1' Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim fluit voor het begin van de eerste helft. Al-Quwa trapt af in Olmaliq.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim geeft AGMK een doeltrap.
1' Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim geeft een inworp aan AGMK op de eigen helft in Metallurg Stadium.
1' AGMK krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim op de helft van Al-Quwa.
2' In de minuut 2, Al-Quwa komt op een 0-1 voorsprong in Olmaliq via Jasmin Elaibi Al Tameemi Ali!
3' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Olmaliq.
4' De uitploeg krijgt een doeltrap in Olmaliq.
4' In de minuut 4, Inworp voor Al-Quwa op de helft van AGMK.
5' Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
5' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Metallurg Stadium.
6' In de minuut 6, Inworp op de eigen helft voor Al-Quwa.
8' Inworp voor Al-Quwa in Metallurg Stadium op de eigen helft.
8' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al-Quwa in Olmaliq.
9' In de minuut 9, Inworp Al-Quwa. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
10' De bal is over de achterlijn geweest. Al-Quwa mag een doeltrap nemen.
11' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Metallurg Stadium.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim kent AGMK een inworp toe op de helft van Al-Quwa.
12' Al-Quwa krijgt van scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim op eigen helft een vrije trap toegewezen.
14' Inworp voor Al-Quwa in Metallurg Stadium op de eigen helft.
14' In de minuut 14, In Olmaliq krijgt AGMK op de eigen helft een vrije trap te nemen.
15' In Metallurg Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
15' Vrije trap in Metallurg Stadium. Op de helft van AGMK mag Al-Quwa een vrije trap nemen.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim geeft een inworp aan AGMK op de eigen helft in Metallurg Stadium.
19' Inworp op de eigen helft voor Al-Quwa.
19' Al-Quwa krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim op de helft van AGMK.
20' In de minuut 20, Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
21' Inworp AGMK. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
21' Inworp voor Al-Quwa in Metallurg Stadium op de eigen helft.
22' In de minuut 22, Arbiter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim kent een vrije trap toe aan Al-Quwa op de eigen helft.
24' In Metallurg Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
24' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Olmaliq.
24' In de minuut 24, Doeltrap voor Al-Quwa in Metallurg Stadium.
25' Inworp voor Al-Quwa in de buurt van het vijandige doel in Metallurg Stadium.
27' De scherpte ontbreekt bij Sanjar Tursunov (AGMK). Zijn poging mist doel in Olmaliq.
27' In de minuut 27, Doeltrap voor Al-Quwa in Metallurg Stadium.
28' Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim geeft Al-Quwa een doeltrap.
30' Buitenspel Al-Quwa. Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim fluit de uitploeg terug in Metallurg Stadium.
31' In de minuut 31, AGMK moet opletten als Al-Quwa van scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
31' Inworp voor Al-Quwa op de helft van AGMK.
32' Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim kent Al-Quwa een inworp toe op de helft van AGMK.
32' In de minuut 32, Hoekschop voor Al-Quwa in Metallurg Stadium. Mohammed Qasim neemt deze vanaf rechts.
33' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Olmaliq.
33' In de minuut 33, Inworp voor Al-Quwa op de helft van AGMK.
34' De bal is over de achterlijn geweest. AGMK mag een doeltrap nemen.
34' Franck Cedric mist het doel en scoort niet voor Al-Quwa.
34' In de minuut 34, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Olmaliq.
35' Vrije trap voor AGMK op de helft van Al-Quwa.
36' Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim geeft AGMK een vrije trap op de eigen helft.
36' In de minuut 36, Ruslan Hanoon (Al-Quwa) krijgt geel van scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim in Metallurg Stadium en moet oppassen.
37' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al-Quwa in Olmaliq.
37' De poging van Khurshid Giyosov (AGMK) mist doel.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Olmaliq.
38' Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim kent AGMK een inworp toe op de helft van Al-Quwa.
41' Vanaf links mag Sanjar Tursunov een hoekschop nemen voor AGMK in Metallurg Stadium.
41' In de minuut 41, AGMK mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Al-Quwa in Olmaliq.
42' Al-Quwa krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim in Olmaliq.
44' Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim kent een vrije trap toe aan Al-Quwa, te nemen op de helft van AGMK.
44' In de minuut 44, Arbiter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim kent een vrije trap toe aan AGMK op de eigen helft.
45' Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim.
45' Vrije trap in Metallurg Stadium. Op de helft van Al-Quwa mag AGMK een vrije trap nemen.
45' + 1 In de minuut 45, In Olmaliq worden nog 1 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 In Olmaliq krijgt Al-Quwa op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 2 In Metallurg Stadium ziet Siavash Haghnazari (AGMK) zijn kopbal op doel gered worden door Al-Quwa.
45' In de minuut 45, De eerste helft is afgelopen.
46' De tweede helft gaat van start in Olmaliq. AGMK mag aftrappen als scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim fluit.
46' Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim geeft een inworp aan AGMK op de eigen helft in Metallurg Stadium.
46' In de minuut 46, De eerste wissel van AGMK. Martin Boakye komt erin voor Mirjakhon Mirakhmadov in Metallurg Stadium.
47' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Al-Quwa in de buurt van het doel van AGMK.
48' Vergeefse doelpoging Mohammed Qasim (Al-Quwa) in Metallurg Stadium.
48' In de minuut 48, Een ongelukkige Sanjar Tursunov brengt de score op 0-2 met een eigen doelpunt.
50' Inworp op de eigen helft voor Al-Quwa.
51' Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
51' In de minuut 51, Inworp Al-Quwa. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
52' In Metallurg Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
52' Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim geeft een inworp aan Al-Quwa op de eigen helft in Metallurg Stadium.
53' In de minuut 53, AGMK krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim op de helft van Al-Quwa.
53' Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim geeft AGMK een vrije trap op de eigen helft.
54' Inworp op de eigen helft voor Al-Quwa.
54' In de minuut 54, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Metallurg Stadium.
55' AGMK mag een hoekschop nemen vanaf links via Sanjar Tursunov in Metallurg Stadium.
55' Al-Quwa krijgt van scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim op eigen helft een vrije trap toegewezen.
56' In de minuut 56, Het spel ligt even stil: Mohammed Hameed (Al-Quwa) is geblesseerd.
57' Mohammed Hameed lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Al-Quwa.
57' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Metallurg Stadium.
58' In de minuut 58, Arbiter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim kent een vrije trap toe aan AGMK op de eigen helft.
59' Inworp voor AGMK op de helft van Al-Quwa.
60' Hoekschop voor AGMK in Metallurg Stadium. Sanjar Tursunov neemt deze vanaf links.
60' In de minuut 60, AGMK in buitenspelpositie.
61' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Olmaliq.
61' Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
63' In de minuut 63, AGMK schiet tussen de palen, maar Siavash Haghnazari ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
63' Buitenspel van de thuisploeg.
64' Franck Cedric (Al-Quwa) treft de paal in Olmaliq.
64' In de minuut 64, Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim geeft AGMK een doeltrap.
65' Inworp voor AGMK in Metallurg Stadium op de eigen helft.
65' In Metallurg Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
66' In de minuut 66, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al-Quwa in Olmaliq.
67' Inworp Al-Quwa. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
67' Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim kent Al-Quwa een inworp toe op de helft van AGMK.
68' In de minuut 68, Doeltrap voor Al-Quwa in Metallurg Stadium.
70' AGMK krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim in Olmaliq.
70' Inworp voor Al-Quwa in Metallurg Stadium op de eigen helft.
70' In de minuut 70, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
71' In Olmaliq krijgt AGMK op de eigen helft een vrije trap te nemen.
72' Trainer Mirjalol Kushakovich Qosimov gebruikt zijn tweede wissel. Sanjar Tursunov wordt door Mirjamol Kosimov vervangen bij de thuisploeg.
72' In de minuut 72, AGMK heeft Ruben Sanchez gewisseld. Akramjon Komilov neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Mirjalol Kushakovich Qosimov.
73' Inworp AGMK. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
73' AGMK krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim op de helft van Al-Quwa.
74' Al-Quwa krijgt van scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim op eigen helft een vrije trap toegewezen.
74' In de minuut 74, Al-Quwa krijgt van scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim op eigen helft een vrije trap toegewezen.
74' In de minuut 74, Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim geeft AGMK een vrije trap op de eigen helft.
74' Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim geeft AGMK een vrije trap op de eigen helft.
75' Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim geeft Al-Quwa een vrije trap op de eigen helft.
75' In de minuut 75, In Olmaliq krijgt Al-Quwa op de eigen helft een vrije trap te nemen.
76' Arbiter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim kent een vrije trap toe aan AGMK op de eigen helft.
76' Al-Quwa krijgt van scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim op eigen helft een vrije trap toegewezen.
77' In de minuut 77, Op de bank van AGMK krijgt Mirjamol Kosimov geel.
77' Mirjamol Kosimov raakt geblesseerd bij AGMK en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
78' Mirjamol Kosimov (AGMK) is weer terug binnen de lijnen.
81' In de minuut 81, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Metallurg Stadium.
81' Siavash Haghnazari schiet op doel maar scoort niet voor AGMK.
81' Siavash Haghnazari legt de bal in het net en verkleint zo de achterstand tot 1-2.
84' In de minuut 84, Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim kent een vrije trap toe aan Al-Quwa, te nemen op de helft van AGMK.
84' Gele kaart in Olmaliq: Oybek Rustamov (AGMK) gaat op de bon bij scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim.
85' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
85' In de minuut 85, Koffi Franco Atchou (Al-Quwa) raakt geblesseerd in Olmaliq. Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim legt de wedstrijd even stil.
87' De bal is over de achterlijn geweest. Al-Quwa mag een doeltrap nemen.
87' Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
88' In de minuut 88, De scherpte ontbreekt bij Jasmin Elaibi Al Tameemi Ali (Al-Quwa). Zijn poging mist doel.
88' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Olmaliq.
88' Al-Quwa verdedigt een schot van Khurshid Giyosov, waardoor AGMK niet tot scoren komt.
89' In de minuut 89, AGMK schiet tussen de palen, maar Mirjamol Kosimov ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Olmaliq.
89' In Metallurg Stadium ziet het publiek dat Koffi Franco Atchou (Al-Quwa) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
90' Deze wissel was niet voorzien. Ayoub Odisho Barjam moet de aangeslagen Koffi Franco Atchou vervangen. Shihab Razzaq komt voor hem in de plaats. Dit is de eerste wissel voor Al-Quwa.
90' Al-Quwa gebruikt de tweede wissel. Mohannad Abdul Raheem vervangt Jasmin Elaibi Al Tameemi Ali.
90' Wissel in Olmaliq: Bakhtierjon Kosimov vervangt Sardor Rakhmanov bij AGMK.
90' + 1 Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim laat nog 6 minuten doorspelen in Olmaliq.
90' + 1 Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim kent Al-Quwa een inworp toe op de helft van AGMK.
90' + 2 Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Shohruh Gadoev (AGMK) in Metallurg Stadium.
90' + 4 De uitploeg krijgt een doeltrap in Olmaliq.
90' + 4 Shohruh Gadoev (AGMK) kan niet meer verder. Mukhammadanas Khasanov vervangt hem bij de thuisploeg.
90' + 5 In Olmaliq krijgt AGMK op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90' + 5 Al-Quwa brengt Mustafa Waleed in de plaats van Franck Cedric.
90' + 5 Bij Al-Quwa komt Mustafa Saadoon Abbood Al-Korji er in. Hij vervangt Mohammed Qasim.
90' + 6 Een speler van AGMK staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim teruggefloten.
90' + 6 Inworp voor Al-Quwa op de helft van AGMK.