1' We zijn begonnen. Israel heeft afgetrapt.
3' Arbiter Yael Falcon Perez kent een vrije trap toe aan Senegal op de eigen helft.
4' In de minuut 4, Vanaf rechts mag Amidou Diop een hoekschop nemen voor Senegal in Estadio Ciudad de La Plata.
4' Pape Diop (Senegal) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
4' Doeltrap voor Israel in Estadio Ciudad de La Plata.
5' In de minuut 5, Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft Israel een doeltrap.
5' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Israel in La Plata.
8' In de minuut 8, Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft Israel een vrije trap op de eigen helft.
9' Amidou Diop (Senegal) krijgt geel.
9' Scheidsrechter Yael Falcon Perez kent een vrije trap toe aan Israel, te nemen op de helft van Senegal.
11' In de minuut 11, De bal is over de achterlijn geweest. Senegal mag een doeltrap nemen.
11' Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft een inworp aan Israel op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
12' Inworp op de eigen helft voor Israel.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Yael Falcon Perez kent Israel een inworp toe op de helft van Senegal.
14' Inworp voor Senegal op de helft van Israel.
14' Scheidsrechter Yael Falcon Perez kent Senegal een inworp toe op de helft van Israel.
14' In de minuut 14, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Israel in La Plata.
15' Inworp voor Israel in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
16' Senegal krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Yael Falcon Perez in La Plata.
16' In de minuut 16, In La Plata krijgt Israel op de eigen helft een vrije trap te nemen.
16' Vrije trap in Estadio Ciudad de La Plata. Op de helft van Senegal mag Israel een vrije trap nemen.
18' Israel krijgt van scheidsrechter Yael Falcon Perez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
20' In de minuut 20, Israel schiet tussen de palen, maar Dor David Turgeman ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
21' Hoekschop voor Israel in Estadio Ciudad de La Plata. Ariel Lugassi neemt deze vanaf rechts.
22' Israel mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
23' In de minuut 23, Een doelpoging van Tay Abed (Israel) mist scherpte.
23' De bal is over de achterlijn geweest. Senegal mag een doeltrap nemen.
24' Israel mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Tay Abed in Estadio Ciudad de La Plata.
24' In de minuut 24, Inworp voor Israel op de helft van Senegal.
25' Senegal krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yael Falcon Perez op de helft van Israel.
27' Doeltrap voor Israel in Estadio Ciudad de La Plata.
28' In de minuut 28, Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft Israel een doeltrap.
28' Roy Revivo (Israel) krijgt een eerste gele kaart.
31' Vrije trap voor Senegal op de helft van Israel.
31' In de minuut 31, Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft een inworp aan Senegal op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
33' Scheidsrechter Yael Falcon Perez kent een vrije trap toe aan Israel op een gevaarlijke plek voor Senegal.
36' Arbiter Yael Falcon Perez kent een vrije trap toe aan Israel op de eigen helft.
37' In de minuut 37, Schot op doel van Souleymane Faye. Maar zonder doelpunt voor Senegal als gevolg.
38' Doeltrap voor Senegal in Estadio Ciudad de La Plata.
39' Samba Diallo blesseert zich bij Senegal, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Estadio Ciudad de La Plata.
40' In de minuut 40, In Estadio Ciudad de La Plata ziet het publiek dat Samba Diallo (Senegal) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
42' Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft Senegal een vrije trap op de eigen helft.
42' De scherpte ontbreekt bij Mame Mor Faye (Senegal). Zijn poging mist doel in La Plata.
42' In de minuut 42, De bal is over de achterlijn geweest. Israel mag een doeltrap nemen.
44' Inworp voor Senegal in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
44' Scheidsrechter Yael Falcon Perez kent Israel een inworp toe op de helft van Senegal.
44' In de minuut 44, Inworp op de eigen helft voor Senegal.
45' Senegal krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yael Falcon Perez op de helft van Israel.
45' + 1 Scheidsrechter Yael Falcon Perez laat nog 6 minuten doorspelen in La Plata.
45' + 3 In de minuut 45, Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft een inworp aan Israel op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
45' + 3 Inworp op de eigen helft voor Israel.
45' + 4 Gele kaart. Or Israelov (Israel) gaat op de bon.
45' + 5 In de minuut 45, Scheidsrechter Yael Falcon Perez kent een vrije trap toe aan Senegal, te nemen op de helft van Israel.
45' + 5 Israel moet opletten als Senegal van scheidsrechter Yael Falcon Perez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 6 Inworp voor Israel op de helft van Senegal.
45' + 6 In de minuut 45, Israel krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yael Falcon Perez op de helft van Senegal.
45' + 7 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Israel in La Plata.
45' Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Yael Falcon Perez aan dat we gaan rusten in La Plata's Estadio Ciudad de La Plata.
46' In de minuut 46, De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Senegal trapt af.
46' De eerste wissel van Senegal. Djibril Diarra komt erin voor Samba Diallo in Estadio Ciudad de La Plata.
46' Bij Israel komt Ahmad Ibrahim er in. Hij vervangt Ariel Lugassi.
46' In de minuut 46, Wissel in La Plata: Ariel Shibli vervangt Ran Benjamin bij Israel.
46' Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft Israel een doeltrap.
47' Inworp voor Senegal op de helft van Israel.
48' In de minuut 48, In La Plata krijgt Israel op de eigen helft een vrije trap te nemen.
49' Israel krijgt van scheidsrechter Yael Falcon Perez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
50' Inworp voor Senegal ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in La Plata.
50' In de minuut 50, Inworp voor Israel in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
52' Ibrahima Seck neemt de door scheidsrechter Yael Falcon Perez gegeven hoekschop voor Senegal in La Plata.
52' Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft Senegal een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Israel.
53' In de minuut 53, Senegal mag een hoekschop nemen vanaf links via Ibrahima Seck in Estadio Ciudad de La Plata.
53' Seydou Sano mist het doel en scoort niet voor Senegal in Estadio Ciudad de La Plata.
53' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Israel in La Plata.
54' In de minuut 54, Scheidsrechter Yael Falcon Perez kent Israel een inworp toe op de helft van Senegal.
55' De poging van Ilay Madmoun (Israel) mist doel in Estadio Ciudad de La Plata.
55' Doeltrap voor Senegal in Estadio Ciudad de La Plata.
55' In de minuut 55, Scheidsrechter Yael Falcon Perez kent Senegal een inworp toe op de helft van Israel.
56' Israel heeft Ilay Madmoun gewisseld. Aharon Roy Nawi neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ofir Haim.
57' Inworp voor Senegal op de helft van Israel.
57' In de minuut 57, Inworp op de eigen helft voor Israel.
58' Eigen doelpunt! Babacar Ndiaye werkt de bal achter de eigen doelman en brengt de stand zo op 0-1.
59' Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft Israel een doeltrap.
60' In de minuut 60, Israel krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yael Falcon Perez op de helft van Senegal.
61' De bal is over de achterlijn geweest. Israel mag een doeltrap nemen.
61' Senegal gebruikt de tweede wissel. Oumar Diouf vervangt Mame Mor Faye.
63' In de minuut 63, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Israel in La Plata.
64' Israel brengt Noam Ben Harush in de plaats van Dor David Turgeman.
64' Doeltrap voor Israel in Estadio Ciudad de La Plata.
66' In de minuut 66, Souleymane Basse neemt de door scheidsrechter Yael Falcon Perez gegeven hoekschop voor Senegal in La Plata.
67' Inworp voor Senegal op de helft van Israel.
67' Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft Israel een doeltrap.
69' In de minuut 69, De bal is over de achterlijn geweest. Israel mag een doeltrap nemen.
70' Het spel ligt even stil in La Plata. Ahmad Ibrahim (Israel) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
71' Ahmad Ibrahim lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Israel.
71' In de minuut 71, Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft een inworp aan Israel op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
71' Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft Israel een vrije trap op de eigen helft.
72' Inworp voor Senegal in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
72' In de minuut 72, Scheidsrechter Yael Falcon Perez kent Senegal een inworp toe op de helft van Israel.
74' Hoekschop voor Israel in Estadio Ciudad de La Plata. Tay Abed neemt deze vanaf rechts.
75' Senegal moet uitkijken als Israel een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Ciudad de La Plata.
75' In de minuut 75, Tay Abed (Israel) raakt geblesseerd in La Plata. Scheidsrechter Yael Falcon Perez legt de wedstrijd even stil.
75' Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft een gele kaart aan Ibrahima Seck (Senegal).
76' Tay Abed (Israel) is weer terug binnen de lijnen.
76' In de minuut 76, Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft een inworp aan Senegal op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
77' Ibrahima Seck schiet op doel maar scoort niet voor Senegal.
78' Senegal krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yael Falcon Perez op de helft van Israel.
78' In de minuut 78, Senegal gebruikt de derde wissel. Mamadou Gning vervangt Ibrahima Seck.
79' De bal is over de achterlijn geweest. Israel mag een doeltrap nemen.
80' In de minuut 80, Mamadou Gning deed het voorbereidende werk.
81' Gele kaart in La Plata: Tay Abed (Israel) gaat op de bon bij scheidsrechter Yael Falcon Perez.
81' Senegal krijgt van scheidsrechter Yael Falcon Perez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
82' In de minuut 82, Oumar Diouf schiet op doel maar scoort niet voor Senegal in La Plata.
83' Inworp voor Senegal in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
83' Senegal schiet tussen de palen, maar Souleymane Faye ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in La Plata.
84' In de minuut 84, Doeltrap voor Israel in Estadio Ciudad de La Plata.
84' Coach Ofir Haim (Israel) moet ingrijpen en brengt Anan Khalaili voor de geblesseerde Tay Abed.
85' Arbiter Yael Falcon Perez kent een vrije trap toe aan Israel op de eigen helft.
87' In de minuut 87, Inworp op de eigen helft voor Israel.
87' Inworp voor Senegal in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
88' De scherpte ontbreekt bij Mamadou Gning (Senegal). Zijn poging mist doel.
88' In de minuut 88, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Israel in La Plata.
90' Vrije trap voor Senegal op de helft van Israel.
90' + 1 8 minuten extra tijd.
90' + 1 Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Senegal in de buurt van het doel van Israel.
90' + 2 Pape Diop kopt namens Senegal op doel, zonder doelpunt als resultaat.
90' + 2 Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft Israel een doeltrap.
90' + 4 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Israel in La Plata.
90' + 4 Senegal krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Yael Falcon Perez in La Plata.
90' + 5 Inworp voor Senegal op de helft van Israel.