1' Guinee heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
3' Scheidsrechter Mustapha Ghorbal geeft een inworp aan DR Congo op de eigen helft in Stade Olympique Alassane Ouattara.
3' In de minuut 3, DR Congo krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mustapha Ghorbal op de helft van Guinee.
3' Inworp voor DR Congo op de helft van Guinee.
4' Doelpoging DR Congo! Het schot van Yoane Wissa gaat niet tussen de palen.
4' In de minuut 4, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Guinee in Abidjan.
5' In Abidjan krijgt DR Congo op de eigen helft een vrije trap te nemen.
6' Arbiter Mustapha Ghorbal kent een vrije trap toe aan Guinee op de eigen helft.
7' In de minuut 7, Guinee krijgt van scheidsrechter Mustapha Ghorbal op eigen helft een vrije trap toegewezen.
8' Inworp voor DR Congo in Stade Olympique Alassane Ouattara op de eigen helft.
9' Inworp op de eigen helft voor DR Congo.
10' In de minuut 10, Inworp voor DR Congo in Stade Olympique Alassane Ouattara op de eigen helft.
10' De bal is over de achterlijn geweest. Guinee mag een doeltrap nemen.
11' Scheidsrechter Mustapha Ghorbal geeft DR Congo een vrije trap op de eigen helft.
12' In de minuut 12, Inworp voor DR Congo in de buurt van het vijandige doel in Stade Olympique Alassane Ouattara.
13' Een schot van Samuel Moutoussamy (DR Congo) wordt tegengehouden door de verdediging van Guinee in Abidjan.
13' Guinee moet opletten als DR Congo van scheidsrechter Mustapha Ghorbal een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
13' In de minuut 13, Theo Bongonda mist het doel en scoort niet voor DR Congo.
13' Doeltrap voor Guinee in Stade Olympique Alassane Ouattara.
14' Scheidsrechter Mustapha Ghorbal geeft een inworp aan DR Congo op de eigen helft in Stade Olympique Alassane Ouattara.
15' In de minuut 15, Inworp op de eigen helft voor Guinee.
16' Scheidsrechter Mustapha Ghorbal kent Guinee een inworp toe op de helft van DR Congo.
17' De bal gaat op de stip in Stade Olympique Alassane Ouattara. Penalty voor Guinee.
21' In de minuut 21, Doelpunt! Mohamed Bayo brengt Guinee aan de leiding vanaf de penaltystip. 0-1!
22' Inworp voor DR Congo ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Abidjan.
23' Scheidsrechter Mustapha Ghorbal kent DR Congo een inworp toe op de helft van Guinee.
24' In de minuut 24, Aguibou Camara raakt geblesseerd bij Guinee en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
24' Er wordt weer gevoetbald in Abidjan.
24' Aguibou Camara kan weer verder bij Guinee.
25' In de minuut 25, DR Congo krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mustapha Ghorbal op de helft van Guinee.
25' Inworp voor DR Congo op de helft van Guinee.
26' De verdediging van Guinee blokkeert een schot van Yoane Wissa (DR Congo) in Stade Olympique Alassane Ouattara.
27' In de minuut 27, Hoekschop voor DR Congo in Stade Olympique Alassane Ouattara. Arthur Masuaku neemt deze vanaf rechts.
27' De voorzet kwam van Arthur Masuaku.
29' In de minuut 29, Inworp voor Guinee in Stade Olympique Alassane Ouattara op de eigen helft.
32' Stade Olympique Alassane Ouattara ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Abidjan.
34' Vrije trap in Stade Olympique Alassane Ouattara. Op de helft van Guinee mag DR Congo een vrije trap nemen.
34' In de minuut 34, Scheidsrechter Mustapha Ghorbal kent een vrije trap toe aan DR Congo, te nemen op de helft van Guinee.
35' Vrije trap voor DR Congo op de helft van Guinee.
36' Scheidsrechter Mustapha Ghorbal geeft DR Congo een vrije trap op de eigen helft.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Mustapha Ghorbal toont Arthur Masuaku (DR Congo) de gele kaart.
37' Guinee krijgt van scheidsrechter Mustapha Ghorbal op eigen helft een vrije trap toegewezen.
39' Scheidsrechter Mustapha Ghorbal geeft een inworp aan Guinee op de eigen helft in Stade Olympique Alassane Ouattara.
40' In de minuut 40, Scheidsrechter Mustapha Ghorbal geeft Guinee een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van DR Congo.
40' De bal is over de achterlijn geweest. DR Congo mag een doeltrap nemen.
42' Arbiter Mustapha Ghorbal kent een vrije trap toe aan DR Congo op de eigen helft.
43' In de minuut 43, Vrije trap in Stade Olympique Alassane Ouattara. Op de helft van Guinee mag DR Congo een vrije trap nemen.
44' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Guinee in Abidjan.
45' DR Congo moet opletten als Guinee van scheidsrechter Mustapha Ghorbal een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 1 In de minuut 45, 6 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 Vrije trap voor DR Congo op de helft van Guinee.
45' + 3 Mohamed Bayo (Guinee) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van DR Congo in Stade Olympique Alassane Ouattara.
45' + 3 In de minuut 45, Inworp voor Guinee in de buurt van het vijandige doel in Stade Olympique Alassane Ouattara.
45' + 3 Doeltrap voor DR Congo in Stade Olympique Alassane Ouattara.
45' + 4 Inworp op de eigen helft voor DR Congo.
45' + 5 In de minuut 45, Inworp voor Guinee in Stade Olympique Alassane Ouattara op de eigen helft.
45' + 6 Guinee krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mustapha Ghorbal in Abidjan.
45' De eerste helft is afgelopen in Abidjan's Stade Olympique Alassane Ouattara.
46' In de minuut 46, DR Congo mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Mustapha Ghorbal fluit en we zijn begonnen.
47' Guinee krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mustapha Ghorbal op de helft van DR Congo.
48' Scheidsrechter Mustapha Ghorbal kent een vrije trap toe aan DR Congo, te nemen op de helft van Guinee.
49' In de minuut 49, DR Congo mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Guinee in Abidjan.
50' Vanaf links mag Arthur Masuaku een hoekschop nemen voor DR Congo in Stade Olympique Alassane Ouattara.
50' Scheidsrechter Mustapha Ghorbal geeft Guinee een doeltrap.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Mustapha Ghorbal geeft een inworp aan DR Congo op de eigen helft in Stade Olympique Alassane Ouattara.
52' Inworp op de eigen helft voor DR Congo.
53' De scherpte ontbreekt bij Yoane Wissa (DR Congo). Zijn poging mist doel.
53' In de minuut 53, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Guinee in Abidjan.
54' In Abidjan krijgt Guinee op de eigen helft een vrije trap te nemen.
55' Scheidsrechter Mustapha Ghorbal kent Guinee een inworp toe op de helft van DR Congo.
56' In de minuut 56, Stade Olympique Alassane Ouattara ziet de poging van Charles Pickel smoren in de verdediging van Guinee.
57' DR Congo mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Arthur Masuaku in Stade Olympique Alassane Ouattara.
57' De poging van Yoane Wissa (DR Congo) mist doel.
57' In de minuut 57, Doeltrap voor Guinee in Stade Olympique Alassane Ouattara.
58' Inworp voor Guinee op de helft van DR Congo.
59' Wissel in Abidjan: Abdoulaye Toure vervangt Morgan Guilavogui bij Guinee.
59' In de minuut 59, Guinee gebruikt de 2 wissel. Facinet Conte vervangt Sekou Sylla.
59' Bij DR Congo komt Silas Katompa Mvumpa er in. Hij vervangt Mechak Elia.
60' Scheidsrechter Mustapha Ghorbal geeft Guinee een doeltrap.
62' In de minuut 62, Scheidsrechter Mustapha Ghorbal fluit voor een penalty in het voordeel van DR Congo.
64' Amadou Diawara (Guinee) krijgt geel van scheidsrechter Mustapha Ghorbal in Stade Olympique Alassane Ouattara en moet oppassen.
65' Yoane Wissa scoort via een penalty. DR Congo leidt met 2-1.
67' In de minuut 67, Guinee krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mustapha Ghorbal op de helft van DR Congo.
67' In Abidjan krijgt DR Congo op de eigen helft een vrije trap te nemen.
69' Scheidsrechter Mustapha Ghorbal kent een vrije trap toe aan Guinee op een gevaarlijke plek voor DR Congo.
69' In de minuut 69, Guinee brengt Sehrou Guirassy in de plaats van Amadou Diawara.
71' Inworp op de eigen helft voor DR Congo.
72' DR Congo brengt Simon Banza in de plaats van Cedric Bakambu.
72' In de minuut 72, Inworp voor DR Congo in Stade Olympique Alassane Ouattara op de eigen helft.
73' Inworp voor DR Congo op de helft van Guinee.
75' Vrije trap voor Guinee op de helft van DR Congo.
77' In de minuut 77, De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Mustapha Ghorbal laat verder spelen.
78' Vrije trap in Stade Olympique Alassane Ouattara. Op de helft van Guinee mag DR Congo een vrije trap nemen.
79' Scheidsrechter Mustapha Ghorbal geeft een inworp aan Guinee op de eigen helft in Stade Olympique Alassane Ouattara.
79' In de minuut 79, Scheidsrechter Mustapha Ghorbal kent een vrije trap toe aan DR Congo, te nemen op de helft van Guinee.
79' Scheidsrechter Mustapha Ghorbal trekt geel in Stade Olympique Alassane Ouattara. Facinet Conte (Guinee) is er de volgende wedstrijd niet bij.
80' Scheidsrechter Mustapha Ghorbal kent DR Congo een inworp toe op de helft van Guinee.
81' In de minuut 81, Scheidsrechter Mustapha Ghorbal kent DR Congo een inworp toe op de helft van Guinee.
81' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor DR Congo in de buurt van het doel van Guinee.
82' Doelpunt! Arthur Masuaku breidt de voorsprong uit. DR Congo leidt met 3-1.
84' In de minuut 84, De bal is over de achterlijn geweest. DR Congo mag een doeltrap nemen.
84' De 3 wissel van DR Congo. Kayembe komt erin voor Yoane Wissa in Stade Olympique Alassane Ouattara.
84' DR Congo gebruikt de 4 wissel. Aaron Tshibola vervangt Theo Bongonda.
85' In de minuut 85, Inworp op de eigen helft voor DR Congo.
85' Vrije trap in Stade Olympique Alassane Ouattara. Op de helft van Guinee mag DR Congo een vrije trap nemen.
86' Inworp voor DR Congo op de helft van Guinee.
86' In de minuut 86, Inworp voor DR Congo in Stade Olympique Alassane Ouattara op de eigen helft.
87' Guinee krijgt van scheidsrechter Mustapha Ghorbal op eigen helft een vrije trap toegewezen.
87' Arbiter Mustapha Ghorbal kent een vrije trap toe aan Guinee op de eigen helft.
87' In de minuut 87, De bal gaat buiten. Doeltrap voor DR Congo in Abidjan.
88' Doeltrap voor Guinee in Stade Olympique Alassane Ouattara.