1' De wedstrijd is begonnen.
1' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Syrie in Doha.
4' In de minuut 4, De bal is over de achterlijn geweest. Syrie mag een doeltrap nemen.
5' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent een vrije trap toe aan Oezbekistan, te nemen op de helft van Syrie.
5' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft een inworp aan Syrie op de eigen helft in Jassim Bin Hamadstadion.
5' In de minuut 5, Syrie krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf op de helft van Oezbekistan.
5' Vrije trap in Jassim Bin Hamadstadion. Op de helft van Oezbekistan mag Syrie een vrije trap nemen.
7' Doelpoging Syrie! Het schot van Ibrahim Hesar gaat niet tussen de palen.
7' In de minuut 7, Doeltrap voor Oezbekistan in Jassim Bin Hamadstadion.
7' Ahmad Madanieh neemt de door scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf gegeven hoekschop voor Syrie in Doha.
7' Inworp voor Oezbekistan in Jassim Bin Hamadstadion op de eigen helft.
8' In de minuut 8, Arbiter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent een vrije trap toe aan Oezbekistan op de eigen helft.
9' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent Oezbekistan een inworp toe op de helft van Syrie.
9' Inworp op de eigen helft voor Syrie.
10' In de minuut 10, Inworp voor Syrie op de helft van Oezbekistan.
10' De scherpte ontbreekt bij Ibrahim Hesar (Syrie). Zijn poging mist doel.
10' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft Oezbekistan een doeltrap.
13' In de minuut 13, Inworp voor Oezbekistan in de buurt van het vijandige doel in Jassim Bin Hamadstadion.
14' Een doelpoging van Otabek Shukurov (Oezbekistan) mist scherpte.
14' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft Syrie een doeltrap.
15' In de minuut 15, Syrie krijgt van scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf op eigen helft een vrije trap toegewezen.
16' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Syrie in Doha.
19' Doelpoging Oezbekistan! Het schot van Khozimat Erkinov gaat niet tussen de palen in Doha.
19' In de minuut 19, Doeltrap voor Syrie in Jassim Bin Hamadstadion.
21' Inworp voor Oezbekistan in Jassim Bin Hamadstadion op de eigen helft.
21' Oezbekistan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf op de helft van Syrie.
22' In de minuut 22, De bal is over de achterlijn geweest. Oezbekistan mag een doeltrap nemen.
22' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Syrie in Doha.
23' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft een inworp aan Oezbekistan op de eigen helft in Jassim Bin Hamadstadion.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft Oezbekistan een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Syrie.
25' In Doha krijgt Syrie op de eigen helft een vrije trap te nemen.
26' Syrie moet opletten als Oezbekistan van scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
26' In de minuut 26, Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft Syrie een doeltrap.
27' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent Oezbekistan een inworp toe op de helft van Syrie.
28' De bal is over de achterlijn geweest. Syrie mag een doeltrap nemen.
28' In de minuut 28, Vrije trap voor Oezbekistan op de helft van Syrie.
29' Inworp voor Oezbekistan op de helft van Syrie.
30' Inworp op de eigen helft voor Syrie.
30' In de minuut 30, Inworp voor Oezbekistan in Jassim Bin Hamadstadion op de eigen helft.
31' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft een inworp aan Syrie op de eigen helft in Jassim Bin Hamadstadion.
31' Vrije trap voor Oezbekistan op de helft van Syrie.
31' In de minuut 31, Gele kaart in Doha: Mahmood Alaswad (Syrie) gaat op de bon bij scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf.
32' Inworp voor Oezbekistan ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Doha.
33' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft Syrie een vrije trap op de eigen helft.
33' In de minuut 33, Inworp op de eigen helft voor Oezbekistan.
35' Vanaf rechts mag Jaloliddin Masharipov een hoekschop nemen voor Oezbekistan in Jassim Bin Hamadstadion.
35' Arbiter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent een vrije trap toe aan Syrie op de eigen helft.
35' In de minuut 35, In Doha krijgt Syrie op de eigen helft een vrije trap te nemen.
36' Inworp op de eigen helft voor Syrie.
37' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft Oezbekistan een vrije trap op de eigen helft.
37' In de minuut 37, Inworp voor Oezbekistan op de helft van Syrie.
38' Doeltrap voor Syrie in Jassim Bin Hamadstadion.
38' Syrie krijgt van scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf op eigen helft een vrije trap toegewezen.
39' In de minuut 39, Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent Syrie een inworp toe op de helft van Oezbekistan.
40' Ammar Ramadan mist het doel en scoort niet voor Syrie in Jassim Bin Hamadstadion.
40' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft Oezbekistan een doeltrap.
41' In de minuut 41, Farrukh Sayfiev mist het doel en scoort niet voor Oezbekistan.
41' De bal is over de achterlijn geweest. Syrie mag een doeltrap nemen.
42' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Oezbekistan in Doha.
43' In de minuut 43, Syrie krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf op de helft van Oezbekistan.
45' + 1 De vierde official geeft 2 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in Jassim Bin Hamadstadion.
45' + 2 Doeltrap voor Syrie in Jassim Bin Hamadstadion.
45' + 2 In de minuut 45, Arbiter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent een vrije trap toe aan Syrie op de eigen helft.
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' De aftrap voor de tweede helft heeft plaatsgevonden.
46' In de minuut 46, Oezbekistan brengt Sherzod Nasrullaev in de plaats van Alijinov Khojiakbar.
46' Bij Oezbekistan komt Abbosbek Fayzullaev er in. Hij vervangt Khozimat Erkinov.
46' Syrie krijgt van scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf op eigen helft een vrije trap toegewezen.
46' In de minuut 46, Inworp voor Syrie op de helft van Oezbekistan.
47' Syrie schiet tussen de palen, maar Ammar Ramadan ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Doha.
48' Kans voor Syrie in Jassim Bin Hamadstadion! De kopbal van Pablo Sabbag mist het doel.
48' In de minuut 48, Doeltrap voor Oezbekistan in Jassim Bin Hamadstadion.
48' Oezbekistan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf op de helft van Syrie.
49' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Syrie in Doha.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft Syrie een vrije trap op de eigen helft.
51' De bal is over de achterlijn geweest. Syrie mag een doeltrap nemen.
51' Vrije trap in Jassim Bin Hamadstadion. Op de helft van Syrie mag Oezbekistan een vrije trap nemen.
52' In de minuut 52, De scherpte ontbreekt bij Abbosbek Fayzullaev (Oezbekistan). Zijn poging mist doel.
52' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft Syrie een doeltrap.
53' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent Syrie een inworp toe op de helft van Oezbekistan.
54' In de minuut 54, In Doha krijgt Oezbekistan op de eigen helft een vrije trap te nemen.
54' In Doha krijgt Syrie op de eigen helft een vrije trap te nemen.
54' Abdukodir Khusanov (Oezbekistan) krijgt een eerste gele kaart.
57' In de minuut 57, Doeltrap voor Oezbekistan in Jassim Bin Hamadstadion.
58' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf fluit voor buitenspel van Oezbekistan.
59' Oezbekistan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf op de helft van Syrie.
61' In de minuut 61, Oezbekistan krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf in Doha.
61' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft een inworp aan Syrie op de eigen helft in Jassim Bin Hamadstadion.
62' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Oezbekistan in de buurt van het doel van Syrie.
65' In de minuut 65, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Syrie in Doha.
66' Inworp voor Oezbekistan op de helft van Syrie.
66' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent Oezbekistan een inworp toe op de helft van Syrie.
68' In de minuut 68, Inworp voor Oezbekistan in Jassim Bin Hamadstadion op de eigen helft.
68' De bal is over de achterlijn geweest. Syrie mag een doeltrap nemen.
69' Oezbekistan mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Abbosbek Fayzullaev in Jassim Bin Hamadstadion.
69' In de minuut 69, Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft Syrie een doeltrap.
70' Inworp voor Oezbekistan ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Doha.
70' In de minuut 70, Syrie brengt Fahad Youssef in de plaats van Mahmood Alaswad.
70' Syrie gebruikt de 1 wissel. Omar Khribin vervangt Pablo Sabbag.
71' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft een inworp aan Syrie op de eigen helft in Jassim Bin Hamadstadion.
71' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft Oezbekistan een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Syrie.
71' In de minuut 71, Arbiter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent een vrije trap toe aan Syrie op de eigen helft.
73' Trainer Srecko Katanec (Oezbekistan) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Jaloliddin Masharipov door Igor Sergeev.
74' De bal is over de achterlijn geweest. Syrie mag een doeltrap nemen.
75' In de minuut 75, Oezbekistan krijgt van scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf op eigen helft een vrije trap toegewezen.
75' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent een vrije trap toe aan Oezbekistan op een gevaarlijke plek voor Syrie.
75' Oezbekistan mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
77' In de minuut 77, Buitenspelpositie Syrie.
77' Inworp voor Syrie in de buurt van het vijandige doel in Jassim Bin Hamadstadion.
78' Syrie moet uitkijken als Oezbekistan een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Jassim Bin Hamadstadion.
80' In de minuut 80, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Syrie in Doha.
81' Doeltrap voor Oezbekistan in Jassim Bin Hamadstadion.
82' In de minuut 82, Inworp voor Syrie in Jassim Bin Hamadstadion op de eigen helft.
82' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent een vrije trap toe aan Oezbekistan, te nemen op de helft van Syrie.