1' De eerste helft is begonnen. Fiji trapt af.
1' Vrije trap voor Ecuador op de helft van Fiji.
3' In de minuut 3, Kans voor Ecuador in Estadio Unico Madre De Ciudades! De kopbal van Justin Cuero mist het doel.
3' Doeltrap voor Fiji in Estadio Unico Madre De Ciudades.
3' Ecuador krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yusuke Araki op de helft van Fiji.
3' In de minuut 3, Doelpoging Ecuador! Het schot van Ray Paez gaat niet tussen de palen.
3' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fiji in Santiago del Estero.
4' In Santiago del Estero krijgt Ecuador op de eigen helft een vrije trap te nemen.
5' In de minuut 5, Oscar Zambrano schiet op doel maar scoort niet voor Ecuador in Santiago del Estero.
6' Ecuador krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Yusuke Araki in Santiago del Estero.
7' In de minuut 7, Nilson Angulo deed het voorbereidende werk.
8' Scheidsrechter Yusuke Araki geeft Ecuador een doeltrap.
9' Inworp voor Ecuador op de helft van Fiji.
9' In de minuut 9, Inworp voor Ecuador ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Santiago del Estero.
9' Vergeefse doelpoging Maiky De La Cruz (Ecuador) in Estadio Unico Madre De Ciudades.
10' Vanaf rechts mag Jose Klinger een hoekschop nemen voor Ecuador in Estadio Unico Madre De Ciudades.
10' In de minuut 10, De lat voorkomt een doelpunt voor Ecuador na een kopbal van Justin Cuero in Santiago del Estero.
11' Scheidsrechter Yusuke Araki legt de wedstrijd even stil om Maiky De La Cruz (Ecuador) aan een blessure te laten behandelen in Santiago del Estero.
14' Deze wissel was niet voorzien. Miguel Bravo moet de aangeslagen Maiky De La Cruz vervangen. Yeltzin Erique komt voor hem in de plaats. Dit is de eerste wissel voor Ecuador.
14' In de minuut 14, Fiji moet opletten als Ecuador van scheidsrechter Yusuke Araki een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
15' Een speler van Ecuador staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Yusuke Araki teruggefloten.
16' Inworp voor Fiji in Estadio Unico Madre De Ciudades op de eigen helft.
17' In de minuut 17, Inworp op de eigen helft voor Ecuador.
18' Een doelpoging van Daniel De la Cruz (Ecuador) in Santiago del Estero mist scherpte.
18' De bal is over de achterlijn geweest. Fiji mag een doeltrap nemen.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Yusuke Araki geeft een inworp aan Fiji op de eigen helft in Estadio Unico Madre De Ciudades.
19' Inworp voor Fiji in Estadio Unico Madre De Ciudades op de eigen helft.
20' Scheidsrechter Yusuke Araki geeft Fiji een doeltrap.
21' In de minuut 21, De verdediging van Fiji blokkeert een schot van Sebastian Gonzalez (Ecuador) in Estadio Unico Madre De Ciudades.
22' Vrije trap in Estadio Unico Madre De Ciudades. Op de helft van Fiji mag Ecuador een vrije trap nemen.
23' Fiji verdedigt een schot van Nilson Angulo, waardoor Ecuador niet tot scoren komt.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Yusuke Araki geeft Ecuador een vrije trap op de eigen helft.
24' Thomas Dunn (Fiji) krijgt geel.
24' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Jose Klinger (Ecuador).
25' In de minuut 25, Inworp voor Fiji in de buurt van het vijandige doel in Estadio Unico Madre De Ciudades.
26' Jose Klinger lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Ecuador.
27' Jose Klinger neemt de door scheidsrechter Yusuke Araki gegeven hoekschop voor Ecuador in Santiago del Estero.
29' In de minuut 29, Inworp op de eigen helft voor Ecuador.
30' Scheidsrechter Yusuke Araki geeft een inworp aan Fiji op de eigen helft in Estadio Unico Madre De Ciudades.
31' Scheidsrechter Yusuke Araki kent een vrije trap toe aan Ecuador, te nemen op de helft van Fiji.
32' In de minuut 32, De scherpte ontbreekt bij Nilson Angulo (Ecuador). Zijn poging mist doel in Santiago del Estero.
32' Doeltrap voor Fiji in Estadio Unico Madre De Ciudades.
33' De scherpte ontbreekt bij Justin Cuero (Ecuador). Zijn poging mist doel.
33' In de minuut 33, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fiji in Santiago del Estero.
34' Een schot van Ray Paez (Ecuador) smoort in de verdediging van Fiji.
34' In de minuut 34, Het voorbereidende werk werd verricht door Ray Paez.
36' Nilson Angulo met de assist.
37' In de minuut 37, De bal is over de achterlijn geweest. Ecuador mag een doeltrap nemen.
37' Ecuador schiet tussen de palen, maar Nilson Angulo ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Santiago del Estero.
38' Ecuador krijgt van scheidsrechter Yusuke Araki op eigen helft een vrije trap toegewezen.
38' In de minuut 38, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fiji in Santiago del Estero.
39' Mohammed Raheem (Fiji) raakt geblesseerd in Santiago del Estero. Scheidsrechter Yusuke Araki legt de wedstrijd even stil.
40' Scheidsrechter Yusuke Araki kent Ecuador een inworp toe op de helft van Fiji.
41' In de minuut 41, Inworp voor Ecuador op de helft van Fiji.
41' Coach Bobby Mimms (Fiji) moet ingrijpen en brengt Geary Kubu voor de geblesseerde Mohammed Raheem.
42' Ecuador krijgt een schietkans via Nilson Angulo, maar scoort niet.
42' In de minuut 42, Arbiter Yusuke Araki kent een vrije trap toe aan Fiji op de eigen helft.
43' Inworp op de eigen helft voor Fiji.
44' Arbiter Yusuke Araki kent een vrije trap toe aan Ecuador op de eigen helft.
45' In de minuut 45, De bal is over de achterlijn geweest. Fiji mag een doeltrap nemen.
45' + 1 7 minuten extra tijd in Santiago del Estero.
45' + 3 Scheidsrechter Yusuke Araki geeft een inworp aan Ecuador op de eigen helft in Estadio Unico Madre De Ciudades.
45' + 3 In de minuut 45, Scheidsrechter Yusuke Araki geeft Ecuador een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Fiji.
45' + 4 Buitenspel Ecuador.
45' + 5 De verdediging van Fiji blokkeert een schot van Ray Paez (Ecuador).
45' + 5 In de minuut 45, Ecuador krijgt van scheidsrechter Yusuke Araki op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 6 Scheidsrechter Yusuke Araki kent Ecuador een inworp toe op de helft van Fiji.
45' + 6 In de minuut 45, De assist kwam van Yeltzin Erique.
45' De eerste helft is afgelopen.
46' Scheidsrechter Yusuke Araki fluit en Ecuador trapt af. De tweede helft in Santiago del Estero is van start gegaan.
46' In de minuut 46, Fiji brengt Samuela Navoce in de plaats van Peter Ravai.
46' Fiji gebruikt de derde wissel. Sailasa Ratu vervangt Sterling Vasconcellos.
46' Bij Fiji komt Eneriko Matau er in. Hij vervangt Faazil Ali.
47' In de minuut 47, Oscar Zambrano (Ecuador) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Fiji.
47' Ecuador krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yusuke Araki op de helft van Fiji.
47' Scheidsrechter Yusuke Araki geeft Ecuador een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Fiji.
49' In de minuut 49, Nilson Angulo schiet op doel maar scoort niet voor Ecuador.
49' Inworp voor Ecuador in Estadio Unico Madre De Ciudades op de eigen helft.
49' Doelpoging Ecuador! Het schot van Daniel De la Cruz gaat niet tussen de palen in Santiago del Estero.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Yusuke Araki geeft Fiji een doeltrap.
50' Nabil Begg blesseert zich bij Fiji, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Estadio Unico Madre De Ciudades.
51' Nabil Begg (Fiji) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Santiago del Estero.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Yusuke Araki geeft Ecuador een vrije trap op de eigen helft.
52' Inworp voor Fiji in Estadio Unico Madre De Ciudades op de eigen helft.
52' In Santiago del Estero krijgt Fiji op de eigen helft een vrije trap te nemen.
53' In de minuut 53, Eneriko Matau raakt geblesseerd bij Fiji en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
55' Eneriko Matau kan weer verder bij Fiji.
55' Ecuador krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yusuke Araki op de helft van Fiji.
56' In de minuut 56, Ray Paez (Ecuador) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Fiji in Estadio Unico Madre De Ciudades.
56' Hoekschop voor Ecuador in Estadio Unico Madre De Ciudades. Jose Klinger neemt deze vanaf links.
56' Scheidsrechter Yusuke Araki geeft een inworp aan Fiji op de eigen helft in Estadio Unico Madre De Ciudades.
57' In de minuut 57, Doeltrap voor Ecuador in Estadio Unico Madre De Ciudades.
57' Scheidsrechter Yusuke Araki fluit voor buitenspel van Ecuador.
57' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ecuador in Santiago del Estero.
58' In de minuut 58, Inworp op de eigen helft voor Fiji.
59' Scheidsrechter Yusuke Araki geeft Fiji een doeltrap.
59' Scheidsrechter Yusuke Araki kent Ecuador een inworp toe op de helft van Fiji.
60' In de minuut 60, Inworp voor Ecuador ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Santiago del Estero.
60' Oscar Zambrano mist het doel en scoort niet voor Ecuador in Estadio Unico Madre De Ciudades.
60' Doeltrap voor Fiji in Estadio Unico Madre De Ciudades.
60' In de minuut 60, Inworp voor Ecuador op de helft van Fiji.
61' Ecuador gebruikt de tweede wissel. Alan Minda vervangt Daniel De la Cruz.
61' Ecuador brengt Ariel Mina in de plaats van Joel Ordonez.
61' In de minuut 61, De vierde wissel van Ecuador. Tommy Chamba komt erin voor Ray Paez in Estadio Unico Madre De Ciudades.
61' Fiji krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yusuke Araki op de helft van Ecuador.
62' Estadio Unico Madre De Ciudades ziet hoe Justin Cuero op doel schiet, maar niet scoort voor Ecuador.
62' In de minuut 62, Ecuador krijgt een schietkans via Ariel Mina, maar scoort niet in Estadio Unico Madre De Ciudades.
63' Scheidsrechter Yusuke Araki geeft een inworp aan Fiji op de eigen helft in Estadio Unico Madre De Ciudades.
63' Scheidsrechter Yusuke Araki kent Ecuador een inworp toe op de helft van Fiji.
64' In de minuut 64, Inworp voor Fiji in Estadio Unico Madre De Ciudades op de eigen helft.
64' Estadio Unico Madre De Ciudades ziet de poging van Joshua Laqeretabua smoren in de verdediging van Ecuador.
65' Ecuador krijgt van scheidsrechter Yusuke Araki op eigen helft een vrije trap toegewezen.
66' In de minuut 66, Arbiter Yusuke Araki kent een vrije trap toe aan Ecuador op de eigen helft.
66' De voorzet kwam van Tommy Chamba.
68' In de minuut 68, Ecuador in buitenspelpositie.
69' Inworp voor Fiji op de helft van Ecuador.
69' Inworp op de eigen helft voor Ecuador.
70' In de minuut 70, Inworp voor Ecuador in Estadio Unico Madre De Ciudades op de eigen helft.
70' Schot op doel van Ariel Mina. Maar zonder doelpunt voor Ecuador als gevolg.
71' Ecuador mag een hoekschop nemen vanaf links via Jose Klinger in Estadio Unico Madre De Ciudades.
71' In de minuut 71, De poging van Tommy Chamba (Ecuador) mist doel in Estadio Unico Madre De Ciudades.
71' De bal is over de achterlijn geweest. Fiji mag een doeltrap nemen.
72' Vergeefse doelpoging Justin Cuero (Ecuador).
72' In de minuut 72, Het spel ligt even stil in Santiago del Estero. Joji Vuakaca (Fiji) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
73' Bij Ecuador komt Cristhoper Douglas Zambrano Mendez er in. Hij vervangt Nilson Angulo.
76' De vijfde wissel van coach Bobby Mimms (Fiji) is een noodgedwongen wijziging. Isikeli Sevanaia vervangt de aangeslagen Joji Vuakaca.
77' In de minuut 77, Scheidsrechter Yusuke Araki geeft een inworp aan Ecuador op de eigen helft in Estadio Unico Madre De Ciudades.
78' De bal is over de achterlijn geweest. Fiji mag een doeltrap nemen.
79' Inworp voor Ecuador in de buurt van het vijandige doel in Estadio Unico Madre De Ciudades.
80' In de minuut 80, Inworp voor Fiji op de helft van Ecuador.
80' Ecuador moet opletten als Fiji van scheidsrechter Yusuke Araki een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
81' Een schot van Justin Cuero (Ecuador) wordt tegengehouden door de verdediging van Fiji in Santiago del Estero.
81' In de minuut 81, De poging van Alan Minda (Ecuador) mist doel.
81' Scheidsrechter Yusuke Araki geeft Fiji een doeltrap.
82' Inworp op de eigen helft voor Ecuador.
82' In de minuut 82, Poging met het hoofd van Tommy Chamba. Maar geen doelpunt voor Ecuador.
82' Sakiusa Saqiri van Fiji is geblesseerd en het spel ligt even stil.
84' Vrije trap voor Ecuador op de helft van Fiji.
84' In de minuut 84, Arshad Khan (Fiji) krijgt een eerste gele kaart.
85' Het voorbereidende werk werd verricht door Ariel Mina.
86' In de minuut 86, Fiji krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yusuke Araki op de helft van Ecuador.
87' Sakiusa Saqiri (Fiji) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
88' Scheidsrechter Yusuke Araki kent Fiji een inworp toe op de helft van Ecuador.
88' In de minuut 88, Fiji krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yusuke Araki op de helft van Ecuador.
89' Scheidsrechter Yusuke Araki kent Ecuador een inworp toe op de helft van Fiji.
89' In de minuut 89, Alan Minda deed het voorbereidende werk.
90' + 1 In Santiago del Estero worden nog 9 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' + 1 In Santiago del Estero krijgt Fiji op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90' + 3 Inworp voor Ecuador op de helft van Fiji.
90' + 3 Justin Cuero schiet op doel maar scoort niet voor Ecuador in Santiago del Estero.
90' + 4 Ecuador schiet tussen de palen, maar Ariel Mina ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
90' + 4 Ecuador krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Yusuke Araki in Santiago del Estero.
90' + 5 De bal gaat op de stip voor Ecuador.
90' + 5 Geary Kubu (Fiji) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90' + 6 Estadio Unico Madre De Ciudades ziet hoe Ecuador de score uitbouwt via een benutte penalty van Cristhoper Douglas Zambrano Mendez: 8-0!
90' + 6 Scheidsrechter Yusuke Araki geeft Fiji een vrije trap op de eigen helft.
90' + 7 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ecuador in Santiago del Estero.
90' + 8 Justin Cuero mist het doel en scoort niet voor Ecuador.