1' De wedstrijd gaat van start. Phnom Penh heeft afgetrapt.
2' In de minuut 2, Een schot van Jing Reec (Central Coast) wordt geblokkeerd door een verdediger van Phnom Penh.
2' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Gosford.
3' Inworp Central Coast. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
4' In de minuut 4, Vrije trap in Central Coast Stadium. Op de helft van Phnom Penh mag Central Coast een vrije trap nemen.
8' Inworp op de eigen helft voor Phnom Penh.
9' In de minuut 9, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Central Coast Stadium.
8' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Phnom Penh in Gosford.
10' In Central Coast Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
11' Doeltrap voor Phnom Penh in Central Coast Stadium.
16' Um Vichet van Phnom Penh is geblesseerd en het spel ligt even stil.
16' In de minuut 16, De bal is over de achterlijn geweest. Phnom Penh mag een doeltrap nemen.
17' Er wordt weer gevoetbald!
17' In de minuut 17, Um Vichet (Phnom Penh) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
17' Inworp voor Central Coast in Central Coast Stadium op de eigen helft.
18' De uitploeg krijgt een doeltrap in Gosford.
18' In de minuut 18, Inworp voor Central Coast in Central Coast Stadium op de eigen helft.
18' Ronald Barcellos Arantes mist een kopkans voor Central Coast.
18' De bal is over de achterlijn geweest. Phnom Penh mag een doeltrap nemen.
20' In de minuut 20, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Phnom Penh in Gosford.
21' Inworp op de eigen helft voor Phnom Penh.
24' De uitploeg krijgt een doeltrap in Gosford.
25' In de minuut 25, De scherpte ontbreekt bij Jing Reec (Central Coast). Zijn poging mist doel.
25' Doeltrap voor Phnom Penh in Central Coast Stadium.
26' In Gosford krijgt Central Coast op de eigen helft een vrije trap te nemen.
29' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
27' In de minuut 27, Inworp voor Central Coast op de helft van Phnom Penh.
28' Inworp Phnom Penh. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
37' Goal! De thuisploeg neemt een 1-0 voorsprong via Jing Reec.
33' In de minuut 33, Inworp voor Phnom Penh ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Gosford.
38' Buitenspelpositie Central Coast.
35' Inworp Central Coast. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
40' In de minuut 40, De bal is over de achterlijn geweest. Phnom Penh mag een doeltrap nemen.
40' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Gosford.
43' Doeltrap voor Phnom Penh in Central Coast Stadium.
37' In de minuut 37, Het voorbereidende werk werd verricht door Angel Yesid Torres Quinones.
45' + 1 Nog 3 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
42' In Central Coast Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 3 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Phnom Penh in Gosford.
44' In de minuut 44, Vrije trap voor Phnom Penh op de helft van Central Coast.
45' + 3 In de minuut 45, Een doelpoging van Jing Reec (Central Coast) mist scherpte.
45' Het rustsignaal klinkt.
45' + 1 Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Central Coast Stadium.