1' Estadio Ciudad de La Plata ziet toe hoe England de aftrap verricht als scheidsrechter Campbell-Kirk Waugh fluit voor het begin van de wedstrijd.
3' Inworp voor England in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Campbell-Kirk Waugh geeft Iraq een doeltrap.
6' Een doelpoging van Alfie Devine (England) in La Plata mist scherpte.
6' De bal is over de achterlijn geweest. Iraq mag een doeltrap nemen.
7' In de minuut 7, Scheidsrechter Campbell-Kirk Waugh geeft een inworp aan England op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
10' England krijgt een schietkans via Liam Delap, maar scoort niet.
10' Doeltrap voor Iraq in Estadio Ciudad de La Plata.
10' In de minuut 10, Inworp op de eigen helft voor England.
12' Scheidsrechter Campbell-Kirk Waugh kent een vrije trap toe aan Iraq, te nemen op de helft van England.
15' Estadio Ciudad de La Plata ziet hoe Ashar Ali Hussein Albazazinuh op doel schiet, maar niet scoort voor Iraq.
17' In de minuut 17, England krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Campbell-Kirk Waugh op de helft van Iraq.
19' Scheidsrechter Campbell-Kirk Waugh kent Iraq een inworp toe op de helft van England.
19' Vergeefse doelpoging Youssef Amyn (Iraq) in Estadio Ciudad de La Plata.
20' In de minuut 20, England in buitenspelpositie.
21' Buitenspel England.
21' Iraq mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van England in La Plata.
21' In de minuut 21, Iraq krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Campbell-Kirk Waugh in La Plata.
22' Vrije trap voor England op de helft van Iraq.
23' Scheidsrechter Campbell-Kirk Waugh geeft een inworp aan Iraq op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
23' In de minuut 23, Inworp voor Iraq in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
24' Inworp voor Iraq op de helft van England.
24' Inworp op de eigen helft voor England.
25' In de minuut 25, Een schot van Daniel Oyegoke (England) wordt tegengehouden door de verdediging van Iraq in La Plata.
25' England krijgt een schietkans via Daniel Oyegoke, maar scoort niet in Estadio Ciudad de La Plata.
26' Hoekschop voor England in Estadio Ciudad de La Plata. Alfie Devine neemt deze vanaf links.
26' In de minuut 26, Inworp op de eigen helft voor Iraq.
27' Buitenspelpositie England.
27' Scheidsrechter Campbell-Kirk Waugh fluit voor buitenspel van Iraq.
29' In de minuut 29, Scheidsrechter Campbell-Kirk Waugh geeft een inworp aan England op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
29' Scheidsrechter Campbell-Kirk Waugh kent Iraq een inworp toe op de helft van England.
30' Inworp voor Iraq op de helft van England.
30' In de minuut 30, Inworp voor England in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
30' In La Plata krijgt Iraq op de eigen helft een vrije trap te nemen.
31' Scheidsrechter Campbell-Kirk Waugh legt de wedstrijd even stil om Kadhim Raad Hatem Albu Mohammed (Iraq) aan een blessure te laten behandelen in La Plata.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Campbell-Kirk Waugh geeft een inworp aan England op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
32' In La Plata kan Kadhim Raad Hatem Albu Mohammed (Iraq) weer verder.
35' De bal gaat buiten. Doeltrap voor England in La Plata.
37' In de minuut 37, Harvey Vale neemt de door scheidsrechter Campbell-Kirk Waugh gegeven hoekschop voor England in La Plata.
38' Vanaf links mag Alfie Devine een hoekschop nemen voor England in Estadio Ciudad de La Plata.
38' Inworp op de eigen helft voor Iraq.
38' In de minuut 38, England krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Campbell-Kirk Waugh op de helft van Iraq.
40' Vrije trap in Estadio Ciudad de La Plata. Op de helft van England mag Iraq een vrije trap nemen.
41' De kopbal van Ali Jasim Elaibi wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van England.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Campbell-Kirk Waugh geeft Iraq een vrije trap op de eigen helft.
42' England krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Campbell-Kirk Waugh op de helft van Iraq.
43' Arbiter Campbell-Kirk Waugh kent een vrije trap toe aan Iraq op de eigen helft.
45' In de minuut 45, Inworp voor England in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
45' + 1 De vierde official geeft 5 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 1 Inworp voor Iraq in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
45' + 4 In de minuut 45, England mag aanleggen vanaf elf meter in La Plata, nadat scheidsrechter Campbell-Kirk Waugh heeft gefloten voor een strafschop.
45' + 5 Sajjad Mohammed Mahdi Al Saedi (Iraq) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
45' + 6 Liam Delap (England) mist een strafschop.
45' + 6 In de minuut 45, England mag een hoekschop nemen vanaf links via Alfie Devine in Estadio Ciudad de La Plata.
45' + 7 England krijgt van scheidsrechter Campbell-Kirk Waugh op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Campbell-Kirk Waugh aan dat we gaan rusten in La Plata's Estadio Ciudad de La Plata.
46' In de minuut 46, Na de pauze trapt Iraq af voor de tweede helft.
46' England gebruikt de eerste wissel. Teddy Sharman-Lowe vervangt James Beadle.
46' Scheidsrechter Campbell-Kirk Waugh geeft een inworp aan England op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Campbell-Kirk Waugh kent Iraq een inworp toe op de helft van England.
47' Vanaf links mag Youssef Amyn een hoekschop nemen voor Iraq in Estadio Ciudad de La Plata.
49' Inworp voor Iraq op de helft van England.
50' In de minuut 50, Inworp op de eigen helft voor Iraq.
51' Het spel ligt even stil: Alai Hussain Ghasem (Iraq) is geblesseerd.
52' Alai Hussain Ghasem (Iraq) is weer terug binnen de lijnen.
54' In de minuut 54, Scheidsrechter Campbell-Kirk Waugh geeft England een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Iraq.
55' Schot op doel van Alai Hussain Ghasem. Maar zonder doelpunt voor Iraq als gevolg.
56' Hoekschop voor England in Estadio Ciudad de La Plata. Harvey Vale neemt deze vanaf links.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Campbell-Kirk Waugh kent een vrije trap toe aan Iraq, te nemen op de helft van England.
58' Iraq krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Campbell-Kirk Waugh in La Plata.
59' Iraq krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Campbell-Kirk Waugh op de helft van England.
61' In de minuut 61, Youssef Amyn mist het doel en scoort niet voor Iraq in Estadio Ciudad de La Plata.
61' De bal is over de achterlijn geweest. England mag een doeltrap nemen.
61' Bij England komt Darko Gyabi er in. Hij vervangt Imari Samuels.
62' In de minuut 62, Scheidsrechter Campbell-Kirk Waugh geeft een inworp aan Iraq op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
62' Inworp op de eigen helft voor Iraq.
63' Inworp voor Iraq in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
63' In de minuut 63, Scheidsrechter Campbell-Kirk Waugh geeft een inworp aan Iraq op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
67' Inworp op de eigen helft voor Iraq.
68' Scheidsrechter Campbell-Kirk Waugh geeft Iraq een vrije trap op de eigen helft.
69' In de minuut 69, Inworp voor Iraq in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
69' De derde wissel van England. Daniel Jebbison komt erin voor Liam Delap in Estadio Ciudad de La Plata.
70' Alfie Devine (England) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
70' In de minuut 70, Doeltrap voor Iraq in Estadio Ciudad de La Plata.
71' Scheidsrechter Campbell-Kirk Waugh geeft Iraq een doeltrap.
72' Arbiter Campbell-Kirk Waugh kent een vrije trap toe aan Iraq op de eigen helft.
73' In de minuut 73, Inworp op de eigen helft voor England.