1' Wroclaw Stadium ziet toe hoe Slask Wroclaw de aftrap verricht als scheidsrechter Daniel Stefanski fluit voor het begin van de wedstrijd.
2' Hoekschop voor Slask Wroclaw in Wroclaw Stadium. Petr Schwarz neemt deze vanaf links.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Daniel Stefanski kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
4' Slask Wroclaw mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Korona Kielce in Wroclaw.
4' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Wroclaw.
6' In de minuut 6, Arbiter Daniel Stefanski kent een vrije trap toe aan Korona Kielce op de eigen helft.
7' In Wroclaw Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
8' Scheidsrechter Daniel Stefanski geeft Slask Wroclaw een vrije trap op de eigen helft.
9' In de minuut 9, Inworp op de eigen helft voor Korona Kielce.
10' Inworp voor Korona Kielce in Wroclaw Stadium op de eigen helft.
11' Inworp Korona Kielce. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
12' In de minuut 12, Slask Wroclaw moet opletten als Korona Kielce van scheidsrechter Daniel Stefanski een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
13' In Wroclaw krijgt Slask Wroclaw op de eigen helft een vrije trap te nemen.
15' Scheidsrechter Daniel Stefanski geeft een inworp aan Slask Wroclaw op de eigen helft in Wroclaw Stadium.
17' In de minuut 17, Slask Wroclaw krijgt van scheidsrechter Daniel Stefanski op eigen helft een vrije trap toegewezen.
18' Een doelpoging van Martin Remacle (Korona Kielce) mist scherpte.
18' De bal is over de achterlijn geweest. Slask Wroclaw mag een doeltrap nemen.
19' In de minuut 19, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Slask Wroclaw in Wroclaw.
22' Een schot van Dawid Blanik (Korona Kielce) smoort in de verdediging van Slask Wroclaw.
23' Korona Kielce krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniel Stefanski op de helft van Slask Wroclaw.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Daniel Stefanski geeft Slask Wroclaw een doeltrap.
24' Inworp op de eigen helft voor Slask Wroclaw.
25' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Wroclaw.
26' In de minuut 26, Inworp voor Slask Wroclaw op de helft van Korona Kielce.
26' Doeltrap voor Korona Kielce in Wroclaw Stadium.
27' Scheidsrechter Daniel Stefanski kent Korona Kielce een inworp toe op de helft van Slask Wroclaw.
27' In de minuut 27, Scheidsrechter Daniel Stefanski geeft een inworp aan Slask Wroclaw op de eigen helft in Wroclaw Stadium.
28' De wedstrijd is weer hervat.
28' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Daniel Stefanski een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Wroclaw.
29' In de minuut 29, Korona Kielce in buitenspelpositie.
30' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Wroclaw Stadium.
32' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
33' In de minuut 33, Jacek Podgorski neemt de door scheidsrechter Daniel Stefanski gegeven hoekschop voor Korona Kielce in Wroclaw.
34' In Wroclaw Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
35' Arbiter Daniel Stefanski kent een vrije trap toe aan Slask Wroclaw op de eigen helft.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Daniel Stefanski toont Dalibor Takac (Korona Kielce) de gele kaart.
36' De onderbreking is afgelopen.
37' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Wroclaw Stadium.
38' In de minuut 38, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Slask Wroclaw in Wroclaw.
39' Inworp voor Korona Kielce in de buurt van het vijandige doel in Wroclaw Stadium.
40' Korona Kielce mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Jacek Podgorski in Wroclaw Stadium.
40' In de minuut 40, Scheidsrechter Daniel Stefanski geeft Korona Kielce een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Slask Wroclaw.
41' De scherpte ontbreekt bij Dominick Zator (Korona Kielce). Zijn poging mist doel.
41' De bal is over de achterlijn geweest. Slask Wroclaw mag een doeltrap nemen.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Daniel Stefanski kent Slask Wroclaw een inworp toe op de helft van Korona Kielce.
42' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Wroclaw.
44' Scheidsrechter Daniel Stefanski kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
44' In de minuut 44, Korona Kielce krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniel Stefanski op de helft van Slask Wroclaw.
45' Inworp Slask Wroclaw. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' Inworp voor Slask Wroclaw ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Wroclaw.
45' + 1 In de minuut 45, 2 minuten extra tijd in Wroclaw.
45' + 2 In Wroclaw krijgt Korona Kielce op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 2 Vrije trap in Wroclaw Stadium. Op de helft van Slask Wroclaw mag Korona Kielce een vrije trap nemen.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop.
46' Na de pauze trapt Korona Kielce af voor de tweede helft.
46' Inworp voor Korona Kielce op de helft van Slask Wroclaw.
46' In de minuut 46, Er wordt weer gevoetbald in Wroclaw.
48' Korona Kielce krijgt van scheidsrechter Daniel Stefanski op eigen helft een vrije trap toegewezen.
49' Inworp voor Slask Wroclaw in Wroclaw Stadium op de eigen helft.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Daniel Stefanski kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
50' Korona Kielce krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniel Stefanski op de helft van Slask Wroclaw.
50' Scheidsrechter Daniel Stefanski geeft Slask Wroclaw een doeltrap.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Daniel Stefanski geeft Slask Wroclaw een vrije trap op de eigen helft.
51' Inworp voor Slask Wroclaw op de helft van Korona Kielce.
52' Scheidsrechter Daniel Stefanski geeft Slask Wroclaw een vrije trap op de eigen helft.
53' In de minuut 53, Vanaf rechts mag Piotr Samiec-Talar een hoekschop nemen voor Slask Wroclaw in Wroclaw Stadium.
54' Korona Kielce moet opletten als Slask Wroclaw van scheidsrechter Daniel Stefanski een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
55' Slask Wroclaw krijgt een schietkans via Mateusz Zukowski, maar scoort niet.
55' In de minuut 55, Scheidsrechter Daniel Stefanski geeft een inworp aan Korona Kielce op de eigen helft in Wroclaw Stadium.
55' Trainer Kamil Kuzera (Korona Kielce) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Adrian Dalmau Vaquer door Evgeniy Shikavka.
56' Wissel in Wroclaw: Octavian Deaconu vervangt Dalibor Takac bij Korona Kielce.
57' In de minuut 57, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
58' Slask Wroclaw krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Daniel Stefanski in Wroclaw.
58' Hoekschop voor Slask Wroclaw in Wroclaw Stadium. Petr Schwarz neemt deze vanaf rechts.
58' In de minuut 58, Inworp voor Slask Wroclaw ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Wroclaw.
60' Vrije trap voor Slask Wroclaw op de helft van Korona Kielce.
61' Inworp voor Slask Wroclaw in de buurt van het vijandige doel in Wroclaw Stadium.
62' In de minuut 62, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Wroclaw Stadium.
63' Inworp Korona Kielce. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
63' Scheidsrechter Daniel Stefanski kent Slask Wroclaw een inworp toe op de helft van Korona Kielce.
64' In de minuut 64, Arbiter Daniel Stefanski kent een vrije trap toe aan Korona Kielce op de eigen helft.
65' Inworp voor Slask Wroclaw in Wroclaw Stadium op de eigen helft.
65' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Wroclaw.
65' In de minuut 65, Scheidsrechter Daniel Stefanski geeft Slask Wroclaw een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Korona Kielce.
67' Octavian Deaconu neemt de door scheidsrechter Daniel Stefanski gegeven hoekschop voor Korona Kielce in Wroclaw.
67' Scheidsrechter Daniel Stefanski kent een vrije trap toe aan Korona Kielce op een gevaarlijke plek voor Slask Wroclaw.
68' In de minuut 68, Doeltrap voor Slask Wroclaw in Wroclaw Stadium.
68' Korona Kielce brengt Jakub Konstantyn in de plaats van Jacek Podgorski.
68' De thuisploeg wisselt Martin Konczkowski voor Yegor Matsenko.
69' In de minuut 69, Slask Wroclaw heeft Petr Schwarz gewisseld. Burak Ince neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jacek Magiera.
69' In Wroclaw Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
69' Scheidsrechter Daniel Stefanski kent een vrije trap toe aan Slask Wroclaw, te nemen op de helft van Korona Kielce.
70' In de minuut 70, In Wroclaw Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
70' De uitploeg krijgt een doeltrap in Wroclaw.
71' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Wroclaw Stadium.
71' In de minuut 71, Patrick Olsen (Slask Wroclaw) krijgt geel.
72' Buitenspel Slask Wroclaw. Scheidsrechter Daniel Stefanski fluit de thuisploeg terug in Wroclaw Stadium.
' Aantal toeschouwers: 12375.
75' In de minuut 75, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Wroclaw.
75' Er wordt weer gevoetbald!
77' Inworp op de eigen helft voor Slask Wroclaw.
78' In de minuut 78, Piotr Samiec-Talar schiet op doel maar scoort niet voor Slask Wroclaw.
79' Scheidsrechter Daniel Stefanski geeft een inworp aan Slask Wroclaw op de eigen helft in Wroclaw Stadium.