1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Pogon Szczecin mag de aftrap nemen.
1' Vrije trap voor Slask Wroclaw op de helft van Pogon Szczecin.
3' In de minuut 3, Inworp voor Pogon Szczecin in Wroclaw Stadium op de eigen helft.
4' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Slask Wroclaw in Wroclaw.
5' Scheidsrechter Szymon Marciniak kent Pogon Szczecin een inworp toe op de helft van Slask Wroclaw.
5' In de minuut 5, Vergeefse doelpoging Joao Gamboa (Pogon Szczecin) in Wroclaw Stadium.
5' Slask Wroclaw moet opletten als Pogon Szczecin van scheidsrechter Szymon Marciniak een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
6' Inworp voor Pogon Szczecin ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Wroclaw.
6' In de minuut 6, Scheidsrechter Szymon Marciniak kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
6' Scheidsrechter Szymon Marciniak kent een vrije trap toe aan Pogon Szczecin, te nemen op de helft van Slask Wroclaw.
7' Scheidsrechter Szymon Marciniak geeft Pogon Szczecin een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Slask Wroclaw.
7' In de minuut 7, Inworp Slask Wroclaw. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
8' Inworp voor Slask Wroclaw in de buurt van het vijandige doel in Wroclaw Stadium.
9' Slask Wroclaw krijgt een schietkans via Piotr Samiec-Talar, maar scoort niet in Wroclaw Stadium.
9' In de minuut 9, Slask Wroclaw mag een hoekschop nemen vanaf links via Petr Schwarz in Wroclaw Stadium.
10' Vanaf links mag Petr Schwarz een hoekschop nemen voor Slask Wroclaw in Wroclaw Stadium.
10' Matias Nahuel (Slask Wroclaw) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Pogon Szczecin.
10' In de minuut 10, Inworp voor Slask Wroclaw op de helft van Pogon Szczecin.
10' De poging van Piotr Samiec-Talar (Slask Wroclaw) mist doel in Wroclaw Stadium.
11' Doeltrap voor Pogon Szczecin in Wroclaw Stadium.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Szymon Marciniak geeft een inworp aan Slask Wroclaw op de eigen helft in Wroclaw Stadium.
13' Inworp op de eigen helft voor Pogon Szczecin.
13' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Wroclaw Stadium.
14' In de minuut 14, Inworp op de eigen helft voor Slask Wroclaw.
14' Scheidsrechter Szymon Marciniak geeft Slask Wroclaw een doeltrap.
15' Slask Wroclaw krijgt van scheidsrechter Szymon Marciniak op eigen helft een vrije trap toegewezen.
16' In de minuut 16, Inworp voor Slask Wroclaw in Wroclaw Stadium op de eigen helft.
18' Buitenspel van de thuisploeg.
19' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Wroclaw.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Szymon Marciniak geeft een inworp aan Pogon Szczecin op de eigen helft in Wroclaw Stadium.
20' Wroclaw Stadium ziet hoe Piotr Samiec-Talar op doel schiet, maar niet scoort voor Slask Wroclaw.
20' Slask Wroclaw krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Szymon Marciniak op de helft van Pogon Szczecin.
22' In de minuut 22, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Wroclaw.
23' In Wroclaw krijgt Pogon Szczecin op de eigen helft een vrije trap te nemen.
25' Piotr Samiec-Talar schiet op doel maar scoort niet voor Slask Wroclaw in Wroclaw.
27' In de minuut 27, Joao Gamboa (Pogon Szczecin) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
27' Scheidsrechter Szymon Marciniak geeft Slask Wroclaw een vrije trap op de eigen helft.
28' Inworp Pogon Szczecin. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
29' In de minuut 29, Scheidsrechter Szymon Marciniak kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
29' Scheidsrechter Szymon Marciniak geeft een inworp aan Pogon Szczecin op de eigen helft in Wroclaw Stadium.
32' Buitenspelpositie Pogon Szczecin.
33' In de minuut 33, De poging van Vahan Bichakhchyan (Pogon Szczecin) mist doel.
33' De bal is over de achterlijn geweest. Slask Wroclaw mag een doeltrap nemen.
34' Vahan Bichakhchyan (Pogon Szczecin) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Slask Wroclaw in Wroclaw Stadium.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Szymon Marciniak geeft Slask Wroclaw een doeltrap.
35' Vrije trap in Wroclaw Stadium. Op de helft van Pogon Szczecin mag Slask Wroclaw een vrije trap nemen.
36' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Szymon Marciniak kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
37' Inworp op de eigen helft voor Slask Wroclaw.
38' Een doelpoging van Erik Alexander Exposito Hernandez (Slask Wroclaw) mist scherpte.
38' In de minuut 38, Doeltrap voor Pogon Szczecin in Wroclaw Stadium.
39' Peter Pokorny mist het doel en scoort niet voor Slask Wroclaw.
39' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Pogon Szczecin in Wroclaw.
40' In de minuut 40, In Wroclaw Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
41' De bal is over de achterlijn geweest. Pogon Szczecin mag een doeltrap nemen.
42' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Szymon Marciniak een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Wroclaw.
42' In de minuut 42, Poging met het hoofd van Piotr Samiec-Talar (Slask Wroclaw), maar hij mist het doel.
42' De uitploeg krijgt een doeltrap in Wroclaw.
43' Slask Wroclaw krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Szymon Marciniak op de helft van Pogon Szczecin.
43' In de minuut 43, Vergeefse doelpoging Matias Nahuel (Slask Wroclaw).
44' Petr Schwarz mist het doel en scoort niet voor Slask Wroclaw in Wroclaw Stadium.
44' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Pogon Szczecin in Wroclaw.
44' In de minuut 44, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Wroclaw Stadium.
45' Buitenspel Pogon Szczecin. Scheidsrechter Szymon Marciniak fluit de uitploeg terug in Wroclaw Stadium.
45' Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Szymon Marciniak aan dat we gaan rusten in Wroclaw's Wroclaw Stadium.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Szymon Marciniak geeft het startsein voor de tweede helft in Wroclaw. Slask Wroclaw trapt af.
46' Arbiter Szymon Marciniak kent een vrije trap toe aan Slask Wroclaw op de eigen helft.
47' Doelpoging Slask Wroclaw! Het schot van Petr Schwarz gaat niet tussen de palen in Wroclaw.
47' In de minuut 47, De bal is over de achterlijn geweest. Pogon Szczecin mag een doeltrap nemen.
48' Scheidsrechter Szymon Marciniak kent Pogon Szczecin een inworp toe op de helft van Slask Wroclaw.
50' De scherpte ontbreekt bij Efthymis Koulouris (Pogon Szczecin). Zijn poging mist doel.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Szymon Marciniak geeft Slask Wroclaw een doeltrap.
50' Patrick Olsen gaat in het boekje van de scheidsrechter.
51' Vrije trap voor Pogon Szczecin op de helft van Slask Wroclaw.
51' In de minuut 51, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
52' Arbiter Szymon Marciniak kent een vrije trap toe aan Slask Wroclaw op de eigen helft.
52' Poging met het hoofd van Patrick Olsen. Maar geen doelpunt voor Slask Wroclaw.
52' In de minuut 52, Slask Wroclaw krijgt een schietkans via Patrick Olsen, maar scoort niet.
53' Een schot van Petr Schwarz (Slask Wroclaw) wordt geblokkeerd door een verdediger van Pogon Szczecin.
53' Inworp voor Pogon Szczecin ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Wroclaw.
55' In de minuut 55, De scherpte ontbreekt bij Kamil Grosicki (Pogon Szczecin). Zijn poging mist doel in Wroclaw.
55' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Wroclaw.
56' Slask Wroclaw krijgt van scheidsrechter Szymon Marciniak op eigen helft een vrije trap toegewezen.
58' In de minuut 58, Slask Wroclaw krijgt een schietkans via Matias Nahuel, maar scoort niet in Wroclaw Stadium.
60' Wroclaw Stadium ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Wroclaw.
61' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Szymon Marciniak een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Wroclaw.
62' In de minuut 62, Inworp voor Pogon Szczecin in Wroclaw Stadium op de eigen helft.
62' De uitploeg vervangt Vahan Bichakhchyan door Alexander Gorgon.
63' Trainer Jens Gustafsson gebruikt zijn 2 wissel. Adrian Przyborek wordt door Marcel Wedrychowski vervangen bij de uitploeg.
63' In de minuut 63, Inworp voor Slask Wroclaw in de buurt van het vijandige doel in Wroclaw Stadium.
64' Een doelpoging van Matias Nahuel (Slask Wroclaw) in Wroclaw mist scherpte.
64' Doeltrap voor Pogon Szczecin in Wroclaw Stadium.
64' In de minuut 64, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Wroclaw.
65' Scheidsrechter Szymon Marciniak fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Wroclaw.
69' De uitploeg krijgt een doeltrap in Wroclaw.
71' In de minuut 71, Pogon Szczecin krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Szymon Marciniak in Wroclaw.
71' Doeltrap voor Slask Wroclaw in Wroclaw Stadium.
72' In Wroclaw krijgt Slask Wroclaw op de eigen helft een vrije trap te nemen.
72' In de minuut 72, Eigen doelpunt! Patryk Janasik werkt de bal achter de eigen doelman en brengt de stand zo op 0-1.
75' Scheidsrechter Szymon Marciniak geeft Slask Wroclaw een doeltrap.
75' Slask Wroclaw gebruikt de 1 wissel. Alen Mustafic vervangt Petr Schwarz.
76' In de minuut 76, De thuisploeg wisselt Martin Konczkowski voor Mateusz Zukowski.
76' Patryk Klimala vervangt Piotr Samiec-Talar bij de thuisploeg.
76' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Wroclaw Stadium.
77' In de minuut 77, Scheidsrechter Szymon Marciniak geeft Slask Wroclaw een vrije trap op de eigen helft.
78' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Wroclaw Stadium.
78' Linus Wahlqvist (Pogon Szczecin) krijgt geel.
79' In de minuut 79, Scheidsrechter Szymon Marciniak kent een vrije trap toe aan Slask Wroclaw op een gevaarlijke plek voor Pogon Szczecin.
82' Arbiter Szymon Marciniak kent een vrije trap toe aan Pogon Szczecin op de eigen helft.
83' Slask Wroclaw brengt Burak Ince in de plaats van Patrick Olsen.
83' In de minuut 83, Valentin Cojocaru raakt geblesseerd bij Pogon Szczecin en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.