1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Levante mag de aftrap nemen.
1' In de minuut 1, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Jose Luis Guzman Mansilla een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Miranda de Ebro.
3' Scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla fluit voor buitenspel van Levante.
4' Mirandes verdedigt een schot van Oriol Rey, waardoor Levante niet tot scoren komt.
5' In de minuut 5, Inworp voor Levante in de buurt van het vijandige doel in Estadio Municipal de Anduva.
5' Mirandes krijgt van scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla op eigen helft een vrije trap toegewezen.
6' Inworp voor Levante op de helft van Mirandes.
7' In de minuut 7, Levante krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla op de helft van Mirandes.
9' Mirandes mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Alvaro Sanz in Estadio Municipal de Anduva.
9' Levante moet uitkijken als Mirandes een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Municipal de Anduva.
10' In de minuut 10, De poging van Pablo Ramón Parra (Mirandes) mist doel.
10' De bal is over de achterlijn geweest. Levante mag een doeltrap nemen.
11' Scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla geeft Mirandes een vrije trap op de eigen helft.
12' In de minuut 12, Hoekschop voor Mirandes in Estadio Municipal de Anduva. Alvaro Sanz neemt deze vanaf rechts.
13' Mirandes krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla in Miranda de Ebro.
13' De kopbal van Sergio Barcia wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Levante.
16' In de minuut 16, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mirandes in Miranda de Ebro.
16' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Miranda de Ebro.
18' Inworp Levante. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
20' Inworp voor Levante in Estadio Municipal de Anduva op de eigen helft.
21' Scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla geeft Levante een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Mirandes.
22' In de minuut 22, Inworp op de eigen helft voor Mirandes.
22' Vrije trap in Estadio Municipal de Anduva. Op de helft van Mirandes mag Levante een vrije trap nemen.
24' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Municipal de Anduva.
26' In de minuut 26, Alvaro Sanz neemt de door scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla gegeven hoekschop voor Mirandes in Miranda de Ebro.
26' Scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla kent Mirandes een inworp toe op de helft van Levante.
27' Gele kaart in Miranda de Ebro: Mohamed Bouldini (Levante) gaat op de bon bij scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla.
27' In de minuut 27, Vrije trap voor Mirandes op de helft van Levante.
27' Doeltrap voor Levante in Estadio Municipal de Anduva.
28' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
28' In de minuut 28, In Estadio Municipal de Anduva mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
30' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Miranda de Ebro.
32' In de minuut 32, Levante moet opletten als Mirandes van scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
32' Scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla geeft Levante een doeltrap.
32' Scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla geeft een inworp aan Levante op de eigen helft in Estadio Municipal de Anduva.
33' Inworp voor Levante in Estadio Municipal de Anduva op de eigen helft.
33' In de minuut 33, Mirandes krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla op de helft van Levante.
35' Scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla geeft een inworp aan Levante op de eigen helft in Estadio Municipal de Anduva.
34' In Estadio Municipal de Anduva mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla kent een vrije trap toe aan Levante op een gevaarlijke plek voor Mirandes.
36' Inworp voor Levante ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Miranda de Ebro.
37' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mirandes in Miranda de Ebro.
38' In de minuut 38, De uitploeg krijgt een doeltrap in Miranda de Ebro.
39' Inworp voor Mirandes op de helft van Levante.
40' Arbiter Jose Luis Guzman Mansilla kent een vrije trap toe aan Mirandes op de eigen helft.
41' In de minuut 41, Scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla kent Levante een inworp toe op de helft van Mirandes.
42' Inworp voor Levante ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Miranda de Ebro.
43' Levante komt op een 0-1 voorsprong in Miranda de Ebro via Carlos Alvarez!
45' + 1 In de minuut 45, Scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla laat nog 2 minuten doorspelen in Miranda de Ebro.
45' + 1 Scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla geeft Levante een doeltrap.
45' + 2 De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
45' + 2 In de minuut 45, Scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' De eerste helft is afgelopen in Miranda de Ebro's Estadio Municipal de Anduva.
46' Begin van de tweede helft. Mirandes verzorgt de aftrap.
46' In de minuut 46, Inworp op de eigen helft voor Mirandes.
46' Inworp voor Levante in de buurt van het vijandige doel in Estadio Municipal de Anduva.
47' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Miranda de Ebro.
48' In de minuut 48, Levante in buitenspelpositie.
48' Inworp Mirandes. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
49' Mirandes krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla op de helft van Levante.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla kent Mirandes een inworp toe op de helft van Levante.
50' In Estadio Municipal de Anduva mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
51' De verdediging van Levante houdt de kopbal van Jonathan German Gomez (Mirandes) tegen in Miranda de Ebro.
51' In de minuut 51, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Miranda de Ebro.
' Het officiële aantal toeschouwers aanwezig vandaaag in Estadio Municipal de Anduva (Miranda de Ebro): 2847.
53' Scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
53' In de minuut 53, Doeltrap voor Mirandes in Estadio Municipal de Anduva.
54' Mirandes moet opletten als Levante van scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
55' Scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla geeft Levante een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Mirandes.
55' In de minuut 55, Doelpoging Levante! Het schot van Mohamed Bouldini gaat niet tussen de palen in Miranda de Ebro.
55' De bal is over de achterlijn geweest. Mirandes mag een doeltrap nemen.
55' Inworp voor Levante op de helft van Mirandes.
56' In de minuut 56, In Miranda de Ebro krijgt Mirandes op de eigen helft een vrije trap te nemen.
56' De bal is over de achterlijn geweest. Levante mag een doeltrap nemen.
56' Scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla geeft een inworp aan Levante op de eigen helft in Estadio Municipal de Anduva.
58' In de minuut 58, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla aan de thuisploeg.
59' Scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla geeft Levante een doeltrap.
59' Scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla kent een vrije trap toe aan Levante, te nemen op de helft van Mirandes.
61' In de minuut 61, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Municipal de Anduva.
61' De uitploeg wisselt Mohamed Bouldini voor Brugue.
62' In Miranda de Ebro krijgt Mirandes op de eigen helft een vrije trap te nemen.
65' In de minuut 65, Mirandes moet opletten als Levante van scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
65' Inworp op de eigen helft voor Mirandes.
66' Mirandes heeft Alberto Rodriguez gewisseld. Mathis Lachuer neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Alessio Lisci.
66' In de minuut 66, Inworp voor Levante op de helft van Mirandes.
67' Levante mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Mirandes in Miranda de Ebro.
67' Levante krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla in Miranda de Ebro.
68' In de minuut 68, Buitenspel Mirandes.
69' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Municipal de Anduva.
70' In de minuut 70, Scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla geeft Mirandes een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Levante.
69' Scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla geeft een gele kaart aan Dani Gomez (Levante).
70' Scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla geeft Levante een vrije trap op de eigen helft.
71' In de minuut 71, Inworp voor Mirandes in Estadio Municipal de Anduva op de eigen helft.
70' Alberto Reina Campos (Mirandes) krijgt geel.
71' Inworp Mirandes. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
72' Doeltrap voor Levante in Estadio Municipal de Anduva.
74' In de minuut 74, Pablo Ramón Parra (Mirandes) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
74' Mirandes mag een hoekschop nemen vanaf links via Alvaro Sanz in Estadio Municipal de Anduva.
74' De verdediging van Levante blokkeert een schot van Jonathan German Gomez (Mirandes) in Estadio Municipal de Anduva.
74' In de minuut 74, Hoekschop voor Mirandes in Estadio Municipal de Anduva. Alvaro Sanz neemt deze vanaf rechts.
74' De uitploeg krijgt een doeltrap in Miranda de Ebro.
75' Arbiter Jose Luis Guzman Mansilla kent een vrije trap toe aan Levante op de eigen helft.
75' In de minuut 75, Vrije trap voor Mirandes op de helft van Levante.
76' Bij Levante komt Alejandro Cantero er in. Hij vervangt Dani Gomez.
76' Trainer Javier Calleja Revilla (Levante) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Pablo Martinez door Sergio Lozano.
76' In de minuut 76, Trainer Alessio Lisci gebruikt zijn 2 wissel. Alberto Reina Campos wordt door Ivan Durdov vervangen bij de thuisploeg.
76' Mirandes mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
77' Kans voor Mirandes in Estadio Municipal de Anduva! De kopbal van Pablo Ramón Parra mist het doel.
77' In de minuut 77, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Levante in Miranda de Ebro.
77' Levante krijgt van scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla op eigen helft een vrije trap toegewezen.
78' Inworp op de eigen helft voor Levante.
79' In de minuut 79, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Municipal de Anduva.
79' Doeltrap voor Levante in Estadio Municipal de Anduva.
80' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Miranda de Ebro.
81' In de minuut 81, Inworp voor Mirandes in de buurt van het vijandige doel in Estadio Municipal de Anduva.
81' De bal is over de achterlijn geweest. Levante mag een doeltrap nemen.
82' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Jose Luis Guzman Mansilla een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Miranda de Ebro.
83' In de minuut 83, Arbiter Jose Luis Guzman Mansilla kent een vrije trap toe aan Levante op de eigen helft.
85' Levante krijgt een schietkans via Alejandro Cantero, maar scoort niet.
85' Vrije trap in Estadio Municipal de Anduva. Op de helft van Levante mag Mirandes een vrije trap nemen.
86' In de minuut 86, Een schot van Ilyas Chaira (Mirandes) wordt geblokkeerd door een verdediger van Levante.
86' Scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla geeft Levante een doeltrap.
87' Levante krijgt van scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla op eigen helft een vrije trap toegewezen.
87' In de minuut 87, Andres Fernandez (Levante) krijgt een eerste gele kaart.
87' De uitploeg vervangt Carlos Alvarez door Robert Ibanez.
88' Levante gebruikt de 5 wissel. Buba Sangare vervangt Alex Valle.
88' In de minuut 88, Scheidsrechter Jose Luis Guzman Mansilla kent een vrije trap toe aan Mirandes, te nemen op de helft van Levante.