1' Uzbekistan heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
2' In de minuut 2, Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft een inworp aan Israel op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
2' Israel krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yael Falcon Perez op de helft van Uzbekistan.
3' Scheidsrechter Yael Falcon Perez kent Uzbekistan een inworp toe op de helft van Israel.
6' In de minuut 6, Inworp op de eigen helft voor Uzbekistan.
8' Arbiter Yael Falcon Perez kent een vrije trap toe aan Uzbekistan op de eigen helft.
9' In Mendoza krijgt Israel op de eigen helft een vrije trap te nemen.
12' In de minuut 12, Uzbekistan moet opletten als Israel van scheidsrechter Yael Falcon Perez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
13' De paal voorkomt een doelpunt voor Israel na een kopbal van Tay Abed in Mendoza.
14' Inworp voor Israel op de helft van Uzbekistan.
15' In de minuut 15, Scheidsrechter Yael Falcon Perez kent Uzbekistan een inworp toe op de helft van Israel.
16' Inworp voor Israel op de helft van Uzbekistan.
17' Inworp voor Uzbekistan in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
18' In de minuut 18, Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft Israel een vrije trap op de eigen helft.
18' Een speler van Israel staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Yael Falcon Perez teruggefloten.
19' Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft Uzbekistan een doeltrap.
20' In de minuut 20, Het schot van Sherzod Esanov (Uzbekistan) komt op de lat in Estadio Malvinas Argentinas.
24' De bal is over de achterlijn geweest. Uzbekistan mag een doeltrap nemen.
25' Inworp op de eigen helft voor Israel.
26' In de minuut 26, Uzbekistan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yael Falcon Perez op de helft van Israel.
26' Inworp voor Israel in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
27' De poging van Diyor Ortikboev (Uzbekistan) mist doel.
27' In de minuut 27, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Israel in Mendoza.
28' Buitenspelpositie Israel.
29' Inworp voor Israel op de helft van Uzbekistan.
30' In de minuut 30, Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft een inworp aan Israel op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
30' Scheidsrechter Yael Falcon Perez kent Uzbekistan een inworp toe op de helft van Israel.
31' Uzbekistan krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Yael Falcon Perez in Mendoza.
32' In de minuut 32, Doeltrap voor Israel in Estadio Malvinas Argentinas.
33' Israel krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yael Falcon Perez op de helft van Uzbekistan.
33' Vrije trap in Estadio Malvinas Argentinas. Op de helft van Uzbekistan mag Israel een vrije trap nemen.
34' In de minuut 34, Israel mag een hoekschop nemen vanaf links via Ariel Lugassi in Estadio Malvinas Argentinas.
34' De bal is over de achterlijn geweest. Uzbekistan mag een doeltrap nemen.
34' Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft Israel een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Uzbekistan.
39' In de minuut 39, Vanaf links mag Abbosbek Fayzullaev een hoekschop nemen voor Uzbekistan in Estadio Malvinas Argentinas.
39' Scheidsrechter Yael Falcon Perez fluit voor buitenspel van Israel.
40' Uzbekistan krijgt van scheidsrechter Yael Falcon Perez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
41' In de minuut 41, Uzbekistan krijgt van scheidsrechter Yael Falcon Perez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
42' Scheidsrechter Yael Falcon Perez kent een vrije trap toe aan Uzbekistan, te nemen op de helft van Israel.
43' Doelpoging Uzbekistan! Het schot van Abubakir Ashurov gaat niet tussen de palen.
43' In de minuut 43, Doeltrap voor Israel in Estadio Malvinas Argentinas.
45' Inworp op de eigen helft voor Uzbekistan.
45' De scherpte ontbreekt bij Abubakir Ashurov (Uzbekistan). Zijn poging mist doel in Mendoza.
45' In de minuut 45, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Israel in Mendoza.
45' + 1 We spelen 2 minuten extra in Estadio Malvinas Argentinas.
45' + 2 Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft Uzbekistan een doeltrap.
45' + 2 In de minuut 45, Scheidsrechter Yael Falcon Perez kent Uzbekistan een inworp toe op de helft van Israel.
45' Scheidsrechter Yael Falcon Perez maakt een einde aan de eerste helft.
46' Begin van de tweede helft. Israel verzorgt de aftrap.
46' In de minuut 46, Israel brengt Ariel Shibli in de plaats van Ariel Lugassi.
48' Israel krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yael Falcon Perez op de helft van Uzbekistan.
48' Shakhzodjon Nematjonov (Uzbekistan) bevindt zich in buitenspelpositie.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft een inworp aan Israel op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
52' Inworp voor Israel in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
52' Doeltrap voor Israel in Estadio Malvinas Argentinas.
53' In de minuut 53, Inworp voor Uzbekistan in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
53' Vrije trap voor Uzbekistan op de helft van Israel.
55' Inworp voor Uzbekistan op de helft van Israel.
56' In de minuut 56, Trainer Ofir Haim (Israel) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Aharon Roy Nawi door El Yam Kancepolsky.
56' Israel heeft Omer Senior gewisseld. Anan Khalaili neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ofir Haim.
57' Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft een inworp aan Uzbekistan op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Yael Falcon Perez kent een vrije trap toe aan Uzbekistan, te nemen op de helft van Israel.
59' Hoekschop voor Uzbekistan in Estadio Malvinas Argentinas. Askarov Bekhruzbek neemt deze vanaf rechts.
60' De eerste wissel van Uzbekistan. Kholdorkhonov Pulatkhuja komt erin voor Shakhzodjon Nematjonov in Estadio Malvinas Argentinas.
60' In de minuut 60, Scheidsrechter Yael Falcon Perez kent Uzbekistan een inworp toe op de helft van Israel.
61' Doelpoging Israel! Het schot van Dor David Turgeman gaat niet tussen de palen in Mendoza.
61' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Uzbekistan in Mendoza.
62' In de minuut 62, Scheidsrechter Yael Falcon Perez fluit voor buitenspel van Israel.
63' Stav Lemkin raakt geblesseerd bij Israel en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
63' Askarov Bekhruzbek van Uzbekistan is geblesseerd en het spel ligt even stil.
65' In de minuut 65, Inworp voor Uzbekistan in de buurt van het vijandige doel in Estadio Malvinas Argentinas.
66' Israel is weer compleet nu Stav Lemkin weer terug het veld in mag.
66' Askarov Bekhruzbek (Uzbekistan) doet weer mee in Estadio Malvinas Argentinas.
66' In de minuut 66, Een speler van Israel staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Yael Falcon Perez teruggefloten.
67' Inworp voor Uzbekistan op de helft van Israel.
68' Voor Askarov Bekhruzbek is de wedstrijd voorbij. Nodirbek Abdurazzokov vervangt de aangeslagen speler bij Uzbekistan.
68' In de minuut 68, Bij Uzbekistan komt Makhmud Makhamadzhonov er in. Hij vervangt Saidafzalkhon Akhrorov.
69' Tay Abed neemt de door scheidsrechter Yael Falcon Perez gegeven hoekschop voor Israel in Mendoza.
70' Vanaf rechts mag Tay Abed een hoekschop nemen voor Israel in Estadio Malvinas Argentinas.
73' In de minuut 73, Inworp op de eigen helft voor Israel.
74' Inworp voor Uzbekistan ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Mendoza.
74' Vrije trap voor Israel op de helft van Uzbekistan.
76' In de minuut 76, Inworp voor Israel in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
76' Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft een inworp aan Israel op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
77' Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft Uzbekistan een doeltrap.
79' In de minuut 79, Inworp op de eigen helft voor Uzbekistan.
79' Arbiter Yael Falcon Perez kent een vrije trap toe aan Uzbekistan op de eigen helft.
80' Israel gebruikt de vierde wissel. Ahmad Ibrahim vervangt Tay Abed.
81' In de minuut 81, Inworp voor Uzbekistan in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
82' El Yam Kancepolsky mist het doel en scoort niet voor Israel in Estadio Malvinas Argentinas.
82' De bal is over de achterlijn geweest. Uzbekistan mag een doeltrap nemen.
83' In de minuut 83, Vrije trap in Estadio Malvinas Argentinas. Op de helft van Uzbekistan mag Israel een vrije trap nemen.
84' Israel mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Ariel Shibli in Estadio Malvinas Argentinas.
84' Doeltrap voor Uzbekistan in Estadio Malvinas Argentinas.
85' In de minuut 85, Uzbekistan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yael Falcon Perez op de helft van Israel.
86' Inworp voor Israel op de helft van Uzbekistan.
86' Inworp op de eigen helft voor Uzbekistan.
86' In de minuut 86, Israel krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yael Falcon Perez op de helft van Uzbekistan.
87' Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft Uzbekistan een doeltrap.
88' In Mendoza krijgt Israel op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90' De bal is over de achterlijn geweest. Uzbekistan mag een doeltrap nemen.
90' + 1 In Mendoza worden nog 8 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' + 1 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Uzbekistan in Mendoza.
90' + 3 Hoekschop voor Israel in Estadio Malvinas Argentinas. Ahmad Ibrahim neemt deze vanaf links.
90' + 3 Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft Uzbekistan een vrije trap op de eigen helft.
90' + 5 Israel krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Yael Falcon Perez in Mendoza.
90' + 5 Scheidsrechter Yael Falcon Perez kent Israel een inworp toe op de helft van Uzbekistan.
90' + 6 Scheidsrechter Yael Falcon Perez kent een vrije trap toe aan Israel op een gevaarlijke plek voor Uzbekistan.
90' + 7 Israel neemt een 0-1 voorsprong dankzij Anan Khalaili.
90' + 9 Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft een inworp aan Uzbekistan op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
90' + 9 Israel gebruikt de vijfde wissel. Shon Edri vervangt Dor David Turgeman.
90' + 9 Inworp voor Uzbekistan in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
90' Einde wedstrijd! De einduitslag in Mendoza is 0-1.