1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Gambia mag de aftrap nemen.
1' Gambia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Oshane Nation op de helft van Korea Republic.
1' In de minuut 1, Inworp voor Gambia in de buurt van het vijandige doel in Estadio Malvinas Argentinas.
3' Arbiter Oshane Nation kent een vrije trap toe aan Korea Republic op de eigen helft.
4' Vrije trap in Estadio Malvinas Argentinas. Op de helft van Gambia mag Korea Republic een vrije trap nemen.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Oshane Nation geeft een inworp aan Gambia op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
5' Scheidsrechter Oshane Nation kent een vrije trap toe aan Gambia, te nemen op de helft van Korea Republic.
6' Scheidsrechter Oshane Nation kent Korea Republic een inworp toe op de helft van Gambia.
10' In de minuut 10, Inworp voor Korea Republic in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
11' Korea Republic mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Seung-won Lee in Estadio Malvinas Argentinas.
12' Een schot van Seong-jin Kang (Korea Republic) wordt tegengehouden door de verdediging van Gambia in Mendoza.
12' In de minuut 12, Vanaf rechts mag Seong-jin Kang een hoekschop nemen voor Korea Republic in Estadio Malvinas Argentinas.
12' Inworp voor Korea Republic op de helft van Gambia.
13' Scheidsrechter Oshane Nation geeft Korea Republic een doeltrap.
15' In de minuut 15, Scheidsrechter Oshane Nation kent Gambia een inworp toe op de helft van Korea Republic.
15' Inworp op de eigen helft voor Korea Republic.
16' Korea Republic krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Oshane Nation op de helft van Gambia.
16' In de minuut 16, Inworp voor Gambia op de helft van Korea Republic.
19' Inworp op de eigen helft voor Korea Republic.
20' Scheidsrechter Oshane Nation geeft Gambia een vrije trap op de eigen helft.
21' In de minuut 21, Doeltrap voor Korea Republic in Estadio Malvinas Argentinas.
22' Gambia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Oshane Nation op de helft van Korea Republic.
22' Bojang (Gambia) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
22' In de minuut 22, De bal is over de achterlijn geweest. Korea Republic mag een doeltrap nemen.
24' Scheidsrechter Oshane Nation kent Gambia een inworp toe op de helft van Korea Republic.
24' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Korea Republic in Mendoza.
27' In de minuut 27, Inworp voor Korea Republic op de helft van Gambia.
28' Korea Republic krijgt van scheidsrechter Oshane Nation op eigen helft een vrije trap toegewezen.
29' Inworp voor Gambia op de helft van Korea Republic.
30' In de minuut 30, Scheidsrechter Oshane Nation geeft een inworp aan Korea Republic op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
32' Vrije trap voor Korea Republic op de helft van Gambia.
33' Doeltrap voor Gambia in Estadio Malvinas Argentinas.
35' In de minuut 35, Gambia schiet tussen de palen, maar Saidykhan ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
35' Vrije trap in Estadio Malvinas Argentinas. Op de helft van Korea Republic mag Gambia een vrije trap nemen.
36' Inworp voor Korea Republic in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Oshane Nation kent Gambia een inworp toe op de helft van Korea Republic.
38' Scheidsrechter Oshane Nation geeft een inworp aan Korea Republic op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
39' Inworp voor Korea Republic in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
39' In de minuut 39, Gambia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Oshane Nation op de helft van Korea Republic.
40' Scheidsrechter Oshane Nation geeft Korea Republic een doeltrap.
40' In Mendoza krijgt Korea Republic op de eigen helft een vrije trap te nemen.
42' In de minuut 42, Hoekschop voor Gambia in Estadio Malvinas Argentinas. Sanyang neemt deze vanaf rechts.
42' Een schot van Bojang (Gambia) wordt geblokkeerd door een verdediger van Korea Republic.
42' De poging van Bojang (Gambia) mist doel.
42' In de minuut 42, De bal is over de achterlijn geweest. Korea Republic mag een doeltrap nemen.
43' Gambia krijgt een schietkans via Marong, maar scoort niet.
44' Inworp op de eigen helft voor Gambia.
44' In de minuut 44, Korea Republic krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Oshane Nation op de helft van Gambia.
45' Het rustsignaal klinkt.
46' Oshane Nation geeft het fluitsignaal in Estadio Malvinas Argentinas. Korea Republic mag de tweede helft aftrappen.
46' In de minuut 46, Korea Republic brengt Sang-yoon Kang in de plaats van Seung-won Lee.
46' Scheidsrechter Oshane Nation geeft een inworp aan Gambia op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
47' In Estadio Malvinas Argentinas ziet Bojang (Gambia) zijn kopbal op doel gered worden door Korea Republic.
48' In de minuut 48, Gambia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Oshane Nation in Mendoza.
49' Mbye (Gambia) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Korea Republic.
50' Jawara neemt de door scheidsrechter Oshane Nation gegeven hoekschop voor Gambia in Mendoza.
50' In de minuut 50, Inworp op de eigen helft voor Korea Republic.
51' Inworp voor Korea Republic in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
52' Scheidsrechter Oshane Nation kent Gambia een inworp toe op de helft van Korea Republic.
52' In de minuut 52, Gambia gebruikt de eerste wissel. Colley vervangt Bah.
53' Gambia heeft Marong gewisseld. Mamin Sanyang neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Abdoulie Bojang.
53' Inworp voor Gambia in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
55' In de minuut 55, Korea Republic mag een hoekschop nemen vanaf links via Sang-yoon Kang in Estadio Malvinas Argentinas.
55' Inworp voor Korea Republic ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Mendoza.
58' Wissel in Mendoza: Bae Joon-ho vervangt Lee Chan-wook bij Korea Republic.
58' In de minuut 58, De derde wissel van Korea Republic. Kim Yonghak komt erin voor Seong-jin Kang in Estadio Malvinas Argentinas.
58' Hoekschop voor Korea Republic in Estadio Malvinas Argentinas. Sang-yoon Kang neemt deze vanaf links.
58' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Alagie Saine (Gambia).
60' In de minuut 60, In Mendoza kan Alagie Saine (Gambia) weer verder.
60' Inworp op de eigen helft voor Korea Republic.
61' Korea Republic verdedigt een schot van Mbye, waardoor Gambia niet tot scoren komt.
61' In de minuut 61, Gambia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Oshane Nation in Mendoza.
62' Vrije trap voor Korea Republic op de helft van Gambia.
63' Buitenspelpositie Korea Republic.
64' In de minuut 64, Scheidsrechter Oshane Nation kent een vrije trap toe aan Gambia, te nemen op de helft van Korea Republic.
66' Lee Youngjun mist een kopkans voor Korea Republic.
66' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Gambia in Mendoza.
66' In de minuut 66, Inworp voor Gambia op de helft van Korea Republic.
67' Scheidsrechter Oshane Nation geeft Gambia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Korea Republic.
68' Scheidsrechter Oshane Nation geeft een inworp aan Gambia op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
68' In de minuut 68, Bij Gambia komt Kajally Drammeh er in. Hij vervangt Mbye.
69' Colley neemt de door scheidsrechter Oshane Nation gegeven hoekschop voor Gambia in Mendoza.
70' Vanaf links mag Colley een hoekschop nemen voor Gambia in Estadio Malvinas Argentinas.
71' In de minuut 71, Buitenspelpositie voor Bojang (Gambia) in Estadio Malvinas Argentinas (Mendoza).
71' Trainer Kim Eun-Jung (Korea Republic) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Ji-han Lee door Lee Seung-joon.
72' Lee Seung-joon schiet op doel maar scoort niet voor Korea Republic in Mendoza.
73' In de minuut 73, Gambia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Oshane Nation op de helft van Korea Republic.
73' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Korea Republic in Mendoza.
75' In Mendoza krijgt Korea Republic op de eigen helft een vrije trap te nemen.
75' In de minuut 75, Inworp op de eigen helft voor Gambia.
76' Scheidsrechter Oshane Nation geeft een inworp aan Gambia op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
77' Korea Republic krijgt van scheidsrechter Oshane Nation op eigen helft een vrije trap toegewezen.
78' In de minuut 78, Kim Yonghak (Korea Republic) raakt geblesseerd in Mendoza. Scheidsrechter Oshane Nation legt de wedstrijd even stil.
79' Kim Yonghak (Korea Republic) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
80' Arbiter Oshane Nation kent een vrije trap toe aan Gambia op de eigen helft.
80' In de minuut 80, Jobe blesseert zich bij Gambia, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Estadio Malvinas Argentinas.
81' Scheidsrechter Oshane Nation kent Gambia een inworp toe op de helft van Korea Republic.
82' Een doelpoging van Bojang (Gambia) in Mendoza mist scherpte.
82' In de minuut 82, Scheidsrechter Oshane Nation geeft Korea Republic een doeltrap.
82' Gambia is weer compleet nu Jobe weer terug het veld van Estadio Malvinas Argentinas in mag.
83' Scheidsrechter Oshane Nation geeft Gambia een vrije trap op de eigen helft.
83' In de minuut 83, Gele kaart in Mendoza: Lee Seung-joon (Korea Republic) gaat op de bon bij scheidsrechter Oshane Nation.
84' Korea Republic schiet tussen de palen, maar Lee Seung-joon ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Mendoza.
84' Vrije trap voor Gambia op de helft van Korea Republic.
85' In de minuut 85, Korea Republic heeft Ye-hoon Choi gewisseld. Bae Seo-joon neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Kim Eun-Jung.
86' Coach Abdoulie Bojang voert noodgedwongen zijn vierde wissel door. Jobe moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Sowe.
86' Inworp voor Gambia op de helft van Korea Republic.
87' In de minuut 87, De bal is over de achterlijn geweest. Korea Republic mag een doeltrap nemen.
87' Doeltrap voor Gambia in Estadio Malvinas Argentinas.
87' Gambia krijgt van scheidsrechter Oshane Nation op eigen helft een vrije trap toegewezen.
88' In de minuut 88, Gambia krijgt een schietkans via Saidykhan, maar scoort niet in Estadio Malvinas Argentinas.
89' Inworp voor Gambia op de helft van Korea Republic.
90' Scheidsrechter Oshane Nation kent een vrije trap toe aan Gambia, te nemen op de helft van Korea Republic.
90' In Mendoza krijgt Korea Republic op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90' Scheidsrechter Oshane Nation toont Kajally Drammeh (Gambia) de gele kaart.
90' + 1 Scheidsrechter Oshane Nation laat nog 7 minuten doorspelen in Mendoza.
90' + 1 Scheidsrechter Oshane Nation kent Korea Republic een inworp toe op de helft van Gambia.
90' + 2 Korea Republic krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Oshane Nation op de helft van Gambia.
90' + 3 Arbiter Oshane Nation kent een vrije trap toe aan Gambia op de eigen helft.
90' + 3 Scheidsrechter Oshane Nation geeft Korea Republic een vrije trap op de eigen helft.
90' + 3 Vrije trap in Estadio Malvinas Argentinas. Op de helft van Gambia mag Korea Republic een vrije trap nemen.
90' + 5 Kim Yonghak neemt de door scheidsrechter Oshane Nation gegeven hoekschop voor Korea Republic in Mendoza.
90' + 5 Inworp voor Korea Republic op de helft van Gambia.
90' + 7 Scheidsrechter Oshane Nation kent een vrije trap toe aan Gambia, te nemen op de helft van Korea Republic.
90' Het eindsignaal heeft geklonken, de wedstrijd eindigt in 0-0.