1' Scheidsrechter Tomasz Musial fluit voor het begin van de eerste helft. Stal Mielec trapt af in Wroclaw.
2' Scheidsrechter Tomasz Musial kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
3' In de minuut 3, Arbiter Tomasz Musial kent een vrije trap toe aan Slask Wroclaw op de eigen helft.
4' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Wroclaw.
5' Alvis Jaunzems (Stal Mielec) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Slask Wroclaw in Wroclaw Stadium.
6' In de minuut 6, Stal Mielec krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Tomasz Musial in Wroclaw.
6' Vanaf rechts mag Krystian Getinger een hoekschop nemen voor Stal Mielec in Wroclaw Stadium.
7' Scheidsrechter Tomasz Musial geeft een inworp aan Slask Wroclaw op de eigen helft in Wroclaw Stadium.
8' In de minuut 8, Vrije trap voor Slask Wroclaw op de helft van Stal Mielec.
8' Scheidsrechter Tomasz Musial toont Mateusz Matras (Stal Mielec) de gele kaart.
10' Slask Wroclaw mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Tomasz Musial geeft Stal Mielec een doeltrap.
13' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Stal Mielec in Wroclaw.
14' Inworp op de eigen helft voor Stal Mielec.
16' In de minuut 16, Er wordt weer gevoetbald in Wroclaw.
16' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Wroclaw.
19' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Tomasz Musial een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Wroclaw.
20' In de minuut 20, Scheidsrechter Tomasz Musial fluit voor buitenspel van Slask Wroclaw.
21' Inworp Stal Mielec. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
21' Inworp voor Slask Wroclaw op de helft van Stal Mielec.
22' In de minuut 22, In Wroclaw Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
23' Scheidsrechter Tomasz Musial kent Slask Wroclaw een inworp toe op de helft van Stal Mielec.
24' Doeltrap voor Stal Mielec in Wroclaw Stadium.
27' In de minuut 27, De poging van Matias Nahuel (Slask Wroclaw) mist doel in Wroclaw Stadium.
27' De bal is over de achterlijn geweest. Stal Mielec mag een doeltrap nemen.
29' Hoekschop voor Stal Mielec in Wroclaw Stadium. Maciej Domanski neemt deze vanaf links.
29' In de minuut 29, Krystian Getinger neemt de door scheidsrechter Tomasz Musial gegeven hoekschop voor Stal Mielec in Wroclaw.
30' Slask Wroclaw krijgt van scheidsrechter Tomasz Musial op eigen helft een vrije trap toegewezen.
30' Rafa Santos (Stal Mielec) krijgt een eerste gele kaart.
30' In de minuut 30, Scheidsrechter Tomasz Musial legt de wedstrijd even stil om Erik Alexander Exposito Hernandez (Slask Wroclaw) aan een blessure te laten behandelen in Wroclaw.
31' Er wordt weer gevoetbald!
31' Slask Wroclaw is weer compleet nu Erik Alexander Exposito Hernandez weer terug het veld van Wroclaw Stadium in mag.
32' In de minuut 32, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
35' Stal Mielec mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Krystian Getinger in Wroclaw Stadium.
35' Slask Wroclaw krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Tomasz Musial op de helft van Stal Mielec.
36' In de minuut 36, In Wroclaw Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
37' Inworp voor Stal Mielec in Wroclaw Stadium op de eigen helft.
39' Scheidsrechter Tomasz Musial geeft Stal Mielec een doeltrap.
40' In de minuut 40, Scheidsrechter Tomasz Musial geeft Slask Wroclaw een vrije trap op de eigen helft.
40' Inworp voor Stal Mielec in Wroclaw Stadium op de eigen helft.
41' De onderbreking is afgelopen in Wroclaw.
41' In de minuut 41, Scheidsrechter Tomasz Musial kent een vrije trap toe aan Slask Wroclaw, te nemen op de helft van Stal Mielec.
43' Vrije trap in Wroclaw Stadium. Op de helft van Slask Wroclaw mag Stal Mielec een vrije trap nemen.
44' Scheidsrechter Tomasz Musial fluit de wedstrijd weer op gang in Wroclaw Stadium.
44' In de minuut 44, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Wroclaw Stadium.
45' + 1 In Wroclaw worden nog 1 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 In de minuut 45, De voorzet kwam van Krystian Getinger.
45' + 3 De verdediging van Stal Mielec blokkeert een schot van Piotr Samiec-Talar (Slask Wroclaw).
45' + 3 Vanaf links mag Petr Schwarz een hoekschop nemen voor Slask Wroclaw in Wroclaw Stadium.
45' + 4 In de minuut 45, Slask Wroclaw mag een hoekschop nemen vanaf links via Petr Schwarz in Wroclaw Stadium.
45' + 4 Doeltrap voor Stal Mielec in Wroclaw Stadium.
45' De eerste helft is voorbij.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Tomasz Musial fluit en Slask Wroclaw trapt af. De tweede helft in Wroclaw is van start gegaan.
46' Bij Slask Wroclaw komt Patryk Klimala er in. Hij vervangt Patrick Olsen.
46' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Wroclaw.
47' In de minuut 47, Slask Wroclaw mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Stal Mielec in Wroclaw.
47' In Wroclaw krijgt Stal Mielec op de eigen helft een vrije trap te nemen.
49' Scheidsrechter Tomasz Musial kent Slask Wroclaw een inworp toe op de helft van Stal Mielec.
51' In de minuut 51, Inworp voor Stal Mielec ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Wroclaw.
52' Slask Wroclaw schiet tussen de palen, maar Petr Schwarz ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
53' De verdediging van Stal Mielec blokkeert een schot van Erik Alexander Exposito Hernandez (Slask Wroclaw) in Wroclaw Stadium.
53' In de minuut 53, Petr Schwarz neemt de door scheidsrechter Tomasz Musial gegeven hoekschop voor Slask Wroclaw in Wroclaw.
54' De uitploeg krijgt een doeltrap in Wroclaw.
56' De bal is over de achterlijn geweest. Stal Mielec mag een doeltrap nemen.
56' In de minuut 56, Stal Mielec gebruikt de 1 wissel. Krzysztof Wolkowicz vervangt Igor Strzalek.
56' De 2 wissel van Stal Mielec. Matthew Guillaumier komt erin voor Rafa Santos in Wroclaw Stadium.
' 12646 toeschouwers zijn er vandaag in Wroclaw Stadium bij.
57' In de minuut 57, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Slask Wroclaw in Wroclaw.
59' Een schot van Matias Nahuel (Slask Wroclaw) smoort in de verdediging van Stal Mielec.
60' Hoekschop voor Slask Wroclaw in Wroclaw Stadium. Petr Schwarz neemt deze vanaf links.
60' In de minuut 60, Stal Mielec verdedigt een schot van Matias Nahuel, waardoor Slask Wroclaw niet tot scoren komt.
60' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Wroclaw Stadium.
61' In Wroclaw krijgt Slask Wroclaw op de eigen helft een vrije trap te nemen.
62' In de minuut 62, De uitploeg krijgt een doeltrap in Wroclaw.
63' Slask Wroclaw krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Tomasz Musial op de helft van Stal Mielec.
64' Arbiter Tomasz Musial kent een vrije trap toe aan Slask Wroclaw op de eigen helft.
64' In de minuut 64, Een schot van Peter Pokorny (Slask Wroclaw) wordt tegengehouden door de verdediging van Stal Mielec in Wroclaw.
64' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Tomasz Musial aan de thuisploeg.
65' De scherpte ontbreekt bij Erik Alexander Exposito Hernandez (Slask Wroclaw). Zijn poging mist doel in Wroclaw.
65' In de minuut 65, Inworp Stal Mielec. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
66' Trainer Jacek Magiera gebruikt zijn 2 wissel. Piotr Samiec-Talar wordt door Burak Ince vervangen bij de thuisploeg.
66' Slask Wroclaw heeft Martin Konczkowski gewisseld. Mateusz Zukowski neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jacek Magiera.
66' In de minuut 66, Stal Mielec krijgt van scheidsrechter Tomasz Musial op eigen helft een vrije trap toegewezen.
67' Inworp voor Stal Mielec op de helft van Slask Wroclaw.
68' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Wroclaw Stadium.
69' In de minuut 69, Inworp op de eigen helft voor Slask Wroclaw.
71' Scheidsrechter Tomasz Musial kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
72' Scheidsrechter Tomasz Musial geeft een inworp aan Stal Mielec op de eigen helft in Wroclaw Stadium.
73' In de minuut 73, Scheidsrechter Tomasz Musial kent een vrije trap toe aan Slask Wroclaw, te nemen op de helft van Stal Mielec.
76' Slask Wroclaw krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Tomasz Musial in Wroclaw.
77' Scheidsrechter Tomasz Musial geeft Slask Wroclaw een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Stal Mielec.
78' In de minuut 78, Petr Schwarz neemt de door scheidsrechter Tomasz Musial gegeven hoekschop voor Slask Wroclaw in Wroclaw.
82' Inworp Stal Mielec. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
82' Wissel in Wroclaw: Michal Rzuchowski vervangt Petr Schwarz bij Slask Wroclaw.
83' In de minuut 83, Vrije trap voor Stal Mielec op de helft van Slask Wroclaw.
84' Slask Wroclaw moet opletten als Stal Mielec van scheidsrechter Tomasz Musial een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
85' Scheidsrechter Tomasz Musial geeft Slask Wroclaw een doeltrap.
85' In de minuut 85, De bal is over de achterlijn geweest. Stal Mielec mag een doeltrap nemen.
86' Scheidsrechter Tomasz Musial geeft Stal Mielec een vrije trap op de eigen helft.
86' Patryk Klimala (Slask Wroclaw) krijgt geel van scheidsrechter Tomasz Musial in Wroclaw Stadium en moet oppassen.
87' In de minuut 87, De thuisploeg vervangt Matias Nahuel door Simeon Petrov.
88' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Tomasz Musial een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Wroclaw.
88' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Stal Mielec in de buurt van het doel van Slask Wroclaw.
90' + 1 We spelen 4 minuten extra in Wroclaw Stadium.
90' + 1 De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Tomasz Musial laat verder spelen.
90' + 2 Scheidsrechter Tomasz Musial kent Slask Wroclaw een inworp toe op de helft van Stal Mielec.
90' + 2 Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Wroclaw Stadium.