1' De wedstrijd gaat van start. Villa heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Paul Tierney kent een vrije trap toe aan Sheffield, te nemen op de helft van Villa.
3' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Bramall Lane.
4' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Paul Tierney een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Sheffield.
5' In de minuut 5, De poging van John McGinn (Villa) mist doel.
5' De bal is over de achterlijn geweest. Sheffield mag een doeltrap nemen.
6' Villa krijgt een schietkans via Douglas Luiz, maar scoort niet.
7' In de minuut 7, Scheidsrechter Paul Tierney kent Sheffield een inworp toe op de helft van Villa.
7' Inworp voor Sheffield ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Sheffield.
8' Inworp voor Villa in Bramall Lane op de eigen helft.
10' In de minuut 10, Sheffield schiet tussen de palen, maar Ben Bereton ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Sheffield.
11' Buitenspelpositie William Osula (Sheffield).
11' Leon Bailey mist het doel en scoort niet voor Villa in Bramall Lane.
11' In de minuut 11, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Sheffield.
12' Goal! De uitploeg neemt een 0-1 voorsprong via John McGinn.
13' Scheidsrechter Paul Tierney geeft Sheffield een doeltrap.
15' In de minuut 15, Arbiter Paul Tierney kent een vrije trap toe aan Sheffield op de eigen helft.
16' Douglas Luiz deed het voorbereidende werk.
18' In de minuut 18, Sheffield krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Paul Tierney op de helft van Villa.
18' Rhys Norrington-Davies (Sheffield) staat buitenspel.
20' Inworp Villa. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
20' Het voorbereidende werk werd verricht door Ollie Watkins.
23' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sheffield.
23' In de minuut 23, Doeltrap voor Sheffield in Bramall Lane.
24' Vrije trap in Bramall Lane. Op de helft van Villa mag Sheffield een vrije trap nemen.
25' Kans voor Sheffield in Bramall Lane! De kopbal van Mason Holgate mist het doel.
25' In de minuut 25, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Villa in Sheffield.
26' Ezri Konsa schiet op doel maar scoort niet voor Villa.
26' Hoekschop voor Villa in Bramall Lane. John McGinn neemt deze vanaf rechts.
26' In de minuut 26, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sheffield in Sheffield.
27' Scheidsrechter Paul Tierney geeft Sheffield een vrije trap op de eigen helft.
29' Villa krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Paul Tierney in Sheffield.
29' In de minuut 29, Vergeefse doelpoging Youri Tielemans (Villa) in Bramall Lane.
30' Vanaf links mag Leon Bailey een hoekschop nemen voor Villa in Bramall Lane.
30' Villa bouwt zijn voorsprong in Sheffield uit tot 0-4 dankzij een doelpunt van Youri Tielemans.
33' In de minuut 33, Een doelpoging van Ollie Watkins (Villa) in Sheffield mist scherpte.
33' De bal is over de achterlijn geweest. Sheffield mag een doeltrap nemen.
33' Inworp op de eigen helft voor Villa.
33' In de minuut 33, Scheidsrechter Paul Tierney kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
34' Inworp voor Villa op de helft van Sheffield.
35' In Bramall Lane mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
36' In de minuut 36, Buitenspel Sheffield. Ben Bereton wordt teruggefloten.
37' Scheidsrechter Paul Tierney geeft Sheffield een doeltrap.
39' Vrije trap voor Villa op de helft van Sheffield.
40' In de minuut 40, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sheffield.
41' Sheffield krijgt van scheidsrechter Paul Tierney op eigen helft een vrije trap toegewezen.
41' Scheidsrechter Paul Tierney geeft een inworp aan Villa op de eigen helft in Bramall Lane.
42' In de minuut 42, Inworp Sheffield. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
44' In Sheffield krijgt Villa op de eigen helft een vrije trap te nemen.
44' Jayden Bogle (Sheffield) krijgt een eerste gele kaart.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Paul Tierney geeft een inworp aan Sheffield op de eigen helft in Bramall Lane.
45' + 1 De vierde official geeft 4 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in Bramall Lane.
45' + 1 Inworp op de eigen helft voor Sheffield.
45' + 3 In de minuut 45, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Bramall Lane.
45' + 4 Ben Bereton (Sheffield) staat buitenspel in Sheffield, gezien door scheidsrechter Paul Tierney.
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Paul Tierney geeft het startsein voor de tweede helft in Sheffield. Sheffield trapt af.
46' De 1 wissel van Villa. Jacob Ramsey komt erin voor Douglas Luiz in Bramall Lane.
46' Gustavo Hamer vervangt William Osula bij de thuisploeg.
47' Ollie Watkins met de assist.
48' Buitenspel Sheffield. Ben Bereton wordt teruggefloten door scheidsrechter Paul Tierney.
50' In de minuut 50, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Bramall Lane.
50' Bij Sheffield komt Jack Robinson er in. Hij vervangt Rhys Norrington-Davies.
50' Sheffield gebruikt de 3 wissel. Ben Osborn vervangt Andre Brooks.
51' In de minuut 51, De scherpte ontbreekt bij Jayden Bogle (Sheffield). Zijn poging mist doel in Sheffield.
51' Doeltrap voor Villa in Bramall Lane.
52' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Bramall Lane.
54' In de minuut 54, Inworp voor Sheffield in Bramall Lane op de eigen helft.
55' Vrije trap in Bramall Lane. Op de helft van Sheffield mag Villa een vrije trap nemen.
57' Het spel ligt even stil: Ezri Konsa (Villa) is geblesseerd.
59' In de minuut 59, John McGinn neemt de door scheidsrechter Paul Tierney gegeven hoekschop voor Villa in Sheffield.
59' De wedstrijd is weer hervat.
59' Villa is weer compleet nu Ezri Konsa weer terug het veld in mag.
59' In de minuut 59, Scheidsrechter Paul Tierney geeft Villa een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Sheffield.
59' Deze wissel was niet voorzien. Unai Emery moet de aangeslagen Ezri Konsa vervangen. Moussa Diaby komt voor hem in de plaats. Dit is de 2 wissel voor Villa.
60' Trainer Unai Emery (Villa) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Leon Bailey door Matty Cash.