1' We zijn begonnen. Al Ittihad Ahli of Aleppo heeft afgetrapt.
2' In de minuut 2, Fawwaz Kh F A F Alembailesh (Kuwait SC) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Al Ittihad Ahli of Aleppo in Al Kuwait Sports Club Stadium.
2' Al Ittihad Ahli of Aleppo krijgt van scheidsrechter Seyed Vahid Kazemi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
2' In Al Kuwait Sports Club Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
3' In de minuut 3, Schot op doel van Hasan Dahhan. Maar zonder doelpunt voor Al Ittihad Ahli of Aleppo als gevolg.
4' Mahmoud Nayef met de kopkans! Geen doelpunt voor Al Ittihad Ahli of Aleppo in Al Kuwait Sports Club Stadium.
4' De bal is over de achterlijn geweest. Kuwait SC mag een doeltrap nemen.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Seyed Vahid Kazemi kent een vrije trap toe aan Kuwait SC, te nemen op de helft van Al Ittihad Ahli of Aleppo.
6' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Koeweit.
6' Scheidsrechter Seyed Vahid Kazemi geeft een inworp aan Kuwait SC op de eigen helft in Al Kuwait Sports Club Stadium.
6' In de minuut 6, Inworp voor Kuwait SC op de helft van Al Ittihad Ahli of Aleppo.
9' Vrije trap in Al Kuwait Sports Club Stadium. Op de helft van Al Ittihad Ahli of Aleppo mag Kuwait SC een vrije trap nemen.
9' Inworp Kuwait SC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
10' In de minuut 10, Scheidsrechter Seyed Vahid Kazemi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
11' Het staat 1-0 in Al Kuwait Sports Club Stadium! Fawwaz Kh F A F Alembailesh zet de thuisploeg op voorsprong.
12' In de minuut 12, Inworp voor Al Ittihad Ahli of Aleppo in Al Kuwait Sports Club Stadium op de eigen helft.
13' Al Ittihad Ahli of Aleppo krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Seyed Vahid Kazemi op de helft van Kuwait SC.
13' Inworp op de eigen helft voor Kuwait SC.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Seyed Vahid Kazemi kent Al Ittihad Ahli of Aleppo een inworp toe op de helft van Kuwait SC.
14' Inworp voor Al Ittihad Ahli of Aleppo op de helft van Kuwait SC.
14' Kuwait SC moet opletten als Al Ittihad Ahli of Aleppo van scheidsrechter Seyed Vahid Kazemi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
14' In de minuut 14, Een doelpoging van Mahmoud Nayef (Al Ittihad Ahli of Aleppo) mist scherpte.
14' Doeltrap voor Kuwait SC in Al Kuwait Sports Club Stadium.
15' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Al Kuwait Sports Club Stadium.
15' In de minuut 15, Al Ittihad Ahli of Aleppo krijgt een schietkans via Ahmad Al Ahmad, maar scoort niet in Al Kuwait Sports Club Stadium.
16' Scheidsrechter Seyed Vahid Kazemi legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Ahmad Zanki (Kuwait SC) in Al Kuwait Sports Club Stadium.
17' Er wordt weer gevoetbald in Koeweit.
17' In de minuut 17, Vrije trap voor Al Ittihad Ahli of Aleppo op de helft van Kuwait SC.
17' Ahmad Zanki kan weer verder bij Kuwait SC.
18' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Koeweit.
18' In de minuut 18, Al Ittihad Ahli of Aleppo krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Seyed Vahid Kazemi op de helft van Kuwait SC.
19' Ali Pour Dara mist het doel en scoort niet voor Kuwait SC in Al Kuwait Sports Club Stadium.
19' Scheidsrechter Seyed Vahid Kazemi kent Kuwait SC een inworp toe op de helft van Al Ittihad Ahli of Aleppo.
19' In de minuut 19, In Al Kuwait Sports Club Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
20' Kuwait SC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Seyed Vahid Kazemi op de helft van Al Ittihad Ahli of Aleppo.
20' Scheidsrechter Seyed Vahid Kazemi kent een vrije trap toe aan Kuwait SC op een gevaarlijke plek voor Al Ittihad Ahli of Aleppo.
22' In de minuut 22, De scherpte ontbreekt bij Mohammed Daham (Kuwait SC). Zijn poging mist doel.
22' Scheidsrechter Seyed Vahid Kazemi geeft Al Ittihad Ahli of Aleppo een doeltrap.
22' In Koeweit krijgt Al Ittihad Ahli of Aleppo op de eigen helft een vrije trap te nemen.
22' In de minuut 22, Inworp voor Kuwait SC in Al Kuwait Sports Club Stadium op de eigen helft.
24' Inworp voor Al Ittihad Ahli of Aleppo in de buurt van het vijandige doel in Al Kuwait Sports Club Stadium.
24' Scheidsrechter Seyed Vahid Kazemi kent Al Ittihad Ahli of Aleppo een inworp toe op de helft van Kuwait SC.
24' In de minuut 24, Doelpoging Al Ittihad Ahli of Aleppo! Het schot van Zakaria Hannan gaat niet tussen de palen.
24' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kuwait SC in Koeweit.
25' Scheidsrechter Seyed Vahid Kazemi geeft Al Ittihad Ahli of Aleppo een vrije trap op de eigen helft.
26' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Koeweit.
26' In de minuut 26, Een doelpoging van Zakaria Hannan (Al Ittihad Ahli of Aleppo) in Koeweit mist scherpte.
28' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Al Kuwait Sports Club Stadium.
29' In de minuut 29, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Seyed Vahid Kazemi aan de thuisploeg.
31' Arbiter Seyed Vahid Kazemi kent een vrije trap toe aan Al Ittihad Ahli of Aleppo op de eigen helft.
32' Ahmad Al Ahmad mist het doel en scoort niet voor Al Ittihad Ahli of Aleppo.
32' Inworp voor Al Ittihad Ahli of Aleppo op de helft van Kuwait SC.
32' In de minuut 32, De bal is over de achterlijn geweest. Kuwait SC mag een doeltrap nemen.
32' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Koeweit.
33' Scheidsrechter Seyed Vahid Kazemi geeft Kuwait SC een vrije trap op de eigen helft.
33' In de minuut 33, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Seyed Vahid Kazemi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Koeweit.
34' In Al Kuwait Sports Club Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
34' In de minuut 34, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al Ittihad Ahli of Aleppo in Koeweit.
35' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Koeweit.
35' In Koeweit krijgt Kuwait SC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Seyed Vahid Kazemi kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
36' Scheidsrechter Seyed Vahid Kazemi kent Al Ittihad Ahli of Aleppo een inworp toe op de helft van Kuwait SC.
37' Doelpuntenmaker Mahmoud Nayef brengt de score weer in evenwicht in Koeweit en helpt Al Ittihad Ahli of Aleppo terug in de wedstrijd. 1-1!
38' In de minuut 38, Al Ittihad Ahli of Aleppo krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Seyed Vahid Kazemi op de helft van Kuwait SC.
38' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
39' Ahmad Hamo (Al Ittihad Ahli of Aleppo) is weer terug binnen de lijnen.
38' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Ahmad Hamo (Al Ittihad Ahli of Aleppo).
39' In de minuut 39, De onderbreking is afgelopen in Koeweit.
39' Scheidsrechter Seyed Vahid Kazemi geeft een inworp aan Kuwait SC op de eigen helft in Al Kuwait Sports Club Stadium.
39' In de minuut 39, Inworp voor Al Ittihad Ahli of Aleppo op de helft van Kuwait SC.
41' Inworp Kuwait SC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
39' In Al Kuwait Sports Club Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Seyed Vahid Kazemi kent Kuwait SC een inworp toe op de helft van Al Ittihad Ahli of Aleppo.
42' Scheidsrechter Seyed Vahid Kazemi geeft Al Ittihad Ahli of Aleppo een doeltrap.
43' Inworp voor Al Ittihad Ahli of Aleppo op de helft van Kuwait SC.
44' In de minuut 44, Arbiter Seyed Vahid Kazemi kent een vrije trap toe aan Kuwait SC op de eigen helft.
44' Kuwait SC krijgt van scheidsrechter Seyed Vahid Kazemi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
44' Eerste gele kaart voor Mustafa Tattan (Al Ittihad Ahli of Aleppo) in Koeweit.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Seyed Vahid Kazemi geeft Kuwait SC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Al Ittihad Ahli of Aleppo.
45' De scherpte ontbreekt bij El Mehdi Barrahma (Kuwait SC). Zijn poging mist doel in Koeweit.
45' Doeltrap voor Al Ittihad Ahli of Aleppo in Al Kuwait Sports Club Stadium.
45' + 1 In de minuut 45, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Seyed Vahid Kazemi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Koeweit.
45' + 1 Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Al Kuwait Sports Club Stadium.
45' + 1 In de minuut 45, Inworp op de eigen helft voor Al Ittihad Ahli of Aleppo.
45' + 1 Nog 3 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Koeweit.
45' + 2 Buitenspel Kuwait SC.
45' + 3 In de minuut 45, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Koeweit.
45' De eerste helft is voorbij.
46' Na de pauze trapt Kuwait SC af voor de tweede helft.
46' Inworp voor Kuwait SC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Koeweit.
47' Scheidsrechter Seyed Vahid Kazemi geeft een inworp aan Kuwait SC op de eigen helft in Al Kuwait Sports Club Stadium.
46' In de minuut 46, Al Ittihad Ahli of Aleppo heeft Mustafa Tattan gewisseld. Anas Dahan neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Maan Alrashad.
48' In de minuut 48, Meshari Alenezi (Kuwait SC) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Al Ittihad Ahli of Aleppo.
49' In Al Kuwait Sports Club Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
49' Buitenspelpositie Kuwait SC.
50' In de minuut 50, Doelpoging Al Ittihad Ahli of Aleppo! Het schot van Mohammed Rihanieh gaat niet tussen de palen.
50' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kuwait SC in Koeweit.
51' In de minuut 51, Vrije trap in Al Kuwait Sports Club Stadium. Op de helft van Al Ittihad Ahli of Aleppo mag Kuwait SC een vrije trap nemen.
51' Kuwait SC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Seyed Vahid Kazemi op de helft van Al Ittihad Ahli of Aleppo.
52' Scheidsrechter Seyed Vahid Kazemi geeft Al Ittihad Ahli of Aleppo een doeltrap.
52' Inworp op de eigen helft voor Al Ittihad Ahli of Aleppo.
53' In de minuut 53, Inworp voor Kuwait SC in Al Kuwait Sports Club Stadium op de eigen helft.
54' Inworp Kuwait SC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
54' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Al Kuwait Sports Club Stadium.
56' In de minuut 56, Scheidsrechter Seyed Vahid Kazemi fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Koeweit.
57' Scheidsrechter Seyed Vahid Kazemi kent een vrije trap toe aan Al Ittihad Ahli of Aleppo, te nemen op de helft van Kuwait SC.
57' In de minuut 57, Kans voor Al Ittihad Ahli of Aleppo in Al Kuwait Sports Club Stadium! De kopbal van Ali Alrina mist het doel.
57' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Al Kuwait Sports Club Stadium.
57' De bal is over de achterlijn geweest. Kuwait SC mag een doeltrap nemen.
60' Kuwait SC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Seyed Vahid Kazemi op de helft van Al Ittihad Ahli of Aleppo.
62' In de minuut 62, Vrije trap voor Kuwait SC op de helft van Al Ittihad Ahli of Aleppo.
62' Scheidsrechter Seyed Vahid Kazemi geeft Al Ittihad Ahli of Aleppo een vrije trap op de eigen helft.