1' Scheidsrechter Francois Letexier fluit voor het begin van de eerste helft. Uzbekistan trapt af in Santiago del Estero.
1' Inworp op de eigen helft voor Argentina.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Francois Letexier geeft een inworp aan Argentina op de eigen helft in Estadio Unico Madre De Ciudades.
2' Scheidsrechter Francois Letexier kent Uzbekistan een inworp toe op de helft van Argentina.
3' Inworp Argentina. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
3' In de minuut 3, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Santiago del Estero.
3' Scheidsrechter Francois Letexier kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
5' In de minuut 5, Vrije trap in Estadio Unico Madre De Ciudades. Op de helft van Argentina mag Uzbekistan een vrije trap nemen.
7' De scherpte ontbreekt bij Umarli Rahmonaliev (Uzbekistan). Zijn poging mist doel in Santiago del Estero.
7' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Santiago del Estero.
7' In de minuut 7, Scheidsrechter Francois Letexier geeft Argentina een vrije trap op de eigen helft.
9' Askarov Bekhruzbek blesseert zich bij Uzbekistan, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Estadio Unico Madre De Ciudades.
10' Brian Nicolas Aguirre neemt de door scheidsrechter Francois Letexier gegeven hoekschop voor Argentina in Santiago del Estero.
10' In de minuut 10, Askarov Bekhruzbek (Uzbekistan) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
11' Scheidsrechter Francois Letexier kent een vrije trap toe aan Uzbekistan, te nemen op de helft van Argentina.
11' Agustin Giay (Argentina) krijgt geel van scheidsrechter Francois Letexier in Estadio Unico Madre De Ciudades en moet oppassen.
13' In de minuut 13, Inworp voor Uzbekistan in Estadio Unico Madre De Ciudades op de eigen helft.
13' Een schot van Brian Nicolas Aguirre (Argentina) wordt geblokkeerd door een verdediger van Uzbekistan.
13' Matias Soule mist het doel en scoort niet voor Argentina.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Francois Letexier geeft Uzbekistan een doeltrap.
14' In Estadio Unico Madre De Ciudades mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
14' Doelpoging Uzbekistan! Het schot van Kholdorkhonov Pulatkhuja gaat niet tussen de palen in Santiago del Estero.
14' In de minuut 14, De bal is over de achterlijn geweest. Argentina mag een doeltrap nemen.
15' Scheidsrechter Francois Letexier kent een vrije trap toe aan Argentina op een gevaarlijke plek voor Uzbekistan.
17' Inworp voor Uzbekistan in de buurt van het vijandige doel in Estadio Unico Madre De Ciudades.
18' In de minuut 18, Uzbekistan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Francois Letexier op de helft van Argentina.
19' Hoekschop voor Uzbekistan in Estadio Unico Madre De Ciudades. Abbosbek Fayzullaev neemt deze vanaf rechts.
19' Scheidsrechter Francois Letexier kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
19' In de minuut 19, Inworp Argentina. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
20' Inworp voor Uzbekistan in Estadio Unico Madre De Ciudades op de eigen helft.
21' Inworp op de eigen helft voor Argentina.
21' In de minuut 21, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Uzbekistan in Santiago del Estero.
22' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
22' Alejo Veliz (Argentina) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Uzbekistan in Estadio Unico Madre De Ciudades.
23' In de minuut 23, Vanaf links mag Brian Nicolas Aguirre een hoekschop nemen voor Argentina in Estadio Unico Madre De Ciudades.
23' Het voorbereidende werk werd verricht door Umarli Rahmonaliev.
25' In de minuut 25, Scheidsrechter Francois Letexier geeft een inworp aan Uzbekistan op de eigen helft in Estadio Unico Madre De Ciudades.
26' In Santiago del Estero krijgt Argentina op de eigen helft een vrije trap te nemen.
27' In de minuut 27, Agustin Giay met de assist.
28' Penalty! Scheidsrechter Francois Letexier geeft Uzbekistan een strafschop in Santiago del Estero.
34' De kopbal van Kholdorkhonov Pulatkhuja (Uzbekistan) mist het doel van de tegenstander.
34' Doeltrap voor Argentina in Estadio Unico Madre De Ciudades.
35' In de minuut 35, Inworp voor Uzbekistan op de helft van Argentina.
36' Scheidsrechter Francois Letexier geeft Argentina een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Uzbekistan.
37' Uzbekistan krijgt van scheidsrechter Francois Letexier op eigen helft een vrije trap toegewezen.
38' In de minuut 38, Een doelpoging van Brian Nicolas Aguirre (Argentina) in Santiago del Estero mist scherpte.
38' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Uzbekistan in Santiago del Estero.
40' Scheidsrechter Francois Letexier geeft een inworp aan Argentina op de eigen helft in Estadio Unico Madre De Ciudades.
41' De voorzet kwam van Valentin Barco.
43' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Unico Madre De Ciudades.
45' In de minuut 45, Argentina krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Francois Letexier in Santiago del Estero.
45' Scheidsrechter Francois Letexier geeft Uzbekistan een doeltrap.
45' Inworp voor Uzbekistan in Estadio Unico Madre De Ciudades op de eigen helft.
45' In de minuut 45, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Santiago del Estero.
45' + 1 6 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Uzbekistan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Francois Letexier op de helft van Argentina.
45' + 2 In de minuut 45, Scheidsrechter Francois Letexier kent Uzbekistan een inworp toe op de helft van Argentina.
45' + 2 Inworp voor Uzbekistan op de helft van Argentina.
45' + 2 In Estadio Unico Madre De Ciudades mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 3 In de minuut 45, Arbiter Francois Letexier kent een vrije trap toe aan Argentina op de eigen helft.
45' + 5 Inworp Uzbekistan. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 5 Arbiter Francois Letexier kent een vrije trap toe aan Uzbekistan op de eigen helft.
45' + 5 In de minuut 45, Scheidsrechter Francois Letexier geeft Argentina een vrije trap op de eigen helft.
45' + 6 Scheidsrechter Francois Letexier kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' + 7 Scheidsrechter Francois Letexier toont Mateo Tanlongo (Argentina) de gele kaart.
45' + 8 In de minuut 45, Inworp op de eigen helft voor Argentina.
45' + 8 Scheidsrechter Francois Letexier kent Argentina een inworp toe op de helft van Uzbekistan.
45' De eerste helft is afgelopen in Santiago del Estero's Estadio Unico Madre De Ciudades.
46' In de minuut 46, Argentina trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' Buitenspelpositie van de uitploeg.
46' Inworp voor Argentina ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Santiago del Estero.
47' In de minuut 47, Doeltrap voor Uzbekistan in Estadio Unico Madre De Ciudades.
48' Vrije trap voor Argentina op de helft van Uzbekistan.
49' Scheidsrechter Francois Letexier kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
49' In de minuut 49, Uzbekistan schiet tussen de palen, maar Abbosbek Fayzullaev ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Santiago del Estero.
50' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Unico Madre De Ciudades.
53' Uzbekistan mag een hoekschop nemen vanaf links via Abbosbek Fayzullaev in Estadio Unico Madre De Ciudades.
53' In de minuut 53, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Unico Madre De Ciudades.
55' Estadio Unico Madre De Ciudades ziet de poging van Zafarmurod Abdirakhmatov smoren in de verdediging van Argentina.
56' Uzbekistan mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Abbosbek Fayzullaev in Estadio Unico Madre De Ciudades.
56' In de minuut 56, Een schot van Sherzod Esanov (Uzbekistan) smoort in de verdediging van Argentina.
57' Argentina krijgt van scheidsrechter Francois Letexier op eigen helft een vrije trap toegewezen.
58' Inworp op de eigen helft voor Argentina.
59' In de minuut 59, De eerste wissel van Argentina. Federico Redondo Solari komt erin voor Maximo Perrone in Estadio Unico Madre De Ciudades.
59' Argentina brengt Luka Romero in de plaats van Matias Soule.
59' Argentina krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Francois Letexier op de helft van Uzbekistan.
60' In de minuut 60, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Santiago del Estero.
61' De uitploeg krijgt een doeltrap in Santiago del Estero.
62' Doelpoging Argentina! Het schot van Agustin Giay gaat niet tussen de palen.
62' In de minuut 62, De bal is over de achterlijn geweest. Uzbekistan mag een doeltrap nemen.
63' Sherzod Esanov raakt geblesseerd bij Uzbekistan en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
64' Coach Ravshan Khaydarov (Uzbekistan) moet ingrijpen en brengt Nodirbek Abdurazzokov voor de geblesseerde Sherzod Esanov.
67' In de minuut 67, Inworp voor Uzbekistan op de helft van Argentina.
67' Scheidsrechter Francois Letexier legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Federico Gomes Gerth (Argentina) in Estadio Unico Madre De Ciudades.
69' Federico Gomes Gerth lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Argentina.
69' In de minuut 69, In Estadio Unico Madre De Ciudades mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
69' Scheidsrechter Francois Letexier geeft Argentina een doeltrap.
70' Buitenspel Uzbekistan. Kholdorkhonov Pulatkhuja wordt teruggefloten door scheidsrechter Francois Letexier.
71' In de minuut 71, Inworp voor Argentina in Estadio Unico Madre De Ciudades op de eigen helft.
71' Bij Uzbekistan bevindt Kholdorkhonov Pulatkhuja zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Francois Letexier.
72' Argentina gebruikt de derde wissel. Juan Ignacio Miramon vervangt Mateo Tanlongo.
72' In de minuut 72, Trainer Javier Mascherano gebruikt zijn vierde wissel. Valentin Carboni wordt door Gino Infantino vervangen bij de thuisploeg.
73' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
74' Inworp voor Uzbekistan in de buurt van het vijandige doel in Estadio Unico Madre De Ciudades.
74' In de minuut 74, Scheidsrechter Francois Letexier geeft een inworp aan Argentina op de eigen helft in Estadio Unico Madre De Ciudades.
76' In Santiago del Estero krijgt Uzbekistan op de eigen helft een vrije trap te nemen.
76' Scheidsrechter Francois Letexier kent Argentina een inworp toe op de helft van Uzbekistan.
77' In de minuut 77, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Santiago del Estero.
77' Wissel in Santiago del Estero: Rustam Turdimurodov vervangt Kholdorkhonov Pulatkhuja bij Uzbekistan.
78' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Francois Letexier een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Santiago del Estero.
79' In de minuut 79, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Uzbekistan in Santiago del Estero.
80' De uitploeg incasseert geel op naam van Diyor Ortikboev.
80' Argentina krijgt van scheidsrechter Francois Letexier op eigen helft een vrije trap toegewezen.
81' In de minuut 81, Inworp Argentina. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
82' Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Francois Letexier.
83' Argentina krijgt een schietkans via Brian Nicolas Aguirre, maar scoort niet in Estadio Unico Madre De Ciudades.
83' In de minuut 83, Scheidsrechter Francois Letexier geeft Argentina een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Uzbekistan.
84' Uzbekistan moet opletten als Argentina van scheidsrechter Francois Letexier een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
84' In Santiago del Estero krijgt Uzbekistan op de eigen helft een vrije trap te nemen.
85' In de minuut 85, Argentina heeft Alejo Veliz gewisseld. Ignacio Maestro Puch neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Javier Mascherano.
85' Trainer Ravshan Khaydarov (Uzbekistan) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Diyor Ortikboev door Akramov Shakhzod.
86' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Unico Madre De Ciudades.
87' In de minuut 87, De verdediging van Argentina blokkeert een schot van Umarli Rahmonaliev (Uzbekistan) in Estadio Unico Madre De Ciudades.
87' Abbosbek Fayzullaev neemt de door scheidsrechter Francois Letexier gegeven hoekschop voor Uzbekistan in Santiago del Estero.
87' Inworp voor Uzbekistan ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Santiago del Estero.
89' In de minuut 89, In Estadio Unico Madre De Ciudades mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
89' Een doelpoging van Brian Nicolas Aguirre (Argentina) mist scherpte.
89' De bal is over de achterlijn geweest. Uzbekistan mag een doeltrap nemen.
90' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90' Inworp voor Uzbekistan in Estadio Unico Madre De Ciudades op de eigen helft.
90' + 1 Inworp op de eigen helft voor Argentina.
90' + 1 De vierde official geeft 5 minuten extra speeltijd aan voor Tweede helft in Estadio Unico Madre De Ciudades.
90' + 1 Arbiter Francois Letexier kent een vrije trap toe aan Argentina op de eigen helft.
90' + 2 Scheidsrechter Francois Letexier kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90' + 2 Inworp voor Uzbekistan ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Santiago del Estero.
90' + 3 Doeltrap voor Uzbekistan in Estadio Unico Madre De Ciudades.
90' + 4 Uzbekistan schiet tussen de palen, maar Nodirbek Abdurazzokov ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
90' + 4 Inworp voor Argentina op de helft van Uzbekistan.
90' + 5 De poging van Nodirbek Abdurazzokov (Uzbekistan) mist doel in Estadio Unico Madre De Ciudades.
90' + 5 De thuisploeg krijgt een doeltrap in Santiago del Estero.
90' Het eindsignaal heeft geklonken, de wedstrijd eindigt in 2-1.