1' De wedstrijd gaat van start. Girona heeft afgetrapt.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Pablo Gonzalez Fuertes geeft Sevilla een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Girona.
8' Doeltrap voor Sevilla in Estadi Montilivi.
10' In de minuut 10, De voorzet kwam van Adria Pedrosa.
13' Savio met de assist.
14' In de minuut 14, Scheidsrechter Pablo Gonzalez Fuertes geeft Girona een vrije trap op de eigen helft.
14' Girona krijgt van scheidsrechter Pablo Gonzalez Fuertes op eigen helft een vrije trap toegewezen.
15' In de minuut 15, De assist kwam van Portu.
19' Het voorbereidende werk werd verricht door Yan Couto.
22' In de minuut 22, Scheidsrechter Pablo Gonzalez Fuertes geeft een inworp aan Sevilla op de eigen helft in Estadi Montilivi.
23' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadi Montilivi.
28' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Girona.
29' In de minuut 29, Inworp voor Sevilla ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Girona.
29' Inworp voor Sevilla in de buurt van het vijandige doel in Estadi Montilivi.
29' Trainer Michel gebruikt zijn 1 wissel. Juanpe wordt door Antal Yaakobishvili vervangen bij de thuisploeg.
30' In de minuut 30, Arbiter Pablo Gonzalez Fuertes kent een vrije trap toe aan Girona op de eigen helft.
31' Scheidsrechter Pablo Gonzalez Fuertes geeft Sevilla een doeltrap.
32' In Girona krijgt Sevilla op de eigen helft een vrije trap te nemen.
37' In de minuut 37, De uitploeg krijgt een doeltrap in Girona.
40' Sevilla krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Pablo Gonzalez Fuertes in Girona.
45' Scheidsrechter Pablo Gonzalez Fuertes kent Girona een inworp toe op de helft van Sevilla.
45' In de minuut 45, Vrije trap voor Sevilla op de helft van Girona.
45' + 1 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Girona in Girona.
45' + 1 6 minuten extra tijd in Girona.
45' + 1 In de minuut 45, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
45' + 3 Een speler van Girona staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Pablo Gonzalez Fuertes teruggefloten.
45' + 4 Inworp op de eigen helft voor Sevilla.
45' + 5 In de minuut 45, De bal is over de achterlijn geweest. Girona mag een doeltrap nemen.
45' + 6 Inworp voor Sevilla op de helft van Girona.
45' De eerste helft is voorbij.
46' In de minuut 46, Pablo Gonzalez Fuertes geeft het fluitsignaal in Estadi Montilivi. Sevilla mag de tweede helft aftrappen.
46' Trainer Quique (Sevilla) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Loic Bade door Marcao.
47' In Girona krijgt Girona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Pablo Gonzalez Fuertes geeft Girona een vrije trap op de eigen helft.
49' Inworp voor Sevilla in Estadi Montilivi op de eigen helft.
49' In Estadi Montilivi mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Pablo Gonzalez Fuertes geeft Girona een doeltrap.
52' De bal is over de achterlijn geweest. Girona mag een doeltrap nemen.
53' Girona mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Sevilla in Girona.
54' In de minuut 54, De paal voorkomt een doelpunt voor Girona na een kopbal van Yangel Herrera.
54' De uitploeg krijgt een doeltrap in Girona.
55' Inworp Sevilla. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
55' In de minuut 55, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadi Montilivi.
56' Savio deed het voorbereidende werk.
58' In de minuut 58, Girona moet opletten als Sevilla van scheidsrechter Pablo Gonzalez Fuertes een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
59' Inworp voor Sevilla ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Girona.
59' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Sevilla in de buurt van het doel van Girona.
60' In de minuut 60, Girona krijgt van scheidsrechter Pablo Gonzalez Fuertes op eigen helft een vrije trap toegewezen.
61' Eerste gele kaart voor Djibril Sow (Sevilla) in Girona.
62' De uitploeg vervangt Isaac Romero Bernal door Erik Lamela.
62' In de minuut 62, Bij Sevilla komt Hannibal Mejbri er in. Hij vervangt Suso.
63' Hannibal Mejbri (Sevilla) krijgt geel.
64' Vrije trap in Estadi Montilivi. Op de helft van Sevilla mag Girona een vrije trap nemen.
65' In de minuut 65, Arbiter Pablo Gonzalez Fuertes kent een vrije trap toe aan Girona op de eigen helft.
65' Girona brengt Jhon Solis in de plaats van Yangel Herrera.
65' Wissel in Girona: Valery Fernandez vervangt Viktor Tsygankov bij Girona.
67' In de minuut 67, Girona krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Pablo Gonzalez Fuertes in Girona.
68' Sevilla krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Pablo Gonzalez Fuertes op de helft van Girona.
70' In de minuut 70, In Estadi Montilivi mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
70' Scheidsrechter Pablo Gonzalez Fuertes kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
71' Inworp op de eigen helft voor Girona.
73' Doeltrap voor Girona in Estadi Montilivi.
73' In de minuut 73, De 4 wissel van Girona. Pablo Torre Carral komt erin voor Savio in Estadi Montilivi.
73' De thuisploeg wisselt Artem Dovbyk voor Cristhian Stuani.
76' Scheidsrechter Pablo Gonzalez Fuertes kent Sevilla een inworp toe op de helft van Girona.
76' In de minuut 76, Scheidsrechter Pablo Gonzalez Fuertes kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
77' Sevilla gebruikt de 4 wissel. Mariano Diaz vervangt Lucas Ocampos.
77' Lucien Agoume vervangt Djibril Sow bij de uitploeg.
77' In de minuut 77, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Girona in Girona.
78' Buitenspelpositie Sevilla.
80' Inworp voor Sevilla in Estadi Montilivi op de eigen helft.
82' In de minuut 82, Scheidsrechter Pablo Gonzalez Fuertes geeft een inworp aan Sevilla op de eigen helft in Estadi Montilivi.
82' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadi Montilivi.
83' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Girona.
86' In de minuut 86, Girona moet opletten als Sevilla van scheidsrechter Pablo Gonzalez Fuertes een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.