1' De eerste helft gaat van start in Krakau. Legia Warschau mag aftrappen.
1' Inworp Cracovia Krakow. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
2' In de minuut 2, In Marshal Jozef Pilsudski Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
2' Scheidsrechter Karol Arys kent een vrije trap toe aan Cracovia Krakow, te nemen op de helft van Legia Warschau.
3' Bij Cracovia Krakow bevindt Kamil Glik zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Karol Arys.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Karol Arys kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
5' De poging van Jani Atanasov (Cracovia Krakow) mist doel in Marshal Jozef Pilsudski Stadium.
5' Doeltrap voor Legia Warschau in Marshal Jozef Pilsudski Stadium.
5' In de minuut 5, Scheidsrechter Karol Arys kent Legia Warschau een inworp toe op de helft van Cracovia Krakow.
6' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Krakau.
7' Cracovia Krakow krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Karol Arys op de helft van Legia Warschau.
7' In de minuut 7, Legia Warschau krijgt van scheidsrechter Karol Arys op eigen helft een vrije trap toegewezen.
7' Gele kaart in Krakau: Otar Kakabadze (Cracovia Krakow) gaat op de bon bij scheidsrechter Karol Arys.
9' Cracovia Krakow moet opletten als Legia Warschau van scheidsrechter Karol Arys een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
9' In de minuut 9, Inworp voor Legia Warschau op de helft van Cracovia Krakow.
10' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Cracovia Krakow in Krakau.
10' Cracovia Krakow krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Karol Arys op de helft van Legia Warschau.
11' In de minuut 11, Inworp voor Legia Warschau in Marshal Jozef Pilsudski Stadium op de eigen helft.
11' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Krakau.
12' Inworp voor Legia Warschau op de helft van Cracovia Krakow.
13' In de minuut 13, Jani Atanasov neemt de door scheidsrechter Karol Arys gegeven hoekschop voor Cracovia Krakow in Krakau.
14' Vrije trap voor Cracovia Krakow op de helft van Legia Warschau.
15' Cracovia Krakow mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Legia Warschau in Krakau.
15' In de minuut 15, Een schot van Jani Atanasov (Cracovia Krakow) smoort in de verdediging van Legia Warschau.
15' In Marshal Jozef Pilsudski Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
16' Scheidsrechter Karol Arys kent Cracovia Krakow een inworp toe op de helft van Legia Warschau.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Karol Arys fluit voor buitenspel van Cracovia Krakow.
17' Legia Warschau krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Karol Arys op de helft van Cracovia Krakow.
18' Marshal Jozef Pilsudski Stadium ziet de poging van Marc Gual smoren in de verdediging van Cracovia Krakow.
19' In de minuut 19, Legia Warschau krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Karol Arys in Krakau.
19' Scheidsrechter Karol Arys geeft Cracovia Krakow een vrije trap op de eigen helft.
19' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Krakau.
20' In de minuut 20, Een schot van Jani Atanasov (Cracovia Krakow) wordt tegengehouden door de verdediging van Legia Warschau in Krakau.
21' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Marshal Jozef Pilsudski Stadium.
23' Arbiter Karol Arys kent een vrije trap toe aan Legia Warschau op de eigen helft.
24' In de minuut 24, In Marshal Jozef Pilsudski Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
25' De voorzet kwam van Sebastian Madejski.
27' In de minuut 27, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Karol Arys een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Krakau.
28' Vrije trap in Marshal Jozef Pilsudski Stadium. Op de helft van Cracovia Krakow mag Legia Warschau een vrije trap nemen.
29' Inworp voor Legia Warschau op de helft van Cracovia Krakow.
29' In de minuut 29, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Karol Arys een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Krakau.
30' De bal is over de achterlijn geweest. Cracovia Krakow mag een doeltrap nemen.
31' Scheidsrechter Karol Arys kent Legia Warschau een inworp toe op de helft van Cracovia Krakow.
33' In de minuut 33, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Karol Arys aan de uitploeg.
34' Vanaf rechts mag Josue een hoekschop nemen voor Legia Warschau in Marshal Jozef Pilsudski Stadium.
35' Inworp voor Legia Warschau in de buurt van het vijandige doel in Marshal Jozef Pilsudski Stadium.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Karol Arys geeft Cracovia Krakow een doeltrap.
36' Vrije trap in Marshal Jozef Pilsudski Stadium. Op de helft van Cracovia Krakow mag Legia Warschau een vrije trap nemen.
37' Kopbal richting doel! Radovan Pankov (Legia Warschau) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Krakau.
37' In de minuut 37, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Krakau.
38' Josue (Legia Warschau) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Cracovia Krakow.
38' De bal is over de achterlijn geweest. Cracovia Krakow mag een doeltrap nemen.
40' In de minuut 40, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Marshal Jozef Pilsudski Stadium.
41' In Krakau krijgt Cracovia Krakow op de eigen helft een vrije trap te nemen.
41' Marc Gual gaat in het boekje van de scheidsrechter.
42' In de minuut 42, Arttu Hoskonen van Cracovia Krakow is geblesseerd en het spel ligt even stil.
42' De onderbreking is afgelopen in Krakau.
42' In Krakau kan Arttu Hoskonen (Cracovia Krakow) weer verder.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Karol Arys geeft Cracovia Krakow een vrije trap op de eigen helft.
45' Arbiter Karol Arys kent een vrije trap toe aan Cracovia Krakow op de eigen helft.
45' + 1 Gele kaart. Radovan Pankov (Legia Warschau) gaat op de bon.
45' + 1 In de minuut 45, 1 minuten extra tijd.
45' + 1 Scheidsrechter Karol Arys legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Takuto Oshima (Cracovia Krakow) in Marshal Jozef Pilsudski Stadium.
45' + 1 Er wordt weer gevoetbald in Krakau.
45' + 1 In de minuut 45, In Marshal Jozef Pilsudski Stadium ziet het publiek dat Takuto Oshima (Cracovia Krakow) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
45' + 2 Scheidsrechter Karol Arys geeft Legia Warschau een doeltrap.
45' De eerste helft zit erop.
46' In de minuut 46, De tweede helft gaat van start in Krakau. Cracovia Krakow mag aftrappen als scheidsrechter Karol Arys fluit.
46' Vrije trap voor Cracovia Krakow op de helft van Legia Warschau.
46' Inworp op de eigen helft voor Legia Warschau.
47' In de minuut 47, De uitploeg krijgt een doeltrap in Krakau.
48' Buitenspelpositie voor Yuri Ribeiro (Legia Warschau) in Marshal Jozef Pilsudski Stadium (Krakau).
49' Marshal Jozef Pilsudski Stadium ziet hoe een schot van Benjamin Kallman (Cracovia Krakow) de paal treft!
49' In de minuut 49, In Krakau krijgt Legia Warschau op de eigen helft een vrije trap te nemen.
50' Scheidsrechter Karol Arys geeft een inworp aan Legia Warschau op de eigen helft in Marshal Jozef Pilsudski Stadium.
50' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Marshal Jozef Pilsudski Stadium.
51' In de minuut 51, Legia Warschau krijgt van scheidsrechter Karol Arys op eigen helft een vrije trap toegewezen.
52' Marc Gual mist het doel en scoort niet voor Legia Warschau in Marshal Jozef Pilsudski Stadium.
52' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Cracovia Krakow in Krakau.
53' In de minuut 53, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Krakau.
55' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Marshal Jozef Pilsudski Stadium.
55' Inworp Cracovia Krakow. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
56' In de minuut 56, Scheidsrechter Karol Arys kent Legia Warschau een inworp toe op de helft van Cracovia Krakow.
57' Legia Warschau krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Karol Arys op de helft van Cracovia Krakow.
57' In de minuut 57, De assist kwam van Karol Knap.
59' De 1 wissel van Legia Warschau. Gil Dias komt erin voor Steve Kapuadi in Marshal Jozef Pilsudski Stadium.