1' De wedstrijd gaat van start. Noord-Ierland heeft afgetrapt.
45' Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Daniel Stefanski aan dat we gaan rusten in Kopenhagen's Parken.
46' In de minuut 46, Begin van de tweede helft. Denemarken verzorgt de aftrap.
47' De thuisploeg neemt de leiding door een doelpunt van Jonas Wind. Het staat 1-0 in Parken.
69' De uitploeg vervangt Shayne Lavery door Dion Charles.
69' In de minuut 69, Noord-Ierland brengt Jordan Thompson in de plaats van Shea Charles.
71' Paddy McNair (Noord-Ierland) krijgt geel.
72' Gele kaart. Ali McCann (Noord-Ierland) gaat op de bon.
73' In de minuut 73, Bij Denemarken komt Mikkel Damsgaard er in. Hij vervangt Martin Braithwaite.
73' De thuisploeg wisselt Joakim Maehle voor Jens Stryger Larsen.
76' Scheidsrechter Daniel Stefanski toont Jonny Evans (Noord-Ierland) de gele kaart.
77' In de minuut 77, Noord-Ierland heeft Conor Bradley gewisseld. Conor McMenamin neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Michael O'Neill.
77' Noord-Ierland gebruikt de vierde wissel. Dale Taylor vervangt Isaac Price.
80' Trainer Kasper Hjulmand (Denemarken) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Jonas Wind door Rasmus Kristensen.
80' In de minuut 80, Wissel in Kopenhagen: Jesper Lindstrom vervangt Andreas Olsen bij Denemarken.
85' Callum Marshall vervangt Ali McCann bij de uitploeg.
88' Trai Hume gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90' + 2 Voor Rasmus Hojlund is de wedstrijd voorbij. Mohammed Daramy vervangt de aangeslagen speler bij Denemarken.
90' + 4 Jonny Evans deed het voorbereidende werk.