1' Laurent Pokou Stadium ziet toe hoe Egypte de aftrap verricht als scheidsrechter Abongile Tom fluit voor het begin van de wedstrijd.
3' In de minuut 3, Een doelpoging van Mechak Elia (DR Congo) in San Pedro mist scherpte.
3' Doeltrap voor Egypte in Laurent Pokou Stadium.
4' Inworp voor DR Congo in Laurent Pokou Stadium op de eigen helft.
6' In de minuut 6, Scheidsrechter Abongile Tom geeft DR Congo een doeltrap.
7' Vrije trap voor Egypte op de helft van DR Congo.
8' In San Pedro kopt Ahmed Hegazy (Egypte) de bal, maar mist doel.
8' In de minuut 8, De bal gaat buiten. Doeltrap voor DR Congo in San Pedro.
9' Inworp voor Egypte ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in San Pedro.
10' Egypte krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Abongile Tom in San Pedro.
11' In de minuut 11, DR Congo krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abongile Tom op de helft van Egypte.
12' Egypte moet opletten als DR Congo van scheidsrechter Abongile Tom een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
12' Scheidsrechter Abongile Tom geeft Egypte een vrije trap op de eigen helft.
14' In de minuut 14, Scheidsrechter Abongile Tom geeft DR Congo een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Egypte.
14' Scheidsrechter Abongile Tom kent DR Congo een inworp toe op de helft van Egypte.
15' Inworp voor DR Congo in de buurt van het vijandige doel in Laurent Pokou Stadium.
15' In de minuut 15, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor DR Congo in de buurt van het doel van Egypte.
17' Een schot van Yoane Wissa (DR Congo) smoort in de verdediging van Egypte.
17' Inworp voor DR Congo op de helft van Egypte.
19' In de minuut 19, DR Congo krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abongile Tom op de helft van Egypte.
20' Egypte moet uitkijken als DR Congo een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Laurent Pokou Stadium.
21' Theo Bongonda mist het doel en scoort niet voor DR Congo in Laurent Pokou Stadium.
21' In de minuut 21, De bal is over de achterlijn geweest. Egypte mag een doeltrap nemen.
23' Egypte moet opletten als DR Congo van scheidsrechter Abongile Tom een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
23' Scheidsrechter Abongile Tom geeft DR Congo een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Egypte.
25' In de minuut 25, Egypte krijgt van scheidsrechter Abongile Tom op eigen helft een vrije trap toegewezen.
26' In San Pedro krijgt Egypte op de eigen helft een vrije trap te nemen.
27' Inworp voor DR Congo ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in San Pedro.
28' In de minuut 28, Inworp op de eigen helft voor Egypte.
28' Scheidsrechter Abongile Tom kent een vrije trap toe aan Egypte, te nemen op de helft van DR Congo.
30' Inworp voor DR Congo op de helft van Egypte.
30' In de minuut 30, Arbiter Abongile Tom kent een vrije trap toe aan Egypte op de eigen helft.
32' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Abongile Tom laat verder spelen.
33' Scheidsrechter Abongile Tom geeft een inworp aan DR Congo op de eigen helft in Laurent Pokou Stadium.
34' In de minuut 34, Scheidsrechter Abongile Tom geeft een inworp aan Egypte op de eigen helft in Laurent Pokou Stadium.
35' Vrije trap voor Egypte op de helft van DR Congo.
36' Scheidsrechter Abongile Tom geeft DR Congo een vrije trap op de eigen helft.
37' In de minuut 37, Inworp voor DR Congo in de buurt van het vijandige doel in Laurent Pokou Stadium.
37' Scheidsrechter Abongile Tom kent DR Congo een inworp toe op de helft van Egypte.
37' Het staat 0-1 in Laurent Pokou Stadium. Mechak Elia (DR Congo) scoort met het hoofd en zet zijn ploeg op voorsprong.
40' In de minuut 40, Scheidsrechter Abongile Tom kent een vrije trap toe aan Egypte op een gevaarlijke plek voor DR Congo.
41' Een schot van Mostafa Mohamed (Egypte) wordt geblokkeerd door een verdediger van DR Congo.
42' Inworp voor Egypte ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in San Pedro.
43' In de minuut 43, Het spel ligt even stil in San Pedro. Ahmed Hegazy (Egypte) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
44' De onderbreking is afgelopen in San Pedro.
44' Egypte mag het vanaf elf meter proberen.
45' In de minuut 45, Egypte is weer compleet nu Ahmed Hegazy weer terug het veld van Laurent Pokou Stadium in mag.
45' Gele kaart in San Pedro: Dylan Batubinsika (DR Congo) gaat op de bon bij scheidsrechter Abongile Tom.
45' + 1 Doelpunt vanaf elf meter in San Pedro! Mostafa Mohamed maakt de gelijkmaker. Stand is 1-1.
45' + 2 In de minuut 45, 6 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 Scheidsrechter Abongile Tom kent een vrije trap toe aan DR Congo, te nemen op de helft van Egypte.
45' + 3 Inworp voor DR Congo op de helft van Egypte.
45' + 3 In de minuut 45, Arbiter Abongile Tom kent een vrije trap toe aan Egypte op de eigen helft.
45' + 4 In San Pedro krijgt DR Congo op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 5 Inworp voor Egypte in Laurent Pokou Stadium op de eigen helft.
45' + 5 In de minuut 45, DR Congo krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abongile Tom op de helft van Egypte.
45' + 6 DR Congo mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 6 Egypte krijgt van scheidsrechter Abongile Tom op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 6 In de minuut 45, DR Congo krijgt van scheidsrechter Abongile Tom op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Abongile Tom aan dat we gaan rusten in San Pedro's Laurent Pokou Stadium.
46' Na de pauze trapt DR Congo af voor de tweede helft.
46' In de minuut 46, Egypte brengt Mohamed Hamdy in de plaats van Ahmed Abou El Fotouh.
46' Scheidsrechter Abongile Tom kent DR Congo een inworp toe op de helft van Egypte.
46' DR Congo mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
47' In de minuut 47, Arthur Masuaku neemt de door scheidsrechter Abongile Tom gegeven hoekschop voor DR Congo in San Pedro.
47' Doeltrap voor Egypte in Laurent Pokou Stadium.
48' Inworp op de eigen helft voor Egypte.
49' In de minuut 49, Inworp voor DR Congo op de helft van Egypte.
50' Scheidsrechter Abongile Tom geeft Egypte een vrije trap op de eigen helft.
50' Vrije trap in Laurent Pokou Stadium. Op de helft van DR Congo mag Egypte een vrije trap nemen.
52' In de minuut 52, De bal is over de achterlijn geweest. DR Congo mag een doeltrap nemen.
53' Doelpoging DR Congo! Het schot van Cedric Bakambu gaat niet tussen de palen in San Pedro.
53' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Egypte in San Pedro.
54' In de minuut 54, Scheidsrechter Abongile Tom geeft DR Congo een doeltrap.
55' DR Congo mag een hoekschop nemen vanaf links via Arthur Masuaku in Laurent Pokou Stadium.
55' Chancel Mbemba (DR Congo) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
55' In de minuut 55, De bal is over de achterlijn geweest. Egypte mag een doeltrap nemen.
56' Inworp voor DR Congo in Laurent Pokou Stadium op de eigen helft.
56' In San Pedro krijgt Egypte op de eigen helft een vrije trap te nemen.
58' In de minuut 58, Scheidsrechter Abongile Tom kent een vrije trap toe aan DR Congo, te nemen op de helft van Egypte.
58' Hamdi Fathi (Egypte) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
59' Inworp voor DR Congo in de buurt van het vijandige doel in Laurent Pokou Stadium.
60' In de minuut 60, Vrije trap voor Egypte op de helft van DR Congo.
62' Egypte in buitenspelpositie.
64' Marwan Attia schiet op doel maar scoort niet voor Egypte.
65' In de minuut 65, Vrije trap in Laurent Pokou Stadium. Op de helft van Egypte mag DR Congo een vrije trap nemen.
65' DR Congo gebruikt de 1 wissel. Simon Banza vervangt Cedric Bakambu.
65' DR Congo heeft Dylan Batubinsika gewisseld. Henock Inonga neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Sebastien Desabre.
66' In de minuut 66, Scheidsrechter Abongile Tom kent een vrije trap toe aan DR Congo op een gevaarlijke plek voor Egypte.
66' Mohamed Hamdy (Egypte) krijgt geel.
67' Vanaf rechts mag Arthur Masuaku een hoekschop nemen voor DR Congo in Laurent Pokou Stadium.
68' In de minuut 68, Arthur Masuaku neemt de door scheidsrechter Abongile Tom gegeven hoekschop voor DR Congo in San Pedro.
69' Scheidsrechter Abongile Tom geeft een inworp aan Egypte op de eigen helft in Laurent Pokou Stadium.
70' Arbiter Abongile Tom kent een vrije trap toe aan Egypte op de eigen helft.
70' In de minuut 70, Inworp op de eigen helft voor Egypte.
71' Marwan Attia van Egypte is geblesseerd en het spel ligt even stil.
72' De wedstrijd gaat weer verder.
72' In de minuut 72, Egypte moet opletten als DR Congo van scheidsrechter Abongile Tom een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
74' Marwan Attia kan weer verder bij Egypte.
76' Een schot van Hamdi Fathi (Egypte) wordt tegengehouden door de verdediging van DR Congo in San Pedro.
76' In de minuut 76, Buitenspelpositie voor Zizo (Egypte) in Laurent Pokou Stadium (San Pedro).
78' Bij DR Congo komt Aaron Tshibola er in. Hij vervangt Charles Pickel.
79' Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
79' In de minuut 79, In San Pedro krijgt Egypte op de eigen helft een vrije trap te nemen.
80' Scheidsrechter Abongile Tom geeft DR Congo een vrije trap op de eigen helft.
80' Scheidsrechter Abongile Tom toont Marwan Attia (Egypte) de gele kaart.
81' In de minuut 81, Inworp op de eigen helft voor Egypte.
83' Arbiter Abongile Tom kent een vrije trap toe aan DR Congo op de eigen helft.
83' Trainer Rui Vitoria (Egypte) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Marwan Attia door Mahmoud Hamada.
83' In de minuut 83, Egypte gebruikt de 3 wissel. Omar Marmoush vervangt Trezeguet.
87' Scheidsrechter Abongile Tom geeft DR Congo een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Egypte.
88' Bij DR Congo komt Silas Katompa Mvumpa er in. Hij vervangt Yoane Wissa.
88' In de minuut 88, Scheidsrechter Abongile Tom geeft Egypte een doeltrap.
90' Vrije trap voor DR Congo op de helft van Egypte.
90' + 1 De 4 wissel van Egypte. Mostafa Fathi komt erin voor Zizo in Laurent Pokou Stadium.
90' + 1 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Egypte in San Pedro.
90' + 2 Inworp voor Egypte in Laurent Pokou Stadium op de eigen helft.
90' + 2 6 minuten extra tijd in San Pedro.
90' + 2 Egypte krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abongile Tom op de helft van DR Congo.
90' + 3 Scheidsrechter Abongile Tom geeft een inworp aan DR Congo op de eigen helft in Laurent Pokou Stadium.
90' + 4 Scheidsrechter Abongile Tom kent Egypte een inworp toe op de helft van DR Congo.
90' + 6 Vanaf rechts mag Mostafa Fathi een hoekschop nemen voor Egypte in Laurent Pokou Stadium.
90' + 6 Inworp voor Egypte op de helft van DR Congo.
90' Na twee reguliere helften is het 1-1 geworden!
91' De eerste helft van de verlenging is begonnen.
91' Inworp voor DR Congo in Laurent Pokou Stadium op de eigen helft.
91' DR Congo krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abongile Tom op de helft van Egypte.
92' Doeltrap voor DR Congo in Laurent Pokou Stadium.
93' DR Congo krijgt van scheidsrechter Abongile Tom op eigen helft een vrije trap toegewezen.
94' Doeltrap voor Egypte in Laurent Pokou Stadium.
95' Scheidsrechter Abongile Tom kent een vrije trap toe aan Egypte, te nemen op de helft van DR Congo.
96' Vrije trap in Laurent Pokou Stadium. Op de helft van Egypte mag DR Congo een vrije trap nemen.
97' Rode kaart in San Pedro! Mohamed Hamdy (Egypte) mag gaan douchen na een tweede gele kaart.
98' Simon Banza (DR Congo) raakt geblesseerd in San Pedro. Scheidsrechter Abongile Tom legt de wedstrijd even stil.
99' Mohamed Abougabal blesseert zich bij Egypte, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Laurent Pokou Stadium.
100' Wissel in San Pedro: Omar Kamal vervangt Hamdi Fathi bij Egypte.
100' De wedstrijd is weer hervat.
100' Simon Banza (DR Congo) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in San Pedro.
100' Mohamed Abougabal (Egypte) doet weer mee in Laurent Pokou Stadium.
100' De scherpte ontbreekt bij Arthur Masuaku (DR Congo). Zijn poging mist doel.
100' Scheidsrechter Abongile Tom geeft Egypte een doeltrap.
101' DR Congo moet opletten als Egypte van scheidsrechter Abongile Tom een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
102' Scheidsrechter Abongile Tom geeft een inworp aan DR Congo op de eigen helft in Laurent Pokou Stadium.
102' Scheidsrechter Abongile Tom geeft een gele kaart aan Theo Bongonda (DR Congo).
102' Vrije trap in Laurent Pokou Stadium. Op de helft van DR Congo mag Egypte een vrije trap nemen.
103' De bal is over de achterlijn geweest. DR Congo mag een doeltrap nemen.
103' Scheidsrechter Abongile Tom kent DR Congo een inworp toe op de helft van Egypte.
104' De poging van Samuel Moutoussamy (DR Congo) mist doel.
104' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Egypte in San Pedro.
105' Inworp voor DR Congo ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in San Pedro.
105' + 1 Inworp voor DR Congo op de helft van Egypte.
105' + 2 DR Congo brengt Grady Diangana in de plaats van Mechak Elia.
105' + 2 De vierde official geeft 2 minuten extra speeltijd aan voor 1e helft verlenging in Laurent Pokou Stadium.
105' + 2 De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Aaron Tshibola (DR Congo).
105' + 3 Laurent Pokou Stadium ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in San Pedro.
105' + 3 Aaron Tshibola lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij DR Congo.
106' De tweede helft van de verlenging is begonnen.
106' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Egypte in San Pedro.
107' Mohamed Abougabal raakt geblesseerd bij Egypte en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
108' De onderbreking is afgelopen.
108' In Laurent Pokou Stadium ziet het publiek dat Mohamed Abougabal (Egypte) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
108' Scheidsrechter Abongile Tom kent Egypte een inworp toe op de helft van DR Congo.
111' De scherpte ontbreekt bij Theo Bongonda (DR Congo). Zijn poging mist doel in San Pedro.
111' Scheidsrechter Abongile Tom geeft Egypte een doeltrap.
112' Bij Egypte komt Mohanad Lasheen er in. Hij vervangt Mohamed Elneny.
112' Inworp op de eigen helft voor DR Congo.
113' Egypte krijgt van scheidsrechter Abongile Tom op eigen helft een vrije trap toegewezen.
115' Chancel Mbemba incasseert een gele kaart en is geschorst voor de volgende wedstrijd van DR Congo.
116' Egypte krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abongile Tom op de helft van DR Congo.
116' Inworp voor Egypte op de helft van DR Congo.
117' Scheidsrechter Abongile Tom kent een vrije trap toe aan DR Congo, te nemen op de helft van Egypte.
118' De bal is over de achterlijn geweest. Egypte mag een doeltrap nemen.
118' Scheidsrechter Abongile Tom kent Egypte een inworp toe op de helft van DR Congo.
119' Scheidsrechter Abongile Tom kent Egypte een inworp toe op de helft van DR Congo.
119' Scheidsrechter Abongile Tom geeft een inworp aan DR Congo op de eigen helft in Laurent Pokou Stadium.
120' Scheidsrechter Abongile Tom geeft DR Congo een vrije trap op de eigen helft.
120' + 1 Inworp op de eigen helft voor Egypte.
120' + 1 De vierde official geeft 4 minuten extra tijd aan voor de 2e helft verlenging.
120' + 1 Inworp voor DR Congo op de helft van Egypte.
120' + 1 DR Congo krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abongile Tom op de helft van Egypte.
120' + 2 Inworp voor Egypte in Laurent Pokou Stadium op de eigen helft.
120' + 2 Inworp op de eigen helft voor DR Congo.
120' + 3 Inworp voor DR Congo op de helft van Egypte.
120' + 4 In San Pedro krijgt Egypte op de eigen helft een vrije trap te nemen.
120' + 4 Arbiter Abongile Tom kent een vrije trap toe aan DR Congo op de eigen helft.