1' Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed fluit voor het begin van de eerste helft. Air Force Club trapt af in Jeddah.
1' In de minuut 1, Vrije trap voor Al Ittihad op de helft van Air Force Club.
1' Het spel ligt even stil: Saleh Jamaan Al Amri (Al Ittihad) is geblesseerd.
3' Hoekschop voor Al Ittihad in King Abdullah Sports City. Saleh Jamaan Al Amri neemt deze vanaf rechts.
3' In de minuut 3, Saleh Jamaan Al Amri (Al Ittihad) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
3' Inworp voor Al Ittihad op de helft van Air Force Club.
8' Jota neemt de door scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed gegeven hoekschop voor Al Ittihad in Jeddah.
8' In de minuut 8, Al Ittihad mag een hoekschop nemen vanaf links via Jota in King Abdullah Sports City.
8' De paal voorkomt een doelpunt voor Al Ittihad na een kopbal van Romarinho in Jeddah.
9' Al Ittihad krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed in Jeddah.
9' In de minuut 9, Doeltrap voor Air Force Club in King Abdullah Sports City.
10' Inworp Al Ittihad. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
12' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
12' In de minuut 12, Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed geeft een inworp aan Air Force Club op de eigen helft in King Abdullah Sports City.
13' Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed kent Al Ittihad een inworp toe op de helft van Air Force Club.
14' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed aan de uitploeg.
15' In de minuut 15, Air Force Club krijgt een schietkans via Mohammed Qasim, maar scoort niet.
16' De bal is over de achterlijn geweest. Air Force Club mag een doeltrap nemen.
21' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Jeddah.
21' In de minuut 21, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Romarinho (Al Ittihad).
21' Romarinho lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Al Ittihad.
22' Romarinho mist het doel en scoort niet voor Al Ittihad in King Abdullah Sports City.
22' In de minuut 22, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Air Force Club in Jeddah.
23' Inworp op de eigen helft voor Al Ittihad.
24' Vergeefse doelpoging Romarinho (Al Ittihad) in King Abdullah Sports City.
24' In de minuut 24, Een schot van Jota (Al Ittihad) smoort in de verdediging van Air Force Club.
25' Vanaf links mag Jota een hoekschop nemen voor Al Ittihad in King Abdullah Sports City.
26' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Jeddah.
27' In de minuut 27, Hoekschop voor Air Force Club in King Abdullah Sports City. Jasmin Elaibi Al Tameemi Ali neemt deze vanaf links.
27' Humam Tareq mist het doel en scoort niet voor Air Force Club.
27' Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed geeft Al Ittihad een doeltrap.
28' In de minuut 28, Schot op doel van Saleh Jamaan Al Amri. Maar zonder doelpunt voor Al Ittihad als gevolg.
28' Vanaf rechts mag Saleh Jamaan Al Amri een hoekschop nemen voor Al Ittihad in King Abdullah Sports City.
29' Al Ittihad krijgt van scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed op eigen helft een vrije trap toegewezen.
31' In de minuut 31, In King Abdullah Sports City mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
32' Doelpoging Al Ittihad! Het schot van Jota gaat niet tussen de palen.
32' De uitploeg krijgt een doeltrap in Jeddah.
33' In de minuut 33, Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
34' Al Ittihad in buitenspelpositie.
36' Doeltrap voor Air Force Club in King Abdullah Sports City.
36' In de minuut 36, Al Ittihad krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed op de helft van Air Force Club.
37' De scherpte ontbreekt bij Abderazak Hamed-Allah (Al Ittihad). Zijn poging mist doel.
37' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Air Force Club in Jeddah.
41' In de minuut 41, In Jeddah krijgt Air Force Club op de eigen helft een vrije trap te nemen.
42' Al Ittihad krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed in Jeddah.
42' In King Abdullah Sports City ziet Luiz Felipe (Al Ittihad) zijn kopbal op doel gered worden door Air Force Club.
43' In de minuut 43, Inworp voor Air Force Club in King Abdullah Sports City op de eigen helft.
44' Al Ittihad krijgt een schietkans via Abderazak Hamed-Allah, maar scoort niet in King Abdullah Sports City.
45' Inworp voor Al Ittihad op de helft van Air Force Club.
45' + 1 In de minuut 45, Nog 5 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 Al Ittihad mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 4 Een schot van Jota (Al Ittihad) wordt geblokkeerd door een verdediger van Air Force Club.
45' + 5 In de minuut 45, Saleh Jamaan Al Amri neemt de door scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed gegeven hoekschop voor Al Ittihad in Jeddah.
45' + 5 De scherpte ontbreekt bij N'Golo Kanté (Al Ittihad). Zijn poging mist doel in Jeddah.
45' + 5 Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed geeft Air Force Club een doeltrap.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop in King Abdullah Sports City.
46' Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed geeft het startsein voor de tweede helft in Jeddah. Al Ittihad trapt af.
46' De bal is over de achterlijn geweest. Air Force Club mag een doeltrap nemen.
48' In de minuut 48, Al Ittihad mag een hoekschop nemen vanaf links via Jota in King Abdullah Sports City.
48' Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed geeft een inworp aan Air Force Club op de eigen helft in King Abdullah Sports City.
49' Inworp voor Air Force Club in King Abdullah Sports City op de eigen helft.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed geeft Al Ittihad een vrije trap op de eigen helft.
51' Al Ittihad krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed in Jeddah.
52' Inworp op de eigen helft voor Air Force Club.
52' In de minuut 52, Arbiter Mohammed Abdulla Mohamed kent een vrije trap toe aan Air Force Club op de eigen helft.
53' In King Abdullah Sports City mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
54' De bal is over de achterlijn geweest. Air Force Club mag een doeltrap nemen.
54' In de minuut 54, Inworp Al Ittihad. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
55' Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
58' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in King Abdullah Sports City.
58' In de minuut 58, Trainer Ayoub Odisho Barjam gebruikt zijn 1 wissel. Franck Cedric wordt door Koffi Franco Atchou vervangen bij de uitploeg.
59' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
60' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Jeddah.
61' In de minuut 61, Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed geeft Al Ittihad een doeltrap.
63' Al Ittihad gebruikt de 1 wissel. Faisal Al-Ghamdi vervangt Awad Al-Nashri.
63' Kopbal richting doel! Abderazak Hamed-Allah (Al Ittihad) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Jeddah.
63' In de minuut 63, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Air Force Club in Jeddah.
64' Buitenspelpositie Al Ittihad.
64' Inworp voor Al Ittihad in King Abdullah Sports City op de eigen helft.
65' In de minuut 65, Doeltrap voor Air Force Club in King Abdullah Sports City.
66' Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed kent Air Force Club een inworp toe op de helft van Al Ittihad.
66' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in King Abdullah Sports City.
68' In de minuut 68, Ibrahim Bayesh schiet op doel maar scoort niet voor Air Force Club in Jeddah.
68' Inworp voor Air Force Club ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Jeddah.
68' Al Ittihad moet opletten als Air Force Club van scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
69' In de minuut 69, Air Force Club krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed op de helft van Al Ittihad.
70' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Humam Tareq (Air Force Club).
72' De 2 wissel van coach Ayoub Odisho Barjam (Air Force Club) is een noodgedwongen wijziging. Sampson Eduku vervangt de aangeslagen Humam Tareq.
73' In de minuut 73, Haroune Camara vervangt Jota bij de thuisploeg.
73' Al Ittihad brengt Marwan Alsahafi in de plaats van Saleh Jamaan Al Amri.
73' De thuisploeg wisselt Ahmed Bamsaud voor Muhannad Alshanqiti.
74' In de minuut 74, In Jeddah krijgt Al Ittihad op de eigen helft een vrije trap te nemen.
75' Inworp voor Air Force Club op de helft van Al Ittihad.
76' Al Ittihad moet uitkijken als Air Force Club een gevaarlijke vrij trap mag nemen in King Abdullah Sports City.
76' In de minuut 76, Eerste gele kaart voor Luiz Felipe (Al Ittihad) in Jeddah.
77' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Jeddah.
79' Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
80' In de minuut 80, Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed kent een vrije trap toe aan Air Force Club, te nemen op de helft van Al Ittihad.
81' Hoekschop voor Al Ittihad in King Abdullah Sports City. Marwan Alsahafi neemt deze vanaf links.
81' Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed kent een vrije trap toe aan Al Ittihad op een gevaarlijke plek voor Air Force Club.
83' In de minuut 83, King Abdullah Sports City ziet hoe een schot van Romarinho (Al Ittihad) de lat treft!
83' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Mohammed Abdulla Mohamed een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Jeddah.
84' Bij Air Force Club komt Mohannad Abdul Raheem er in. Hij vervangt Ghaith Maaroufi.
84' In de minuut 84, Air Force Club heeft Mohammed Qasim gewisseld. Mustafa Saadoon Abbood Al-Korji neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ayoub Odisho Barjam.
84' De 5 wissel van Air Force Club. Hasan Raed Matrook komt erin voor Jasmin Elaibi Al Tameemi Ali in King Abdullah Sports City.
86' Inworp voor Al Ittihad in de buurt van het vijandige doel in King Abdullah Sports City.
86' In de minuut 86, De uitploeg krijgt een doeltrap in Jeddah.
87' Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed geeft Al Ittihad een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Air Force Club.
87' Inworp op de eigen helft voor Air Force Club.
88' In de minuut 88, Haroune Camara (Al Ittihad) treft de paal!
89' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Air Force Club in Jeddah.