1' We zijn begonnen. Lech Poznan heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Lech Poznan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Damian Sylwestrzak op de helft van Widzew Lodz.
3' Vergeefse doelpoging Kristoffer Velde (Lech Poznan) in Stadium Poznan.
6' De bal gaat op de stip voor Widzew Lodz.
7' In de minuut 7, Jordi Sanchez Ribas mist een penalty en scoort niet voor Widzew Lodz.
7' Inworp Lech Poznan. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
8' Inworp voor Lech Poznan in de buurt van het vijandige doel in Stadium Poznan.
10' In de minuut 10, In Stadium Poznan mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
10' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Poznan.
12' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Lech Poznan in Poznan.
13' In de minuut 13, Jordi Sanchez Ribas (Widzew Lodz) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Lech Poznan.
13' Widzew Lodz mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Fran Alvarez in Stadium Poznan.
15' Scheidsrechter Damian Sylwestrzak kent een vrije trap toe aan Lech Poznan, te nemen op de helft van Widzew Lodz.
15' In de minuut 15, Luis Silva gaat in het boekje van de scheidsrechter.
15' Vrije trap in Stadium Poznan. Op de helft van Widzew Lodz mag Lech Poznan een vrije trap nemen.
17' In de minuut 17, Dominik Kun met de assist.
19' In Poznan kopt Adriel D'Avila Ba Loua (Lech Poznan) de bal, maar mist doel.
19' De bal is over de achterlijn geweest. Widzew Lodz mag een doeltrap nemen.
20' In de minuut 20, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Poznan.
23' Widzew Lodz krijgt een schietkans via Antoni Klimek, maar scoort niet.
24' Scheidsrechter Damian Sylwestrzak kent Widzew Lodz een inworp toe op de helft van Lech Poznan.
27' In de minuut 27, Scheidsrechter Damian Sylwestrzak geeft Widzew Lodz een doeltrap.
28' Lech Poznan schiet tussen de palen, maar Kristoffer Velde ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
28' Hoekschop voor Lech Poznan in Stadium Poznan. Elias Andersson neemt deze vanaf links.
29' In de minuut 29, Inworp voor Lech Poznan op de helft van Widzew Lodz.
30' Stadium Poznan ziet hoe Mikael Ishak op doel schiet, maar niet scoort voor Lech Poznan.
30' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Poznan.
31' In de minuut 31, Vanaf links mag Joel Vieira Pereira een hoekschop nemen voor Lech Poznan in Stadium Poznan.
31' De poging van Mikael Ishak (Lech Poznan) mist doel in Stadium Poznan.
31' Doeltrap voor Widzew Lodz in Stadium Poznan.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Damian Sylwestrzak geeft Widzew Lodz een vrije trap op de eigen helft.
33' Inworp voor Lech Poznan op de helft van Widzew Lodz.
33' Scheidsrechter Damian Sylwestrzak geeft Widzew Lodz een doeltrap.
34' In de minuut 34, Doelpoging Lech Poznan! Het schot van Kristoffer Velde gaat niet tussen de palen in Poznan.
34' Doeltrap voor Widzew Lodz in Stadium Poznan.
34' Widzew Lodz krijgt van scheidsrechter Damian Sylwestrzak op eigen helft een vrije trap toegewezen.
35' In de minuut 35, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stadium Poznan.
37' Arbiter Damian Sylwestrzak kent een vrije trap toe aan Widzew Lodz op de eigen helft.
38' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Stadium Poznan.
38' In de minuut 38, Widzew Lodz verdedigt een schot van Mikael Ishak, waardoor Lech Poznan niet tot scoren komt.
39' In Poznan krijgt Lech Poznan op de eigen helft een vrije trap te nemen.
40' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stadium Poznan.
41' In de minuut 41, Scheidsrechter Damian Sylwestrzak kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
41' Scheidsrechter Damian Sylwestrzak geeft Lech Poznan een vrije trap op de eigen helft.
42' Inworp op de eigen helft voor Widzew Lodz.
43' In de minuut 43, Widzew Lodz krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Damian Sylwestrzak op de helft van Lech Poznan.
44' In Poznan krijgt Lech Poznan op de eigen helft een vrije trap te nemen.
44' Vrije trap voor Widzew Lodz op de helft van Lech Poznan.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Damian Sylwestrzak laat nog 1 minuten doorspelen in Poznan.
45' + 1 Lech Poznan moet opletten als Widzew Lodz van scheidsrechter Damian Sylwestrzak een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 2 Widzew Lodz krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Damian Sylwestrzak in Poznan.
45' + 2 In de minuut 45, Een schot van Fran Alvarez (Widzew Lodz) wordt tegengehouden door de verdediging van Lech Poznan in Poznan.
45' + 2 De thuisploeg krijgt een doeltrap in Poznan.
45' De eerste helft zit erop in Stadium Poznan.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Damian Sylwestrzak geeft het startsein voor de tweede helft in Poznan. Widzew Lodz trapt af.
47' Elias Andersson neemt de door scheidsrechter Damian Sylwestrzak gegeven hoekschop voor Lech Poznan in Poznan.
47' Widzew Lodz blokkeert de kopbal van Mikael Ishak (Lech Poznan) in Poznan.
49' In de minuut 49, Widzew Lodz krijgt van scheidsrechter Damian Sylwestrzak op eigen helft een vrije trap toegewezen.
52' Scheidsrechter Damian Sylwestrzak geeft een inworp aan Widzew Lodz op de eigen helft in Stadium Poznan.
52' Dominik Kun (Widzew Lodz) krijgt geel van scheidsrechter Damian Sylwestrzak in Stadium Poznan en moet oppassen.
53' In de minuut 53, Lech Poznan schiet tussen de palen, maar Kristoffer Velde ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Poznan.
54' Scheidsrechter Damian Sylwestrzak kent Lech Poznan een inworp toe op de helft van Widzew Lodz.
55' Widzew Lodz mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Lech Poznan in Poznan.
55' In de minuut 55, Filip Marchwinski mist het doel en scoort niet voor Lech Poznan.
55' De bal is over de achterlijn geweest. Widzew Lodz mag een doeltrap nemen.
55' In Stadium Poznan mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
56' In de minuut 56, Inworp voor Widzew Lodz op de helft van Lech Poznan.
58' Arbiter Damian Sylwestrzak kent een vrije trap toe aan Lech Poznan op de eigen helft.
58' Widzew Lodz gebruikt de 1 wissel. Pawel Zielinski vervangt Patryk Stepinski.
59' In de minuut 59, Widzew Lodz brengt Ernest Terpilowski in de plaats van Fabio Nunes.
60' Scheidsrechter Damian Sylwestrzak kent Lech Poznan een inworp toe op de helft van Widzew Lodz.
60' Lech Poznan mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Joel Vieira Pereira in Stadium Poznan.
63' In de minuut 63, Hoekschop voor Lech Poznan in Stadium Poznan. Elias Andersson neemt deze vanaf links.
63' Een schot van Adriel D'Avila Ba Loua (Lech Poznan) wordt geblokkeerd door een verdediger van Widzew Lodz.
63' Inworp voor Lech Poznan in Stadium Poznan op de eigen helft.
63' In de minuut 63, De thuisploeg vervangt Elias Andersson door Dino Hotic.
63' Ali Gholizadeh vervangt Adriel D'Avila Ba Loua bij de thuisploeg.
65' Lech Poznan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Damian Sylwestrzak op de helft van Widzew Lodz.
66' In de minuut 66, Scheidsrechter Damian Sylwestrzak legt de wedstrijd even stil om Luis Silva (Widzew Lodz) aan een blessure te laten behandelen in Poznan.
66' Er wordt weer gevoetbald!
67' Luis Silva (Widzew Lodz) is weer terug binnen de lijnen.
67' In de minuut 67, Lech Poznan krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Damian Sylwestrzak in Poznan.
67' De defensie van Widzew Lodz voorkomt dat een kopbal van Filip Marchwinski (Lech Poznan) in het doel belandt.
67' Vanaf rechts mag Dino Hotic een hoekschop nemen voor Lech Poznan in Stadium Poznan.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Damian Sylwestrzak geeft Widzew Lodz een vrije trap op de eigen helft.
' Er zitten 25811 bezoekers op de tribunes in Stadium Poznan vandaag.
69' De verdediging van Lech Poznan blokkeert een schot van Jordi Sanchez Ribas (Widzew Lodz) in Stadium Poznan.
69' In de minuut 69, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Poznan.
69' Dominik Kun schiet op doel maar scoort niet voor Widzew Lodz in Poznan.
70' Fran Alvarez neemt de door scheidsrechter Damian Sylwestrzak gegeven hoekschop voor Widzew Lodz in Poznan.
71' In de minuut 71, In Stadium Poznan mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
72' Scheidsrechter Damian Sylwestrzak kent Widzew Lodz een inworp toe op de helft van Lech Poznan.
72' Bij Widzew Lodz komt Imad Rondic er in. Hij vervangt Jordi Sanchez Ribas.
73' In de minuut 73, Inworp voor Lech Poznan in Stadium Poznan op de eigen helft.
73' Scheidsrechter Damian Sylwestrzak kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
73' Inworp op de eigen helft voor Lech Poznan.
73' In de minuut 73, Inworp Lech Poznan. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
74' De poging van Dino Hotic (Lech Poznan) mist doel.
74' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Widzew Lodz in Poznan.
75' In de minuut 75, Bij Lech Poznan bevindt Mikael Ishak zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Damian Sylwestrzak.
76' Widzew Lodz krijgt een schietkans via Imad Rondic, maar scoort niet in Stadium Poznan.
76' In Stadium Poznan mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
77' In de minuut 77, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Damian Sylwestrzak een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Poznan.
77' De thuisploeg wisselt Filip Marchwinski voor Filip Szymczak.
78' Luis Silva schiet op doel maar scoort niet voor Widzew Lodz.
79' In de minuut 79, Gele kaart in Poznan: Antonio Milic (Lech Poznan) gaat op de bon bij scheidsrechter Damian Sylwestrzak.
80' De scherpte ontbreekt bij Antoni Klimek (Widzew Lodz). Zijn poging mist doel.
80' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Poznan.
80' In de minuut 80, Voor Luis Silva is de wedstrijd voorbij. Bartlomiej Pawlowski vervangt de aangeslagen speler bij Widzew Lodz.
80' Bij Widzew Lodz komt Andrejs Ciganiks er in. Hij vervangt Fran Alvarez.
82' Scheidsrechter Damian Sylwestrzak geeft Widzew Lodz een doeltrap.
82' In de minuut 82, Vrije trap in Stadium Poznan. Op de helft van Widzew Lodz mag Lech Poznan een vrije trap nemen.
83' Bartlomiej Pawlowski (Widzew Lodz) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
83' Schot op doel van Kristoffer Velde. Maar zonder doelpunt voor Lech Poznan als gevolg.
83' In de minuut 83, De bal is over de achterlijn geweest. Widzew Lodz mag een doeltrap nemen.
85' Lech Poznan schiet tussen de palen, maar Mikael Ishak ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Poznan.
86' In Poznan krijgt Lech Poznan op de eigen helft een vrije trap te nemen.
86' In de minuut 86, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Stadium Poznan.
87' Een schot van Filip Szymczak (Lech Poznan) smoort in de verdediging van Widzew Lodz.
87' De verdediging van Widzew Lodz blokkeert een schot van Kristoffer Velde (Lech Poznan).
88' In de minuut 88, Joel Vieira Pereira neemt de door scheidsrechter Damian Sylwestrzak gegeven hoekschop voor Lech Poznan in Poznan.
88' De voorzet kwam van Filip Szymczak.
89' In de minuut 89, Scheidsrechter Damian Sylwestrzak geeft een inworp aan Lech Poznan op de eigen helft in Stadium Poznan.
89' Lech Poznan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Damian Sylwestrzak op de helft van Widzew Lodz.
90' Eerste gele kaart voor Radoslaw Murawski (Lech Poznan) in Poznan.