1' Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava fluit voor het begin van de eerste helft. Uruguay trapt af in La Plata.
1' Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava kent Uruguay een inworp toe op de helft van England.
1' In de minuut 1, Doeltrap voor England in Estadio Ciudad de La Plata.
2' Inworp voor Uruguay in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
2' De bal is over de achterlijn geweest. England mag een doeltrap nemen.
3' In de minuut 3, Inworp op de eigen helft voor England.
4' Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava geeft een inworp aan England op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
5' De bal gaat buiten. Doeltrap voor England in La Plata.
5' In de minuut 5, Inworp op de eigen helft voor Uruguay.
5' Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava geeft Uruguay een doeltrap.
7' Een speler van Uruguay staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava teruggefloten.
7' In de minuut 7, Uruguay krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava op de helft van England.
9' Inworp voor Uruguay op de helft van England.
10' England krijgt van scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava op eigen helft een vrije trap toegewezen.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava kent England een inworp toe op de helft van Uruguay.
11' England krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava op de helft van Uruguay.
16' Alfie Devine neemt de door scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava gegeven hoekschop voor England in La Plata.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava geeft Uruguay een vrije trap op de eigen helft.
17' Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava geeft England een doeltrap.
19' Uruguay krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava in La Plata.
21' In de minuut 21, Luciano Rodriguez schiet op doel maar scoort niet voor Uruguay.
21' Een doelpoging van Luciano Rodriguez (Uruguay) mist scherpte.
21' De bal is over de achterlijn geweest. England mag een doeltrap nemen.
22' In de minuut 22, England mag een hoekschop nemen vanaf links via Alfie Devine in Estadio Ciudad de La Plata.
22' De assist kwam van Alfie Devine.
24' In de minuut 24, Inworp voor England in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
24' Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava geeft een inworp aan Uruguay op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
25' Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava geeft een inworp aan Uruguay op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
25' In de minuut 25, Doeltrap voor England in Estadio Ciudad de La Plata.
26' Vrije trap voor England op de helft van Uruguay.
27' Hoekschop voor England in Estadio Ciudad de La Plata. Alfie Devine neemt deze vanaf links.
27' In de minuut 27, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Uruguay in La Plata.
28' Inworp voor Uruguay ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in La Plata.
29' Inworp voor Uruguay op de helft van England.
30' In de minuut 30, Vanaf links mag Franco Gonzalez een hoekschop nemen voor Uruguay in Estadio Ciudad de La Plata.
30' Alan Matturro (Uruguay) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van England in Estadio Ciudad de La Plata.
30' Doelpoging Uruguay! Het schot van Franco Gonzalez gaat niet tussen de palen in La Plata.
30' In de minuut 30, Doeltrap voor England in Estadio Ciudad de La Plata.
31' Inworp voor England in de buurt van het vijandige doel in Estadio Ciudad de La Plata.
32' De bal is over de achterlijn geweest. Uruguay mag een doeltrap nemen.
32' In de minuut 32, Vrije trap in Estadio Ciudad de La Plata. Op de helft van England mag Uruguay een vrije trap nemen.
33' England moet opletten als Uruguay van scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
34' Een schot van Daniel Oyegoke (England) wordt tegengehouden door de verdediging van Uruguay in La Plata.
34' In de minuut 34, Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava kent Uruguay een inworp toe op de helft van England.
36' Daniel Oyegoke mist het doel en scoort niet voor England.
36' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Uruguay in La Plata.
36' In de minuut 36, Buitenspel Uruguay.
37' Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava geeft Uruguay een doeltrap.
37' Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava kent een vrije trap toe aan Uruguay, te nemen op de helft van England.
38' In de minuut 38, Inworp voor England in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
38' In La Plata krijgt England op de eigen helft een vrije trap te nemen.
39' Inworp voor Uruguay op de helft van England.
40' In de minuut 40, Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava geeft Uruguay een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van England.
41' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Uruguay in La Plata.
42' Mateo Joseph Fernandez (England) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
44' In de minuut 44, Matthew Cox (England) raakt geblesseerd in La Plata. Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava legt de wedstrijd even stil.
45' Matthew Cox (England) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
45' Inworp op de eigen helft voor Uruguay.
45' + 1 In de minuut 45, We krijgen 5 minuten extra tijd.
45' + 1 Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava geeft een inworp aan England op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
45' + 2 England krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava op de helft van Uruguay.
45' + 3 In de minuut 45, Inworp voor Uruguay in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
45' + 3 De scherpte ontbreekt bij Andres Ferrari (Uruguay). Zijn poging mist doel in La Plata.
45' + 4 In de minuut 45, De voorzet kwam van Mateo Joseph Fernandez.
45' + 5 Inworp op de eigen helft voor England.
45' + 6 Vrije trap voor Uruguay op de helft van England.
45' + 7 In de minuut 45, Buitenspelpositie Uruguay.
45' + 7 Kopbal richting doel! Alan Matturro (Uruguay) krijgt de bal echter niet achter de doelman in La Plata.
45' + 7 Doeltrap voor England in Estadio Ciudad de La Plata.
45' In de minuut 45, De eerste helft is afgelopen in La Plata's Estadio Ciudad de La Plata.
46' England trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava kent England een inworp toe op de helft van Uruguay.
46' In de minuut 46, Inworp voor Uruguay in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
47' Uruguay krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava op de helft van England.
47' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Uruguay in de buurt van het doel van England.
48' In de minuut 48, Doelpoging Uruguay! Het schot van Luciano Rodriguez gaat niet tussen de palen.
48' Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava geeft England een doeltrap.
48' Inworp op de eigen helft voor Uruguay.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava fluit voor buitenspel van Uruguay.
49' In de minuut 49, Franco Gonzalez legt de bal in het net en verkleint zo de achterstand tot 1-2.
49' Schot op doel van Matias Abaldo. Maar zonder doelpunt voor Uruguay als gevolg.
51' Inworp voor England op de helft van Uruguay.
52' In de minuut 52, De poging van Alex Scott (England) mist doel.
52' De bal is over de achterlijn geweest. Uruguay mag een doeltrap nemen.
52' Inworp voor Uruguay op de helft van England.
53' In de minuut 53, Doeltrap voor England in Estadio Ciudad de La Plata.
54' Vanaf rechts mag Harvey Vale een hoekschop nemen voor England in Estadio Ciudad de La Plata.
55' De scherpte ontbreekt bij Dane Scarlett (England). Zijn poging mist doel.
55' In de minuut 55, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Uruguay in La Plata.
56' Mateo Joseph Fernandez mist het doel en scoort niet voor England in Estadio Ciudad de La Plata.
56' De bal is over de achterlijn geweest. Uruguay mag een doeltrap nemen.
56' In de minuut 56, Arbiter Marco Antonio Ortiz Nava kent een vrije trap toe aan Uruguay op de eigen helft.
58' Hoekschop voor Uruguay in Estadio Ciudad de La Plata. Fabricio Diaz neemt deze vanaf rechts.
59' De kopbal van Facundo Gonzalez Molino (Uruguay) mist het doel van de tegenstander.
59' In de minuut 59, Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava geeft England een doeltrap.
60' Uruguay mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Fabricio Diaz in Estadio Ciudad de La Plata.
60' Doeltrap voor England in Estadio Ciudad de La Plata.
62' In de minuut 62, Harvey Vale neemt de door scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava gegeven hoekschop voor England in La Plata.
62' Vergeefse doelpoging Daniel Oyegoke (England) in Estadio Ciudad de La Plata.
62' England krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava in La Plata.
62' In de minuut 62, Mateo Joseph Fernandez (England) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Uruguay.
63' England brengt Daniel Jebbison in de plaats van Mateo Joseph Fernandez.
63' England mag een hoekschop nemen vanaf links via Alfie Devine in Estadio Ciudad de La Plata.
64' In de minuut 64, Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava geeft een inworp aan Uruguay op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
64' Vrije trap in Estadio Ciudad de La Plata. Op de helft van England mag Uruguay een vrije trap nemen.
65' Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava geeft England een doeltrap.
65' In de minuut 65, De verdediging van England blokkeert een schot van Matias Abaldo (Uruguay) in Estadio Ciudad de La Plata.
65' De poging van Fabricio Diaz (Uruguay) mist doel in Estadio Ciudad de La Plata.
65' De bal gaat buiten. Doeltrap voor England in La Plata.
66' In de minuut 66, Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Daniel Oyegoke (England) in Estadio Ciudad de La Plata.
66' England is weer compleet nu Daniel Oyegoke weer terug het veld in mag.
66' Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava kent een vrije trap toe aan England, te nemen op de helft van Uruguay.
67' In de minuut 67, Inworp op de eigen helft voor Uruguay.
67' Inworp voor Uruguay in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
68' Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava geeft een inworp aan England op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
69' In de minuut 69, England krijgt van scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava op eigen helft een vrije trap toegewezen.
71' Hoekschop voor England in Estadio Ciudad de La Plata. Harvey Vale neemt deze vanaf rechts.
71' Uruguay krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava op de helft van England.
72' In de minuut 72, Inworp op de eigen helft voor England.
72' In La Plata krijgt England op de eigen helft een vrije trap te nemen.
73' Vanaf rechts mag Harvey Vale een hoekschop nemen voor England in Estadio Ciudad de La Plata.
74' In de minuut 74, De verdediging van Uruguay blokkeert een schot van Alex Scott (England).
74' Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava kent England een inworp toe op de helft van Uruguay.
74' Een schot van Alex Scott (England) wordt geblokkeerd door een verdediger van Uruguay.
74' In de minuut 74, Inworp voor England op de helft van Uruguay.
75' Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava toont Alex Scott (England) de gele kaart.
75' Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava kent een vrije trap toe aan Uruguay, te nemen op de helft van England.
76' In de minuut 76, De defensie van England voorkomt dat een kopbal van Andres Ferrari (Uruguay) in het doel belandt.
76' Het spel ligt even stil: Dane Scarlett (England) is geblesseerd.
78' Uruguay gebruikt de eerste wissel. Ignacio Sosa Ospital vervangt Sergio Damian Garcia Grana.
78' In de minuut 78, Uruguay heeft Andres Ferrari gewisseld. Juan Cruz De los Santos neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Marcelo Broli.
79' De bal is over de achterlijn geweest. England mag een doeltrap nemen.
79' Dane Scarlett kan weer verder bij England.
80' In de minuut 80, Alan Matturro (Uruguay) krijgt geel van scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava in Estadio Ciudad de La Plata en moet oppassen.
80' Vrije trap voor England op de helft van Uruguay.
81' Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava geeft een inworp aan England op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
82' In de minuut 82, Inworp voor England in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
82' Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava kent Uruguay een inworp toe op de helft van England.
82' Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava geeft een inworp aan Uruguay op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
83' In de minuut 83, England verdedigt een schot van Matias Abaldo, waardoor Uruguay niet tot scoren komt.
83' Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava geeft Uruguay een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van England.
83' Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava geeft England een doeltrap.
84' In de minuut 84, Matthew Cox (England) krijgt geel.
84' Vrije trap in Estadio Ciudad de La Plata. Op de helft van Uruguay mag England een vrije trap nemen.
85' Inworp voor Uruguay in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
86' In de minuut 86, Trainer Marcelo Broli (Uruguay) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Fabricio Diaz door Anderson Duarte.
86' Wissel in La Plata: Santiago Homenchenko vervangt Franco Gonzalez bij Uruguay.
87' Uruguay mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van England in La Plata.
88' In de minuut 88, Matias Abaldo neemt de door scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava gegeven hoekschop voor Uruguay in La Plata.
88' Poging met het hoofd van Santiago Homenchenko (Uruguay), maar hij mist het doel.
88' De bal is over de achterlijn geweest. England mag een doeltrap nemen.
88' In de minuut 88, Inworp op de eigen helft voor Uruguay.
90' Een doelpoging van Daniel Jebbison (England) in La Plata mist scherpte.
90' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Uruguay in La Plata.
90' De poging van Luciano Rodriguez (Uruguay) mist doel.
90' Doeltrap voor England in Estadio Ciudad de La Plata.
90' + 1 9 minuten extra tijd.
90' + 1 Bij England komt Xavier Simons er in. Hij vervangt Dane Scarlett.
90' + 2 Inworp op de eigen helft voor Uruguay.
90' + 2 Uruguay krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava op de helft van England.
90' + 3 Scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava kent England een inworp toe op de helft van Uruguay.
90' + 5 England krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Marco Antonio Ortiz Nava in La Plata.
90' + 5 Alex Scott met de assist.
90' + 6 England gebruikt de derde wissel. Imari Samuels vervangt Alfie Devine.
90' + 6 Doeltrap voor England in Estadio Ciudad de La Plata.
90' + 7 Inworp voor England op de helft van Uruguay.