1' Coliseum Alfonso Pérez ziet toe hoe Sevilla de aftrap verricht als scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz fluit voor het begin van de wedstrijd.
1' Arbiter Antonio Mateu Lahoz kent een vrije trap toe aan Sevilla op de eigen helft.
2' In de minuut 2, Sevilla krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz op de helft van Getafe.
2' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Antonio Mateu Lahoz een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Getafe.
4' In de minuut 4, Buitenspelpositie van de thuisploeg.
5' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
5' Inworp Sevilla. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
6' In de minuut 6, Vrije trap voor Getafe op de helft van Sevilla.
7' Sevilla schiet tussen de palen, maar Bryan Salvatierra ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Getafe.
8' Doeltrap voor Getafe in Coliseum Alfonso Pérez.
8' In de minuut 8, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft een inworp aan Sevilla op de eigen helft in Coliseum Alfonso Pérez.
8' In Coliseum Alfonso Pérez mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
9' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz fluit voor buitenspel van Sevilla.
10' In de minuut 10, Inworp voor Sevilla in Coliseum Alfonso Pérez op de eigen helft.
11' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Getafe.
14' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz kent Sevilla een inworp toe op de helft van Getafe.
14' In de minuut 14, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft Getafe een vrije trap op de eigen helft.
14' Joan Jordan (Sevilla) krijgt geel.
15' De poging van Pape Alassane Gueye (Sevilla) mist doel.
15' In de minuut 15, De bal is over de achterlijn geweest. Getafe mag een doeltrap nemen.
17' Inworp op de eigen helft voor Getafe.
18' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft Getafe een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Sevilla.
18' In de minuut 18, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
19' De uitploeg krijgt een doeltrap in Getafe.
20' Inworp op de eigen helft voor Getafe.
20' In de minuut 20, Coliseum Alfonso Pérez ziet de poging van Portu smoren in de verdediging van Sevilla.
20' Een schot van Munir El Haddadi (Getafe) wordt geblokkeerd door een verdediger van Sevilla.
22' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
22' In de minuut 22, Damian Suarez (Getafe) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
24' Doelpoging Getafe! Het schot van Luis Milla gaat niet tussen de palen in Getafe.
24' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sevilla in Getafe.
25' In de minuut 25, In Getafe krijgt Getafe op de eigen helft een vrije trap te nemen.
26' Inworp voor Getafe in Coliseum Alfonso Pérez op de eigen helft.
28' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz kent een vrije trap toe aan Getafe, te nemen op de helft van Sevilla.
28' In de minuut 28, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft Sevilla een doeltrap.
29' Een speler van Sevilla staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz teruggefloten.
31' Sevilla krijgt van scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft een inworp aan Sevilla op de eigen helft in Coliseum Alfonso Pérez.
33' Inworp Sevilla. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
33' Inworp voor Getafe op de helft van Sevilla.
34' In de minuut 34, Vrije trap in Coliseum Alfonso Pérez. Op de helft van Sevilla mag Getafe een vrije trap nemen.
34' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sevilla in Getafe.
35' De scherpte ontbreekt bij Munir El Haddadi (Getafe). Zijn poging mist doel.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft Sevilla een doeltrap.
36' Inworp op de eigen helft voor Getafe.
37' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Coliseum Alfonso Pérez.
37' In de minuut 37, De scherpte ontbreekt bij Joan Jordan (Sevilla). Zijn poging mist doel in Getafe.
37' De bal is over de achterlijn geweest. Getafe mag een doeltrap nemen.
38' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Coliseum Alfonso Pérez.
39' In de minuut 39, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft Sevilla een vrije trap op de eigen helft.
40' Sevilla krijgt van scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
40' Sevilla mag een hoekschop nemen vanaf links via Marcos Acuna in Coliseum Alfonso Pérez.
41' In de minuut 41, Inworp Getafe. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
42' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz kent Sevilla een inworp toe op de helft van Getafe.
43' Inworp voor Sevilla in de buurt van het vijandige doel in Coliseum Alfonso Pérez.
44' In de minuut 44, De uitploeg krijgt een doeltrap in Getafe.
45' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Getafe.
45' De eerste helft zit erop.
46' In de minuut 46, Getafe mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz fluit en we zijn begonnen.
46' Arbiter Antonio Mateu Lahoz kent een vrije trap toe aan Sevilla op de eigen helft.
47' Getafe krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz in Getafe.
47' In de minuut 47, Doeltrap voor Sevilla in Coliseum Alfonso Pérez.
48' Hoekschop voor Getafe in Coliseum Alfonso Pérez. Munir El Haddadi neemt deze vanaf links.
49' Getafe in buitenspelpositie.
50' De assist kwam van Borja Mayoral.
52' In Getafe krijgt Sevilla op de eigen helft een vrije trap te nemen.
52' In de minuut 52, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
54' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft Sevilla een vrije trap op de eigen helft.
55' Trainer Jorge Luis Sampaoli (Sevilla) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Bryan Salvatierra door Youssef En-Nesyri.
55' In de minuut 55, Sevilla heeft Joan Jordan gewisseld. Ivan Rakitic neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jorge Luis Sampaoli.
55' Trainer Jorge Luis Sampaoli gebruikt zijn derde wissel. Oliver Torres wordt door Suso vervangen bij de uitploeg.
55' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Coliseum Alfonso Pérez.
56' In de minuut 56, Inworp voor Sevilla in Coliseum Alfonso Pérez op de eigen helft.
58' Lucas Ocampos mist het doel en scoort niet voor Sevilla.
58' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Getafe.
59' In de minuut 59, De verdediging van Sevilla blokkeert een schot van Borja Mayoral (Getafe).
59' Munir El Haddadi neemt de door scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz gegeven hoekschop voor Getafe in Getafe.
60' Doelpoging Getafe! Het schot van Luis Milla gaat niet tussen de palen.
60' In de minuut 60, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sevilla in Getafe.
60' Inworp voor Sevilla op de helft van Getafe.
62' Doeltrap voor Sevilla in Coliseum Alfonso Pérez.
62' In de minuut 62, Getafe brengt Juan Iglesias in de plaats van Damian Suarez.
63' Vrije trap in Coliseum Alfonso Pérez. Op de helft van Sevilla mag Getafe een vrije trap nemen.
63' Loic Bade gaat in het boekje van de scheidsrechter.
64' In de minuut 64, Schot op doel van Enes Ünal. Maar zonder doelpunt voor Getafe als gevolg.
65' Suso (Sevilla) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Getafe.
65' In Getafe krijgt Sevilla op de eigen helft een vrije trap te nemen.
66' In de minuut 66, Alex Telles schiet op doel maar scoort niet voor Sevilla in Getafe.
66' In Coliseum Alfonso Pérez mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
67' Een doelpoging van Youssef En-Nesyri (Sevilla) mist scherpte.
67' In de minuut 67, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft Getafe een doeltrap.
68' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Antonio Mateu Lahoz een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Getafe.
69' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft een inworp aan Sevilla op de eigen helft in Coliseum Alfonso Pérez.
70' In de minuut 70, Bij Getafe komt Angel Algobia er in. Hij vervangt Munir El Haddadi.
71' De thuisploeg vervangt Nemanja Maksimovic door Gonzalo Villar.
71' Sevilla krijgt van scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
72' In de minuut 72, Inworp Getafe. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
72' Gonzalo Montiel vervangt Alex Telles bij de uitploeg.
73' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Coliseum Alfonso Pérez.
74' In de minuut 74, Vrije trap voor Sevilla op de helft van Getafe.
75' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz kent een vrije trap toe aan Sevilla, te nemen op de helft van Getafe.
76' Arbiter Antonio Mateu Lahoz kent een vrije trap toe aan Sevilla op de eigen helft.
76' In de minuut 76, Gele kaart. Gonzalo Villar (Getafe) gaat op de bon.
77' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Coliseum Alfonso Pérez.
78' Een doelpoging van Nemanja Gudelj (Sevilla) mist scherpte.
78' In de minuut 78, De bal is over de achterlijn geweest. Getafe mag een doeltrap nemen.
79' Getafe moet opletten als Sevilla van scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
80' Sevilla krijgt een schietkans via Pape Alassane Gueye, maar scoort niet.
81' In de minuut 81, Luis Milla (Getafe) krijgt een eerste gele kaart.
81' Vrije trap voor Sevilla op de helft van Getafe.
83' Doeltrap voor Getafe in Coliseum Alfonso Pérez.
83' In de minuut 83, De thuisploeg wisselt Luis Milla voor Carles Alena.
83' Getafe gebruikt de vijfde wissel. Jaime Mata vervangt Borja Mayoral.
84' Getafe brengt Jaime Mata in de plaats van Borja Mayoral.
85' In de minuut 85, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Getafe.
86' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sevilla in Getafe.
88' Kans voor Getafe in Coliseum Alfonso Pérez! De kopbal van Jaime Mata mist het doel.
88' In de minuut 88, De uitploeg krijgt een doeltrap in Getafe.
88' Getafe krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz op de helft van Sevilla.
88' De kopbal van Enes Ünal (Getafe) mist het doel van de tegenstander.
88' In de minuut 88, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft Sevilla een doeltrap.
89' In Coliseum Alfonso Pérez mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90' + 1 Arbiter Antonio Mateu Lahoz kent een vrije trap toe aan Sevilla op de eigen helft.
90' + 1 Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Coliseum Alfonso Pérez.
90' + 1 De scherpte ontbreekt bij Jesus Navas (Sevilla). Zijn poging mist doel.
90' + 1 De bal is over de achterlijn geweest. Getafe mag een doeltrap nemen.
90' + 2 De vierde official geeft 5 minuten extra speeltijd aan voor Tweede helft in Coliseum Alfonso Pérez.
90' + 2 Sevilla krijgt van scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90' + 2 De thuisploeg incasseert geel op naam van Gaston Alvarez.
90' + 3 Doeltrap voor Getafe in Coliseum Alfonso Pérez.
90' + 5 Getafe loopt uit naar een comfortabele 2-0 voorsprong dankzij Enes Ünal.
90' De wedstrijd is beëindigd door scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz in Coliseum Alfonso Pérez. De einduitslag is 2-0.