1' In Stadion Antona Malatinskeho (Trnava) fluit scheidsrechter Ruddy Buquet voor het begin van de eerste helft.
43' In de minuut 43, Gele kaart in Trnava: Vladyslav Andriyovych Vanat (Oekraïne) gaat op de bon bij scheidsrechter Ruddy Buquet.
45' + 3 Coach Michele Marcolini (Malta) moet ingrijpen en brengt Matthew Grech voor de geblesseerde Henry Bonello.
45' Het rustsignaal klinkt.
46' In de minuut 46, De bal rolt weer in Trnava, waar Ruddy Buquet heeft gefloten voor het begin van de tweede helft in Stadion Antona Malatinskeho.
46' De tweede wissel van Malta. Alexander Satariano komt erin voor Kyrian Nwoko in Stadion Antona Malatinskeho.
46' Wissel in Trnava: Vitalii Mykolenko vervangt Mykola Matvienko bij Oekraïne.
51' In de minuut 51, Penalty! Scheidsrechter Ruddy Buquet geeft Oekraïne een strafschop in Trnava.
51' Jean Borg (Malta) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
52' Andriy Yarmolenko (Oekraïne) faalt vanaf de penaltystip.
56' In de minuut 56, Ruslan Malinovskyi (Oekraïne) krijgt geel van scheidsrechter Ruddy Buquet in Stadion Antona Malatinskeho en moet oppassen.
62' Malta gebruikt de derde wissel. Shawn Dimech vervangt Jodi Jones.
63' Oekraïne heeft Ruslan Malinovskyi gewisseld. Vitaliy Buyalskiy neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Sergey Stanislavovych Rebrov.
63' In de minuut 63, Trainer Sergey Stanislavovych Rebrov (Oekraïne) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Vladyslav Andriyovych Vanat door Artem Dovbyk.
69' Scheidsrechter Ruddy Buquet fluit voor een penalty in het voordeel van Oekraïne.
70' Steve Borg (Malta) krijgt geel.
72' In de minuut 72, Oekraïne komt via een strafschop op een 1-0 voorsprong in Trnava. Viktor Tsygankov is de doelpuntenmaker.
81' Trainer Sergey Stanislavovych Rebrov (Oekraïne) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Andriy Yarmolenko door Sydorchuk Serhiy.
87' Malta brengt Jurgen Degabriele in de plaats van Joseph Essien Mbong.
87' In de minuut 87, Bij Malta komt Jake Grech er in. Hij vervangt Teddy Teuma.
90' + 5 Bij Oekraïne komt Oleksandr Svatok er in. Hij vervangt Viktor Tsygankov.
90' De wedstrijd eindigt in 1-0.