1' Sevilla heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
2' In de minuut 2, Inworp Mallorca. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
3' Hoekschop voor Mallorca in Visit Mallorca Estadi. Dani Rodriguez neemt deze vanaf rechts.
4' De verdediging van Mallorca blokkeert een schot van Lucas Ocampos (Sevilla).
5' In de minuut 5, Sevilla mag een hoekschop nemen vanaf links via Ivan Rakitic in Visit Mallorca Estadi.
5' De scherpte ontbreekt bij Nemanja Gudelj (Sevilla). Zijn poging mist doel in Palma.
5' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mallorca in Palma.
6' In de minuut 6, Inworp op de eigen helft voor Sevilla.
6' In Visit Mallorca Estadi mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
7' Ivan Rakitic neemt de door scheidsrechter Javier Alberola Rojas gegeven hoekschop voor Sevilla in Palma.
7' In de minuut 7, De bal is over de achterlijn geweest. Mallorca mag een doeltrap nemen.
10' Vanaf links mag Dani Rodriguez een hoekschop nemen voor Mallorca in Visit Mallorca Estadi.
11' In de minuut 11, De assist kwam van Samu.
12' Inworp voor Mallorca in Visit Mallorca Estadi op de eigen helft.
13' Scheidsrechter Javier Alberola Rojas kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
14' In de minuut 14, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Visit Mallorca Estadi.
14' Scheidsrechter Javier Alberola Rojas kent Mallorca een inworp toe op de helft van Sevilla.
15' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Palma.
16' In de minuut 16, Vrije trap in Visit Mallorca Estadi. Op de helft van Sevilla mag Mallorca een vrije trap nemen.
16' De poging van Pablo Maffeo (Mallorca) mist doel in Visit Mallorca Estadi.
16' Scheidsrechter Javier Alberola Rojas geeft Sevilla een doeltrap.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Javier Alberola Rojas geeft een inworp aan Mallorca op de eigen helft in Visit Mallorca Estadi.
17' Sevilla krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Javier Alberola Rojas op de helft van Mallorca.
18' Scheidsrechter Javier Alberola Rojas fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Palma.
19' In de minuut 19, Doeltrap voor Mallorca in Visit Mallorca Estadi.
20' Sevilla krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Javier Alberola Rojas in Palma.
20' Scheidsrechter Javier Alberola Rojas kent een vrije trap toe aan Sevilla op een gevaarlijke plek voor Mallorca.
21' In de minuut 21, Sevilla krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Javier Alberola Rojas in Palma.
21' Een doelpoging van Lucas Ocampos (Sevilla) mist scherpte.
21' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Palma.
22' In de minuut 22, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Visit Mallorca Estadi.
23' Scheidsrechter Javier Alberola Rojas geeft Sevilla een doeltrap.
23' Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Javier Alberola Rojas.
24' In de minuut 24, Een doelpoging van Ivan Rakitic (Sevilla) in Palma mist scherpte.
24' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mallorca in Palma.
25' Inworp op de eigen helft voor Mallorca.
26' In de minuut 26, De scherpte ontbreekt bij Ivan Rakitic (Sevilla). Zijn poging mist doel.
26' Doeltrap voor Mallorca in Visit Mallorca Estadi.
27' Scheidsrechter Javier Alberola Rojas geeft Sevilla een vrije trap op de eigen helft.
28' In de minuut 28, Vrije trap voor Sevilla op de helft van Mallorca.
29' Het spel ligt even stil: Dodi Lukebakio (Sevilla) is geblesseerd.
30' Er wordt weer gevoetbald in Palma.
30' In de minuut 30, Sevilla is weer compleet nu Dodi Lukebakio weer terug het veld van Visit Mallorca Estadi in mag.
31' Scheidsrechter Javier Alberola Rojas geeft een inworp aan Sevilla op de eigen helft in Visit Mallorca Estadi.
32' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Dodi Lukebakio (Sevilla).
33' In de minuut 33, Blessure voor Dodi Lukebakio (Sevilla). Adnan Januzaj komt voor hem het veld in.
33' De wedstrijd gaat weer verder.
34' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Javier Alberola Rojas een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Palma.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Javier Alberola Rojas kent een vrije trap toe aan Sevilla, te nemen op de helft van Mallorca.
36' Poging met het hoofd van Lucas Ocampos. Maar geen doelpunt voor Sevilla.
37' Vanaf links mag Ivan Rakitic een hoekschop nemen voor Sevilla in Visit Mallorca Estadi.
37' In de minuut 37, Inworp voor Mallorca op de helft van Sevilla.
38' Inworp Sevilla. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
43' Sevilla mag een hoekschop nemen vanaf links via Ivan Rakitic in Visit Mallorca Estadi.
44' In de minuut 44, Inworp voor Sevilla in Visit Mallorca Estadi op de eigen helft.
44' Scheidsrechter Javier Alberola Rojas kent Sevilla een inworp toe op de helft van Mallorca.
45' + 1 5 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 In de minuut 45, Vergeefse doelpoging Juanlu (Sevilla) in Visit Mallorca Estadi.
45' + 2 Gele kaart. Youssef En-Nesyri (Sevilla) gaat op de bon.
45' + 2 Hoekschop voor Sevilla in Visit Mallorca Estadi. Ivan Rakitic neemt deze vanaf rechts.
45' + 3 In de minuut 45, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Palma.
45' + 4 Scheidsrechter Javier Alberola Rojas kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' + 5 De bal is over de achterlijn geweest. Mallorca mag een doeltrap nemen.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop.
46' Mallorca mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Javier Alberola Rojas fluit en we zijn begonnen.
46' Vrije trap voor Sevilla op de helft van Mallorca.
47' In de minuut 47, Inworp voor Mallorca in Visit Mallorca Estadi op de eigen helft.
48' Scheidsrechter Javier Alberola Rojas geeft een inworp aan Sevilla op de eigen helft in Visit Mallorca Estadi.
49' Doelpoging Sevilla! Het schot van Adnan Januzaj gaat niet tussen de palen.
49' In de minuut 49, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mallorca in Palma.
50' Vrije trap in Visit Mallorca Estadi. Op de helft van Mallorca mag Sevilla een vrije trap nemen.
50' De verdediging van Mallorca blokkeert een schot van Ivan Rakitic (Sevilla) in Visit Mallorca Estadi.
51' In de minuut 51, Inworp op de eigen helft voor Mallorca.
51' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Javier Alberola Rojas een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Palma.
53' Scheidsrechter Javier Alberola Rojas kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
54' In de minuut 54, Ivan Rakitic (Sevilla) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Mallorca in Visit Mallorca Estadi.
55' Ivan Rakitic neemt de door scheidsrechter Javier Alberola Rojas gegeven hoekschop voor Sevilla in Palma.
55' De poging van Lucas Ocampos (Sevilla) mist doel.
55' In de minuut 55, Doeltrap voor Mallorca in Visit Mallorca Estadi.
56' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Palma.
56' Inworp voor Mallorca op de helft van Sevilla.
57' In de minuut 57, Sevilla krijgt van scheidsrechter Javier Alberola Rojas op eigen helft een vrije trap toegewezen.
57' Sevilla krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Javier Alberola Rojas op de helft van Mallorca.
58' In Visit Mallorca Estadi mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
58' In de minuut 58, Scheidsrechter Javier Alberola Rojas kent een vrije trap toe aan Sevilla, te nemen op de helft van Mallorca.
60' Sevilla krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Javier Alberola Rojas in Palma.
60' Hoekschop voor Sevilla in Visit Mallorca Estadi. Ivan Rakitic neemt deze vanaf rechts.
60' In de minuut 60, In Visit Mallorca Estadi ziet Sergio Ramos (Sevilla) zijn kopbal op doel gered worden door Mallorca.
60' In Palma krijgt Mallorca op de eigen helft een vrije trap te nemen.
61' Inworp Mallorca. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
64' In de minuut 64, Trainer Javier Aguirre gebruikt zijn 1 wissel. Cyle Larin wordt door Javier Llabres vervangen bij de thuisploeg.
67' Arbiter Javier Alberola Rojas kent een vrije trap toe aan Sevilla op de eigen helft.
68' Jaume Costa (Mallorca) krijgt geel van scheidsrechter Javier Alberola Rojas in Visit Mallorca Estadi en moet oppassen.
69' In de minuut 69, Trainer Javier Aguirre (Mallorca) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Martin Valjent door Giovanni Gonzalez.
69' De thuisploeg wisselt Jaume Costa voor Toni Lato.
70' Sevilla in buitenspelpositie.
71' In de minuut 71, Scheidsrechter Javier Alberola Rojas kent Mallorca een inworp toe op de helft van Sevilla.
71' Sevilla moet opletten als Mallorca van scheidsrechter Javier Alberola Rojas een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
71' Inworp voor Mallorca in de buurt van het vijandige doel in Visit Mallorca Estadi.
72' In de minuut 72, Een speler van Mallorca staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Javier Alberola Rojas teruggefloten.
72' In Visit Mallorca Estadi mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
72' Scheidsrechter Javier Alberola Rojas geeft een inworp aan Mallorca op de eigen helft in Visit Mallorca Estadi.
74' In de minuut 74, Een schot van Sergi Darder (Mallorca) wordt tegengehouden door de verdediging van Sevilla in Palma.
74' Scheidsrechter Javier Alberola Rojas geeft een gele kaart aan Boubakary Soumare (Sevilla).
75' Mallorca mag een hoekschop nemen vanaf links via Dani Rodriguez in Visit Mallorca Estadi.
75' In de minuut 75, De uitploeg krijgt een doeltrap in Palma.
76' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Palma.
78' Scheidsrechter Javier Alberola Rojas geeft Sevilla een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Mallorca.
79' In de minuut 79, Vergeefse doelpoging Ivan Rakitic (Sevilla).
79' Scheidsrechter Javier Alberola Rojas geeft Sevilla een vrije trap op de eigen helft.
80' Scheidsrechter Javier Alberola Rojas geeft Sevilla een doeltrap.
81' In de minuut 81, Mallorca heeft Sergi Darder gewisseld. Manu Morlanes neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Javier Aguirre.
81' De thuisploeg vervangt Dani Rodriguez door Antonio Sanchez.
82' Inworp voor Mallorca op de helft van Sevilla.
83' In de minuut 83, Mallorca krijgt een schietkans via Antonio Sanchez, maar scoort niet in Visit Mallorca Estadi.
83' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Visit Mallorca Estadi.
84' Oliver Torres vervangt Djibril Sow bij de uitploeg.
84' In de minuut 84, Vanaf links mag Adria Pedrosa een hoekschop nemen voor Sevilla in Visit Mallorca Estadi.
85' Adnan Januzaj neemt de door scheidsrechter Javier Alberola Rojas gegeven hoekschop voor Sevilla in Palma.
85' Doelpoging Sevilla! Het schot van Sergio Ramos gaat niet tussen de palen in Palma.
85' In de minuut 85, De bal is over de achterlijn geweest. Mallorca mag een doeltrap nemen.
87' Inworp voor Mallorca in Visit Mallorca Estadi op de eigen helft.
88' Sevilla gebruikt de 3 wissel. Kike Salas vervangt Adria Pedrosa.
89' In de minuut 89, Mallorca krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Javier Alberola Rojas in Palma.