1' Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft het startsein in Mendoza. Japan trapt af en de wedstrijd is begonnen.
1' Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft een inworp aan Israel op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
2' In de minuut 2, Inworp voor Israel in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
2' Tay Abed (Israel) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Japan in Estadio Malvinas Argentinas.
6' Japan krijgt een schietkans via Kosuke Matsumura, maar scoort niet in Estadio Malvinas Argentinas.
6' In de minuut 6, Vergeefse doelpoging Kosuke Matsumura (Japan) in Estadio Malvinas Argentinas.
6' Japan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Piero Maza Gomez op de helft van Israel.
7' Inworp op de eigen helft voor Israel.
8' In de minuut 8, Vergeefse doelpoging Taisei Abe (Japan).
9' Vanaf rechts mag Niko Takahashi een hoekschop nemen voor Japan in Estadio Malvinas Argentinas.
9' Inworp op de eigen helft voor Japan.
10' In de minuut 10, Kuryu Matsuki mist het doel en scoort niet voor Japan.
10' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Israel in Mendoza.
12' Vrije trap voor Japan op de helft van Israel.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft een inworp aan Israel op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
15' Scheidsrechter Piero Maza Gomez kent een vrije trap toe aan Israel, te nemen op de helft van Japan.
15' Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft Japan een doeltrap.
16' In de minuut 16, Inworp voor Israel in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
19' Inworp voor Israel op de helft van Japan.
20' Inworp voor Japan ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Mendoza.
20' In de minuut 20, Arbiter Piero Maza Gomez kent een vrije trap toe aan Israel op de eigen helft.
21' Inworp op de eigen helft voor Japan.
22' Kans voor Japan in Estadio Malvinas Argentinas! De kopbal van Kuryu Matsuki mist het doel.
22' In de minuut 22, Doeltrap voor Israel in Estadio Malvinas Argentinas.
24' Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft Japan een vrije trap op de eigen helft.
26' Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft een inworp aan Israel op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
27' In de minuut 27, Inworp voor Israel in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
27' Inworp op de eigen helft voor Japan.
28' Scheidsrechter Piero Maza Gomez kent Israel een inworp toe op de helft van Japan.
30' In de minuut 30, Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft Japan een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Israel.
32' Inworp voor Israel in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
33' Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft een inworp aan Israel op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
33' In de minuut 33, Scheidsrechter Piero Maza Gomez kent Japan een inworp toe op de helft van Israel.
34' Inworp voor Israel in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
35' In Mendoza krijgt Japan op de eigen helft een vrije trap te nemen.
36' In de minuut 36, De bal is over de achterlijn geweest. Israel mag een doeltrap nemen.
37' De poging van Ilay Madmoun (Israel) mist doel.
37' Doeltrap voor Japan in Estadio Malvinas Argentinas.
37' In de minuut 37, Inworp voor Israel op de helft van Japan.
38' Inworp op de eigen helft voor Japan.
39' Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft Israel een doeltrap.
41' In de minuut 41, Israel krijgt van scheidsrechter Piero Maza Gomez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
42' Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft een inworp aan Israel op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
44' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Japan in Mendoza.
45' In de minuut 45, De bal is over de achterlijn geweest. Israel mag een doeltrap nemen.
45' Vrije trap in Estadio Malvinas Argentinas. Op de helft van Israel mag Japan een vrije trap nemen.
45' + 1 In Mendoza worden nog 2 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 De voorzet kwam van Kuryu Matsuki.
45' + 3 Israel krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Piero Maza Gomez op de helft van Japan.
45' + 3 In de minuut 45, Israel schiet tussen de palen, maar Ahmad Ibrahim ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Mendoza.
45' De eerste helft is afgelopen in Mendoza's Estadio Malvinas Argentinas.
46' Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft het startsein voor de tweede helft in Mendoza. Israel trapt af.
47' In de minuut 47, Scheidsrechter Piero Maza Gomez kent Israel een inworp toe op de helft van Japan.
48' De scherpte ontbreekt bij Ilay Feingold (Israel). Zijn poging mist doel.
48' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Japan in Mendoza.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Piero Maza Gomez kent een vrije trap toe aan Japan, te nemen op de helft van Israel.
50' Japan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Piero Maza Gomez op de helft van Israel.
50' Inworp voor Israel in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
51' In de minuut 51, Isa Sakamoto (Japan) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Israel.
51' Niko Takahashi neemt de door scheidsrechter Piero Maza Gomez gegeven hoekschop voor Japan in Mendoza.
51' Doeltrap voor Israel in Estadio Malvinas Argentinas.
52' In de minuut 52, Estadio Malvinas Argentinas ziet hoe Ahmad Ibrahim op doel schiet, maar niet scoort voor Israel.
52' Japan moet opletten als Israel van scheidsrechter Piero Maza Gomez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
52' Israel schiet tussen de palen, maar Ariel Lugassi ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
54' In de minuut 54, Inworp voor Israel op de helft van Japan.
57' Japan krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Piero Maza Gomez in Mendoza.
57' Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft een inworp aan Israel op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
59' In de minuut 59, Vrije trap in Estadio Malvinas Argentinas. Op de helft van Israel mag Japan een vrije trap nemen.
59' Gele kaart. Ahmad Ibrahim (Israel) gaat op de bon.
60' Hoekschop voor Japan in Estadio Malvinas Argentinas. Riku Yamane neemt deze vanaf links.
60' In de minuut 60, Inworp op de eigen helft voor Israel.
61' Wissel in Mendoza: Omer Senior vervangt Ahmad Ibrahim bij Israel.
61' De tweede wissel van Israel. Ran Benjamin komt erin voor El Yam Kancepolsky in Estadio Malvinas Argentinas.
61' In de minuut 61, Scheidsrechter Piero Maza Gomez kent Japan een inworp toe op de helft van Israel.
62' De bal is over de achterlijn geweest. Japan mag een doeltrap nemen.
63' Inworp op de eigen helft voor Japan.
64' In de minuut 64, Japan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Piero Maza Gomez op de helft van Israel.
64' Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft een inworp aan Israel op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
65' Inworp voor Japan in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
65' In de minuut 65, Japan krijgt van scheidsrechter Piero Maza Gomez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
65' Ran Benjamin (Israel) krijgt geel.
67' Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft Israel een doeltrap.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Piero Maza Gomez stuurt Ran Benjamin (Israel) van het veld in Mendoza na een tweede gele kaart.
68' In Mendoza krijgt Japan op de eigen helft een vrije trap te nemen.
70' Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft een gele kaart aan Ilay Madmoun (Israel).
70' In de minuut 70, Kota Takai (Japan) krijgt een eerste gele kaart.
70' Dor David Turgeman (Israel) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
70' Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft Japan een vrije trap op de eigen helft.
71' In de minuut 71, Inworp voor Japan in de buurt van het vijandige doel in Estadio Malvinas Argentinas.
72' Arbiter Piero Maza Gomez kent een vrije trap toe aan Israel op de eigen helft.
72' Israel brengt Aharon Roy Nawi in de plaats van Tay Abed.
72' In de minuut 72, Israel gebruikt de vierde wissel. Ariel Shibli vervangt Ariel Lugassi.
73' De bal is over de achterlijn geweest. Israel mag een doeltrap nemen.
74' Een speler van Israel staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Piero Maza Gomez teruggefloten.
75' In de minuut 75, Japan heeft Isa Sakamoto gewisseld. Shio Fukuda neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Koichi Togashi.
75' Scheidsrechter Piero Maza Gomez kent een vrije trap toe aan Israel op een gevaarlijke plek voor Japan.
75' Gele kaart. Anrie Chase (Japan) gaat op de bon.