirco Ceccacci (Vis Pesaro) krijgt een eerste gele kaart.
69' In de minuut 69, Silvano Raggio Garibaldi (Usd Sestri Levante 1919) krijgt geel.
73' Jack de Vries vervangt Manuel Pucciarelli bij de thuisploeg.
78' De thuisploeg incasseert geel op naam van Ottar Magnus Karlsson.
81' In de minuut 81, De thuisploeg wisselt Manuel Di Paola voor Mirko Valdifiori.
84' Usd Sestri Levante 1919 brengt Omar Nenci in de plaats van Lorenzo Podda.
90' Goal in Pesaro! Ottar Magnus Karlsson brengt Vis Pesaro op een 2-1 voorsprong.