1' Ashgabat Stadium ziet toe hoe Altyn Asyr de aftrap verricht als scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera fluit voor het begin van de wedstrijd.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera geeft een inworp aan FC Merw op de eigen helft in Ashgabat Stadium.
1' Altyn Asyr krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera op de helft van FC Merw.
2' Doelpoging Altyn Asyr! Het schot van Serdar Annaorazov gaat niet tussen de palen in Ashgabat.
2' In de minuut 2, Doeltrap voor FC Merw in Ashgabat Stadium.
3' Inworp voor FC Merw in Ashgabat Stadium op de eigen helft.
4' Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera kent een vrije trap toe aan FC Merw, te nemen op de helft van Altyn Asyr.
5' In de minuut 5, Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera kent Altyn Asyr een inworp toe op de helft van FC Merw.
6' Inworp voor Altyn Asyr op de helft van FC Merw.
7' In de minuut 7, FC Merw moet opletten als Altyn Asyr van scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
7' Inworp op de eigen helft voor FC Merw.
8' Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera geeft een inworp aan FC Merw op de eigen helft in Ashgabat Stadium.
8' In de minuut 8, Vrije trap in Ashgabat Stadium. Op de helft van FC Merw mag Altyn Asyr een vrije trap nemen.
9' Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera kent een vrije trap toe aan Altyn Asyr op een gevaarlijke plek voor FC Merw.
11' Inworp voor Altyn Asyr ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Ashgabat.
11' In de minuut 11, Inworp voor Altyn Asyr op de helft van FC Merw.
13' De bal is over de achterlijn geweest. FC Merw mag een doeltrap nemen.
15' Inworp voor Altyn Asyr in Ashgabat Stadium op de eigen helft.
18' Altyn Asyr krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera in Ashgabat.
17' In de minuut 17, Inworp op de eigen helft voor Altyn Asyr.
17' De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Merw in Ashgabat.
18' In de minuut 18, In Ashgabat krijgt FC Merw op de eigen helft een vrije trap te nemen.
18' Inworp voor FC Merw in Ashgabat Stadium op de eigen helft.
19' FC Merw krijgt van scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera op eigen helft een vrije trap toegewezen.
19' In de minuut 19, Vrije trap voor Altyn Asyr op de helft van FC Merw.
21' Inworp op de eigen helft voor Altyn Asyr.
23' Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera geeft FC Merw een doeltrap.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera geeft FC Merw een vrije trap op de eigen helft.
24' Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera geeft een inworp aan FC Merw op de eigen helft in Ashgabat Stadium.
25' Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera kent FC Merw een inworp toe op de helft van Altyn Asyr.
26' In de minuut 26, Het spel ligt even stil: Batyr Babayev (Altyn Asyr) is geblesseerd.
27' Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
27' In Ashgabat kan Batyr Babayev (Altyn Asyr) weer verder.
28' In de minuut 28, FC Merw krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera op de helft van Altyn Asyr.
28' Inworp voor Altyn Asyr in Ashgabat Stadium op de eigen helft.
29' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Altyn Asyr in Ashgabat.
29' In de minuut 29, Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera geeft een inworp aan FC Merw op de eigen helft in Ashgabat Stadium.
30' Inworp op de eigen helft voor FC Merw.
32' Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera geeft een inworp aan FC Merw op de eigen helft in Ashgabat Stadium.
34' Inworp voor FC Merw in Ashgabat Stadium op de eigen helft.
32' In de minuut 32, Inworp voor FC Merw in Ashgabat Stadium op de eigen helft.
35' Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera geeft een inworp aan FC Merw op de eigen helft in Ashgabat Stadium.
33' FC Merw krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera in Ashgabat.
33' Altyn Asyr krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera op de helft van FC Merw.
34' In de minuut 34, Inworp op de eigen helft voor FC Merw.
37' In de minuut 37, Inworp op de eigen helft voor FC Merw.
38' Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera geeft FC Merw een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Altyn Asyr.
39' Doeltrap voor FC Merw in Ashgabat Stadium.
39' In de minuut 39, Arbiter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera kent een vrije trap toe aan FC Merw op de eigen helft.
40' Inworp voor FC Merw in Ashgabat Stadium op de eigen helft.
40' De bal is over de achterlijn geweest. Altyn Asyr mag een doeltrap nemen.
41' In de minuut 41, Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera geeft Altyn Asyr een doeltrap.
42' Inworp op de eigen helft voor FC Merw.
43' Inworp voor Altyn Asyr op de helft van FC Merw.
45' In de minuut 45, De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Merw in Ashgabat.
45' + 1 Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera geeft een inworp aan FC Merw op de eigen helft in Ashgabat Stadium.
45' + 1 De vierde official geeft 1 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 1 In de minuut 45, Een speler van Altyn Asyr staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera teruggefloten.
45' De eerste helft op Ashgabat Stadium zit erop.
46' Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera fluit en FC Merw trapt af. De tweede helft in Ashgabat is van start gegaan.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera kent FC Merw een inworp toe op de helft van Altyn Asyr.
46' De bal is over de achterlijn geweest. Altyn Asyr mag een doeltrap nemen.
47' FC Merw krijgt van scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera op eigen helft een vrije trap toegewezen.
48' In de minuut 48, Inworp voor Altyn Asyr op de helft van FC Merw.
49' Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera geeft Altyn Asyr een vrije trap op de eigen helft.
49' Doeltrap voor FC Merw in Ashgabat Stadium.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera geeft een inworp aan Altyn Asyr op de eigen helft in Ashgabat Stadium.
51' De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Merw in Ashgabat.
52' Doelpoging FC Merw! Het schot van Musa Nurnazarov gaat niet tussen de palen.
52' In de minuut 52, Doeltrap voor Altyn Asyr in Ashgabat Stadium.
53' De bal is over de achterlijn geweest. FC Merw mag een doeltrap nemen.
53' Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera kent Altyn Asyr een inworp toe op de helft van FC Merw.
54' In de minuut 54, Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera geeft FC Merw een doeltrap.
55' Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera fluit voor buitenspel van Altyn Asyr.
55' Altyn Asyr in buitenspelpositie.
56' In de minuut 56, Altyn Asyr krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera op de helft van FC Merw.
56' Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera geeft FC Merw een doeltrap.
57' Vrije trap in Ashgabat Stadium. Op de helft van Altyn Asyr mag FC Merw een vrije trap nemen.
58' In de minuut 58, Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera fluit de wedstrijd weer op gang in Ashgabat Stadium.
59' Altyn Asyr moet uitkijken als FC Merw een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Ashgabat Stadium.
59' FC Merw mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
60' In de minuut 60, Treffer in Ashgabat Stadium! FC Merw maakt er 1-0 van. Kemal Annamuhammedov is de doelpuntenmaker.
61' Inworp op de eigen helft voor Altyn Asyr.
62' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Altyn Asyr in Ashgabat.
65' In de minuut 65, Inworp voor Altyn Asyr in Ashgabat Stadium op de eigen helft.
66' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Altyn Asyr in de buurt van het doel van FC Merw.
67' De poging van Ahmet Atayev (Altyn Asyr) mist doel in Ashgabat Stadium.
67' In de minuut 67, Doeltrap voor FC Merw in Ashgabat Stadium.
67' Bij FC Merw komt Toyly Gochnazarov er in. Hij vervangt Murat Yakshiyev.
68' Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera kent Altyn Asyr een inworp toe op de helft van FC Merw.
68' In de minuut 68, De poging van Myrat Annayev (Altyn Asyr) mist doel.
68' De bal is over de achterlijn geweest. FC Merw mag een doeltrap nemen.
68' Inworp voor Altyn Asyr op de helft van FC Merw.
69' In de minuut 69, Altyn Asyr krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera op de helft van FC Merw.
69' De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Merw in Ashgabat.
69' Inworp voor FC Merw op de helft van Altyn Asyr.
71' In de minuut 71, Arbiter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera kent een vrije trap toe aan FC Merw op de eigen helft.
72' In Ashgabat krijgt Altyn Asyr op de eigen helft een vrije trap te nemen.
75' Doeltrap voor FC Merw in Ashgabat Stadium.
76' In de minuut 76, FC Merw brengt MYRAT OVEZMYRADOV in de plaats van Yakshisakhet Dovletgeldyev.
76' Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera geeft een inworp aan Altyn Asyr op de eigen helft in Ashgabat Stadium.
77' Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera geeft FC Merw een doeltrap.
78' In de minuut 78, Altyn Asyr gebruikt de 1 wissel. Nurmurad Roziev vervangt Orazov Oraz.
79' Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera geeft FC Merw een vrije trap op de eigen helft.
80' Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera kent FC Merw een inworp toe op de helft van Altyn Asyr.
82' In de minuut 82, Altyn Asyr krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera in Ashgabat.
83' Altyn Asyr krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera op de helft van FC Merw.
84' Rakhman Myratberdiyev maakt de 1-1.
85' In de minuut 85, FC Merw krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera op de helft van Altyn Asyr.
86' De bal is over de achterlijn geweest. Altyn Asyr mag een doeltrap nemen.
86' Arbiter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera kent een vrije trap toe aan Altyn Asyr op de eigen helft.
86' In de minuut 86, Inworp op de eigen helft voor Altyn Asyr.
86' Inworp voor FC Merw op de helft van Altyn Asyr.
87' Gele kaart in Ashgabat: Shazada Bashimov (FC Merw) gaat op de bon bij scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera.
87' + 1 In de minuut 87, Myrat Annayev (Altyn Asyr) krijgt een eerste gele kaart.
88' De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Merw in Ashgabat.
89' Merdan Saparov raakt geblesseerd bij FC Merw en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
90' Bij FC Merw komt Dovlet Dovletmyradov er in. Hij vervangt Shazada Bashimov.
90' Wissel in Ashgabat: Amangeldi Saparov vervangt Dayanch Durdyyev bij FC Merw.
90' + 1 Ashgabat Stadium ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Ashgabat.
90' + 1 Merdan Saparov (FC Merw) doet weer mee in Ashgabat Stadium.
90' + 1 4 minuten extra tijd in Ashgabat.
90' + 2 Eerste gele kaart voor Zafar Babajanov (Altyn Asyr) in Ashgabat.
90' + 2 Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera kent een vrije trap toe aan FC Merw op een gevaarlijke plek voor Altyn Asyr.
90' + 3 In Ashgabat worden nog 5 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' + 3 Inworp voor Altyn Asyr in Ashgabat Stadium op de eigen helft.
90' + 3 Inworp voor Altyn Asyr in de buurt van het vijandige doel in Ashgabat Stadium.
90' + 4 In Ashgabat krijgt FC Merw op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90' + 4 Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera geeft een gele kaart aan Ahmet Atayev (Altyn Asyr).
90' + 5 Dovlet Dovletmyradov (FC Merw) krijgt geel.
90' + 6 FC Merw moet uitkijken als Altyn Asyr een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Ashgabat Stadium.
90' + 7 Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Altyn Asyr in de buurt van het doel van FC Merw.
90' + 7 Altyn Asyr neemt een 1-2 voorsprong dankzij Selim Nurmuradov.
90' + 8 Selim Nurmuradov (Altyn Asyr) krijgt geel van scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera in Ashgabat Stadium en moet oppassen.
90' + 9 Trainer Yazguly Hojageldiyev (Altyn Asyr) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Myrat Annayev door Mahmydov Resul.
90' + 10 Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera geeft Altyn Asyr een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van FC Merw.
90' + 10 Doeltrap voor FC Merw in Ashgabat Stadium.
90' Scheidsrechter Hettikankanamge Chrishantha Dilan Perera fluit de wedstrijd af in Ashgabat. De eindstand is 1-2.