1' Qatar trapt af wanneer scheidsrechter Abdullah Jamali in Khalifa International Stadium voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
2' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Doha.
3' In de minuut 3, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Khalifa International Stadium.
4' Scheidsrechter Abdullah Jamali fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Doha.
6' De bal is over de achterlijn geweest. Qatar mag een doeltrap nemen.
6' In de minuut 6, Scheidsrechter Abdullah Jamali kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
7' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Doha.
9' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Khalifa International Stadium.
10' In de minuut 10, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Qatar in Doha.
13' Doeltrap voor China in Khalifa International Stadium.
14' Scheidsrechter Abdullah Jamali fluit voor buitenspel van Qatar.
14' In de minuut 14, Vanaf rechts mag Mostafa Taerk Mashaal een hoekschop nemen voor Qatar in Khalifa International Stadium.
16' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
17' Scheidsrechter Abdullah Jamali geeft China een doeltrap.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Abdullah Jamali geeft Qatar een doeltrap.
19' Inworp op de eigen helft voor Qatar.
21' Inworp voor China in Khalifa International Stadium op de eigen helft.
26' In de minuut 26, In Khalifa International Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
27' Scheidsrechter Abdullah Jamali geeft een inworp aan China op de eigen helft in Khalifa International Stadium.
27' Inworp voor Qatar op de helft van China.
29' In de minuut 29, Vrije trap in Khalifa International Stadium. Op de helft van Qatar mag China een vrije trap nemen.
32' Qatar krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Abdullah Jamali in Doha.
32' Almahdi Ali mist een kopkans voor Qatar.
32' In de minuut 32, De uitploeg krijgt een doeltrap in Doha.
33' Inworp voor Qatar ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Doha.
35' Doeltrap voor China in Khalifa International Stadium.
36' In de minuut 36, Qatar moet opletten als China van scheidsrechter Abdullah Jamali een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
37' Scheidsrechter Abdullah Jamali geeft China een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Qatar.
38' Scheidsrechter Abdullah Jamali kent China een inworp toe op de helft van Qatar.
38' In de minuut 38, Inworp voor China in de buurt van het vijandige doel in Khalifa International Stadium.
38' Qatar krijgt van scheidsrechter Abdullah Jamali op eigen helft een vrije trap toegewezen.
39' Het spel ligt even stil in Doha. Bassam Hisham (Qatar) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
40' In de minuut 40, Khalifa International Stadium ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Doha.
40' Bassam Hisham (Qatar) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Doha.
41' Inworp voor Qatar in de buurt van het vijandige doel in Khalifa International Stadium.
41' In de minuut 41, Inworp Qatar. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
42' Qatar krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdullah Jamali op de helft van China.
42' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Doha.
42' In de minuut 42, In Khalifa International Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
42' Scheidsrechter Abdullah Jamali geeft Qatar een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van China.
43' De bal gaat buiten. Doeltrap voor China in Doha.
44' In de minuut 44, De bal is over de achterlijn geweest. Qatar mag een doeltrap nemen.
45' + 1 De vierde official geeft 3 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in Khalifa International Stadium.
45' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Qatar in Doha.
45' + 2 In de minuut 45, De bal is over de achterlijn geweest. Qatar mag een doeltrap nemen.
45' + 3 Scheidsrechter Abdullah Jamali geeft een inworp aan China op de eigen helft in Khalifa International Stadium.
45' + 3 Inworp Qatar. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 3 In de minuut 45, Inworp voor China ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Doha.
45' + 3 Inworp voor Qatar in Khalifa International Stadium op de eigen helft.
45' De eerste helft zit erop.
46' Qatar heeft Saad Al Sheeb gewisseld. Salah Zakaria neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Bartolome Marquez Lopez.
46' In de minuut 46, De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. China trapt af.
46' De thuisploeg wisselt Ahmed Abelmotaal voor Ahmed Alganehi.
46' In de minuut 46, De thuisploeg vervangt Hatim Abdelaziz door Jassem Gaber.
46' China gebruikt de 1 wissel. Xie Pengfei vervangt Binbin Liu.
47' China krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdullah Jamali op de helft van Qatar.
47' In de minuut 47, Inworp op de eigen helft voor Qatar.
48' Qatar moet opletten als China van scheidsrechter Abdullah Jamali een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
53' In de minuut 53, Qatar krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Abdullah Jamali in Doha.
50' Arbiter Abdullah Jamali kent een vrije trap toe aan Qatar op de eigen helft.
53' Scheidsrechter Abdullah Jamali geeft China een doeltrap.
54' Doeltrap voor Qatar in Khalifa International Stadium.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Abdullah Jamali kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
59' Hoekschop voor China in Khalifa International Stadium. Xie Pengfei neemt deze vanaf rechts.
64' Bij Qatar komt Hasan Al Heidos er in. Hij vervangt Mostafa Taerk Mashaal.
64' In de minuut 64, Wissel in Doha: Akram Afif vervangt Yusuf Abdurisag bij Qatar.
64' Trainer Bartolome Marquez Lopez gebruikt zijn 6 wissel. Salah Zakaria wordt door Meshaal Aissa Barsham vervangen bij de thuisploeg.
66' In de minuut 66, De assist kwam van Akram Afif.
67' Trainer Aleksandar Jankovic (China) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Wu Xi door Xin Xu.
67' China brengt Wu Lei in de plaats van Shihao Wei.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Abdullah Jamali kent China een inworp toe op de helft van Qatar.
73' Scheidsrechter Abdullah Jamali geeft China een vrije trap op de eigen helft.
69' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Doha.
73' Inworp voor China op de helft van Qatar.
74' In de minuut 74, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Doha.
70' Scheidsrechter Abdullah Jamali geeft een gele kaart aan Bassam Hisham (Qatar).
72' In de minuut 72, Akram Afif neemt de door scheidsrechter Abdullah Jamali gegeven hoekschop voor Qatar in Doha.
75' Tan Long vervangt Liangming Lin bij de uitploeg.
76' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Doha.
78' Inworp op de eigen helft voor China.
79' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
80' In de minuut 80, Scheidsrechter Abdullah Jamali toont Khalid Muneer (Qatar) de gele kaart.
77' In de minuut 77, Scheidsrechter Abdullah Jamali kent Qatar een inworp toe op de helft van China.
81' Scheidsrechter Abdullah Jamali kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
81' De bal is over de achterlijn geweest. China mag een doeltrap nemen.
83' In de minuut 83, Vanaf rechts mag Xie Pengfei een hoekschop nemen voor China in Khalifa International Stadium.
84' Scheidsrechter Abdullah Jamali geeft China een doeltrap.
85' Akram Afif mist het doel en scoort niet voor Qatar.
85' In de minuut 85, Doeltrap voor China in Khalifa International Stadium.
85' China gebruikt de 5 wissel. Jiang Shenglong vervangt Wang Shangyuan.
85' China krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdullah Jamali op de helft van Qatar.
85' In de minuut 85, Buitenspelpositie van de thuisploeg.
86' Inworp voor Qatar in Khalifa International Stadium op de eigen helft.
86' In Doha krijgt China op de eigen helft een vrije trap te nemen.
88' In de minuut 88, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Qatar in Doha.
88' Arbiter Abdullah Jamali kent een vrije trap toe aan China op de eigen helft.
88' Gele kaart in Doha: Ahmed Alganehi (Qatar) gaat op de bon bij scheidsrechter Abdullah Jamali.
89' In de minuut 89, Scheidsrechter Abdullah Jamali geeft Qatar een vrije trap op de eigen helft.
90' In Doha krijgt China op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Khalifa International Stadium.
90' + 1 De vierde official geeft 10 minuten extra tijd aan voor de Tweede helft.
90' + 1 Inworp voor China in de buurt van het vijandige doel in Khalifa International Stadium.
90' + 1 De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Sultan Al Brake (Qatar).