1' De wedstrijd gaat van start. Zaglebie Lubin heeft afgetrapt.
2' Scheidsrechter Jaroslaw Przybyl kent een vrije trap toe aan Zaglebie Lubin, te nemen op de helft van Slask Wroclaw.
2' In de minuut 2, In Stadion Zaglebia mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
3' Buitenspelpositie van de uitploeg.
4' Scheidsrechter Jaroslaw Przybyl kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
5' In de minuut 5, Scheidsrechter Jaroslaw Przybyl kent Zaglebie Lubin een inworp toe op de helft van Slask Wroclaw.
6' Schot op doel van Marko Poletanovic. Maar zonder doelpunt voor Zaglebie Lubin als gevolg.
8' Arbiter Jaroslaw Przybyl kent een vrije trap toe aan Slask Wroclaw op de eigen helft.
10' In de minuut 10, Marko Poletanovic mist het doel en scoort niet voor Zaglebie Lubin in Stadion Zaglebia.
10' De bal is over de achterlijn geweest. Slask Wroclaw mag een doeltrap nemen.
11' Inworp op de eigen helft voor Slask Wroclaw.
11' In de minuut 11, Zaglebie Lubin krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jaroslaw Przybyl op de helft van Slask Wroclaw.
12' Een schot van Kacper Chodyna (Zaglebie Lubin) smoort in de verdediging van Slask Wroclaw.
13' Zaglebie Lubin mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Damian Dabrowski in Stadion Zaglebia.
13' In de minuut 13, Vanaf rechts mag Damian Dabrowski een hoekschop nemen voor Zaglebie Lubin in Stadion Zaglebia.
14' Damian Dabrowski neemt de door scheidsrechter Jaroslaw Przybyl gegeven hoekschop voor Zaglebie Lubin in Lubin.
14' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Slask Wroclaw in Lubin.
16' In de minuut 16, De uitploeg krijgt een doeltrap in Lubin.
16' Stadion Zaglebia ziet de poging van Dawid Kurminowski smoren in de verdediging van Slask Wroclaw.
16' In Lubin krijgt Slask Wroclaw op de eigen helft een vrije trap te nemen.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Jaroslaw Przybyl geeft Zaglebie Lubin een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Slask Wroclaw.
18' Scheidsrechter Jaroslaw Przybyl geeft Slask Wroclaw een doeltrap.
19' Mateusz Zukowski schiet op doel maar scoort niet voor Slask Wroclaw in Lubin.
22' In de minuut 22, Slask Wroclaw in buitenspelpositie.
24' Inworp Slask Wroclaw. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
25' Slask Wroclaw krijgt van scheidsrechter Jaroslaw Przybyl op eigen helft een vrije trap toegewezen.
26' In de minuut 26, Doeltrap voor Slask Wroclaw in Stadion Zaglebia.
29' Slask Wroclaw krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jaroslaw Przybyl in Lubin.
29' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Lubin.
30' In de minuut 30, De poging van Kacper Chodyna (Zaglebie Lubin) mist doel.
30' Scheidsrechter Jaroslaw Przybyl geeft Slask Wroclaw een doeltrap.
31' Zaglebie Lubin krijgt een schietkans via Damian Dabrowski, maar scoort niet.
32' In de minuut 32, Hoekschop voor Zaglebie Lubin in Stadion Zaglebia. Damian Dabrowski neemt deze vanaf links.
32' De scherpte ontbreekt bij Marko Poletanovic (Zaglebie Lubin). Zijn poging mist doel.
32' Doeltrap voor Slask Wroclaw in Stadion Zaglebia.
34' In de minuut 34, Doelpoging Zaglebie Lubin! Het schot van Serhii Buletsa gaat niet tussen de palen in Lubin.
34' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Slask Wroclaw in Lubin.
35' Inworp voor Slask Wroclaw in Stadion Zaglebia op de eigen helft.
37' In de minuut 37, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Lubin.
40' Een doelpoging van Damian Dabrowski (Zaglebie Lubin) in Lubin mist scherpte.
40' De bal is over de achterlijn geweest. Slask Wroclaw mag een doeltrap nemen.
41' In de minuut 41, Scheidsrechter Jaroslaw Przybyl geeft een inworp aan Slask Wroclaw op de eigen helft in Stadion Zaglebia.
43' Dawid Kurminowski schiet op doel maar scoort niet voor Zaglebie Lubin.
43' Scheidsrechter Jaroslaw Przybyl geeft een inworp aan Slask Wroclaw op de eigen helft in Stadion Zaglebia.
44' In de minuut 44, Inworp voor Zaglebie Lubin op de helft van Slask Wroclaw.
45' Inworp voor Zaglebie Lubin ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Lubin.
45' + 1 De uitploeg krijgt een doeltrap in Lubin.
45' In de minuut 45, De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' Scheidsrechter Jaroslaw Przybyl geeft het startsein voor de tweede helft in Lubin. Slask Wroclaw trapt af.
46' Trainer Jacek Magiera gebruikt zijn 1 wissel. Yegor Matsenko wordt door Aleksander Paluszek vervangen bij de uitploeg.
46' In de minuut 46, Slask Wroclaw gebruikt de 2 wissel. Michal Rzuchowski vervangt Mateusz Zukowski.
46' Slask Wroclaw komt op een 0-1 voorsprong in Lubin via Michal Rzuchowski!
48' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Jaroslaw Przybyl een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Lubin.
50' In de minuut 50, Zaglebie Lubin krijgt een schietkans via Dawid Kurminowski, maar scoort niet in Stadion Zaglebia.
51' Scheidsrechter Jaroslaw Przybyl geeft Zaglebie Lubin een vrije trap op de eigen helft.
52' Scheidsrechter Jaroslaw Przybyl fluit de wedstrijd weer op gang in Stadion Zaglebia.
53' In de minuut 53, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
54' De wedstrijd gaat weer verder.
54' Slask Wroclaw krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jaroslaw Przybyl op de helft van Zaglebie Lubin.
56' In de minuut 56, Zaglebie Lubin krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jaroslaw Przybyl in Lubin.
56' Kans voor Zaglebie Lubin in Stadion Zaglebia! De kopbal van Mateusz Grzybek mist het doel.
56' De bal is over de achterlijn geweest. Slask Wroclaw mag een doeltrap nemen.
57' In de minuut 57, Achterin bij Zaglebie Lubin wordt de kopbal van Martin Konczkowski (Slask Wroclaw) tegengehouden.
59' Inworp Zaglebie Lubin. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
59' In Stadion Zaglebia mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
60' In de minuut 60, Een schot van Burak Ince (Slask Wroclaw) wordt geblokkeerd door een verdediger van Zaglebie Lubin.
60' Doelpoging Slask Wroclaw! Het schot van Burak Ince gaat niet tussen de palen.
60' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Zaglebie Lubin in Lubin.
61' In de minuut 61, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Stadion Zaglebia.
63' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Lubin.
63' Inworp voor Slask Wroclaw in Stadion Zaglebia op de eigen helft.
65' In de minuut 65, De verdediging van Slask Wroclaw blokkeert een schot van Mateusz Wdowiak (Zaglebie Lubin).
65' Inworp voor Zaglebie Lubin in de buurt van het vijandige doel in Stadion Zaglebia.
67' Slask Wroclaw verdedigt een schot van Bartosz Kopacz, waardoor Zaglebie Lubin niet tot scoren komt.
67' In de minuut 67, Zaglebie Lubin mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Slask Wroclaw in Lubin.
68' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stadion Zaglebia.
68' Tomasz Pienko vervangt Kacper Chodyna bij de thuisploeg.
68' In de minuut 68, Wissel in Lubin: Bartlomiej Kludka vervangt Luis Mata bij Zaglebie Lubin.
68' Bij Zaglebie Lubin komt Juan Muñoz er in. Hij vervangt Dawid Kurminowski.
69' Scheidsrechter Jaroslaw Przybyl kent Slask Wroclaw een inworp toe op de helft van Zaglebie Lubin.
70' In de minuut 70, Scheidsrechter Jaroslaw Przybyl kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
71' Slask Wroclaw moet opletten als Zaglebie Lubin van scheidsrechter Jaroslaw Przybyl een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
72' Het spel ligt even stil in Lubin. Burak Ince (Slask Wroclaw) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
73' In de minuut 73, De onderbreking is afgelopen in Lubin.
73' Doeltrap voor Slask Wroclaw in Stadion Zaglebia.
73' Voor Burak Ince is de wedstrijd voorbij. Daniel Lukasik vervangt de aangeslagen speler bij Slask Wroclaw.
74' In de minuut 74, Inworp op de eigen helft voor Zaglebie Lubin.
75' Doelpunt! Slask Wroclaw breidt de voorsprong tot 0-2 uit via Erik Alexander Exposito Hernandez.
77' Schot op doel van Juan Muñoz. Maar zonder doelpunt voor Zaglebie Lubin als gevolg.
78' In de minuut 78, Inworp voor Zaglebie Lubin op de helft van Slask Wroclaw.
80' Inworp voor Zaglebie Lubin in de buurt van het vijandige doel in Stadion Zaglebia.
' Het officiële aantal toeschouwers aanwezig vandaag is 7839.
81' In de minuut 81, Zaglebie Lubin krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jaroslaw Przybyl op de helft van Slask Wroclaw.
82' Inworp op de eigen helft voor Zaglebie Lubin.
84' Doelpunt! De thuisploeg verkleint de achterstand tot 1-2 via een doelpunt van Juan Muñoz.
84' In de minuut 84, Serhii Buletsa deed het voorbereidende werk.
85' De thuisploeg wisselt Marko Poletanovic voor Tomasz Makowski.
85' Arbiter Jaroslaw Przybyl kent een vrije trap toe aan Slask Wroclaw op de eigen helft.
86' In de minuut 86, Het spel ligt even stil: Petr Schwarz (Slask Wroclaw) is geblesseerd.
87' Er wordt weer gevoetbald in Lubin.
87' Scheidsrechter Jaroslaw Przybyl geeft Zaglebie Lubin een doeltrap.
88' In de minuut 88, In Stadion Zaglebia ziet het publiek dat Petr Schwarz (Slask Wroclaw) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
88' Doeltrap voor Slask Wroclaw in Stadion Zaglebia.
89' Hoekschop voor Zaglebie Lubin in Stadion Zaglebia. Damian Dabrowski neemt deze vanaf rechts.
90' Bartlomiej Kludka (Zaglebie Lubin) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Slask Wroclaw.
90' + 1 Serhii Buletsa neemt de door scheidsrechter Jaroslaw Przybyl gegeven hoekschop voor Zaglebie Lubin in Lubin.
90' + 1 We spelen 5 minuten extra in Stadion Zaglebia.