1' De wedstrijd in Estadio San Juan del Bicentenario is begonnen onder leiding van scheidsrechter Mohamed Marouf.
1' USA krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mohamed Marouf in San Juan.
2' In de minuut 2, Scheidsrechter Mohamed Marouf geeft een inworp aan USA op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
2' Het spel ligt even stil: Geary Kubu (Fiji) is geblesseerd.
3' De bal is over de achterlijn geweest. Fiji mag een doeltrap nemen.
3' In de minuut 3, In San Juan kan Geary Kubu (Fiji) weer verder.
4' Scheidsrechter Mohamed Marouf kent USA een inworp toe op de helft van Fiji.
5' Inworp voor USA ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in San Juan.
5' In de minuut 5, Vrije trap voor USA op de helft van Fiji.
6' In San Juan krijgt Fiji op de eigen helft een vrije trap te nemen.
6' Inworp voor USA in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
7' In de minuut 7, Inworp voor USA op de helft van Fiji.
9' Inworp op de eigen helft voor Fiji.
9' Scheidsrechter Mohamed Marouf geeft Fiji een vrije trap op de eigen helft.
9' In de minuut 9, Inworp voor USA in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
10' Doelpoging USA! Het schot van Darren Yapi gaat niet tussen de palen.
10' In de minuut 10, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fiji in San Juan.
10' USA mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Fiji in San Juan.
11' Vrije trap in Estadio San Juan del Bicentenario. Op de helft van USA mag Fiji een vrije trap nemen.
12' Een speler van Fiji staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Mohamed Marouf teruggefloten.
13' In de minuut 13, De scherpte ontbreekt bij Brandan Craig (USA). Zijn poging mist doel.
13' Scheidsrechter Mohamed Marouf geeft Fiji een doeltrap.
14' Quinn Sullivan mist het doel en scoort niet voor USA.
14' In de minuut 14, Doeltrap voor Fiji in Estadio San Juan del Bicentenario.
15' Een doelpoging van Cade Cowell (USA) in San Juan mist scherpte.
15' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fiji in San Juan.
15' In de minuut 15, Inworp op de eigen helft voor USA.
16' Inworp voor USA in de buurt van het vijandige doel in Estadio San Juan del Bicentenario.
16' Scheidsrechter Mohamed Marouf geeft Fiji een doeltrap.
17' In de minuut 17, Vergeefse doelpoging Cade Cowell (USA).
17' Scheidsrechter Mohamed Marouf kent een vrije trap toe aan USA, te nemen op de helft van Fiji.
18' USA krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohamed Marouf op de helft van Fiji.
18' In de minuut 18, Scheidsrechter Mohamed Marouf geeft een inworp aan Fiji op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
19' Scheidsrechter Mohamed Marouf kent een vrije trap toe aan USA, te nemen op de helft van Fiji.
20' Fiji moet opletten als USA van scheidsrechter Mohamed Marouf een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
20' In de minuut 20, Quinn Sullivan mist het doel en scoort niet voor USA in Estadio San Juan del Bicentenario.
20' Doeltrap voor Fiji in Estadio San Juan del Bicentenario.
21' Scheidsrechter Mohamed Marouf geeft een inworp aan USA op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
22' In de minuut 22, USA krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohamed Marouf op de helft van Fiji.
22' Inworp voor USA in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
23' Arbiter Mohamed Marouf kent een vrije trap toe aan USA op de eigen helft.
24' In de minuut 24, De bal is over de achterlijn geweest. Fiji mag een doeltrap nemen.
24' Inworp op de eigen helft voor Fiji.
25' Scheidsrechter Mohamed Marouf kent USA een inworp toe op de helft van Fiji.
25' In de minuut 25, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fiji in San Juan.
26' USA krijgt van scheidsrechter Mohamed Marouf op eigen helft een vrije trap toegewezen.
27' USA mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Jack McGlynn in Estadio San Juan del Bicentenario.
27' In de minuut 27, De bal is over de achterlijn geweest. Fiji mag een doeltrap nemen.
29' Arbiter Mohamed Marouf kent een vrije trap toe aan USA op de eigen helft.
32' Vanaf rechts mag Jack McGlynn een hoekschop nemen voor USA in Estadio San Juan del Bicentenario.
33' In de minuut 33, Scheidsrechter Mohamed Marouf geeft USA een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Fiji.
33' Scheidsrechter Mohamed Marouf geeft een inworp aan USA op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
34' Inworp voor USA op de helft van Fiji.
34' In de minuut 34, De verdediging van Fiji blokkeert een schot van Darren Yapi (USA) in Estadio San Juan del Bicentenario.
35' Inworp voor Fiji op de helft van USA.
35' Scheidsrechter Mohamed Marouf kent Fiji een inworp toe op de helft van USA.
36' In de minuut 36, USA krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohamed Marouf op de helft van Fiji.
36' Mohammed Raheem van Fiji is geblesseerd en het spel ligt even stil.
37' Mohammed Raheem (Fiji) doet weer mee in Estadio San Juan del Bicentenario.
38' In de minuut 38, Fiji krijgt van scheidsrechter Mohamed Marouf op eigen helft een vrije trap toegewezen.
38' Gele kaart. Jack McGlynn (USA) gaat op de bon.
39' Doeltrap voor Fiji in Estadio San Juan del Bicentenario.
40' In de minuut 40, De scherpte ontbreekt bij Darren Yapi (USA). Zijn poging mist doel in San Juan.
40' Scheidsrechter Mohamed Marouf geeft Fiji een doeltrap.
41' Inworp voor Fiji in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Mohamed Marouf kent Fiji een inworp toe op de helft van USA.
42' Faazil Ali raakt geblesseerd bij Fiji en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
44' Faazil Ali lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Fiji.
45' In de minuut 45, De poging van Sakiusa Saqiri (Fiji) mist doel in Estadio San Juan del Bicentenario.
45' De bal gaat buiten. Doeltrap voor USA in San Juan.
45' USA mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Mohamed Marouf geeft een gele kaart aan Sakiusa Saqiri (Fiji).
45' + 1 We spelen 3 minuten extra in Estadio San Juan del Bicentenario.
45' + 2 In San Juan krijgt Fiji op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 3 In de minuut 45, Doeltrap voor USA in Estadio San Juan del Bicentenario.
45' + 3 Inworp op de eigen helft voor Fiji.
45' + 3 Vrije trap voor USA op de helft van Fiji.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop.
46' De tweede helft is begonnen in San Juan en staat onder leiding van scheidsrechter Mohamed Marouf.
46' USA heeft Owen Wolff gewisseld. Niko Tsakiris neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Mikey Varas.
46' In de minuut 46, USA brengt Diego Luna in de plaats van Quinn Sullivan.
46' Fiji krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohamed Marouf op de helft van USA.
47' Abudullah Aiyas neemt de door scheidsrechter Mohamed Marouf gegeven hoekschop voor Fiji in San Juan.
47' In de minuut 47, Estadio San Juan del Bicentenario ziet hoe Sterling Vasconcellos op doel schiet, maar niet scoort voor Fiji.
47' Kans voor Fiji in Estadio San Juan del Bicentenario! De kopbal van Sterling Vasconcellos mist het doel.
47' De bal is over de achterlijn geweest. USA mag een doeltrap nemen.
48' In de minuut 48, Scheidsrechter Mohamed Marouf fluit voor buitenspel van USA.
50' Inworp voor USA op de helft van Fiji.
51' Diego Luna (USA) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Fiji.
51' In de minuut 51, Vanaf links mag Diego Luna een hoekschop nemen voor USA in Estadio San Juan del Bicentenario.
51' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor USA in de buurt van het doel van Fiji.
52' Cade Cowell schiet op doel maar scoort niet voor USA.
53' In de minuut 53, De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Sakiusa Saqiri (Fiji).
55' Deze wissel was niet voorzien. Bobby Mimms moet de aangeslagen Sakiusa Saqiri vervangen. Apisai Rabuka komt voor hem in de plaats. Dit is de eerste wissel voor Fiji.
55' Scheidsrechter Mohamed Marouf kent USA een inworp toe op de helft van Fiji.
56' In de minuut 56, Scheidsrechter Mohamed Marouf legt de wedstrijd even stil om Peter Ravai (Fiji) aan een blessure te laten behandelen in San Juan.
57' Doelpoging USA! Het schot van Cade Cowell gaat niet tussen de palen in San Juan.
57' Scheidsrechter Mohamed Marouf geeft Fiji een doeltrap.
57' In de minuut 57, Fiji is weer compleet nu Peter Ravai weer terug het veld van Estadio San Juan del Bicentenario in mag.
58' Inworp op de eigen helft voor USA.
59' Scheidsrechter Mohamed Marouf geeft een inworp aan Fiji op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
61' In de minuut 61, Geary Kubu blesseert zich bij Fiji, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Estadio San Juan del Bicentenario.
62' Geary Kubu kan weer verder bij Fiji.
62' Inworp voor Fiji in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
62' In de minuut 62, Scheidsrechter Mohamed Marouf geeft Fiji een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van USA.
63' De poging van Diego Luna (USA) mist doel.
63' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fiji in San Juan.
64' In de minuut 64, Inworp voor USA in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
65' Scheidsrechter Mohamed Marouf geeft een inworp aan USA op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
66' USA neemt een 1-0 voorsprong dankzij Diego Luna.
67' In de minuut 67, Diego Luna mist het doel en scoort niet voor USA in Estadio San Juan del Bicentenario.
67' Scheidsrechter Mohamed Marouf geeft Fiji een doeltrap.
68' De bal is over de achterlijn geweest. USA mag een doeltrap nemen.
69' In de minuut 69, Doelpoging USA! Het schot van Darren Yapi gaat niet tussen de palen in San Juan.
69' Doeltrap voor Fiji in Estadio San Juan del Bicentenario.
69' Inworp op de eigen helft voor USA.
70' In de minuut 70, Scheidsrechter Mohamed Marouf legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Geary Kubu (Fiji) in Estadio San Juan del Bicentenario.
73' De bal is over de achterlijn geweest. Fiji mag een doeltrap nemen.
73' Darren Yapi kopt namens USA op doel, zonder doelpunt als resultaat.
73' In de minuut 73, Geary Kubu (Fiji) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Samuela Navoce.
73' Bij Fiji komt Gulam Razool er in. Hij vervangt Faazil Ali.
75' USA gebruikt de derde wissel. Caleb Wiley vervangt Darren Yapi.
76' In de minuut 76, Scheidsrechter Mohamed Marouf geeft Fiji een doeltrap.
76' Inworp voor Fiji op de helft van USA.
76' USA krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohamed Marouf op de helft van Fiji.
77' In de minuut 77, Scheidsrechter Mohamed Marouf geeft Fiji een vrije trap op de eigen helft.
77' Inworp voor USA in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
78' Doelpoging USA! Het schot van Cade Cowell gaat niet tussen de palen.
78' In de minuut 78, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fiji in San Juan.
79' Doeltrap voor Fiji in Estadio San Juan del Bicentenario.
79' Bij USA komt Obed Vargas er in. Hij vervangt Daniel Edelman.
80' In de minuut 80, Fiji brengt Eneriko Matau in de plaats van Arshad Khan.
81' Scheidsrechter Mohamed Marouf geeft een inworp aan Fiji op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
81' Inworp op de eigen helft voor Fiji.
81' In de minuut 81, Inworp op de eigen helft voor Fiji.
82' Inworp voor USA ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in San Juan.
82' Een speler van USA staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Mohamed Marouf teruggefloten.
83' In de minuut 83, Scheidsrechter Mohamed Marouf geeft USA een vrije trap op de eigen helft.
84' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fiji in San Juan.
84' USA krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mohamed Marouf in San Juan.
85' In de minuut 85, USA krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohamed Marouf op de helft van Fiji.
85' Inworp voor USA in de buurt van het vijandige doel in Estadio San Juan del Bicentenario.
86' Hoekschop voor USA in Estadio San Juan del Bicentenario. Brandan Craig neemt deze vanaf links.
87' In de minuut 87, De bal is over de achterlijn geweest. Fiji mag een doeltrap nemen.
87' Inworp voor USA op de helft van Fiji.
88' In de minuut 88, Het voorbereidende werk werd verricht door Diego Luna.
89' Fiji moet opletten als USA van scheidsrechter Mohamed Marouf een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90' Scheidsrechter Mohamed Marouf kent USA een inworp toe op de helft van Fiji.
90' Diego Luna (USA) krijgt geel.
90' Nog 11 minuten extra speeltijd voor Tweede helft.
90' + 2 Scheidsrechter Mohamed Marouf geeft een inworp aan Fiji op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
90' + 3 Cade Cowell raakt namens USA de paal!
90' + 3 In San Juan krijgt Fiji op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90' + 3 USA krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohamed Marouf op de helft van Fiji.
90' + 5 Inworp voor Fiji in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
90' + 5 Scheidsrechter Mohamed Marouf kent Fiji een inworp toe op de helft van USA.
90' + 6 Scheidsrechter Mohamed Marouf geeft USA een doeltrap.
90' + 7 Fiji moet uitkijken als USA een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio San Juan del Bicentenario.
90' + 7 Eerste gele kaart voor Mohammed Raheem (Fiji) in San Juan.
90' + 9 Doelpunt in San Juan! Caleb Wiley vergroot de voorsprong tot 3-0 voor USA.
90' + 10 Buitenspel Fiji.
90' + 10 Inworp voor Fiji op de helft van USA.
90' + 11 Fiji krijgt een schietkans via Gulam Razool, maar scoort niet.
90' + 11 Scheidsrechter Mohamed Marouf geeft USA een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Fiji.
90' De wedstrijd eindigt in 3-0.