1' De eerste helft gaat van start in Padova. Padova mag aftrappen.
6' In de minuut 6, Het staat 1-0 in Stadio Euganeo! Alessandro Capelli zet de thuisploeg op voorsprong.
27' Marco Moscati scoort en maakt de 1-1 gelijkmaker voor Lumezzane in Stadio Euganeo.
28' Scheidsrechter Giorgio Vergaro geeft een gele kaart aan Samuele Regazzetti (Lumezzane).
36' In de minuut 36, Michele Cali gaat in het boekje van de scheidsrechter.
42' Gele kaart in Padova: Marco Moscati (Lumezzane) gaat op de bon bij scheidsrechter Giorgio Vergaro.
42' Michael Liguori (Padova) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Giorgio Vergaro maakt een einde aan de eerste helft.
46' Scheidsrechter Giorgio Vergaro geeft het startsein voor de tweede helft in Padova. Lumezzane trapt af.
66' Trainer Arnaldo Franzini gebruikt zijn 1 wissel. Gianluca Parodi wordt door Samuele Righetti vervangen bij de uitploeg.
67' In de minuut 67, Trainer Arnaldo Franzini (Lumezzane) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Kevin Cannavo door Aristidi Kolaj.
73' De thuisploeg vervangt Luca Villa door Giulio Favale.
73' Wissel in Padova: Simone Palombi vervangt Michael Liguori bij Padova.
80' In de minuut 80, De 3 wissel van Lumezzane. Carlo Ilari komt erin voor Marco Moscati in Stadio Euganeo.
85' De thuisploeg wisselt Igor Radrezza voor Jacopo Dezi.
85' Padova heeft Francesco Belli gewisseld. Niko Kirwan neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Vincenzo Torrente.