1' Sevilla trapt af wanneer scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer in Estadio Nuevo Los Carmenes voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
1' Een speler van Sevilla staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer teruggefloten.
1' In de minuut 1, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
2' Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer kent Granada een inworp toe op de helft van Sevilla.
2' De uitploeg krijgt een doeltrap in Granada.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer geeft Sevilla een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Granada.
4' Suso neemt de door scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer gegeven hoekschop voor Sevilla in Granada.
6' Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer geeft Granada een doeltrap.
8' In de minuut 8, Hoekschop voor Sevilla in Estadio Nuevo Los Carmenes. Suso neemt deze vanaf rechts.
9' Doeltrap voor Granada in Estadio Nuevo Los Carmenes.
10' Vanaf rechts mag Suso een hoekschop nemen voor Sevilla in Estadio Nuevo Los Carmenes.
10' In de minuut 10, Inworp voor Sevilla in de buurt van het vijandige doel in Estadio Nuevo Los Carmenes.
11' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Granada.
12' Granada in buitenspelpositie.
12' In de minuut 12, In Estadio Nuevo Los Carmenes mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
13' Granada krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer op de helft van Sevilla.
13' Inworp voor Sevilla op de helft van Granada.
14' In de minuut 14, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Nuevo Los Carmenes.
15' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Granada.
15' Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer geeft een inworp aan Granada op de eigen helft in Estadio Nuevo Los Carmenes.
16' In de minuut 16, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Mateo Busquets Ferrer een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Granada.
17' De bal is over de achterlijn geweest. Sevilla mag een doeltrap nemen.
19' Doelpoging Granada! Het schot van Gonzalo Villar gaat niet tussen de palen in Granada.
19' In de minuut 19, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sevilla in Granada.
19' Inworp voor Granada ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Granada.
20' Vrije trap in Estadio Nuevo Los Carmenes. Op de helft van Sevilla mag Granada een vrije trap nemen.
20' In de minuut 20, In Granada krijgt Granada op de eigen helft een vrije trap te nemen.
20' Inworp Granada. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
21' Inworp op de eigen helft voor Granada.
22' In de minuut 22, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Nuevo Los Carmenes.
23' Suso deed het voorbereidende werk.
25' In de minuut 25, Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer kent een vrije trap toe aan Sevilla, te nemen op de helft van Granada.
26' Inworp voor Granada in Estadio Nuevo Los Carmenes op de eigen helft.
26' Granada krijgt van scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer op eigen helft een vrije trap toegewezen.
27' In de minuut 27, Arbiter Mateo Busquets Ferrer kent een vrije trap toe aan Sevilla op de eigen helft.
28' Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
28' Vrije trap voor Sevilla op de helft van Granada.
28' In de minuut 28, Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer geeft een inworp aan Granada op de eigen helft in Estadio Nuevo Los Carmenes.
30' Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer geeft Granada een vrije trap op de eigen helft.
31' Inworp op de eigen helft voor Granada.
32' De assist kwam van Youssef En-Nesyri.
34' Sevilla moet opletten als Granada van scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
35' In de minuut 35, Inworp Granada. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
35' Inworp voor Sevilla op de helft van Granada.
36' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Mateo Busquets Ferrer een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Granada.
37' In de minuut 37, Inworp voor Sevilla in Estadio Nuevo Los Carmenes op de eigen helft.
37' Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer kent Granada een inworp toe op de helft van Sevilla.
38' De uitploeg krijgt een doeltrap in Granada.
38' In de minuut 38, Vrije trap voor Sevilla op de helft van Granada.
38' De thuisploeg incasseert geel op naam van Gerard Gumbau.
39' Sergio Ramos (Sevilla) ziet zijn kopbal niet in het doel van Granada belanden.
39' In de minuut 39, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sevilla in Granada.
40' Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
41' De verdediging van Sevilla houdt de kopbal van Lucas Boye (Granada) tegen in Granada.
42' In de minuut 42, Buitenspelpositie Granada.
44' De verdediging van Granada blokkeert een schot van Adria Pedrosa (Sevilla) in Estadio Nuevo Los Carmenes.
44' Sevilla krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer in Granada.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer geeft een inworp aan Granada op de eigen helft in Estadio Nuevo Los Carmenes.
45' Vrije trap in Estadio Nuevo Los Carmenes. Op de helft van Granada mag Sevilla een vrije trap nemen.
45' Granada krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer op de helft van Sevilla.
45' In de minuut 45, Inworp voor Granada ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Granada.
45' + 1 Sevilla moet opletten als Granada van scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 1 Sevilla verdedigt een schot van Antonio Puertas, waardoor Granada niet tot scoren komt.
45' + 2 In de minuut 45, 2 minuten extra tijd in Granada.
45' + 2 Pech voor Sevilla in Granada. Het schot van Adria Pedrosa belandt op de lat!
45' Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer aan dat we gaan rusten in Granada's Estadio Nuevo Los Carmenes.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer fluit en Granada trapt af. De tweede helft in Granada is van start gegaan.
46' De 1 wissel van Granada. Myrto Uzuni komt erin voor Gonzalo Villar in Estadio Nuevo Los Carmenes.
46' Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer geeft Sevilla een vrije trap op de eigen helft.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer geeft Sevilla een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Granada.
47' Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer geeft Sevilla een doeltrap.
48' Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer kent een vrije trap toe aan Sevilla, te nemen op de helft van Granada.
49' Het voorbereidende werk werd verricht door Suso.
51' Inworp voor Granada in de buurt van het vijandige doel in Estadio Nuevo Los Carmenes.
52' In de minuut 52, Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
53' Granada krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer in Granada.
53' In Estadio Nuevo Los Carmenes mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
54' In de minuut 54, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
55' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Nuevo Los Carmenes.
56' De poging van Lucas Ocampos (Sevilla) mist doel in Estadio Nuevo Los Carmenes.
56' In de minuut 56, Doeltrap voor Granada in Estadio Nuevo Los Carmenes.
56' Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer kent Granada een inworp toe op de helft van Sevilla.
57' Inworp voor Granada op de helft van Sevilla.
57' In de minuut 57, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Mateo Busquets Ferrer een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Granada.
57' Raul Torrente (Granada) krijgt geel.
58' Buitenspel Sevilla. Youssef En-Nesyri wordt teruggefloten.
59' In de minuut 59, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Granada.
59' Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer kent een vrije trap toe aan Granada, te nemen op de helft van Sevilla.
60' Sevilla krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer op de helft van Granada.
61' In de minuut 61, Inworp op de eigen helft voor Granada.
61' In Estadio Nuevo Los Carmenes mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
62' De kopbal van Raul Torrente (Granada) mist het doel van de tegenstander.
62' In de minuut 62, De bal is over de achterlijn geweest. Sevilla mag een doeltrap nemen.