1' De eerste helft is afgetrapt.
6' In de minuut 6, Scheidsrechter Ali Reda kent een vrije trap toe aan Ravshan, te nemen op de helft van FC Merw.
9' Inworp op de eigen helft voor FC Merw.
10' Inworp voor Ravshan in Ashgabat Stadium op de eigen helft.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Ali Reda geeft FC Merw een doeltrap.
11' Doelpoging Ravshan! Het schot van Emmanuel Maaboah gaat niet tussen de palen.
11' De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Merw in Ashgabat.
12' In de minuut 12, Scheidsrechter Ali Reda kent Ravshan een inworp toe op de helft van FC Merw.
13' Inworp voor FC Merw op de helft van Ravshan.
14' Ravshan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ali Reda op de helft van FC Merw.
14' In de minuut 14, Scheidsrechter Ali Reda geeft een inworp aan FC Merw op de eigen helft in Ashgabat Stadium.
15' Scheidsrechter Ali Reda geeft een inworp aan FC Merw op de eigen helft in Ashgabat Stadium.
16' Inworp op de eigen helft voor FC Merw.
16' In de minuut 16, Inworp voor FC Merw op de helft van Ravshan.
16' Scheidsrechter Ali Reda kent FC Merw een inworp toe op de helft van Ravshan.
17' In Ashgabat krijgt Ravshan op de eigen helft een vrije trap te nemen.
17' In de minuut 17, Vrije trap voor FC Merw op de helft van Ravshan.
18' Een speler van FC Merw staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Ali Reda teruggefloten.
19' Doeltrap voor FC Merw in Ashgabat Stadium.
21' In de minuut 21, Er wordt weer gevoetbald!
22' Samuel Ofori met de kopkans! Geen doelpunt voor Ravshan in Ashgabat Stadium.
22' De bal is over de achterlijn geweest. FC Merw mag een doeltrap nemen.
22' In de minuut 22, Ravshan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ali Reda op de helft van FC Merw.
22' Inworp voor FC Merw in Ashgabat Stadium op de eigen helft.
23' Scheidsrechter Ali Reda geeft FC Merw een doeltrap.
23' In de minuut 23, De bal is over de achterlijn geweest. Ravshan mag een doeltrap nemen.
25' Arbiter Ali Reda kent een vrije trap toe aan Ravshan op de eigen helft.
26' Scheidsrechter Ali Reda geeft FC Merw een vrije trap op de eigen helft.
26' In de minuut 26, FC Merw in buitenspelpositie.
27' Inworp op de eigen helft voor Ravshan.
28' Scheidsrechter Ali Reda geeft Ravshan een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van FC Merw.
28' In de minuut 28, Inworp voor Ravshan ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Ashgabat.
29' Inworp voor FC Merw in de buurt van het vijandige doel in Ashgabat Stadium.
30' Inworp voor Ravshan in Ashgabat Stadium op de eigen helft.
30' In de minuut 30, Inworp voor Ravshan op de helft van FC Merw.
31' Scheidsrechter Ali Reda kent Ravshan een inworp toe op de helft van FC Merw.
32' Doeltrap voor Ravshan in Ashgabat Stadium.
33' In de minuut 33, De scherpte ontbreekt bij Ocran Conney Idan (Ravshan). Zijn poging mist doel in Ashgabat.
33' De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Merw in Ashgabat.
35' Scheidsrechter Ali Reda geeft een inworp aan FC Merw op de eigen helft in Ashgabat Stadium.
35' In de minuut 35, De bal is over de achterlijn geweest. FC Merw mag een doeltrap nemen.
37' Vrije trap in Ashgabat Stadium. Op de helft van FC Merw mag Ravshan een vrije trap nemen.
37' Ravshan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ali Reda op de helft van FC Merw.
37' In de minuut 37, Ravshan moet opletten als FC Merw van scheidsrechter Ali Reda een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
38' Vrije trap voor FC Merw op de helft van Ravshan.
39' Ravshan krijgt van scheidsrechter Ali Reda op eigen helft een vrije trap toegewezen.
39' In de minuut 39, Vrije trap in Ashgabat Stadium. Op de helft van FC Merw mag Ravshan een vrije trap nemen.
40' Inworp op de eigen helft voor FC Merw.
40' Inworp voor Ravshan ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Ashgabat.
41' In de minuut 41, FC Merw krijgt van scheidsrechter Ali Reda op eigen helft een vrije trap toegewezen.
41' Inworp voor FC Merw in de buurt van het vijandige doel in Ashgabat Stadium.
41' Inworp voor Ravshan in Ashgabat Stadium op de eigen helft.
43' De voorzet kwam van Rakhmatsho Rakhmatzoda.
45' Scheidsrechter Ali Reda geeft een inworp aan Ravshan op de eigen helft in Ashgabat Stadium.
45' In de minuut 45, Inworp voor FC Merw in Ashgabat Stadium op de eigen helft.
45' Inworp op de eigen helft voor Ravshan.
45' Scheidsrechter Ali Reda geeft een inworp aan FC Merw op de eigen helft in Ashgabat Stadium.
45' + 1 In de minuut 45, Scheidsrechter Ali Reda geeft een inworp aan FC Merw op de eigen helft in Ashgabat Stadium.
45' + 2 Ravshan schiet tussen de palen, maar Emmanuel Samuel Mwanengo ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
45' + 2 De vierde official geeft 2 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 2 In de minuut 45, Scheidsrechter Ali Reda kent een vrije trap toe aan FC Merw, te nemen op de helft van Ravshan.
45' De eerste helft zit erop in Ashgabat Stadium.