1' De eerste helft is begonnen. Marokko trapt af.
2' In San Pedro wordt een kopbal van Youssef En-Nesyri tegengehouden door de verdediging van DR Congo.
6' In de minuut 6, Marokko krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Kamaku Waweru in San Pedro.
6' Treffer in Laurent Pokou Stadium! Marokko maakt er 1-0 van. Achraf Hakimi is de doelpuntenmaker.
7' Inworp op de eigen helft voor Marokko.
8' In de minuut 8, Inworp voor DR Congo ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in San Pedro.
9' De scherpte ontbreekt bij Samuel Moutoussamy (DR Congo). Zijn poging mist doel.
9' Doeltrap voor Marokko in Laurent Pokou Stadium.
10' In de minuut 10, Inworp voor Marokko op de helft van DR Congo.
11' Hakim Ziyech schiet op doel maar scoort niet voor Marokko in San Pedro.
11' DR Congo krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Kamaku Waweru op de helft van Marokko.
12' In de minuut 12, Een schot van Theo Bongonda (DR Congo) wordt geblokkeerd door een verdediger van Marokko.
13' Doelpoging DR Congo! Het schot van Chancel Mbemba gaat niet tussen de palen in San Pedro.
13' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Marokko in San Pedro.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Kamaku Waweru geeft DR Congo een vrije trap op de eigen helft.
14' Arbiter Kamaku Waweru kent een vrije trap toe aan Marokko op de eigen helft.
15' Scheidsrechter Kamaku Waweru kent Marokko een inworp toe op de helft van DR Congo.
15' In de minuut 15, DR Congo krijgt van scheidsrechter Kamaku Waweru op eigen helft een vrije trap toegewezen.
16' In San Pedro krijgt DR Congo op de eigen helft een vrije trap te nemen.
18' Inworp voor DR Congo in Laurent Pokou Stadium op de eigen helft.
18' In de minuut 18, Arbiter Kamaku Waweru kent een vrije trap toe aan Marokko op de eigen helft.
22' Een doelpoging van Hakim Ziyech (Marokko) in San Pedro mist scherpte.
22' Scheidsrechter Kamaku Waweru geeft DR Congo een doeltrap.
23' In de minuut 23, Scheidsrechter Kamaku Waweru geeft een inworp aan Marokko op de eigen helft in Laurent Pokou Stadium.
24' Scheidsrechter Kamaku Waweru geeft een inworp aan DR Congo op de eigen helft in Laurent Pokou Stadium.
24' Vrije trap voor DR Congo op de helft van Marokko.
26' In de minuut 26, De bal is over de achterlijn geweest. Marokko mag een doeltrap nemen.
28' Er wordt weer gevoetbald!
29' Scheidsrechter Kamaku Waweru kent een vrije trap toe aan DR Congo, te nemen op de helft van Marokko.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Kamaku Waweru kent een vrije trap toe aan DR Congo op een gevaarlijke plek voor Marokko.
34' Het spel ligt even stil in San Pedro. Theo Bongonda (DR Congo) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
' De scheidsrechter legt de wedstrijd stil.
38' In de minuut 38, De onderbreking is afgelopen.
40' DR Congo mag het vanaf elf meter proberen.
40' Eerste gele kaart voor Selim Amallah (Marokko) in San Pedro.
42' In de minuut 42, Een uitgelezen kans voor DR Congo. Cedric Bakambu faalt echter vanaf elf meter.
43' Scheidsrechter Kamaku Waweru geeft Marokko een doeltrap.
43' Theo Bongonda lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij DR Congo.
44' In de minuut 44, Vrije trap in Laurent Pokou Stadium. Op de helft van Marokko mag DR Congo een vrije trap nemen.
44' Hakim Ziyech (Marokko) krijgt een eerste gele kaart.
45' Doeltrap voor Marokko in Laurent Pokou Stadium.
45' + 1 In de minuut 45, Marokko krijgt van scheidsrechter Kamaku Waweru op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 1 11 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Scheidsrechter Kamaku Waweru geeft Marokko een vrije trap op de eigen helft.
45' + 2 In de minuut 45, Hakim Ziyech schiet op doel maar scoort niet voor Marokko.
45' + 3 Inworp voor Marokko in Laurent Pokou Stadium op de eigen helft.
45' + 4 Vrije trap voor DR Congo op de helft van Marokko.
45' + 6 In de minuut 45, De bal is over de achterlijn geweest. Marokko mag een doeltrap nemen.
45' + 6 Vrije trap in Laurent Pokou Stadium. Op de helft van Marokko mag DR Congo een vrije trap nemen.
45' + 9 De bal is over de achterlijn geweest. Marokko mag een doeltrap nemen.
45' + 11 In de minuut 45, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Marokko in San Pedro.
45' Het rustsignaal klinkt.
46' DR Congo trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' In de minuut 46, Wissel in San Pedro: Dylan Batubinsika vervangt Henock Inonga bij DR Congo.
46' In San Pedro krijgt DR Congo op de eigen helft een vrije trap te nemen.
46' Scheidsrechter Kamaku Waweru geeft DR Congo een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Marokko.
47' In de minuut 47, In San Pedro krijgt Marokko op de eigen helft een vrije trap te nemen.
48' Dylan Batubinsika mist het doel en scoort niet voor DR Congo in Laurent Pokou Stadium.
48' Doeltrap voor Marokko in Laurent Pokou Stadium.
49' In de minuut 49, Marokko krijgt van scheidsrechter Kamaku Waweru op eigen helft een vrije trap toegewezen.
49' Scheidsrechter Kamaku Waweru kent een vrije trap toe aan Marokko, te nemen op de helft van DR Congo.
50' Scheidsrechter Kamaku Waweru geeft DR Congo een doeltrap.
52' In de minuut 52, Sofiane Boufal mist het doel en scoort niet voor Marokko.
52' De bal is over de achterlijn geweest. DR Congo mag een doeltrap nemen.
52' Bij DR Congo komt Mechak Elia er in. Hij vervangt Theo Bongonda.
52' In de minuut 52, Trainer Sebastien Desabre (DR Congo) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Cedric Bakambu door Fiston Kalala Mayele.
53' Scheidsrechter Kamaku Waweru geeft Marokko een vrije trap op de eigen helft.
54' De scherpte ontbreekt bij A. Ounahi (Marokko). Zijn poging mist doel in San Pedro.
54' In de minuut 54, Scheidsrechter Kamaku Waweru geeft DR Congo een doeltrap.
54' Doeltrap voor Marokko in Laurent Pokou Stadium.
55' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Marokko in San Pedro.
56' In de minuut 56, Doelpoging DR Congo! Het schot van Arthur Masuaku gaat niet tussen de palen.
56' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Marokko in San Pedro.
57' Scheidsrechter Kamaku Waweru kent DR Congo een inworp toe op de helft van Marokko.
57' In de minuut 57, Arbiter Kamaku Waweru kent een vrije trap toe aan Marokko op de eigen helft.
58' In San Pedro krijgt DR Congo op de eigen helft een vrije trap te nemen.
61' De bal is over de achterlijn geweest. Marokko mag een doeltrap nemen.
63' In de minuut 63, Vrije trap in Laurent Pokou Stadium. Op de helft van DR Congo mag Marokko een vrije trap nemen.
63' Marokko heeft Sofiane Boufal gewisseld. Ez Abde neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Walid Regragui.
64' Marokko brengt Bilal El Khannouss in de plaats van Selim Amallah.
64' In de minuut 64, DR Congo gebruikt de 4 wissel. Silas Katompa Mvumpa vervangt Gael Kakuta.
65' De poging van Hakim Ziyech (Marokko) mist doel in Laurent Pokou Stadium.
65' Doeltrap voor DR Congo in Laurent Pokou Stadium.
66' In de minuut 66, Arbiter Kamaku Waweru kent een vrije trap toe aan Marokko op de eigen helft.
67' Scheidsrechter Kamaku Waweru geeft Marokko een vrije trap op de eigen helft.
68' Inworp voor Marokko op de helft van DR Congo.
69' In de minuut 69, Marokko krijgt van scheidsrechter Kamaku Waweru op eigen helft een vrije trap toegewezen.
70' Yoane Wissa raakt geblesseerd bij DR Congo en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
72' De onderbreking is afgelopen in San Pedro.
72' In de minuut 72, Yoane Wissa kan weer verder bij DR Congo.
72' Marokko krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Kamaku Waweru op de helft van DR Congo.
72' Arbiter Kamaku Waweru kent een vrije trap toe aan DR Congo op de eigen helft.
73' In de minuut 73, De 3 wissel van Marokko. Amine Adli komt erin voor Hakim Ziyech in Laurent Pokou Stadium.
76' Scheidsrechter Kamaku Waweru geeft DR Congo een vrije trap op de eigen helft.
76' In de minuut 76, Mechak Elia deed het voorbereidende werk.
79' DR Congo krijgt een schietkans via Samuel Moutoussamy, maar scoort niet in Laurent Pokou Stadium.
79' DR Congo krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Kamaku Waweru op de helft van Marokko.
80' In de minuut 80, Marokko moet opletten als DR Congo van scheidsrechter Kamaku Waweru een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
80' Scheidsrechter Kamaku Waweru kent DR Congo een inworp toe op de helft van Marokko.
80' Bij Marokko komt Ayoub El Kaabi er in. Hij vervangt Youssef En-Nesyri.
81' In de minuut 81, De 5 wissel van Marokko. Amine Harit komt erin voor A. Ounahi in Laurent Pokou Stadium.
81' In San Pedro krijgt Marokko op de eigen helft een vrije trap te nemen.
82' Inworp op de eigen helft voor Marokko.
82' In de minuut 82, Marokko krijgt van scheidsrechter Kamaku Waweru op eigen helft een vrije trap toegewezen.
83' Scheidsrechter Kamaku Waweru geeft een inworp aan Marokko op de eigen helft in Laurent Pokou Stadium.
83' Scheidsrechter Kamaku Waweru legt de wedstrijd even stil om Chancel Mbemba (DR Congo) aan een blessure te laten behandelen in San Pedro.
85' In de minuut 85, Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
85' Scheidsrechter Kamaku Waweru geeft DR Congo een doeltrap.
86' Arbiter Kamaku Waweru kent een vrije trap toe aan Marokko op de eigen helft.
86' In de minuut 86, Chancel Mbemba (DR Congo) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
87' DR Congo krijgt van scheidsrechter Kamaku Waweru op eigen helft een vrije trap toegewezen.
87' Gele kaart. Amine Adli (Marokko) gaat op de bon.
88' In de minuut 88, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Charles Pickel (DR Congo).
89' Charles Pickel (DR Congo) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Aaron Tshibola.
89' De wedstrijd is weer hervat.
90' DR Congo schiet tussen de palen, maar Fiston Kalala Mayele ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
90' + 4 De bal is over de achterlijn geweest. DR Congo mag een doeltrap nemen.
90' + 1 DR Congo krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Kamaku Waweru in San Pedro.
90' + 1 We krijgen 7 minuten extra tijd.
90' + 4 De poging van Ayoub El Kaabi (Marokko) mist doel.
90' + 4 Scheidsrechter Kamaku Waweru legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Lionel Nzau Mpasi (DR Congo) in Laurent Pokou Stadium.
90' + 4 DR Congo is weer compleet nu Lionel Nzau Mpasi weer terug het veld van Laurent Pokou Stadium in mag.
90' + 4 De wedstrijd gaat weer verder.
90' + 5 Hoekschop voor Marokko in Laurent Pokou Stadium. Amine Harit neemt deze vanaf links.
90' + 5 Inworp op de eigen helft voor Marokko.
90' + 6 Inworp voor DR Congo op de helft van Marokko.