1' De eerste helft is begonnen.
1' Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande kent een vrije trap toe aan Espanyol, te nemen op de helft van Elche.
2' In de minuut 2, De verdediging van Espanyol blokkeert een schot van Ezequiel Ponce (Elche) in Estadio Martínez Valero.
3' Arbiter Carlos del Cerro Grande kent een vrije trap toe aan Espanyol op de eigen helft.
4' Een doelpoging van Javi Puado (Espanyol) mist scherpte.
4' In de minuut 4, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Elche in Elche.
5' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Martínez Valero.
7' Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande kent Espanyol een inworp toe op de helft van Elche.
8' In de minuut 8, Vergeefse doelpoging Gerard Gumbau (Elche) in Estadio Martínez Valero.
9' Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geeft Espanyol een doeltrap.
9' Espanyol krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande op de helft van Elche.
10' In de minuut 10, Espanyol schiet tussen de palen, maar Martin Braithwaite ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Elche.
10' Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geeft Elche een vrije trap op de eigen helft.
11' Espanyol verdedigt een schot van Fidel, waardoor Elche niet tot scoren komt.
11' In de minuut 11, Gerard Gumbau neemt de door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande gegeven hoekschop voor Elche in Elche.
12' Poging met het hoofd van Ezequiel Ponce. Maar geen doelpunt voor Elche.
12' Elche krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande in Elche.
12' In de minuut 12, In Elche kopt Ezequiel Ponce (Elche) de bal, maar mist doel.
12' De bal is over de achterlijn geweest. Espanyol mag een doeltrap nemen.
13' Espanyol mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Elche in Elche.
13' In de minuut 13, Een schot van Javi Puado (Espanyol) wordt tegengehouden door de verdediging van Elche in Elche.
13' Brian Olivan blesseert zich bij Espanyol, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Estadio Martínez Valero.
13' Het spel ligt even stil: Ezequiel Ponce (Elche) is geblesseerd.
18' In de minuut 18, Ezequiel Ponce (Elche) is weer terug binnen de lijnen.
18' Brian Olivan (Espanyol) doet weer mee in Estadio Martínez Valero.
19' In Estadio Martínez Valero mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
19' In de minuut 19, Inworp voor Espanyol op de helft van Elche.
20' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Martínez Valero.
20' Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geeft een inworp aan Espanyol op de eigen helft in Estadio Martínez Valero.
21' In de minuut 21, De poging van Gerard Gumbau (Elche) mist doel.
21' De uitploeg krijgt een doeltrap in Elche.
21' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Elche.
22' In de minuut 22, Hoekschop voor Elche in Estadio Martínez Valero. Omar Mascarell neemt deze vanaf rechts.
23' Buitenspelpositie Elche.
23' Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande.
24' In de minuut 24, In Elche krijgt Elche op de eigen helft een vrije trap te nemen.
24' De scherpte ontbreekt bij Ezequiel Ponce (Elche). Zijn poging mist doel.
24' Doeltrap voor Espanyol in Estadio Martínez Valero.
25' In de minuut 25, Inworp voor Elche op de helft van Espanyol.
26' Vrije trap voor Elche op de helft van Espanyol.
27' Inworp Espanyol. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
27' In de minuut 27, Elche krijgt van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande op eigen helft een vrije trap toegewezen.
27' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Martínez Valero.
28' Elche krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande op de helft van Espanyol.
28' In de minuut 28, In Estadio Martínez Valero mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
29' Helibelton Palacios schiet op doel maar scoort niet voor Elche in Elche.
31' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Carlos del Cerro Grande een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Elche.
31' In de minuut 31, Arbiter Carlos del Cerro Grande kent een vrije trap toe aan Elche op de eigen helft.
33' Vanaf links mag Gerard Gumbau een hoekschop nemen voor Elche in Estadio Martínez Valero.
33' Enzo Roco (Elche) ziet zijn kopbal niet in het doel van Espanyol belanden.
34' In de minuut 34, Buitenspelpositie van de uitploeg.
36' Inworp voor Espanyol in Estadio Martínez Valero op de eigen helft.
38' Inworp voor Elche in de buurt van het vijandige doel in Estadio Martínez Valero.
39' In de minuut 39, Elche moet opletten als Espanyol van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
41' Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
42' Inworp voor Elche ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Elche.
42' In de minuut 42, De scherpte ontbreekt bij Omar Mascarell (Elche). Zijn poging mist doel in Elche.
42' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Espanyol in Elche.
43' Vrije trap in Estadio Martínez Valero. Op de helft van Espanyol mag Elche een vrije trap nemen.
43' In de minuut 43, Oscar Regano (Espanyol) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
44' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Carlos del Cerro Grande een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Elche.
44' Brian Olivan (Espanyol) krijgt een eerste gele kaart.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geeft Espanyol een doeltrap.
45' + 1 We spelen 4 minuten extra in Estadio Martínez Valero.
45' + 3 De thuisploeg krijgt een doeltrap in Elche.
45' + 4 In de minuut 45, Ezequiel Ponce mist het doel en scoort niet voor Elche.
45' + 4 De bal is over de achterlijn geweest. Espanyol mag een doeltrap nemen.
45' + 4 Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Elche.
45' In de minuut 45, Het rustsignaal klinkt.
46' Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande heeft de tweede helft in gang gezet in Elche.
46' Elche brengt Pedro Bigas in de plaats van Lisandro Magallan.
47' In de minuut 47, Elche mag een hoekschop nemen vanaf links via Gerard Gumbau in Estadio Martínez Valero.
48' Hoekschop voor Elche in Estadio Martínez Valero. Gerard Gumbau neemt deze vanaf links.
48' Elche in buitenspelpositie.
' In de minuut -1, Aantal toeschouwers: 18963.
49' Inworp op de eigen helft voor Espanyol.
50' Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geeft een inworp aan Elche op de eigen helft in Estadio Martínez Valero.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande kent Elche een inworp toe op de helft van Espanyol.
51' Elche krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande in Elche.
52' Doeltrap voor Elche in Estadio Martínez Valero.
53' In de minuut 53, Buitenspel van de uitploeg.
53' Inworp Espanyol. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
54' Espanyol krijgt een schietkans via Javi Puado, maar scoort niet in Estadio Martínez Valero.
54' In de minuut 54, De kopbal van Martin Braithwaite belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Espanyol.
55' Jose Carmona schiet op doel maar scoort niet voor Elche in Elche.
56' Inworp voor Elche op de helft van Espanyol.
57' In de minuut 57, Elche krijgt van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande op eigen helft een vrije trap toegewezen.
58' Ezequiel Ponce (Elche) staat buitenspel.
59' Elche krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande op de helft van Espanyol.
60' In de minuut 60, Elche schiet tussen de palen, maar Gerard Gumbau ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Elche.
60' Vanaf rechts mag Gerard Gumbau een hoekschop nemen voor Elche in Estadio Martínez Valero.
61' Elche mag een hoekschop nemen vanaf links via Fidel in Estadio Martínez Valero.
61' In de minuut 61, Een schot van Lucas Boye (Elche) wordt geblokkeerd door een verdediger van Espanyol.
61' De uitploeg krijgt een doeltrap in Elche.
61' Het spel ligt even stil in Elche. Fernando Pacheco (Espanyol) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
64' In de minuut 64, Fernando Pacheco (Espanyol) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Elche.
64' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Elche.
64' Inworp voor Elche in Estadio Martínez Valero op de eigen helft.
64' In de minuut 64, De uitploeg wisselt Ruben Sanchez Saez voor Ronaël Pierre-Gabriel.
65' Espanyol heeft Javi Puado gewisseld. Aleix Vidal neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Diego Martinez Penas.
65' In Estadio Martínez Valero mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
67' In de minuut 67, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Martínez Valero.
69' Doelpoging Elche! Het schot van Ezequiel Ponce gaat niet tussen de palen.
69' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Espanyol in Elche.
70' In de minuut 70, Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande kent Elche een inworp toe op de helft van Espanyol.
70' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
71' In Elche krijgt Espanyol op de eigen helft een vrije trap te nemen.
71' In de minuut 71, Elche moet uitkijken als Espanyol een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Martínez Valero.
71' Eerste gele kaart voor Jose Carmona (Elche) in Elche.
72' Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geeft Espanyol een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Elche.
73' In de minuut 73, Sergi Darder neemt de door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande gegeven hoekschop voor Espanyol in Elche.
74' Vanaf rechts mag Brian Olivan een hoekschop nemen voor Espanyol in Estadio Martínez Valero.
75' Een speler van Elche staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande teruggefloten.
75' In de minuut 75, De poging van Ezequiel Ponce (Elche) mist doel.
75' Doeltrap voor Espanyol in Estadio Martínez Valero.
76' Trainer Pablo Javier Machin Diez gebruikt zijn tweede wissel. Ezequiel Ponce wordt door Randy Nteka vervangen bij de thuisploeg.