1' We zijn begonnen. Slovenie heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Pierre Luce Lauziere kent Slovenie een inworp toe op de helft van VS.
3' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
4' VS krijgt van scheidsrechter Pierre Luce Lauziere op eigen helft een vrije trap toegewezen.
5' In de minuut 5, Inworp op de eigen helft voor Slovenie.
5' Arbiter Pierre Luce Lauziere kent een vrije trap toe aan VS op de eigen helft.
6' Scheidsrechter Pierre Luce Lauziere kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
8' In de minuut 8, Timothy Tillmann neemt de door scheidsrechter Pierre Luce Lauziere gegeven hoekschop voor VS.
10' Buitenspel VS.
12' Vergeefse doelpoging Danijel Sturm (Slovenie).
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Pierre Luce Lauziere kent een vrije trap toe aan VS, te nemen op de helft van Slovenie.
18' Slovenie mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
18' Slovenie krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Pierre Luce Lauziere op de helft van VS.
20' In de minuut 20, Inworp voor Slovenie op de helft van VS.
20' Slovenie krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Pierre Luce Lauziere op de helft van VS.
28' In de minuut 28, Slovenie krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Pierre Luce Lauziere.
21' Scheidsrechter Pierre Luce Lauziere geeft VS een vrije trap op de eigen helft.
24' In de minuut 24, Inworp voor VS op de helft van Slovenie.
26' De assist kwam van Danijel Sturm.
29' Scheidsrechter Pierre Luce Lauziere geeft VS een doeltrap.
30' Buitenspel van de uitploeg.
44' De bal is over de achterlijn geweest. VS mag een doeltrap nemen.
31' In de minuut 31, Vanaf rechts mag Timothy Tillmann een hoekschop nemen voor VS.
45' + 1 Vrije trap voor VS op de helft van Slovenie.
33' Slovenie moet opletten als VS van scheidsrechter Pierre Luce Lauziere een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
37' Scheidsrechter Pierre Luce Lauziere kent Slovenie een inworp toe op de helft van VS.
41' In de minuut 41, Inworp VS. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
43' Inworp Slovenie. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' In de minuut 45, Danijel Sturm (Slovenie) krijgt een eerste gele kaart.
45' De eerste helft is voorbij.
46' In de minuut 46, Begin van de tweede helft. VS verzorgt de aftrap.
56' In de minuut 56, De bal is over de achterlijn geweest. Slovenie mag een doeltrap nemen.
46' Gele kaart. Brian White (VS) gaat op de bon.
47' Zan Zaletel van Slovenie is geblesseerd en het spel ligt even stil.
47' In de minuut 47, Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
47' Zan Zaletel (Slovenie) is weer terug binnen de lijnen.
48' De uitploeg vervangt Tamar Svetlin door Mitja Ilenic.
48' In de minuut 48, Bij Slovenie komt Luka Vesner Ticic er in. Hij vervangt Jan Repas.
51' Scheidsrechter Pierre Luce Lauziere geeft VS een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Slovenie.
56' Hoekschop voor VS. Timothy Tillmann neemt deze vanaf rechts.
56' Scheidsrechter Pierre Luce Lauziere kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.