1' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft het startsein in Luxemburg. Slowakije trapt af en de wedstrijd is begonnen.
22' Denis Vavro (Slowakije) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
26' In de minuut 26, Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft Vincent Thill geel. Hij zal de volgende wedstrijd voor de thuisploeg moeten missen.
22' In de minuut 21, Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez fluit voor een penalty in het voordeel van Luxemburg.
27' Bij de thuisploeg stond Laurent Jans op scherp en moet vanwege een gele kaart de volgende ronde vanaf de tribune meekijken.
29' Peter Pekarik krijgt geel voor de uitploeg en zal de volgende wedstrijd moeten missen.
45' In de minuut 45, De eerste helft op Stade de Luxembourg zit erop.
46' De tweede helft gaat van start in Luxemburg. Luxemburg mag aftrappen als scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez fluit.
63' Slowakije brengt Robert Bozenik in de plaats van Robert Polievka.
63' In de minuut 63, Trainer Francesco Calzona gebruikt zijn tweede wissel. Ivan Schranz wordt door David Duris vervangen bij de uitploeg.
74' Danel Sinani (Luxemburg) krijgt geel van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez in Stade de Luxembourg en moet oppassen.
77' Goal! De uitploeg neemt een 0-1 voorsprong via David Duris.
79' Gele kaart in Luxemburg: Robert Bozenik (Slowakije) gaat op de bon bij scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez.
88' Wissel in Luxemburg: Dirk Carlson vervangt Laurent Jans bij Luxemburg.
88' In de minuut 88, Slowakije heeft Ondrej Duda gewisseld. Patrik Hrosovsky neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Francesco Calzona.
88' De thuisploeg wisselt Vincent Thill voor Alessio Curci.
90' Gele kaart. Tomas Suslov (Slowakije) gaat op de bon.
90' + 1 Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez toont Patrik Hrosovsky (Slowakije) de gele kaart.
90' + 4 Mathias Olesen (Luxemburg) krijgt een eerste gele kaart.
90' + 4 De vierde wissel van Slowakije. Norbert Gyomber komt erin voor Peter Pekarik in Stade de Luxembourg.